Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2008

NΕΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ


Νέο συμβόλαιο με το λαό ανήγγειλε ο Παπανδρέου και όλοι το δέχτηκαν με ανακούφιση, αφού ο πνιγμένος απο τα μαλλιά του πιάνεται. Φορολογικές ελαφρύνσεις που θα ισχύσουν κάποτε στο μέλλον όταν με το καλό γίνει κυβέρνηση ξανά το ΠΑΣΟΚ και φύγει η κακιά ΝΔ , που ήταν καλή όταν έφυγε το κακό ΠΑΣΟΚ, που όμως έγινε καλό τώρα που έγινε κακιά η τότε καλή ΝΔ.............
Για το κακό δεν φταίνε απλά τα κόμματα, αλλά το σύστημα στο οποίο όλα αναγκαστικά υπακούουν, από το πιο μικρό έως το πιο μεγάλο, δηλώνοντας οτι κάνουν ότι πει η Ευρωπαική Ένωση.
Ποιός κυβερνάει λοιπόν; τα κόμματα;

ΘΑΡΘΕΙ ΕΝΑ ΨΕΥΤΟΡΩΜΑΙΙΚΟ.ΜΗ ΤΟ ΠΙΣΤΕΨΕΤΕ, ΘΑ ΦΥΓΕΙ. ΜΕΤΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΑΥΤΟ (Αγ. Κοσμάς ο Αιτωλός)

19 σχόλια:

medabots είπε...

gia na doume mprosta mas tha einai

Foititis είπε...

Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή δεν είχα καταλάβει πολύ την είδηση. Μετά όμως που το κάνατε "edit" και προσθέσατε και άλλο κείμενο κατάλαβα τι θέλατε να πείτε! (Ίσως να μην φόρτωνε σε μένα εξαρχής όλη την είδηση)
Τέλος πάντων, άντε με το καλό να φύγει το ψευτορωμαίικο γιατί βαρέθηκα να το βλέπω τόσο καιρό!

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ντροπης πραγματα!!ο τροπος ο να μην ακουγεται η γνωμη μου!!!!!

Foititis είπε...

Αδικημένε, γιατί είσαι αδικημένος;
Ότι σχόλιο γράφεις εδώ μέσα κάνει λίγη ώρα να δημοσιευτεί επίσημα! Άλλες φορές λίγη, άλλες φορές πολύ... Αλλά τώρα το βράδυ τα παιδιά εκεί τσάκα-τσάκα τα δημοσιεύουν!
Φαίνεται ξενυχτάνε μαζί μας... :D

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ ΜΠΟΥΧΤΗΣΑ.ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΕΡΜΟ ΤΟΠΟ; ΚΑΝΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΚΡΗ ΤΑ ΠΑΧΥΛΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΔΗΘΕΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΜΕ ΤΟ ΛΑΟ. ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΣΑΤΕ.

Ανώνυμος είπε...

To mono kalo opws pisteyw einai: me to mpaxalo stin ellada kanena koma den tha tolmisi na poulisi tin MAKEDONIA mas.Giati exoyn olloi lerwmeni tin folia tous.Eidwmen. aytoi einai pantws ikanoi ana pasa stigmi na ta kanoun s......enantia se kathe logiki.

matrix2

Zulu είπε...

Και άλλο ένα βίντεο με τίτλο: The Macedonians from Hunza are coming back home! από το YouTube με "επαναπατρισμό" της φυλής Hunza από το βόρειο Πακιστάν στα Σκόπια. Η τελετή έχει και κάποιους με αρχαίες μακεδονικές στολές και την σάρισα με την σκοπιανική σημαία.
Δ/νση: http://www.youtube.com/watch?v=G1BsUbnnJoI&feature=related

Ανώνυμος είπε...

Εγώ συμφωνώ ότι και οι δυο κάνουν ότι πει η ΕΕ αλλά το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ακόμα και στα χειρότερα του δεν συγκρίνεται με το χάλι (Μητσοτάκης, Σημίτης, Καραμανλής) που επακολούθησε...
Εγώ θα έλεγα να του δώσουμε μια (τελευταία) ευκαιρία του Γιωργάκη.

------------------------------

Πρόσεξα επίσης ότι ο ΛΙΑΚΟ επαναλάμβανε σε μια εκπομπή ότι

"Ρε παιδιά δεν ξέρω πως θα γίνει..."

για το πως θα ελευθερωθεί η
Πόλη και ότι φαντάζει παράλογο αλλά θα γίνει και επειδή εγώ από χόμπυ διαβάζω και λίγη ιστορία, έτυχε να διαβάζω πως έγινε κράτος το Ισραήλ, ένα λογικό σενάριο που σκέφτηκα είναι το εξής:

1. η Ρωσία καταλμβάνει μετά από πόλεμο την Τουρκία. Φυσικά και ΔΕΝ την παραδίνει στην Ελλάδα, Κανεις δεν παραδίνει εδάφη που κατέλαβε σε τρίτους....

2. Επειδή τη Ρωσία δεν τη συμφέρει να έχει τουρκικό - ισλαμικό πληθυσμό, με διάφορα τερτίπια και προγκρόμ διώχνει τους Τούρκους και καλεί Έλληνες εποίκους από όλη τη Γη να κατοικήσουν την περιοχή. Θα κατεβάσει και Ρώσους αυτό είναι σίγουρο...

3. Για να μη φαίνεται "κακή" η Ρωσία και ότι έχει κατοχή σε μέρος που δεν είναι δικό της, παραχωρεί ανεξαρτησία και παίρνει το καινούργιο κράτος υπό την προστασία της.

Τί λέτε;

e

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΔΕΞΙΟΥΛΙΔΕΣ Ε?

Ανώνυμος είπε...

para ma para polu anthrwpoi gurw ston kosmo akoma k apo thn usa milane gia pagkosmio polemo.genika milane gia megala gegonota pou erxontai pou tha taraxtei olos o kosmos.dhmosthenh ama ksereis kati alla gia sigoura ama ksereis kati,enhmerwse ton kosmo.einai kathikon sou k upoxrewsh sou ean efoson gnwrizeis na mas peis.esto se mia ekpomph apo edw.epishs,ti einai auto pou emathes apo ton papa giwrgh k giati argeis.eixes pei tha mas to eleges apo thn paraskeuh.

Belisarios είπε...

Γι'αυτό το πραγματικό Ρωμαίικο ζούμε, ελπίζουμε και αναμένουμε! Δημοσθένη μας κρατάς σε αναμένα κάρβουνα που ναι η είδηση του γέροντα ;;;;

Ανώνυμος είπε...

ena katalava ego oti ola ayta ein omorfa an vgoune na kivernisei kapopios dikaios kai sostos anthropos ki oxi oi poniroi ki osoi lene oti o liako exmetalevete to kosmo gia na poula as dei poso ta poula aytos kai poso oi aloi !!!!!! 19 evro h 29 evro olokliro paketo xoria ta dora kai ayta !!!!! ena vivlio aplo typika kanei gyro sta 11 evro 15 20 analoga !!!ki aytos ta dinei se polu prosites times mazi polla vivlia gia na mas dosei gnoseis !!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αναφερεστε στην πιθανή απολυταρχική εξέληξη ενός μικρού, σήμερα, κόμματος της βουλής μετά το τέλμα στο οποίο θα προσέλθει το πολιτικό σκηνικό της χώρας;

Ανώνυμος είπε...

λοιπον εγω βλεπω μια στροφη πολιτικης στους νεωτερους πολιτικους της χωρας.Εννοω ο θειος Καραμανλης εκλαιγε για την Μακεδονια.Ο νεοτερος την παζαρευει. ο Ανδρεας εκανε επιστρατευση και ηταν ετοιμος για πολεμο. Ο Γιωργακης χωρευε ζειμπεκικο ενω τα τουρκικα αεροπλανα παραβιαζαν τον Ελληνικο εναεριο χωρο! ποιον νομιζουν οτι δουλευουν επιτελους? δεν τρωμε κουτοχορτο! ολοι σε ενα καζανι βραζουνε!Αιντε χρονια πολλα!

Ανώνυμος είπε...

O παπανδρεου οπωs ολα δειχνουν θα ειναι και ο τελευταιοs πρωθυπουργοs τηs χωραs για το ψευτορωμαιικο που λεει ο κοσμαs ο αιτωλοs.

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσιπρας θα σωσει τον τοπο.χαχαχα

Anezina είπε...

Τι να πει κανείς για τους πολιτικούς μας; Ο ενας χειρότερος απο τον άλλον. Αλλά ειδικά δεν θα εμπιστευόμουνα ποτέ το μέλλον της χώρας στο Γιωργάκη.Αυτός δεν ξέρει να μιλήσει βρε παιδιά δεν έχετε ακούσει ομιλία του ποτέ; Εγώ ξερένομαι στα γέλια μόλις τον ακούω.Μακάρι να φύγει το ψευτορωμαίικο για να τελειώνουμε επιτέλους με αυτήν την κατάσταση και εύχομαι να γίνει σύντομα.
Όμως κάπου είχα διαβάσει πως ο τελευταίος πρωθυπουργός της χώρας είναι ο νυν. Μήπως έχετε ακούσει εσείς τίποτα τέτοιο;

Ανώνυμος είπε...

Όλλοι μιλούν για Αλλαγές στην πολιτική, δυστυχώς, πηγαίνουν όλη στην ίδια κατεύθυνση. Καθένας για διάφορους λόγους ( δύναμη, χρήματα, κ.λπ…. ) Έχουν φέρει κάτι νέο με το χρόνο, δυστυχώς, έχουν προσγειωθεί πάλι στον ίδιο. Για εμένα είναι όπως! Ίσως έχετε δει την ταινία ( Συμμορίες της Νέας Υόρκης ) Όπου καθένας θέλει για το είδος του τη δύναμη. Τα κόμματα πρέπει να καταργηθούν. Αυτή θα είναι μία γιγαντιαία αλλαγή και μια νέα αρχή στην αληθινή δημοκρατία!

ΈΤΣΗ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΡΩΜΑΙΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟΤΥΧΟΙ ΟΣΟΙ ΖΗΣΟΥΝΕ ΣΑΥΤΟ ( Τορουνίδης Μιλτιάδης )

Nantia είπε...

Όχι μόνο τα κόμματα, αλλά και τον κόσμο όλο τον κυβερνάνε οι Κρόνιοι, Ερπετόμορφοι και γενικά όλη η μάρα η σάρα και το κακό συναπάντημα... Εμείς γιατί τους αφήνουμε; Γιατί απλά ξέρουν πως να μας χειραγωγούν για να έχουμε σκυμένο το κεφάλι.