Τετάρτη 30 Ιουλίου 2008

Θάνατος παιδιού.


Σε διαδήλωση εναντίον της κατασκευής του «τείχους του αίσχους» των ισραηλινών, σκοτώθηκε από πυροβολισμό στο κεφάλι ένα παιδί. Πρόκειται για ιστορία που επαναλαμβάνεται τακτικά και έχει πάψει να αποτελεί είδηση στις κατεχόμενες από το Ισραήλ περιοχές.

Οι Ισραηλινοί είναι άτεγκτοι με τους «τρομοκράτες»!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ας μιλήσουμε λοιπόν για Εβραίους..

Το παρακάτω κόμικ δημοσιεύτηκε στο Heeb Magazine (εβραϊκό περιοδικό) και απεικονίζει με περισσή αηδία και βαρβαρότητα ΠΩΣ ΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΨΕΤΕ ΕΝΑΝ GENTILE! Με τον όρο αυτόν οι Εβραίοι φίλοι μας χαρακτηρίζουν τους αλλοεθνείς, αλλόθρησκους κλπ και έχει επικρατήσει από την εποχή που οι Έλληνες ζούσαν στην Μεσοποταμία και προσπαθούσαν να τους κάνουν ανθρώπους. Στην ουσία gentiles χαρακτηρίζονται αυτοί που ακολουθούν ελληνικό τρόπο ζωής και συνήθειες, δηλαδή πλένονται, γυμνάζονται γυμνοί, παρακολουθούν θεατρικές παραστάσεις, μελετούν τις γραφές και φυσικά δεν πιστεύουν στον Γιαχβέ.

το λινκ είναι από τη σελίδα του περιοδικού, που σημαίνει πως δεν το έφτιαξαν ακροδεξιοί φασίστες Έλληνες αλλά ακροδεξιοί φασίστες Εβραίοι.
http://heebmagazine.com/files/uploaded_photos/cartoon_2_800.jpg

Και από τη στιγμή που είναι επίσημο περιοδικό με ευρεία κυκλοφορία καλό είναι να βγει και στην τηλεόραση για να μαθαίνει ο κόσμος.

Τέτοιο χιούμορ δεν είχε ούτε ο Χίτλερ και το έχουν αυτοί που υποτίθεται κυνηγήθηκαν και σφαγιάσθηκαν από αυτόν.
----

Εδώ αξίζει να αναρωτηθούμε τι σχέση έχουν οι Εβραίοι με τους Μασόνους, τι σχέση έχουν οι Μασόνοι με την Σολομωνική μαγεία, τη σχέση έχει αυτή με τον Σατανισμό και τι σχέση έχει ο Σατανισμός με τους Νεφελίμ και την ανθρωποφαγία.


Έσσεται Ήμαρ

Ανώνυμος είπε...

Δε προκειτε να αλλαξει κατι.. Αφου ολοι ξερουμε απο την γραφη οτι ζητησαν αν κανουν λαθος που σταυρωσαν Τον Ιησου Χριστο το κακο να παει σε αυτους και τα παιδια τους! Και να που γινεται τοοοσα χρονια!

Ανώνυμος είπε...

thaprepe na ntreponte pou nomizoun oti deixnoun magia kai dinamh me th via oloi aytoi !!!!!!! h via fernei via kai aprovleptes exelixeis thanatos amaxon athoon anthropos kai paidion !!!!!!