Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2008

Β. ΚΟΡΕΑ


Η Βόρεια Κορέα άρχισε τις διαδικασίες για να λειτουργήσει εκ νέου τον πυρηνικό της αντιδραστήρα και να συνεχίσει το περιβόητο πυρηνικό της πρόγραμμα, που είχε προκαλέσει την ανησυχία αλλά και τις απειλές των ΗΠΑ.

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΑ ΣΟΥ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΟΤΑΝ ΑΝΟΙΞΑΝ ΤΙΣ ΣΥΡΑΓΓΕΣ ΣΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ, ΕΣΚΑΨΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΔΟ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Ο ΤΑΦΟΣ ΤΟΥ ΣΩΚΡΑΤΗ. ΑΡΑΓΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΜΑΤΑ ΚΡΥΒΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΤΑΦΟΣ... ΚΑΙ ΛΕΩ ΤΩΡΑ ... ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ Ή ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΛΛΟΥ ΗΡΩΑ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ ΚΑΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΟΜΗΡΟΥ... Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ... ΙΣΩΣ ΑΥΤΟ ΕΝΝΟΕΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΟΤΙ "ΘΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΤΑ ΜΥΣΕΡΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ" ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΙ ΘΑ ΠΟΥΝ ΟΙ ΙΝΔΟΕΥΡΩΠΑΙΣΤΕΣ ΟΤΙ: ΕΝΤΑΞΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΟ 800 Π.Χ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΕ ΤΟ 1200 Π.Χ. (ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΗΔΗ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥΣ).

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΟΥ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΛΑ ΤΗΣ ΣΕ ΠΟΛΩΝΙΑ Κ.Λ.Π ΔΕΝ ΦΟΒΑΤΑΙ Η ΚΟΡΕΑ?ΓΙ'ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΤΗΣ?ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΦΡΟΝΗΣΑΝ ΟΛΟΙ Η ΤΗΝ ΑΓΝΟΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ?

Zulu είπε...

Κάποιες από τις φωτογραφίες με μεγάλους σκελετούς που έχει παρουσιάσει ο Λιακόπουλος σε βίντεο κλιπ στις εκπομπές του αναφέρονται σαν γραφιστικά τρικ (hoax).

Τι ισχύει τελικά;

Necrophiliac είπε...

San na kai mirizi mparouti......

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

ΜΟΥ ΜΥΡΙΖΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ "ΜΑΓΑΖΙ" ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ.ΑΝΤΕ,ΚΑΛΑ ΕΓΚΑΙΝΙΑ!

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Τι ισχύει τελικά;

Γραφιστικά τρικ (hoax)είναι όλλα.

Ανώνυμος είπε...

Απ' όσα γνωρίζω, απ' την ισχύουσα γραφτή ιστορία, οι Κορεάτες δεν επιτέθηκαν ποτέ-ποτέ σε άλλο Έθνος.
Αντίθετα υπέφεραν εισβολές και καταχτητές όπως είναι οι Γιαπωνέζοι και οι Αμερικάνοι, και απ'αυτούς προέρχεται η τωρινή ματαίωση της διαδικασίας αποπυρηνικοποίησης της Κορεατικής χερσονήσου.
Γιατί άραγε ;;;

medabots είπε...

h HΠΑ ta dinoun ta pyrinika kai oi ΗΠΑ tous apeiloun?tha mas trelanoun more?
plaka mas kanoun?