Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

ΡΩΣΙΚΟ ΥΠΕΡΟΠΛΟ


Οι Ρώσοι ανακοίνωσαν οτι ετοιμάζουν ένα υπερόπλο ηλεκτρομαγνητικού παλμού. Η ισχύς του θα ανέρχεται σε μερικά δισεκατομύρια βατ και το μέγεθός του θα είναι τόσο μικρό που θα μπορείς να το αφήσεις πάνω σε ένα τραπέζι.

Η στοχευμένη επίδραση ενός τέτοιου παλμού μπορεί να καταστρέψει τα ηλεκτρονικά κυκλώματα σε οποιοδήποτε όχημα σε μεγάλες αποστάσεις και να προκαλέσει την έκρηξή του.

ΣΩΣΙΒΙΟ ΑΞΙΑΣ 700 ΔΙΣ ΔΟΛΑΡΙΩΝ


Το αμερικανικό δημόσιο θα χρησιμοποιήσει 700 δις δολάρια απο τα χρήματα των φορολογουμένων για να αγοράσει τις "παθογόνες" μετοχές των αμερικανικών χρηματηστηρίων, ώστε να αποφύγει το άμεσο ΚΡΑΧ.
Το θέμα είναι ποιός προκάλεσε αυτόν τον εσωτερικό δανεισμό και ποιός θα πληρώσει το μάρμαρο, δηλαδή το νέο δάνειο που θα αναγκαστούν να πάρουν οι ΗΠΑ, για να καλύψουν το έλλειμα των 700 δις δολαρίων από τον προυπολογισμό.

ΤΑΡΑΧΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΝΙΑ


Αγριο ξύλο μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας για το τζαμί που σχεδιάζεται να φτιαχθεί στην Κολωνία. Η Νέα Τάξη αφού ανακάτεψε τους λαούς, μετά τους έπεισε οτι δεν μπορούν να ζήσουν με ειρήνη. Να δούμε τι θα γίνει όταν έρθει η ώρα μας

OKTΩ ΝΕΚΡΟΙ ΑΜΑΧΟΙ ΣΤΟ ΙΡΑΚ


Στο Τικρίτ, την γεννέτειρα του Σαντάμ Χουσείν, σκοτώθηκαν απο πύραυλο που εκτοξεύθηκε από αμερικανικό ελικόπτερο, σε σπίτι που είχε περικυκλωθεί απο τις κατοχικές δυνάμεις των ΗΠΑ, πέντε άνδρες και τρείς γυναίκες.

Από την εισβολή των Αμερικανών το 2003 μέχρι σήμερα υπολογίζεται οτι σκοτώθηκαν περίπου 223.000 Ιρακινοί, άνδρες γυναίκες και παιδιά.
Ζήτω ο εκδημοκρατισμός του Ιράκ.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΑΛΤΖΧΑΙΜΕΡ

Πορεία έγινε στην Αθήνα για να ευαισθητοποιήσει τους πολλούς για τα προβλήματα εκείνων που πάσχουν από την ασθένεια και εκείνων που υπομονετικά πάσχουν μαζί τους και τους φροντίζουν. Το αλτζχάιμερ λένε οτι προέρχεται σε μεγάλο βαθμό από τη συγκέντρωση βαρέων μετάλλων στον εγκέφαλο και προκαλεί αμνησία και διάλυση της χρονολογημένης δομής των αναμνήσεων και των δεδομένων της γνώσης γενικά.
Να θυμίσουμε ότι οξείδια βαρέων μετάλλων ψεκάζονται καθημερινά μέσω των chemtrails.

Β. ΚΟΡΕΑ


Η Βόρεια Κορέα άρχισε τις διαδικασίες για να λειτουργήσει εκ νέου τον πυρηνικό της αντιδραστήρα και να συνεχίσει το περιβόητο πυρηνικό της πρόγραμμα, που είχε προκαλέσει την ανησυχία αλλά και τις απειλές των ΗΠΑ.

ΤΥΦΛΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ


Πάνω απο 60 νεκροί απο το τυφλό χτύπημα στο ξενοδοχείο Marriot στο Πακιστάν. Στο ξενοδοχείο αυτό συγκεντρωνότανε η οικονομική και πολιτική ελίτ της χώρας.

Ο Ομπάμα δήλωσε οτι η τρομοκρατία πρέπει να χτυπηθεί.

ΤΟ ΛΟΓΟΤΥΠΟ ΤΟΥ CERN



Πολλά ακούστηκαν για το λογότυπο του CERN. Kρίνετε μόνοι σας.
Σίγουρα κάτι θυμίζει.
666
Πολλές συμπτώσεις................................

ΠΩΣ ΕΓΙΝΕ Η ΔΙΑΡΡΟΗ ΨΥΚΤΙΚΟΥ ΥΓΡΟΥ ΣΤΟ CERN;


Μάθαμε οτι βρέθηκε ενας κεντρικός σωλήνας κομένος σαν να τον έκοψαν με ένα τεράστιο ξυράφι!!!!!!!!!!!

Άντε ρε...........