Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

LIAKO.GR

ΣΕ ΛΙΓΟ ΑΡΧΙΖΕΙ Η ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ, ΑΠΛΑ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ Η ΠΙΟ ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΑ.
ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ.

ΤΟ....ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Το έγραψε ένας φίλος του ιστοτόπου μας.

ΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΕΚΦΡΑΖΟΥΝ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.

Αυτό είναι δύο σε ένα, αφού ούτε απο το λαό ψηφίζονται ,ούτε τη θέληση του λαού εκφράζουν.
Να είσαι καλά φίλε.

ΜΟΝΟ Η ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ

Μπορεί πολλοί, επηρρεασμένοι από το βρίσιμο που έφαγε η κ. Σαρρή από τον Λαζόπουλο, να ικανοποίησαν τη δίψα τους για "διαπόμπευση και αίμα", αλλά η Έφη Σαρρή είναι, όπως είπε και ο Λιακόπουλος, η μόνη υποψήφια που μεταξύ ανδρών και γυναικών είπε την αλήθεια. Ποιά είναι η αλήθεια; ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΥΨΏΣΤΕ ΜΕ.
Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι μιλούσαν νομίζεις και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το καλό του τόπου, η υγεία των παιδιών μας, η κοινωνική γαλήνη και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα και να αφιερώσουν τη ζωή τους σε εμάς.

Ο όχλος, τον οποίο εκφράζει ο υπεύθυνος της σύγχρονης ρωμαικής αρρένας κ. Λάκης Λαζόπουλος, δεν άντεξε την αλήθεια, όπως ποτέ δεν την άντεχε δια μέσου των αιώνων.

Έτσι για να ικανοποιηθούν τα ένστικτά του όχλου, η Σαρρή σταυρώθηκε, όχι τόσο από τους ψηφοφόρους όπως θα ήθελε, αλλά από τον υπεύθυνο προγράμματος της αρρένας που έδωσε στον όχλο αυτό που ήθελε. Ένα ακόμη θύμα.

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια. Το άν ή Έφη Σαρρή θα ήταν καλή βουλευτής ή όχι είναι δικαίωμα του καθενός να το αποφασίσει. Θέλω μάλιστα να σας διαβεβαιώσω ότι θα ήταν πολύ καλύτερη απο μερικούς μερικούς που "τρύπωσαν" στη Βουλή του όχλου που άγεται και φέρεται απο τη σύγχρονη αρρένα που λέγεται τηλεόραση, για να "πιάσουν την καλή".