Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΑΣΠΡΟ ΜΥΣΤΗΡΙΟ


Ένα άσπρο μυστηριώδες αεροσκάφος φάνηκε πάνω από τον Λευκό Οίκο. Κανείς δεν ξέρει την ταυτότητα και την αποστολή του. Και κανείς βέβαια δεν έδωσε σημασία στα σχετικά βίντεο. Εξάλλου όσες πληροφορίες υπήρχαν είναι ακόμα χαρακτηρισμένες σαν απόρρητες. Γιατί άραγε;

14 σχόλια:

crom είπε...

oi nefeloim karadokoun.....

Ανώνυμος είπε...

Ειναι πλεον προφανες ακομη και στους πιο αιχμαλωτισμενους τηλεθεατες του κοσμου οτι κατι παραπανω απο μια τρομοκρατικη ενεργεια συνεβη εκεινη την αποφραδα ημερα...Οι δουλοι της νεας ταξης δεν μπορεσαν να κρυψουν τα μεγαλα λαθη της επιχειρησης για πολυ χρονο...ποιο αεροπλανο στο πενταγωνο?..ουτε φινιστρινι δεν υπηρχε στα αποκαιδια..

Ανώνυμος είπε...

Η προπαγάνδα και η απόκρυψη των αληθινών πληροφοριών έχουν πάρει τεράστιες εώς τρομακτικές διαστάσεις στις μέρες μας...αλλά θα μου πείτε αυτό συμφέρει τα λαμόγια.Πάντως θα ήθελα να προσθέσω, κάτι άσχετο με το θέμα, ότι διαβάζοντας εφημερίδες και περιοδικά,βλέποντας τηλεόραση και σερφάροντας στο ίντερνετ παρατήρησα πως το σήμα του Βάαλ έχει αρχίσει να γίνεται πιο γνωστό από ποτέ.Το λέω αυτό γιατί σήμερα πραγματικά αγανάκτισα διαβάζοντας ένα περιοδικό το οποίο στην τελευταία σελίδα είχαν βάλει το σήμα του Βάαλ και από κάτω έλεγε "δεν είναι αυτό που νομίζεις"...έλεος!!!

Ανώνυμος είπε...

Εδω οι αμερκανοι μπροστα στα ματια μαs, μαs επεισαν οτι πατησαν στην σεληνη.Οι 11 σεπτεμβριου ηταν μετα για αυτουs προπονηση, ασχετα αν και εδω καναν τραγικα λαθη στην προσπαθεια συνγκαλυψηs των οσων προηγηθηκαν.

My Alter Ego είπε...

Μακάρι να έπεφτε αεροσκάφος στο λευκό οίκο και να ήταν μέσα και αυτος ο αγράμματος δολοφόνος μέσα...

Ανώνυμος είπε...

Αν το video αναφέρετε στο γεγονός που συνέβει το 1952, δηλαδή που εμφανίστηκαν να περνάνε κάποια "φώτα" πάνω από τον λευκό οίκο, τότε υπάρχουν σχετικά video στο youtube

Chris

Ανώνυμος είπε...

Pwpw!ok sumfwnw me tous prolalisades!ma kala to sima tou vaal?k elege:'den einai afto pou nomizeis!'koufathika!!!exorgistiko gia mas pou xeroume!maria21

medabots είπε...

apo to xroma pou mporesa na diakrino mou fanhke gia aggeliko aeroskafos kai oxi gia nefelim opos eipe o crom to palikari.ta rantar ton amerikanon de niothoun

dafa είπε...

θυμωνω με τον εαυτο μου που τα πρωτα χρονια μετα την 9/11 πιστευα ολα οσα μας πασαραν απο την αρχη οι αμερικανοι για τρομοκρατικη επιθεση.Τωρα πια πιστευω πως δεν υπαρχει νοημων ανθρωπος που να πιστευει το αρχικο "σεναριο".Συμφωνω με αυτα που γραφουν παραπανω τα παιδια, το οτι δηλαδη τα ιδια τους τα λαθη στην εξελιξη του εγχειρηματος 9/11 τους προδωσαν.Αλλα τελικα τα λαθη τους δεν ηταν αυτα τα μικροπραγματα...ηταν οι δυο απανθρωποι πολεμοι που διεπραξαν στο ονομα της ελευθεριας και του ιησου.σκεφτομαι τουσ τονουσ λασπης και ψευτιας που πεταξαν στα ματια ολοκληρης της ανθρωποτητας.Προσωπικα πιστευω ανικανο ενα ανθρωπινο ον να σκαρφιστει και να εκτελεσει ενα τοσο αρρωστημενο σχεδιο.λιακοπουλε με βοηθησες να καταλαβω αυτον τον αορατο εχθρο.Ο φοβος που εσπειραν δειχνει πως οδηγει σιγα σιγα στον θερισμο.

Ανώνυμος είπε...

EGO EIDA ENA EPIVATIKO AEROPLANO NA PROSGIONETE APOTOMA LIGO LOXA PIO PERA APO TO LEYKO OIKO TIPOTE TO PERIERGO H EXOGIINO... MHPOS HTAN TROMOKRATIKH ENERGIA?TI NA PEIS ?

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΔΩΣΑΝ ΠΡΟΕΚΤΑΣΗ ΣΤΟ ΘΕΜΑ.ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΟΙΜΟΣΑΣΤΕ ΗΡΕΜΟΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΧΕΔΙΑΣΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ.ΤΙ;Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΤΟ ΔΙΞΕΙ..

iskandar είπε...

Vasika ola afta "Agnoustou Taftothtas Iptamena Antikeimena" sthn pragmatikothta den enai katholou agnosta mhn geliomastai ouk oliges fores exei epalithefthei afto opote mas doulevoun psilo gazi. Prospathisan na ta kalipsoun kai me tainies tou Xoliyoud gia na mas kanoun na ta pistepsoume xronai propaganda kai oxi mono gia afta alla kai gia polla alla.

Ανώνυμος είπε...

Bre Mas Doulevoun Me Tin Sesoula...
Pio Aspro Aeroplano Kai Prasina Kolokithia Petai Pano Apo Ton LEFKO IKO ????

Trexete Lamogia Kai Den Tha Ftanete!

Time Will Tell

Ανώνυμος είπε...

και μόνο που αναφερθήκατε σε ρεπορτάζ του CNN το μετράω ως αρνητικό αυτού του blog.
δεν μπαίνω εδώ μέσα για να βλέπω αμερικάνικες σκηλόφατσες