Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2008

ΚΑΘΟΛΙΚΟ ΑΝΟΙΓΜΑ


Άνοιγμα του Αλέξιου της Ρωσικής ορθόδοξης εκκλησίας στους καθολικούς της Γαλλίας.

Κίνηση αγάπης ή πολιτικής; Προφανώς το δεύτερο.

NEO ΡΩΣΙΚΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ


Το ka-52 μπήκε σε μαζική παραγωγή στην ανατολική Σιβηρία και το ΝΑΤΟ θα το βρεί μπροστά του στην επόμενη αντιπαράθεσή του με τη Ρωσία.

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ


Χρήμα με ουρά στην Ουκρανία ρίχνουν οι....φτωχοί Αμερικάνοι. Δάνειο 16,5 δις δολλάρια δόθηκε και όλοι ψάχνονται για το που θα διατεθούν. Λέτε οι Ουκρανοί να αποτελέσουν εξαίρεση και να τα δώσουν στους φτωχούς;

ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΚΕΗΝ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ


Υπέρ του υποψηφίου Μακέην και όχι του Ομπάμα οι Γεωργιανοί, που θεωρούν οτι ο Μακέην είναι αυτός που θα στηρίξει τη δυτική στροφή της Γεωργίας που έγινε εδώ και 5 χρόνια με τον αμερικανοτραφή Σαακασβίλι. Τι θα γίνει αν βγει ο Ομπάμα; Θα δούμε.....

ΤΟ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΣΤΟ INTERNET

Η GOOGLE, η YAHOO και η MICROSOFT συνεδρίασαν για τα στοιχεία που οι διάφορες κυβερνήσεις τους ζητούν διαρκώς καθώς και για την πλήρη άρση του απορρήτου των συνδρομητών τους. Οι παρατηρητές αποφάσισαν οτι το θέμα του απορρήτου έχει φθάσει σε οριακό πλέον σημείο, λόγω των πολλαπλών και πολυποίκιλων εγκλημάτων που γίνονται μέσω του διαδικτύου.
Το σχετικό νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί στην ελληνική βουλή, προβλέπει την άρση του απορρήτου μετά από το μπαράζ συκοφαντικών και εκβιαστικών "παρεμβάσεων" στις ελληνικές ιστοσελίδες.

ΚΑΙ ΑΥΓΑ ΜΕ ΜΕΛΑΜΙΝΗ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ


Και αυγά απέσυρε απο την αγορά το κινέζικο κράτος.

Ήταν μολυσμένα με την ίδια ουσία που ήταν μολυσμένο και το παιδικό γάλα.

Ερωτηματικά για το αν κάποιοι επιτήδιοι τα εξήγαγαν κατεψυγμένα.