Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

ΙΝΤΕΡΝΕΤΙΚΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΤΕΤΑΡΤΗ

ΣΤΙΣ 1O:30μμ

Την ερχόμενη Τετάρτη στις 10:30 το βράδυ το επόμενο ραντεβού με τον Δημοσθένη Λιακόπουλο ΖΩΝΤΑΝΑ στο LIAKOTV.
Θα μιλήσει για όλους και για όλα.
Πείτε το σε όλους για να σπάσουμε τα δύο προηγούμενα ρεκόρ τηλεθέασης. Mην λείψει κανείς.

ΣΧΟΛΙΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ

Δεν επιθυμώ να λογοκρίνω τους συνεργάτες μου, αλλά την πρόταση αυτή την έκανα πριν από πάνω από ενάμισυ χρόνο και τότε ήτανε έξυπνη και βιώσιμη, επειδή θα τους την φέρναμε αλα Πούτιν, διεκδικώντας εδάφη με τον γεωγραφικό όρο Μακεδονία και αναγνωρισμένους από τον ΟΗΕ ελληνικούς πληθυσμούς να κατοικούν εκεί.
Τώρα όμως μετά από ενάμισυ και βάλε χρόνο, τα πράγματα είναι πολύ διαφορετικά και μας συμφέρει να το καθυστερούμε το πράγμα, αφου η ώρα των ΕΛΛΗΝΩΝ πλησιάζει.
Ούτε στην Κύπρο μπορούμε να ζητήσουμε τίποτε αφού ήδη άρχισαν συνομιλίες για συγκυβέρνηση, ούτε στο Αιγαίο μπορούμε να κάνουμε τίποτε αφού το στρατηγείο της Λάρισας αδρανοποιήθηκε.
Τώρα χρειάζεται σκληρή στάση και απαίτηση να παραδεχθούν οι Σκοπιανοί ότι δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Έλληνες Μακεδόνες. Επειδή δεν πρόκειται να το κάνουν, συμφωνία δεν θα έλθει, ΜΕΧΡΙ ΟΙ ΔΥΟ ΧΩΡΕΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΙΑ.

Υπομονή και θάρρος παιδιά, λίγο έμεινε.

ΠΑΛΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Σύμφωνα με πληροφορίες στο ελληνικό υπουργείο εξωτερικών συζήτησαν μια ιδέα που είχε κάποτε ο κ. Λιακόπουλος, να προτείνουμε δηλαδή το όνομα Βόρεια Μακεδονία διότι αλλιώς κινδυνεύουμε να απεμπολίσουμε εθνικά μας εδάφη, αφού τα 3/4 του Σκοπιανού κράτους είναι στημένα πάνω σε ελληνικές περιοχές.
Απαραίτητη όμως προυπόθεση για να μην ξεπουληθεί το όνομα θα ήταν:
1) Να δηλώσουν οι Σκοπιανοί οτι δεν έχουν καμία σχέση με τους αρχαίους Μακεδόνες, μέσα στο σύνταγμά τους.
2) Να αναγνωρίσει ο ΟΗΕ την ελληνική κοινότητα μέσα στο κράτος των Σκοπίων.
3) Να πάρουμε απο τους Αμερικανούς βοήθεια για λύση στο κυπριακό που να είναι συμφέρουσα για εμάς, αφού θα κάναμε υποχώρηση στο όνομα και θα δεχόμασταν να μπούν τα Σκόπια μέσα στο ΝΑΤΟ και την ΕΟΚ.
4) Να υπάγεται το στρατηγείο του ΝΑΤΟ της Σμύρνης στο αντίστοιχο ελληνικό που θα γινότανε στη Λάρισα, ώστε ο Έλληνας διοικητής να ελέγχει τον εναέριο χώρο στο Αιγαίο για λογαριασμό του ΝΑΤΟ, πράγμα που κάνει τώρα ο αντίστοιχος Τούρκος.

Με όλα αυτά θα το παίζαμε καλοί στους Αμερικάνους και θα λύναμε υπέρ ημών το κυπριακό, θα ελέγχαμε τον εναέριο χώρο όλου του Αιγαίου και θα διεκδικούσαμε τα μισά τουλάχιστον εδάφη του σημερινού κράτους των Σκοπίων με Έλληνες βουλευτές κατά τη δημιουργία των "μικτών" αυτοδιοικούμενων περιφερειών της Ευρωπαικής Ένωσης.

Χωρίς τις παραπάνω προυποθέσεις ο κ. Λιακόπουλος, σαν γνώστης των διεθνών κανόνων, ήταν κάθετα αντίθετος στη χρήση του ονόματος ή του συνθετικού όρου ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ απο τους Σκοπιανούς.

Όλα αυτά συζητήθηκαν στο ελληνικό ΥΠΕΞ, ακούστηκαν ωραία, μόνο που δεν υπάρχει εκεί
κάποιος για να προσπαθήσει έστω να τα υλοποιήσει εδώ που φτάσαμε.
Υπάρχουν βλέπετε δύο ειδών πολιτικές. Η βυζαντινή με την οποία προσπαθείς να πάρεις πλαγίως αυτό που θέλεις και η πολιτική του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ, η οποία υπαγορεύει να τα παίρνεις όλα με το σπαθί σου.
Ο Λιακόπουλος σαν ρομαντικός είναι υπέρ της πολιτικής του ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΥ, μέχρι τότε όμως χρειάζονται υπεύθυνοι και έξυπνοι χειρισμοί και όχι λεονταρισμοί τύπου Σαακασβίλι.

ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Η Κοντολίζα πρότεινε για τα Σκόπια το όνομα Βόρεια Μακεδονία, πακέτο με την αναγνώριση μακεδονικής γλώσσας και μακεδονικής εθνότητας.
Λέγεται, οτι ενώ επισήμως συζητούμε το θέμα μόνο του ονόματος του διπλανού κράτους, πάμε προς αποδοχή του ότι δεσμευόμαστε να λύσουμε το θέμα της εθνότητας και της γλώσσας στα επόμενα 10 χρόνια.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΟΜΠΑΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΚΟΠΙΑΝΟ


Σε προεκλογική συγκέντρωση ο Ομπάμα δήλωσε σε στελέχη της Παμμακεδονικής Ένωσης οτι γνωρίζει και στηρίζει τις ελληνικές θέσεις στο θέμα του ονόματος των Σκοπίων.

Εμείς πρέπει να βιαστούμε για συμφωνία;

LIAKO.GR

Οι ειδήσεις στο LIAKONEWS ετοιμάζονται και αναρτώνται απο εμάς τους συνεργάτες του κ. Λιακόπουλου. Όταν ο κ. Λιακόπουλος γράφει κάτι ,το γράφει πάντα ενυπόγραφα.
Παρακαλούμε θερμά να στέλνετε τα σχόλιά σας πάνω στις ειδήσεις χωρίς ερωτήσεις προς τον κ. Λιακόπουλο, διότι, αφού δεν προλαβαίνει να τα σχολιάσει, δεν αναρτώνται.

NEO ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΛΑΟ

Ο Γιωργος Παπανδρέου είπε στη συνέντευξη τύπου στη Θεσσαλονίκη, ότι την πρώτη τετραετία θα αποκαταστήσει τη σχέση εμπιστοσύνης κράτους και πολιτών και στη δεύτερη τετραετία θα αρχίσει τις κοινωνικές παροχές. Είπε επίσης ότι θα ξαναφέρει το κράτος σε αναπτυξιακή πορεία και θα αυξήσει την φορολογία των πλουσίων, δηλαδή εκείνων που πρέπει να βάλουν τα λεφτά και να πάρουν τα ρίσκα για να δημιουργηθούν θέσεις εργασίας.
Αν ο Παπανδρέου αυξήσει τη φορολογία των επιχειρήσεων, θα φύγουν όσες έμειναν στην Ελλάδα και δεν τις έδιωξε ο Αλογοσκούφης και θα πάνε στη Βουλγαρία, όπου το κράτος ξέρει να παίρνει τα λεφτά των πολιτών. Η ανεργία θα ξαναπάει από το 7% στο 12% και το έλλειμμα στα ουράνια.
Θυμόσαστε που ο Καραμανλής είχε πει ότι θα επανιδρύσει το κράτος ; Δεν το επανίδρυσε. Είναι όλοι τους τόσο ανίκανοι να κάνουν αυτά που κάνουν οι Βούλγαροι και οι Κύπριοι και άλλα ευρωπαικά κράτη στη φορολογία και την επιχειρηματικότητα ή είναι ανίκανοι να πουν ΟΧΙ σε αυτούς που τους εμποδίζουν να σκεφτούν ελεύθερα;
Προς απογοήτευση όλων ο Γιώργος Παπανδρέου έδειξε να μην μπορεί να πείσει ότι μπορεί να αποτελέσει αξιόπιστη λύση στα προβλήματα του τόπου.
Όλοι οι πολιτικοί έχουν το ίδιο πρόβλημα. Διστάζουν να διοικήσουν.
Καλά θα κάνει ο Καραμανλής να καθυστερήσει τις εκλογές για να ηρεμήσουν τα πράγματα, γιατί θα αρχίσουμε να παρακαλάμε τον.......Σαακασβίλι να έρθει να διοικήσει την Ελλάδα, αφού τα τρία μικρά κόμματα με περισσή ευθυνοφοβία δήλωσαν ότι δεν συνεργάζονται με κανένα κόμμα εξουσίας και επομένως δεν θέλουν την ευθύνη της διοίκησης του κράτους.
Ο μισθός και οι αβάντες του βουλευτικού αξιώματος όμως τους πάνε γάντι.

ΑΠΟΡΙΑΣ ΑΞΙΟΝ

Πολλοί εξεπλάγησαν που γράφηκε σε εφημερίδες οτι ο Σαακασβίλι, πρόεδρος της Γεωργίας έχει στην κυβέρνησή του δύο Ισραηλινούς Εβραίους, δηλαδή Εβραίους απο το Ισραήλ και όχι Εβραίους της διασποράς των Εβραίων. Μα...........αν το σκεφθείτε όλοι οι Εβραίοι πριν απο μερικά χρόνια ήταν στη διασπορά.
Το θέμα είναι οτι κανείς δεν ρώτησε τον ίδιο τον Σαακασβίλι αν είναι και αυτός Εβραίος της διασποράς, αφού οι Ρώσοι δήλωσαν με νόημα, οτι ο Σαακασβίλι δεν είναι ούτε Γεωργιανός, ούτε και Χριστιανός.
Απορίας άξιον βέβαια είναι το ότι όταν κάποιος πάει να πει τη λέξη "Εβραίος" χαρακτηρίζεται άμεσα απο "κάποιους" σαν ρατσιστής.
Να θυμίσουμε την είδηση που βγάλαμε για τον βομβαρδισμό, απο τους Ρώσους, αμερικανοισραηλινής βάσης νότια της Τυφλίδας που είχε προφανή σκοπό να πλήξει το Ιράν σε περίπτωση εμπλοκής.
Μην ξεχνούμε οτι το κράτος του Ισραήλ δημιουργήθηκε απο το λεγόμενο αμερικανοισραηλινό λόμπυ με σκοπό την νόμιμη και έντονη στρατιωτική παρουσία του στην περιοχή και όχι απο περισή αγάπη για τους Εβραίους της διασποράς, που είναι απλοί μεροκαματιάρηδες και όχι μεγαλοτραπεζίτες Σιωνιστές.

ΤΡΙΑ ΠΟΥΛΑΚΙΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ...................

Οταν "αποκαλύπτεται" ένα σκάνδαλο, αυτό το οποίο ανακοινώνεται στον κόσμο, συνήθως δεν έχει καμία σχέση με την πραγματικότητα, αφού δεν ξεμπροστιάζονται όλοι, ή οι βαθύτερα εμπλεκόμενοι. Τα λεγόμενα σκάνδαλα είναι μικροαποκαλύψεις για να φάνε κάποιον πολιτικό. Η διαφθορά βρίσκεται μέσα στην ίδια την υφή και τη νοοτροπία του συστήματος.
Όποιος μπλέκεται με την πολιτική θα πρέπει να είναι αποφασισμένος να αποδεχθεί να συνυπάρχει με την διαφθορά.

LIAKO.GR

O liakofun να ξαναστείλει σωστα τη διευθυνση στο youtube

LIAKO.GR


Όταν αρχίσει η λειτουργία της κανονικής μας σελίδας, όσοι το επιθυμούν θα μπορέσουν να γίνουν τακτικοί συνεργάτες της. Η ποικιλία των πεδίων πληροφόρησης θα είναι τόσο μεγάλη, που οι πάντες θα ικανοποιηθούν, ανάλογα με τα ενδιαφέροντά τους. Μέχρι τότε, υπομονή.

Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΝΙΚΑ

Πριν από χρόνια ο ελληνισμός είχε κατορθώσει να αποκρούσει το απαράδεκτο σχέδιο Ανάν.
Τώρα χωρίς δημοψήφισμα, χωρίς χρονοτριβές και χωρίς πολλά λόγια η παράδοση της ελληνικής μεγαλονήσου Κύπρου στους κατακτητές της νομιμοποιείται.
Πόσοι από εσάς γνωρίζετε το περιεχόμενο των συζητήσεων μεταξύ Ελληνοκυπρίων και Τούρκων;
Ποια μορφή συγκυριαρχίας τους προσφέρουμε;
Γιατί βιαζόμαστε, αφού η κυριαρχία των αφεντικών της Τουρκίας έχει ημερομηνία λήξεως και μάλιστα κοντινή;

NΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ


Νέο συμβόλαιο με το λαό ανήγγειλε ο Παπανδρέου και όλοι το δέχτηκαν με ανακούφιση, αφού ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται. Φορολογικές ελαφρύνσεις που θα ισχύσουν κάποτε στο μέλλον όταν με το καλό γίνει κυβέρνηση ξανά το ΠΑΣΟΚ και φύγει η κακιά ΝΔ , που ήταν καλή όταν έφυγε το κακό ΠΑΣΟΚ, που όμως έγινε καλό τώρα που έγινε κακιά η τότε καλή ΝΔ.............
Για το κακό δεν φταίνε απλά τα κόμματα, αλλά το σύστημα στο οποίο όλα αναγκαστικά υπακούουν, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, δηλώνοντας οτι κάνουν ότι πει η Ευρωπαική Ένωση.
Ποιός κυβερνάει λοιπόν; τα κόμματα;

ΘΑΡΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΑΥΤΟ (Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός)

Η ΡΩΣΙΑ ΘΑ ΔΙΑΘΕΣΕΙ 47 ΔΙΣ. ΔΟΛΑΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ

Η ρωσική κυβέρνηση ανακοίνωσε ότι θα δώσει 46,8 δισεκατομμύρια δολάρια από τον κρατικό προϋπολογισμό του 2009 για αμυντικές δαπάνες. Είναι ένα ποσό που αποτελεί ρεκόρ για την Ρωσία, αφού είναι κατά πολύ αυξημένο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, και βέβαια η απόφαση αυτή επηρεάστηκε και από την πρόσφατη σύγκρουση στη Γεωργία και τη στάση των Η.Π.Α.

LIAKO.GR

Kάποιοι γράφουν σε greeklish επειδή σαν κάτοικοι του εξωτερικού δεν έχουν ελληνική γραμματοσειρά στο PC τους.