Σάββατο 15 Νοεμβρίου 2008

Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΞ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΩΝ ΕΥΘΥΝΩΝ ΤΟΥΣ

Το νορβηγικό πλοίο αυτή τη στιγμή είναι αγκυροβολημένο μέσα στην ελληνική υφαλοκρυπίδα και αναμένει την ελληνική απάντηση αύριο.
Το θέμα είναι αν αύριο συνεχίσει τις έρευνες τις οποίες ήδη έχει ξεκινήσει, τι θα κάνει το ελληνικό κράτος και οι Έλληνες πολιτικοί; Κατά πόσο ο Ερντογάν ελέγχει αυτούς που κάνουν την τόσο εξώφθαλμη πρόκληση κατά της αδύναμης ελληνικής κυβέρνησης;
Κατά πόσο μπορούν να καταλάβουν οι Έλληνες πολίτες τι σημαίνει αδύναμη κυβέρνηση και θάνατος του δικομματισμού;
Tο σίγουρο είναι οτι οι Τούρκοι το κατάλαβαν πολύ καλά και ελέγχουν τα αντανακλαστικά
της αδύναμης ελληνικής κυβέρνησης, που είναι θύμα του νεοελληνικού μπάχαλου.

TIMH ΣΤΑ ΒΑΤΡΑΧΙΑ ΜΑΣ


Χωρίς σχόλια

ΚΙΝΗΣΗ ΜΟΝΑΔΩΝ ΤΟΥ ΣΤΟΛΟΥ


Ήδη έχουν κινητοποιηθεί μονάδες του στόλου μας. Λεπτομέρειες για ευνόητους λόγους δεν μπορούμε να δώσουμε.

ΛΕΤΕ ΡΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ;;;;;;;;;;;;;;

Λέτε ρε παιδια; Οχι τίποτε άλλο αλλά είναι και.....Σάββατο, για όσους ξέρουν απο προφητείες δηλαδή.
Θα δούμε...............

ΨΗΣΙΜΑΤΟΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑ......

Οι Νορβηγοί, μετά το ελληνικό διάβημα, ζήτησαν απο την Ελλάδα να δηλώσει ποιά κατά τη γνώμη της είναι η περιοχή στην οποία δικαιούνται να διεξάγουν έρευνες.
Στην Αθήνα σήμανε συναγερμός, καθώς οι Έλληνες πολιτικοί, έχουν πολύ σοβαρά θέματα που τους απασχολούν σε σχέση με το...Βατοπαίδι και τις δημοσκοπήσεις και τα γεγονότα στο Αιγαίο τους ξύπνησαν απότομα, εκτός και αν δεν ξύπνησαν.


Όταν οι Νορβηγοί και επομένως οι Τούρκοι, πάρουν την ελληνική απάντηση τότε θα δούμε αν υπακούσουν οπότε το θέμα λήγει, ή αν ξαναμπούν στην ελληνική υφαλοκρυπίδα οπότε το ελληνικό ναυτικό οφείλει να στείλει δυνάμεις στην περιοχή και δια της απειλής χρήσης βίας να εκδιώξει τους παρείσακτους. Η άμεση και λογική αντίδραση της Τουρκίας θα είναι να στείλει και αυτή ναυτικές μονάδες στην περιοχή οπότε......και βλέπουμε.

ΨΗΝΕΤΑΙ......................

Νορβηγικό πλοίο τουρκικών όμως συμφερόντων, συνοδευόμενο από τουρκική φρεγάτα, εκτελούσε έρευνες για πετρέκαιο 80 μίλια νοτίως του Καστελόριζου. H κανονιοφόρος Ρ61 "Πολεμιστής" βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής αλλά και βολής, ενώ το ελληνικό ΥΠΕΞ έκανε διάβημα διαμαρτυρίας τόσο στη Νορβηγία αλλά και στην Τουρκία.
Το θέμα δεν έχει λυθεί ακόμη, καθώς οι Τούρκοι αμφισβητούν πλήρως την ελληνική υφαλοκρυπίδα αλλά και τα ελληνικά δικαιώματα στην έρευνα και διάσωση στο Αιγαίο.

Να θυμίσουμε οτι το σύνολο των τουρκικών διεκδικήσεων και αμφισβητήσεων άρχισε να διατυπώνεται όταν το 1974 ο τότε πρωθυπουργός Κ. Καραμανλής έβγαλε την Ελλάδα απο το ΝΑΤΟ με αποτέλεσμα να αναθέσει το ΝΑΤΟ στην Τουρκία τον έλεγχο του Αιγαίου για λογαριασμό της συμμαχίας.