Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΓΕΩΡΓΙΑ – ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΣΧΕΔΙΑΣΑΝ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

Μετά τις δηλώσεις του ΝΑΤΟ ότι τα νατοϊκά πλοία ήταν προσχεδιασμένο περίπου ένα χρόνο πριν να βρίσκονται αυτό το διάστημα στη Μαύρη Θάλασσα, οι Ρώσοι κάνουν λόγο για προσχεδιασμένη επίθεση της Γεωργίας στη Ν. Οσσετία, για να βρίσκεται σε συντονισμό με την παρουσία των νατοϊκών πλοίων στην περιοχή.

14 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένα χρόνο τουλάχιστον πριν σχεδιάζουν τις επιθέσεις όλοι, αλλά δεν γνωρίζει κανένας πως θα είναι τα πράγματα ένα χρόνο μετά τις επιχειρήσεις τους...

mirmidon είπε...

εδω υπαρχει βασιμη πιθανοτητα να σχεδιασαν τους διδυμους πυργους αυτο δεν θα ειχαν σχεδιασει

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να σχεδιαζαν δεν υπολογισαν κατι τους πολεμους τους κερδιζουν αυτοι που μπορουν να τους σταματησουν και οχι αυτοι που τους κυρητουν.

Ανώνυμος είπε...

Simfono me ton mirmidon kai epauksano.
Edo den distasane na skotosoune tous dikous tous polites, tha distasoune gia tous ksenous?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΡΑΤΩΝ ΡΟΔΟΝ+ΔΡΕΠΑΝΟΝ = 1995
Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΦ = 1995
ΑΡΧΙΖΕΙ Ο Γ΄ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ = 1995

(λεξαριθμική ταύτησις και ΟΧΙ ημερομηνία...)

Ανώνυμος είπε...

Egw tha dievrunw tin logiki kai tha pw..edw ta lamogia ehoun prosxediasei ta pada me ta protokola tous afto pou einai meros tou 'megalou' sxediou giati na min eixe epexergastei nwritera?
Diavazodas to 25prwtokolo padws me epiase enas klafsigelos..einai dramatiko an diapistwsei kaneis ti pragmatika paizetai!Maria 21

Ανώνυμος είπε...

Ωχ καλά... Αυτό για νέο μας το λέτε παιδιά...;

medabots είπε...

polla pexnidia pezontai kryfa apo ton Putin.se ligo telionei h xeimerinh narkh

Unknown είπε...

Μια χαρά ήξεραν και ξέρουν τι κάνουν. Ρε παιδιά είναι απλό, ο Σόρος και η παρέα του έφτιαξε μια μαριονέτα "τύπου Γκρουέφσκι" που ξεγέλασε τον Γεωργιανό λαό. Από εκεί και πέρα τον χρησιμοποίησαν για να δούνε τις αντιδράσεις της αρκούδας... Τα παιδιά είναι σπουδαγμένα στα καλύτερα κολέγια, πέστα και σύ ρε Δημοσθένη που τους ξέρεις. Η Ρωσία θα αναγκαστεί να κάνει το χαμό γιατί τα λαμόγια έχασαν τον έλεγχο εκεί και την πιέζουν. Αφού βουτήξουν τον κόσμο στην απελπισία θέλουν να μας παρουσιάσουν και το μεσσία τους... Ε τι καλύτερο από έναν χαμό Ρωσίας ΝΑΤΟ, στον οποίο θα σκοτωθούν εκατομμύρια θα πέσουν και Κανά δυο πυρηνικά και θα έρθει ο Μετράγια μετά να μας πεί για την δήθεν παγκόσμια ειρήνη των λαμογιών...

Ανώνυμος είπε...

Κοντα στο νου και η γνωση.Αλλα πολλεs φορεs αλλα σχεδιαζειs στα χαρτια και αλλα σου βγαινουν μετα στην πραξη.Ομωs αυτο δεν τουs ενοχλει και τοσο τουs αμερικανουs οσο και αν θελουν να βιαζονται.Aλλωστε εχουν να παιξουν με τιs τυχεs 6.700.000.000 ανθρωπων ακομα μεχρι να επιτυχουν τα σχεδια τουs.

iskandar είπε...

Ola apo tous idious sxediastikan kai aftoi dhmiourgisan thn "tromokratia" apla thelan mia aitia na eisvaloun se alles xores kai etsi diniourgisan thn "tromokratia" erixan tous pirgous kai fusika o laos pige mazi tous fusiko kai epomeno. Oles oi epixeiriseis einai organomenes apo aftous polu kairo prin gia na doume mexrh pou ftanoun oi dunamois tous se kapies periptoseis ai se alles na afanisoun anipakoua se aftous kathestota kai na egatasthsoun fila proskumena se aftous xronai tora afto ginetai kai o "psixros polemos" afto to rolo epeze na mporoun na elexoun olo ton kosmo me ton fovo ton oplo kai ton "aoraton exthron""

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΓΙΝΕΙ ΣΧΕΔΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ.ΑΛΛΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΝΕΙ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΑΦΟΥ ΤΑ ΕΒΑΛΑΝ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΑΝ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΚΚΙΝΗ ΑΡΚΟΥΔΑ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΑΣΕΙΣ;ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΕΤΟΙ...

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΡΩΣΣΟΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΩΓΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ,ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΘΑΛΑΣΣΑ..ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΙ ΑΣΙΑΤΕΣ..ΕΜΠΑΙΝΕ ΠΟΥΤΙΝ..

Ανώνυμος είπε...

o kairos gar eggys