Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

NATO: ΔΥΝΑΜΗ ΤΑΧΕΙΑΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΚΗΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ


Οι υπουργοί εξωτερικών του ΝΑΤΟ κατά τη σύνοδό τους στο Λονδίνο εξέτασαν το ενδεχόμενο να δημιουργήσουν μία RDF (RAPID DEPLOYMENT FORCE) με την οποία θα επεμβαίνουν απο εδώ και πέρα σε όποια χώρα απειλείται από την Ρωσία.

Η δύναμη αυτή θα πρέπει να είναι μικρή, ελαφρά οπλισμένη, ευκίνητη και αμυντικής φύσεως.
ΣΧΟΛΙΟ: To NATO φαίνεται οτι έχει υλικό και στρατό για χάσιμο. Τα μέλη του όμως δεν διαθέτουν στρατευμένους για να κάνει ο Σολάνα τα τερτίπια του. Στο κάτω κάτω, η ρωσική στρατιά σε κάθε πόλεμο έχει όπως λέει και το ανέκδοτο ένα κοινό με την "γκλίτσα" του τσολιά.

Είναι ΜΕΓΑΛΗ και ΣΙΓΟΥΡΗ

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ρώτησα το μεσημέρι τον Λιακόπουλο, αν θα υποκύψει στην απαίτηση πολλών φίλων του LIAKO.GR, αλλά και στο πρεσσάρισμα που τρώει απο αρκετά κόμματα για να κατεβεί στις εκλογές.
Με κοίταξε σαν να κοιτούσε κάποιον Νεφελίμ και μου είπε, οτι αν βρεθεί κομματάρχης που θα τον αφήνει να λέει την άποψή του και αν βρεθεί κομματάρχης που θα τον πείσει οτι πράγματι κάτι μπορεί να προσφέρει και αν του βρούμε κάποιον που να μπορεί να τον αντικαταστήσει στις εκπομπές και αν λειτουργήσει το CERN και αν η γιαγιά μου είχε τροχούλια τότε το συζητάει.
Τι να πω !!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο που ενώ μπορεί να γίνει βουλευτής δεν μπορούμε να τον πείσουμε................

TO CERN EKΛΕΙΣΕ ΓΙΑ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ

Το CERN θα μείνει κλειστό τουλάχιστον για δύο μήνες μέχρι να βρουν το ακριβές πρόβλημα που προκαλεί την δυσλειτουργία του.
Όταν μιλάει ο Λιακόπουλος πάντα ξέρει τι λέει.
Ντασφιντάνια

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ


Ο Ρωσικός στόλος και δυνάμεις Σπετσνάζ έχουν ήδη προωθηθεί στο βόρειο πόλο για να εξασφαλίσουν τα νέα ρωσικά σύνορα και βέβαια τα αποθέματα φυσικού αερίου και πετρελαίου στην περιοχή.
Να θυμίσουμε ότι πρώτοι εμείς είπαμε για τη νέα οριοθέτηση συνόρων που έκαναν το χειμώνα οι Ρώσοι στο βόρειο πόλο ,βάζοντας συμβολικά μία σημαιούλα από τιτάνιο στον πυθμένα της θαλάσσιας περιοχής που και άλλες χώρες διεκδικούν. Η νέα αντιπαράθεση θα γίνει στη ΛΕΥΚΗ ΘΑΛΑΣΣΑ.

Το ποθούμενο θα έρθει όταν δείτε το χιλιάρμενο στη λευκή θάλασσα.
(Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός)

LIAKO.GR

Ίσως είναι λίγο παράτυπο, αλλά τώρα που σχεδόν όλοι κοιμούνται, μου αρέσει να γράφω για να διαβάσουν όλοι αύριο το πρωί.
LIAKO.GR, NOT JUST A JOB!
Aν μπορούσα να σας πω τι έχει σκεφθεί και τι ετοιμάζει ο Λιακό για όλους και όλες θα βγάζατε μεγάλα γούστα ,αλλά δε θέλω να χαλάσω τις εκπλήξεις της νέας ΥΠΕΡΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ μας.

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ


Πίεση στις ΗΠΑ και άνοιγμα στους Ρώσους κάνουν οι Τούρκοι, με τη συμφωνία για τους αντιαρματικούς πυραύλους.
Μερικοί με εγκέφαλο μεγέθους καρυδιού, αναρωτιούνται πως γίνεται οι Ρώσοι, που σύμφωνα με τις προφητείες θα "πάρουν" την Πόλη, να πουλάνε όπλα στους μελλοντικούς εχθρούς τους.
Μόλις το είπαμε. Στους ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ εχθρούς τους, πουλάνε απ΄όλα, όπως πουλάνε αεροπλάνα, διαστημόπλοια και πετρέλαιο στους ακόμη μεγαλύτερους και μάλιστα τωρινούς αντιπάλους τους, τουςΑμερικάνους.
Να θυμίσουμε οτι κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Φώκλαντ οι Άγγλοι παρά το ότι πολεμούσαν με τους Αργεντινούς τους πουλούσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους. Όταν τους ρώτησαν πως γίνεται αυτό, αυτοί απάντησαν business is business.
Aυτά για τους ....... φίλους των Αμερικάνων, που βιάστηκαν να θριαμβολογήσουν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Πούτιν κατά των Ελλήνων επειδή πούλησε 800 αντιαρματικές ρουκέτες στους Τούρκους, νομίζεις και ο κοντός έχει αναλάβει εργολαβικά να μας προστατεύει.
Η Ελλάδα βασίζεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και την εύνοια της Παναγιάς.
Το LIAKONEWS έχει την τιμή και το προνόμιο να απευθύνεται σε σκεπτόμενους, έξυπνους και ευέλικτους αναγνώστες, που έχουν τα μάτια ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ούτε ρώσικα ούτε αμερικάνικα. Οι υπόλοιποι, ας μάθουν τι παίζει, απο τα σχόλια των φίλων μας και μετά αν το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τις εξυπνάδες.

ΑΝΟΔΟΣ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΩΝ ΣΕ ΜΟΣΧΑ ΚΑΙ ΑΜΕΡΙΚΗ


Χοντρά κέρδη στα χρηματιστήρια της Μόσχας και των ΗΠΑ. Η ώρα του μεγάλου κραχ δεν ήρθε ακόμη.

ΝΕΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ CERN


Διαρροή ψυκτικού "Ηλίου" στον επιταχυντή επιβάλει την αναβολή του πειράματος που ήταν να γίνει στις 21/10/2008. Άντε και του χρόνου..........

ΧΑΛΑΣΕ ΤΟ ......ΕΡΓΑΛΕΙΟ;

Ο Λιακόπουλος είχε πει δημόσια ότι κάποιο «πρόβλημα», απο «άγνωστα αίτια»,εντυπωσιακό ή μη, θα εμποδίσει το πείραμα στο CERN.
Είπε επίσης ότι εφόσον ανακοινωθεί ότι το πείραμα έγινε, θα πουν αόριστα ότι τα αποτελέσματά του θα μελετηθούν στο μέλλον. Τόσο κακό για το τίποτε;
Ποιός ο πραγματικός σκοπός του πειράματος;
Ποιος εμποδίζει το «κολοκύθι του διαβόλου» να λειτουργήσει;
Θυμίζουμε για τους παλιούς αλλά και λέμε στους καινούριους φίλους μας, ότι με τον ίδιο εντυπωσιακό τρόπο, αλλά και με την ίδια σιγουριά, o Λιακόπουλος είχε ανακοινώσει δημόσια, τρείς φορές στο παρελθόν, την μη εκτόξευση του διαστημικού λεωφορείου και δικαιώθηκε.
Οι κομπλεξικοί εκ των κουλτουριαραίων καταπίνουν πάντα τη γλώσσα τους σε αυτές τις περιπτώσεις.
Όπως την κατάπιαν, όταν είδαν την περασμένη Τετάρτη, πόσοι πολλοί είμαστε.