Τρίτη 29 Ιουλίου 2008

Ο αστροναύτης της Σαλαμάνκα (!)

Στο παλιό πανεπιστήμιο της Σαλαμάνκα, που χτίστηκε τον δέκατο τρίτο αιώνα έγιναν επισκευές το 1993. Τότε πρόσεξαν για πρώτη φορά ένα περίεργο ανάγλυφο που υπήρχε μέσα στον περίτεχνο γλυπτό διάκοσμο. Δείτε και βγάλτε τα συμπεράσματά σας.






6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

έχω μείνει γκαγκάς, ομολογουμένως δεν γνώριζα την ύπαρξη του..

απ ότι φαίνεται τα ταξίδια δεν σταμάτησαν ΠΟΤΕ. υπήρχε πάντα επαφή με τις διάφορες βάσεις που είναι διάσπαρτες στο ηλιακό μας σύστημα.

civik είπε...

ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ...ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΑΦΩΝΟΣ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΕΔΩ...ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ...."ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΑΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΕΥΤΙΚΑ"ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ...ΑΠΟΡΩ ΤΙ ΑΛΛΟ ΜΑΣ ΚΡΥΒΟΥΝ....ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΙ ΑΚΟΥΜΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ.ΕΝΑ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ.....ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΣΥΓΚΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΚΩΣΜΑ ΤΟΥ ΑΙΤΩΛΟΥ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ "ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΕΠΟΧΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΑΚΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ"ΜΠΟΕΙ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΦΩ ΜΕ ΨΕΥΔΟΝΗΜΟ "civik"ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ..ΜΕ ΛΕΝΕ ΣΤΕΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ.ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΥΧΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΤV...ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΒΙΒΛΙΑ ΣΟΥ.ΕΙΝΑΙ ΣΥΛΛΕΚΤΙΚΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ...ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΓΝΩΣΗ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ...ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΝΕ...ΠΟΛΗ ΚΑΛΗ Η ΝΕΑ ΣΟΥ ΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΣΕ ΓΝΩΡΙΣΩ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ !!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο ρε Λιακόπουλε.Αυτά κάνεις και μας αφήνεις άναυδους.Ανυπομονώ να πάρω το επόμενο πακέτο Γιατί και πώς ζουν ανάμεσά μας να δω τι άλλο τρελό με περιμένει.Συνέχισε την καλή δουλειά!!!

spskark7 είπε...

apisteuto
:o!!!!!!!!!!!!

Panosthessgr είπε...

Οι άνθρωποι γνώριζαν ή τους εδόθη μία ανώτερη τεχνολογία εδώ και 20.000 χρόνια. Αμέτρητα είναι τα ευρήματα και αποδείξεις. Τιαουανάκο, Γκλοζέλ, Μπαμιγιάν, Μεσοποταμία, Ελλάς και αλλού. Χαρακτηριστικό ακόμη παράδειγμα,οι χάρτες του Πίρι Ρέις. Χάρτες κατασκευασμένοι με βάση Ελληνικά κείμενα και αδιαμφισβήτητες ανώτερες γνώσεις. Λες και κάποιος τραβούσε φωτογραφίες από ψηλά, γιατί όχι και από το διάστημα.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά σταματήστε το δούλεμα. Το σχετικό θέμα προβλήθηκε και στην τηλεόραση με σχόλια του υπευθύνου για την συντήρηση του ναού ότι πρόκειται για μεταγενέστερη προσθήκη η οποία έγινε κατά την συντήρηση του ναού με σκοπό την προσέλκυση του ενδιαφέροντος των τουριστών. Παρακαλώ ελέγχετε τις πληροφορίες σας πριν δημοσιεύετε ανυπόστατα θέματα.