Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ ΑΝΗΣΥΧΙΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΟ ΤΣΚΙΝΒΑΛΙ

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση οι εκρήξεις που ακούστηκαν το απόγευμα του Σαββάτου στην πρωτεύουσα της Ν. Οσσετίας προέρχονταν από αποθήκη πυρομαχικών που κατασχέθηκαν από τη Γεωργία. Πάρθηκαν όλα τα απαραίτητα μέτρα για να περιοριστούν και να μην επαναληφθούν, οπότε δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας και πανικού, σύμφωνα την ανακοίνωση.

ΑΠΕΡΡΙΨΕ ΤΙΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΝΙΜΙΤΣ Ο ΓΚΡΟΥΕΦΣΚΙ

Λίγες ώρες μετά την αποχώρηση του Μάθιου Νίμιτς από τα Σκόπια, ο πρωθυπουργός των Σκοπίων κ. Γκρούεφσκι δήλωσε ότι είπε στον κ. Νίμιτς να πείσει την Ελλάδα να δεχθεί διπλή ονομασία, δηλ. «Δημοκρατία της Μακεδονίας» για όλους και κοινά αποδεκτό όνομα για την επικοινωνία με την Ελλάδα, απορρίπτοντας έτσι στην ουσία τις προτάσεις του κ. Νιμιτς. Έκανε μάλιστα λόγο για την πιθανότητα πρόωρων εκλογών.
Ο κ. Νίμιτς από τη Θεσσαλονίκη, μετά τη συνάντηση με τον πρέσβη κ. Βασιλάκη, κάλεσε τα Σκόπια να προσηλωθούν στον πυρήνα των διαπραγματεύσεων. Μάλιστα ο κ. Νίμιτς παραδέχθηκε ότι έχουν τεθεί και άλλα ζητήματα εκτός της ονομασίας, τα οποία τα χαρακτήρισε ως «περιφερειακά».
Η υπουργός εξωτερικών της Ελλάδας, κ. Μπακογιάννη δήλωσε ότι οι ελληνικές θέσεις είναι ξεκάθαρες. Θέλουμε κοινά αποδεκτό όνομα με γεωγραφικό προσδιορισμό, που θα ισχύει για όλους, είπε η κ. Μπακογιάννη.
Οι διαπραγματεύσεις θα συνεχιστούν την πρώτη εβδομάδα του Σεπτεμβρίου, ενώ ο κ. Νίμιτς, συνοδευόμενος από τον κ. Βασιλάκη, επισκέφτηκε το Σάββατο, 23 Αυγούστου 2008, το Άγιο Όρος, όπου είχε συνάντηση με τον Οικουμενικό Πατριάρχη κ. Βαρθολομαίο, ο οποίος επίσης πραγματοποιεί επίσκεψη στο Άγιο Όρος εδώ και μερικές μέρες.

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Μετά τις δηλώσεις του ΝΑΤΟ ότι τα νατοϊκά πλοία ήταν προσχεδιασμένο περίπου ένα χρόνο πριν να βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Μαύρη Θάλασσα, οι Ρώσοι κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση της Γεωργίας στη Ν. Οσσετία, για να βρίσκεται σε συντονισμό με την παρουσία των νατοϊκών πλοίων στην περιοχή.

ΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΙΣ Η.Π.Α. ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ 70 ΑΜΑΧΩΝ

Η κυβέρνηση του Αφγανιστάν κατηγορεί τις Η.Π.Α. ότι με αεροπορική επιδρομή την Παρασκευή, 22 Αυγούστου 2008, σκότωσαν τουλάχιστον 70 αμάχους, συμπεριλαμβανομένων παιδιών και γυναικών, στην περιοχή Shindand της επαρχίας Χεράτ. Μεγάλες αντιαμερικανικές διαδηλώσεις έγιναν το Σάββατο, ζητώντας την αποχώρηση των Αμερικανών από την περιοχή.
Ο αμερικανικός στρατός ισχυρίζεται ότι μόνο οπλισμένοι Ταλιμπάν σκοτώθηκαν στην αεροπορική επίθεση της Παρασκευής.

ΕΚΡΗΞΕΙΣ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ

Το απόγευμα του Σαββάτου, 23 Αυγούστου 2008, ισχυρές εκρήξεις σημειώθηκαν κοντά σε σημείο που στρατοπεδεύουν οι ρωσικές ειρηνευτικές δυνάμεις στην πρωτεύουσα της Ν. Οσσετίας. Στο σημείο αυτό έχουν αποθηκεύσει και πυρομαχικά που κατάσχεσαν από γεωργιανές στρατιωτικές βάσεις. Αναμένονται περισσότερες πληροφορίες κατά πόσο οι εκρήξεις ήταν ελεγχόμενες και προκλήθηκαν από τους Ρώσους ή αν συνέβη κάτι άλλο.

ΚΛΙΜΑ

Ο αμερικανο-γαλλικός δορυφόρος OSTM/Jason 2 καταγράφει με λεπτομέρειες την άνοδο της στάθμης των ωκεανών. Αν και όλοι ανησυχούν για αυτό κανείς δεν κάνει τίποτε, γιατί είναι σπουδαιότερα τα οικονομικά συμφέροντα από την επιβίωσή μας σαν πλανήτης.
Λεπτομέρεια: Οι Αμερικανοί κάνουν μετρήσεις από το 1991, μέχρι πριν δυο χρόνια οι «ειδικοί» στα τηλεοπτικά παράθυρα, «έσκιζαν τα ρούχα τους» λέγοντας ότι δεν υπάρχει πρόβλημα με την άνοδο της θερμοκρασίας του πλανήτη και ότι όλα αυτά είναι σενάρια κινδυνολογίας.
Τι άλλο θα μάθουμε σε άλλα 15 χρόνια;

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ


Στην Μπέρκα της Ρουμανίας, υπάρχουν ρωγμές της γης από όπου βγαίνουν αέρια και ζεστή λάσπη. Πρόκειται για ακίνδυνο φαινόμενο που όμως μοιάζει πάρα πολύ με τα αληθινά ηφαίστεια. Παρακολουθήστε σε μικρογραφία «εκρήξεις και ροή λάβας» στο μικροσκοπικό ηφαίστειο λάσπης.

ΑΣΠΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ


Ένα άσπρο μυστηριώδες αεροσκάφος φάνηκε πάνω από τον Λευκό Οίκο. Κανείς δεν ξέρει την ταυτότητα και την αποστολή του. Και κανείς βέβαια δεν έδωσε σημασία στα σχετικά βίντεο. Εξάλλου όσες πληροφορίες υπήρχαν είναι ακόμα χαρακτηρισμένες σαν απόρρητες. Γιατί άραγε;

ΑΠΡΟΣΕΞΙΑ


Πολλές φορές οι άνθρωποι του θεάματος κάνουν λάθη. Μερικά είναι θανατηφόρα. Αυτό που θα δείτε στο βίντεο σίγουρα πόνεσε πολύ. Ο τύπος θα το ξανασκεφτεί πολύ πριν ξανακάνει το ίδιο νούμερο.

ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΘΗΡΑΜΑ


Το ανακόντα είναι ένα μεγάλο φίδι στις ζούγκλες του Αμαζονίου που κυνηγάει τα πάντα. Όταν όμως συναντηθεί με τον μαύρο πάνθηρα τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για αυτόν. Και πολλές φορές μετατρέπεται σε γεύμα.

ΑΝΘΡΩΠΟΣ - ΣΑΥΡΑ


Είναι απίστευτο τι κάνουν μερικοί στα σώματά τους με σκοπό να είναι διαφορετικοί από τους υπόλοιπους ανθρώπους.

ΜΑΚΡΟΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΜΙΚΡΟΚΟΣΜΟΣ

Οι αρχαίοι σοφοί μιλάνε για τον Μικρόκοσμο-Άνθρωπο, πιστό αντίγραφο του Μακρόκοσμου-Σύμπαντος-Θεού.
Και ο Ερμής ο Τρισμέγιστος λέει ότι «όπως είναι Επάνω έτσι είναι και Κάτω».
Το ίντερνετ κατακλύζεται σήμερα από φωτογραφίες αστεριών, γαλαξιών, νεφελωμάτων κλπ. Αλλά ποιος άραγε έχει προσέξει την ομοιότητα αυτών των φωτογραφιών με τις φωτογραφίες του ανθρώπινου σώματος από την «φωτογραφική μηχανή» Κίρλιαν;
Η φωτογραφία της ΝΑΣΑ μοιάζει καταπληκτικά με την φωτογραφία ενός ανθρώπινου δάχτυλου. Κάποιες φορές μάλιστα είναι δύσκολο να ξεκαθαρίσεις τι βλέπεις αν δεν στο πουν.
Αν και για πολλούς η φωτογραφία Κίρλιαν είναι ένα απλό ηλεκτροχημικό φαινόμενο, επιβεβαιώνει πλήρως τους αρχαίους.
Μήπως έχουμε καβαλήσει το καλάμι με τα σπουδαία μηχανήματά μας;

ΤΟ USS McFAUL ΣΤΗ ΒΑΣΗ ΤΗΣ ΣΟΥΔΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ


Αυτά που φορτώνει το USS McFaul είναι οι προμήθειες του πλοίου για να παραμείνει αρκετές μέρες μακριά από τη βάση του και τις ονόμασαν ανθρωπιστική βοήθεια για τη Γεωργία!!!!!

ΤΑ ΝΑΤΟΪΚΑ ΠΛΟΙΑ ΠΕΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΕΝΑ ΤΟΥ ΒΟΣΠΟΡΟΥ


Για αυτούς που αμφισβήτησαν την είδηση ότι νατοϊκά πλοία πέρασαν από τα στενά του Βοσπόρου για τη Μαύρη Θάλασσα, δείτε το βίντεο.

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΑΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΑΡΚΤΙΚΗ ΓΙΑ ΔΙΑΚΟΠΕΣ;


Πιο πολλούς Ρώσους έχει στην Ανταρκτική παρά στη Μόσχα!!!

Φτώχια καταραμένη οι Ρώσοι!!

ΔΗΛΩΣΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΧΝΗΤΟ ΚΡΕΑΣ

Όταν το 2001 πρωτοαναφέρθηκα στο θέμα, κλασικά είπαν ότι είμαι γραφικός, φαντασμένος, και επικίνδυνος διότι κινδυνολογώ πάνω σε ανύπαρκτα θέματα. Η πληροφόρηση που ανέκαθεν είχα πάνω στα σχέδια την Νέας Τάξης, μου επέτρεψε να μιλήσω κατευθείαν για την πώληση του τεχνητού κρέατος στα σούπερ μάρκετ, αλλά και τη διάδοση των φημών για τις ασθένειες των βοοειδών, των χοίρων, των αρνιών και των κοτόπουλων, που θα ανάγκαζαν τη διεθνή κοινότητα να απαγορεύσει την εκτροφή και την προς βρώση σφαγή όλων των παραπάνω ζώων, κάνοντας το τεχνητό κρέας αναγκαίο για να γεμίσουν τα ράφια των κρεοπωλείων.
Ο οφθαλμοφανής σκοπός της Νέας Τάξης ήταν τότε για μένα και ελπίζω να είναι τώρα για όλους ο έλεγχος των τροφίμων, αφού λόγω των επικίνδυνων ασθενειών θα απαγορευθεί όχι μόνο η μαζική και επαγγελματική εκτροφή των παραπάνω ζώων, αλλά και η κατ’ οίκον, ώστε παντός τύπου κρέας να μπορεί να αγοράσει κανείς μόνο στα σούπερ μάρκετ, με την προϋπόθεση ότι θα αποτελεί ένα υπάκουο μέλος της παγκόσμιας κοινωνίας, αφού θα έχει πάρει το χάραγμα στο δεξί του χέρι ή στο μέτωπό του. Κι όταν λέμε χάραγμα, εννοούμε το εμφυτεύσιμο μικροτσίπ που αποτελεί την ταυτότητα που δε χάνεται ποτέ.
Όσον αφορά όλα τα παραπάνω, αλλά και τους φόβους των κτηνοτρόφων όχι μόνο της Ιταλίας, αλλά όλου του πλανήτη μόλις μάθουν τι έρχεται, και πάλι δικαιώνομαι, αφού όλα τα περιγράφω λεπτομερώς και στο τελευταίο μου βιβλίο «Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Προφητείες και Διδαχές».
Όλοι εσείς που με το ανεπηρέαστο και καθαρό μυαλό σας μπορείτε να δείτε τι παίζεται, δώστε νόημα στην ανιαρή ζωή που η Νέα Τάξη σας έβαλε να ζείτε. Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται. Προσοχή όμως, μη τους τρομάξετε και φύγουν, γιατί θα συνεχίσουν να ζουν σαν ζόμπι στον πλανήτη φυλακή.