Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΑΠΟ ΚΥΝΗΓΟΣ ΘΗΡΑΜΑ


Το ανακόντα είναι ένα μεγάλο φίδι στις ζούγκλες του Αμαζονίου που κυνηγάει τα πάντα. Όταν όμως συναντηθεί με τον μαύρο πάνθηρα τότε τα πράγματα δυσκολεύουν πολύ για αυτόν. Και πολλές φορές μετατρέπεται σε γεύμα.

19 σχόλια:

AlexTDJ είπε...

τα βιντεάκια αυτού του είδους τι σκοπό έχουν στο blog..???

Desumor είπε...

Ε ΤΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥΤΙΝΙΕΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ?

ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΠΤ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΝΑ ΞΕΠΟΥΤΙΝΙΑΣΤΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΜΕ .

ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΝΤΑ

Alexander είπε...

tin enimerwsh pantos eidous sunonomate alexandre,to kseres esu oti o panthiras mporei na nikisei ena anacoda?? ;)

Ανώνυμος είπε...

alextdj, δεν το βρίσκω καθόλου κακό να μπαίνουν τέτοια βιντεάκια , έχουν αρκετό ενδιαφέρον , και είναι καλό να αλλάζουμε θεματολογία που και που.

Αυτή είναι η γνώμη μου.

Απίστευτες εικόνες πάντως!

AlexTDJ είπε...

ΟΚ... αφού οι υπόλοιποι τα εγκρίνουν δεν έχω παρά να συμφωνήσω...

ΥΓ: Μόνο και μόνο επειδή το συμβάν υπάρχει σε βίντεο δεν σημαίνει πως είναι και αληθινό (π.χ. ποιος μου εγγυάται πως το ανακόντα δεν ήταν ναρκωμένο.?)

Ανώνυμος είπε...

Εγώ πάντως κάτι σκέφτηκα σαν παραλληλισμό... Το ανακόντα με τη φάτσα του Μπούς και η Τζάγκουαρ ο Πούτιν... Βεβαια στο τέλος έσκασε μύτη και ο Μεντβέντεφ και κανανε γλύκες...

Στέλιος/Αθήνα

medabots είπε...

telika o kynhgos htan pali o kynhgos kai oxi to thyrama

medabots είπε...

an arxisoume na alazoume thematologia file mou anonyme tote ta gegonota tha trexoun mprosta mas kai de tha ta vlepoume kan

Ανώνυμος είπε...

Παιδια κουλαρετε και απολαυστε τα βιντεακια, μονο εσειs ακουγεστε στην αιθουσα.

Ανώνυμος είπε...

H GATA PANTA SKOTONEI TO FIDI

Ανώνυμος είπε...

O LIAKOPOULOS EKTOS APO TA KLASIKA KAI POLU SUMANTIKA POU VAZEI DE EXEI PAROPIDES NA MILA MONO GIA ENA PRAGMA SUMKEKRIMENA VAZEI KIALA THEMATA AXIA SXOLIASMOU EPIMORFOTIKA KAI OMORFA !!!!!!!!

Orpheas είπε...

νομιζω οτι ολοι προτρεχουμε να πουμε οτι αυτο το βιντεο ειναι ασχετο με τα θεματα με τα οποια ασχολουμαστε...πιστευω οτι εχει συμβολικο χαρακτηρα...για σκεφτειτε πιο πολυ...ποιος ειναι σημερα το μεγαλο φιδι που κυνηγαει τα παντα και προσπαθει να επιβληθει παντου και ποιος ειναι ο πανθηρας με τον οποιο τα βρισκει σκουρα?

Ανώνυμος είπε...

borei na itan narkomeno....alliws itan xazo giati prospathouse na ksefigei adi na tiliksei ton mayro kai na ton pniksei.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ BLOG ΝΑ ΓΙΝΕΙ "ΠΟΙΚΙΛΗΣ ΥΛΗΣ". ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΕΡΟΣ "ΙΕΡΟ" ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ. ΛΙΑΚΟ ΒΑΛΕ ΤΑΞΗ - Η ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ 'ΣΕΝΑ!

Ανώνυμος είπε...

To Anaconda μάλλον ήτανε κουρασμένο γιαυτό και,το λάθος του ήτανε οτι πήγε να φύγει,αντί να επιτεθεί και έτσι ο πάνθηρας του κατάφερε πάρα πολλές θανάσιμες δακγωματιές.
Πάντως και εγώ δεν βλέπω
τα βιντεάκια αυτού του είδους τι σκοπό έχουν εδώ,το συγκεκριμένο είναι πάρα πολύ παλιό και το εχει δείξει και η τηλεόραση.

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΛΟΣ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΣΕ ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ..ΟΠΟΤΕ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΣΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΟΛΑ!ΦΙΛΟΙ ΜΟΥ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΕΝΟΚΕΦΑΛΟΙ ΑΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΑΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΓΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ.ΗΡΘΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΕΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΟΠΟΤΕ Η ΓΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ.ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΛΙΑΚΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Λιγο εκτος θεματος μα και συμβολικο!

iskandar είπε...

Einai gnoto oti ta ailouroidoi exoun gia proino kathe idous fidiou kai oxi mono :)

medabots είπε...

emeis prepei na akoustoume kai oxi ta videakia.ayta mporei na montarontai kiolas