Σάββατο 23 Αυγούστου 2008

ΗΦΑΙΣΤΕΙΑ ΛΑΣΠΗΣ


Στην Μπέρκα της Ρουμανίας, υπάρχουν ρωγμές της γης από όπου βγαίνουν αέρια και ζεστή λάσπη. Πρόκειται για ακίνδυνο φαινόμενο που όμως μοιάζει πάρα πολύ με τα αληθινά ηφαίστεια. Παρακολουθήστε σε μικρογραφία «εκρήξεις και ροή λάβας» στο μικροσκοπικό ηφαίστειο λάσπης.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αρκετά ενδιαφέρον...δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο...

My Alter Ego είπε...

Τι άλλο θα κάνει αυτός ο πλανήτης για να μας πει οτι τον πεθαίνουμε κάθε μέρα???? Πραγματικά αναρωτιέμαι... αν και σκέφτομαι και διάφορα σενάρια....

medabots είπε...

anarotieme an apo ayta ta hfaistia ginete h yperthermansh tou planhth kai oxi apo emas.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια στειλτε τουs αμερικανουs να καταλαβουν αυτο το μεροs μπαs και τουs καταπειη η λασπη και ησυχασουμε απο δαυτουs.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως αγαπητοί φίλοι, αυτά τα τυχαία… σχήματα που δημιουργούνται από τη ροή της λάβας, είναι κάποια μηνύματα που μας προϊδεάζουν για το ποιοί, κάποια στιγμή, πρόκειται να εξέρθουν μέσα…κάτω από τη Γη...?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΚΑΤΑ ΠΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.ΕΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΤΕΙ ΣΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΚΑΙ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΘΕΛΟΥΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΛΙΓΟΣΤΕΨΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΑΣ.ΟΠΟΤΕ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΝΑ ΓΕΝΝΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΜΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΘΕΝΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΠΛΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑ ΜΕ ΚΛΩΝΟΥΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ...

iskandar είπε...

Fonazei o planiths alla pios ton akouei? mallon kaneis

Unknown είπε...

ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ Η ΦΥΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΟΡΑΤΗ ΚΑΙ ΑΟΡΑΤΗ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ, ΠΟΥ ΩΣ ΦΥΣΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ, ΑΝΤΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΒΙΑΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΚΑΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΕΠΙΔΕΙΞΗ ΔΥΝΑΜΗΣ,ΠΛΟΥΤΟΥ ΚΑΙ ΥΠΕΡΟΧΗΣ.
ΡΙΞΤΕ ΛΙΓΟ ΤΗ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙ ΕΡΓΑ ΠΑΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΣΙΝΕΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΑ "ΚΑΜΠΑΝΑΚΙΑ" ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΣ ΧΤΥΠΟΥΝ.
ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΘΑ ΑΥΤΟΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗΣΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ ΤΟΥ.
ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΝΟΗΣΕ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΥΠΑΡΞΗΣ ΤΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ.!!!!