Κυριακή 19 Οκτωβρίου 2008

ΕΤΟΙΜΟ ΤΟ ΝΕΟ GPS ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.

Ο Ίδιος ο Πούτιν διαφήμισε το νέο δορυφορικό σύστημα εντοπισμού θέσης της Ρωσίας, φορώντας το στο κολάρο ενός μαύρου Λαμπραντόρ.
Το σύστημα διαφημίστηκε και οι Ρώσοι είναι έτοιμοι με το δικό τους μικροτσίπ.

Οι Αμερικάνοι έχουν το δικό τους και όλοι οι μεγάλοι έχουν τα δικά τους σχέδια.

Θέλουν δε θέλουν όμως προωθούν το σχέδιο του Θεού.

ΠΕΡΙ MANTONNAΣ






Τη φωτο δημοσίευσε η PRAVDA. H Mαντόννα πριν και μετά το μακιγιάζ. Εμείς εξακολοθούμε να μη μπορούμε να πιστέψουμε τη μαστοριά του...καλλιτέ-χνη μακιγιέρ.

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ

Δύο νέες δημοσκοπήσεις δημοσιεύονται στον Κυριακάτικο Τύπο. Σε έρευνα της Alco για την εφημερίδα "Πρώτο Θέμα" το ΠΑΣΟΚ προηγείται της Ν.Δ. με 1,9%. Συγκεκριμένα, η Ν.Δ. συγκεντρώνει ποσοστό 27,2%, το ΠΑΣΟΚ 29,1%, το ΚΚΕ 7,8%, ο ΣΥΡΙΖΑ 8,7% και ο ΛΑΟΣ 4,1%. Όσον αφορά στην υπόθεση της Μονής Βατοπαιδίου, το 61,4% θεωρεί ότι δεν θα αποκαλυφθεί η αλήθεια, ενώ αντίθετη γνώμη εκφράζει το 32,1% των ερωτηθέντων. Η δεύτερη δημοσκόπηση αφορά τις ευρωεκλογές και διενεργήθηκε από τη Rass για την εφημερίδα "Το Παρόν". Το 50,8% των ερωτηθέντων δηλώνει ότι θα ψηφίσει κάποιο από τα δύο μεγάλα κόμματα, το 31,7% ένα από τα μικρότερα κόμματα, το 6,9% δηλώνει ότι θα ψηφίσει κάποιο κόμμα που δεν υπάρχει σήμερα στη Βουλή. Στην ίδια δημοσκόπηση, σε ερώτηση για το χρόνο διεξαγωγής βουλευτικών εκλογών, το 28,3% απαντά ότι θέλει να γίνουν μαζί με τις ευρωεκλογές, το 20,5 πριν και το 44,% μετά τις ευρωεκλογές.

ΠΗΓΗ ΑΝΑ ΜΡΑ

ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ

Σύστημα Επιβεβαίωσης Εμπρόθεσμης Προσέλευσης εφαρμόζεται σε όλα τα Γραφεία κτηματογράφησης για όσους πολίτες δεν έχουν ακόμα στην κατοχή τους δικαιολογητικά που είναι απαραίτητα για την υποβολή της δήλωσής τους. Οπως ανακοινώθηκε απο το ΥΠΕΧΩΔΕ: 1. Όσοι πολίτες δεν έχουν στην κατοχή τους απαραίτητα για την υποβολή της δήλωσης έγγραφα θα πρέπει να προσέλθουν στο αρμόδιο Γραφείο Κτηματογράφησης μέχρι την 31 Οκτωβρίου ώστε να παραλάβουν Αποδεικτικό Εμπρόθεσμης Προσέλευσης. Με το έγγραφο αυτό οι πολίτες θα μπορούν να υποβάλουν την δήλωσή τους μόλις εκδοθούν τα δικαιολογητικά τους. 2. Στο Αποδεικτικό Εμπρόθεσμης Προσέλευσης θα καταγράφονται τα στοιχεία του δικαιούχου των δηλώσεων, ο αριθμός των δηλουμένων δικαιωμάτων και θα ορίζεται συγκεκριμένη ημερομηνία για την υποβολή της δήλωσης. 3. Η ρύθμιση αυτή αφορά: α) στους πολίτες οι οποίοι δεν έχουν αντίγραφα των τίτλων κτήσης των δικαιωμάτων τους (π.χ. συμβόλαια) και έχουν υποβάλει αίτηση για τη χορήγηση αντιγράφων στα κατά τόπους Υποθηκοφυλακεία, τα οποία λόγω αυξημένου φόρτου δεν δύναται να τα χορηγήσουν άμεσα και β) στους πολίτες που έχουν αποκτήσει δικαίωμα με κληρονομιά, αλλά δεν έχουν προβεί ακόμα σε πράξη αποδοχής της και έχουν υποβάλει αίτηση στα αρμόδια Πρωτοδικεία για χορήγηση των απαραίτητων σχετικών πιστοποιητικών (π.χ. μη αποποίησης κληρονομιάς, μη δημοσίευσης διαθήκης) και έχουν λάβει ημερομηνία παραλαβής τους μετά την 31 Οκτωβρίου. Υπενθυμίζεται ότι την ερχόμενη Κυριακή 19 Οκτωβρίου καθώς και την τελευταία Κυριακή της προθεσμίας (26 Οκτωβρίου) όλα τα Γραφεία Κτηματογράφησης θα παραμείνουν ανοικτά από τις 8.30 το πρωί έως τις 15.30 το μεσημέρι.

ΠΗΓΗ ΑΝΑ ΜΡΑ

ΠΤΩΣΗ ΤΣΙΠΡΑ

Ο Τσίπρας εξακολουθεί να είναι ο μόνος αρχηγός "μικρού" κόμματος που ζήτησε εμμέσως πλην σαφώς τη διακυβέρνηση της χώρας, ζητώντας την προοπτική μιάς αριστερής κυβέρνησης.
Με δεδομένο το ότι το ΠΑΣΟΚ κάθε άλλο παρά αριστερό είναι, ο Τσίπρας, ζήτησε να κυβερνήσει και αυτό αποτελεί δείγμα έλλειψης ευθυνοφοβίας.
Πάντως έπεσε ο ΣΥΡΙΖΑ χάνοντας ψήφους προς το ΠΑΣΟΚ, φαινόμενο που φοβάται ο Καρατζαφέρης, διότι μία διαρροή προς τη Ν.Δ. θα απειλούσε οριακά την είσοδό του στη βουλή.
Αντίθετα η δεξαμενή ψηφοφόρων του ΣΥΡΙΖΑ αντέχει να δώσει κουκιά στο ΠΑΣΟΚ χωρίς ο ΣΥΡΙΖΑ να μείνει εκτός βουλής.
Το θέμα είναι οτι ο ίδιος ο Καρατζαφέρης τόνισε κατ΄επανάλλειψη τον "κίνδυνο" συγκυβέρνησης ΠΑΣΟΚ- ΣΥΡΙΖΑ και με τον τρόπο αυτό ίσως στείλει άθελά του ψηφοφόρους στη Ν.Δ., αφού οι οπαδοί του δεν βλέπουν με καλό μάτι τον ΣΥΡΙΖΑ.

ΣΤΑΘΕΡΟΣ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Σταθερός ο Καρατζαφέρης κατορθώνει να παίρνει αυτό που θέλει χωρίς να τρομάζει και επομένως χωρίς να αφυπνίζει την βαθέως κοιμώμενη Ν.Δ.
Σίγουρα ένας από τους νικητές της πολιτικής ζωής αφού κατόρθωσε από το τίποτα, με τους προσωπικούς του αγώνες και με τα κατάλληλα στηρίγματα, να μπεί στη βουλή και κακά τα ψέματα να αποτελεί την ελπίδα του Παπανδρέου για την πρωθυπουργία μέσω των ψήφων που αφαιρεί από τη Ν.Δ.

ΑΝΟΔΟΣ ΣΤΟ ΚΚΕ


Το ΚΚΕ ανεβαίνει και το θέμα είναι αν θα συνεργαστεί με τον Καραμανλή όπως κάποτε, σε περίπτωση μη αυτοδύναμης επικράτησης της ΝΔ στις εκλογές. Τίθεται βέβαια και το θέμα του αν αυτό το έχει σκεφτεί ο Καραμανλής που απο ότι φαίνεται έζησε για πολύ καιρό απομονωμένος απο το λαϊκό παλμό.

O MONOΣ ΦΟΒΟΣ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ


Στο ΠΑΣΟΚ θεωρούν σίγουρη την πρώτη θέση στις εκλογές και η μόνη τους ανησυχία είναι αν θα έχουν ή όχι την αυτοδυναμία.

ΤΙ ΛΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ανακάλυψαν, λέει οτι η Κοντολίζα άδειασε, με δυό λόγια, τον Νίμιτς, και ετοίμασε σχέδιο για το όνομα κρυφά μαζί με τους Σκοπιανούς για να μας τη φέρει.
Καλά, εμείς χαϊβάνια είμαστε και θα δεχτούμε κάτι που δεν το θέλουμε;

Λύση υβριστική και πρόστυχη απέναντι στην ιστορία των Ελλήνων δεν θα κρατήσει, ακόμη και αν έχει χίλιες υπογραφές και σφραγίδες.

ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ

Την Τρίτη όλοι απεργούν γενικώς πράγμα που σημαίνει ότι το αυτί των διοικούντων δεν θα ιδρώσει, ενώ τόσο οι εργαζόμενοι όσο και οι μαγαζάτορες θα πρέπει να φροντίσουν να περάσουν το μήνα με ένα μεροκάματο λιγότερο. Ένα ακόμη χτύπημα ενάντια στη Νέα Τάξη.

ΥΠΟ ΟΡΟΥΣ ΠΑΡΑΤΑΣΗ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ


Οσοι προσέλθουν στις αρμόδιες υπηρεσίες έστω και χωρίς όλα τα δικιολογητικά θα θεωρούνται εμπρόθεσμοι όσον αφορά τις δηλώσεις τους, οπότε θα μπορούν να φέρουν τα υπόλοιπα έγγραφα αργότερα. Ελλάς το μεγαλείο σου.........

ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Σύμφωνα με τουρκικά δημοσιεύματα, εκατοντάδες νταλίκες με τουρκικά προϊόντα, ευπαθή και μη, είτε προέρχονται απευθείας απο την Τουρκία, είτε μέσω Ευρώπης, μένουν καθηλωμένες στα ρωσικά σύνορα και οι Τούρκοι έμποροι έχουν υποστεί τρομακτικές ζημιές.Οι τουρκικές αρχές, στις πιέσεις των Τούρκων επιχειρηματιών να πάρουν αντίμετρα κατά των Ρώσων, απάντησαν οτι οι Ρώσοι μπορούν να πάρουν ντομάτες και απο αλλού, αλλά οι Τούρκοι δεν μπορούν να πάρουν φυσικό αέριο απο πουθενά.

Το θέμα είναι, τι ζητάει ο Πούτιν από τους Τούρκους και δεν το παίρνει, οπότε και τους επέβαλε αυτό το άτυπο εμπάργκο, για το οποίο δεν ακούσαμε τίποτε στις ειδήσεις αφού όλοι ασχολούνται μόνο με τον Εφραίμ.
Σε τέτοιες περιπτώσεις κάθε σοβαρό κράτος προσπαθεί να βρεί τον κενό χώρο μεταξύ των δύο αντιμαχομένων και να εισχωρήσει προς όφελός του.
Και μην ξεχνάμε οτι αυτό το παιχνίδι ξεκίνησε το καλοκαίρι. Εμείς όμως ασχολούμαστε με τον Εφραίμ.
Το φταίξιμο βέβαια δεν αφορά μόνοτην κυβέρνηση αλλά και όλη την αντιπολίτευση η οποία
θεωρεί οτι η αποστολή της ολοκληρώνεται με το να αποδείξει την ξεφτίλα της όποιας κυβέρνησης .

ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ


Οι κακές γλώσσες λένε οτι ο Καραμανλής "πληρώνει" τις συμφωνίες που έκανε με τους Ρώσους για τά ρωσικά άρματα και τους αγωγούς. Το καταλαβαίνει αυτό ο κόσμος;

Αυτό θα φανεί κατά τις εκλογές!!!!!!!!!

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΣΥΣΚΕΨΗ ΣΤΙΣ ΗΠΑ


Παγκόσμια σύσκεψη στις ΗΠΑ για τα οικονομικά του κόσμου, καθώς η προσπάθεια της Νέας Τάξης να διαλύσει και να ξαναστήσει σε χρόνο μηδέν την παγκόσμια οικονομία ώστε να επαναποκτήσει τον έλεγχό της, μετά την οικονομική επέλαση του Πούτιν, έπεσε πάνω στο ρωσικό μετρητό και απέτυχε.
Το αποτέλεσμα ήταν να υποστούν οι ΗΠΑ μεγάλη οικονομική ζημιά και να κάνουν τους εταίρους τους να τις κοιτούν πλέον καχύποπτα.

ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΗΣ ΠΡΑΒΝΤΑ


Αυτή είναι η Μαντόνα χωρίς make up!!!!!!!!
Φαντάζει απίστευτο κι όμως αυτή η φωτογραφία δημοσιεύθηκε στην PRAVDA, αποδίδοντας την Μαντόνα χωρίς τα φτιασιδώματά της.

ΠΟΥΤΙΝ: Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΘΑ ΑΝΑΠΤΥΧΘΕΙ

Ο Πούτιν δήλωσε οτι η παγκόσμια οικονομία θα συνεχίσει να αναπτύσσεται διότι δεν έχει πλέον ανάγκη τις ΗΠΑ. Οι αγορές της Ασίας και της Ευρώπης θα αναπτυχθούν ανεξάρτητα από τις ΗΠΑ, αφού οι ΗΠΑ δηλώνουν οικονομική αδυναμία και δεν μπορούν να παρακολουθήσουντους ρυθμούς ανάπτυξης του υπόλοιπου κόσμου.
Το θέμα είναι οτι τα οικονομικά προβλήματα της Αμερικής είναι εικονικά και παρουσιάστηκαν για να φέρουν την ύφεση σε όλο τον κόσμο και αμέσως μετά τον απόλυτο οικονομικό έλεγχο όλων των χρηματαγορών. Η συνδυασμένη αντίσταση Ρωσίας ,Κίνας και Γερμανίας όμως, εμπόδισαν το ΚΟΛΠΟ ΓΚΡΟΣΟ των ΗΠΑ ,που κάνουν πλέον σπασμωδικές κινήσεις καθώς χάνουν πλέον τον παγκόσμιο έλεγχο που θεωρούσαν δεδομένο οτι έχουν.

ΚΑΘΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΧΡΩΣΤΑΕΙ 86.000$


Το εξωτερικό χρέος των ΗΠΑ είναι τόσο μεγάλο που κάθε κάτοικος τους χρωστάει 86.000$. Καταλαβαίνουμε λοιπόν οτι μπορεί και λειτουργεί η "υπερδύναμη" επειδή οι ιδιοκτήτες της, είναι και ιδιοκτήτες της παγκόσμιας τράπεζας.

ΙΠΤΑΜΕΝΗ ΠΟΛΗ


Ιπτάμενη πόλη ετοιμάζουν οι Κινέζοι. Θα έχει χωρητικότητα 15.000 ατόμων και θα είναι απόλυτα αυτάρκης σε όλα. Ονομάζεται ΣΟΥΠΕΡΣΤΑΡ και περιμένουμε να δούμε πως θα κατορθώσουν οι Κινέζοι να την κάνουν να πετάει. Ιδού η πόλη ,ιδού και το ....πέταγμα.