Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Σε λίγο δείτε στο LIAKO VIDEO μέσα στο YOU TUBE ανακοίνωση του Δημοσθένη Λιακόπουλου για την εκπομπή που δεν μπορέσαμε να κάνουμε ζωντανά.

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Σας ευχαριστώ που περιμένατε να μιλήσουμε ζωντανά, αλλά δυστυχώς έχουν κρασάρει τα πάντα. Δυστυχώς δεν είναι δυνατόν να κάνουμε σήμερα ζωντανή εκπομπή. Θα φροντίσουμε όμως να βρούμε λύση τεχνικά και σύντομα να το πραγματοποιήσουμε.
Ευχαριστώ για τη στήριξή σας. We need bigger guns!!!

LIAKO.GR

Θερμή παράκληση!!! Επειδή κρασάρατε το LIAKO TV, μπείτε κάποιοι και στο LIAKO TV 2, γιατί αλλιώς κινδυνεύουμε να μην βγάλουμε ζωντανή εκπομπή του Λιακόπουλου Δημοσθένη.

Η Μ. ΒΡΕΤΑΝΙΑ ΑΝΑΒΑΛΕΙ ΚΟΙΝΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ

Το βρετανικό υπουργείο άμυνας ανακοίνωσε την Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, ότι αναβάλει επ’ αόριστον κοινή στρατιωτική άσκηση με τη Γεωργία. Η άσκηση επρόκειτο να κρατήσει δύο εβδομάδες και θα γινόταν στην βάση Βαζιάνι κοντά στην Τιφλίδα. Η Μ. Βρετανία με τη Γεωργία έχουν ξανακάνει κοινές στρατιωτικές ασκήσεις το 2004 και το 2007.

Η ΡΩΣΙΑ ΔΟΚΙΜΑΣΕ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΝΕΟ ΠΥΡΑΥΛΟ

Η Ρωσία ανακοίνωσε την Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, ότι δοκίμασε επιτυχώς έναν μεγάλης εμβέλειας Τοπόλ πύραυλο από το Πλεσέτσκ, ο οποίος είναι σχεδιασμένος να μην ανιχνεύεται από αντιπυραυλικά συστήματα. Σύμφωνα με την ανακοίνωση ο πύραυλος χτύπησε με μεγάλη ακρίβεια προκαθορισμένο στόχο στην χερσόνησο Καμτσάτκα.

LIAKO.GR

Με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο σήμερα στις 23:00 θα μιλήσουν στην LIVE εκπομπή στο LIAKO TV όσοι καλέσουν από μη απόρρητο σταθερό τηλέφωνο.
Θα αφήνετε το τηλέφωνό σας στο τηλεφωνικό κέντρο και θα σας καλούμε εμείς για να μην χρεώνεστε.
Σας περιμένουμε όλους.

Η ΡΩΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Την Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, η Ρωσία ανακοίνωσε επίσημα ότι σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ τα αμερικανικά πλοία μπορούν να μείνουν στη Μαύρη Θάλασσα μόνο 21 ημέρες και πρέπει να αποχωρήσουν. Αν δεν αποχωρήσουν, τόνισε η Ρωσία, υπεύθυνη είναι η Τουρκία.

ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΟ ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΚΑΤΕΡΡΙΨΕ Η Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Την Πέμπτη, 27 Αυγούστου 2008, η Ν. Οσσετία ανακοίνωσε ότι οι στρατιωτικές της δυνάμεις κατέρριψαν μη επανδρωμένο κατασκοπευτικό αεροπλάνο της Γεωργίας που πετούσε πάνω από την πρωτεύουσα της Ν. Οσσετίας.

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Στη σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης ο πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από της χώρες που ανήκουν στο Σύμφωνο να στηρίξουν την Ρωσία στο θέμα της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας. Σε κοινή δήλωση που υπέγραψαν οι χώρες-μέλη δηλώνουν ότι στηρίζουν την ειρηνευτική αποστολή της Ρωσίας στην Ν. Οσσετία και την Αμπχαζία.
Να θυμίσουμε ότι οι χώρες – μέλη του Συμφώνου της Σαγκάης είναι η Κίνα, η Ρωσία, το Τατζικιστάν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν. Αν και ξεκίνησε ως μια οικονομική ένωση, εξελίχθηκε σε ευρύτερη συμμαχία, έτσι ώστε στη Δύση να θεωρείται ως κάτι αντίστοιχο με το ΝΑΤΟ που δημιούργησε η Ρωσία στην Ανατολή.