Δευτέρα 4 Αυγούστου 2008

ΒΓΗΚΕ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ

Από τις 4 Αυγούστου 2008 στρατός άρχισε να περιπολεί στους δρόμους των μεγάλων πόλεων της Ιταλίας στα πλαίσια ενός νέου προγράμματος της κυβέρνησης για την πάταξη της εγκληματικότητας και την αύξηση της ασφάλειας στους ιταλικούς δρόμους. Μέσα στην εβδομάδα 3000 στρατιώτες θα αναπτυχθούν μέσα σε μεγάλες ιταλικές πόλεις και μαζί με τη συνοδεία αστυνομικών θα περιπολούν κυρίως σε μέρη με ιδιαίτερο τουριστικό ενδιαφέρον, πρεσβείες, προξενεία, σιδηροδρομικούς σταθμούς, κέντρα φιλοξενίας μεταναστών, πλατείες και άλλα μέρη με υψηλή εγκληματικότητα.
Ο Υπουργός Άμυνας δήλωσε ότι το πρόγραμμα θα εφαρμοστεί δοκιμαστικά για 6 μήνες σε μερικές μεγάλες πόλεις, όπως η Νάπολη, η Ρώμη, το Μιλάνο, και αν τα αποτελέσματα είναι ικανοποιητικά θα εξαπλωθεί και σε άλλες πόλεις. Και βέβαια δεν πρόκειται για στρατιωτικοποίηση των πόλεων, έσπευσε να διευκρινίσει, αλλά για λαϊκή απαίτηση για μεγαλύτερη ασφάλεια.
Όλα για το καλό μας λοιπόν……Και η Νέα Τάξη Πραγμάτων προχωρά με τα σχέδιά της.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ένας φαύλος κύκλος.. Η εγκληματικότητα αυξάνεται, οι πολίτες απαιτούν προστασία των περιουσιών των, έτσι και προωθούνται απολυταρχικού τύπου πρακτικές. Που σερβίρονται με πατερναλιστικού περιεχομένου δηλώσεις,"είναι για την προστασία σας."

Ανώνυμος είπε...

Ετσι ετσι... σε λίγο και με τα ΤΑΝΚΣ μέσα στις πόλεις παιδιά για την ασφάλεια μας!!! Αυτοί που μέρα με τη μέρα μας κλέβουν τη ζωή μας θέλουν να μας προστατέψουν τώρα...(από τι;) Α ρε ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ αρχηγέ τα λεγες εσύ αλλά κάποια τυφλά χαιβάνια κοροιδέυανε, τώρα να τους δω... άχνα δεν θα βγάλουν.

Συνέχισε έτσι δυνατά όσο μπορείς!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Τί ωραια που το πασαρουν;Κανονικα θα πρεπει οι πολιτες της Ιταλιας να στειλουν ευχαριστηριο γραμμα στον υπευθυνο του προγραμματος για την αρχη της σκλαβιας τους ή για το τέλος της ελευθεριας τους!

Ανώνυμος είπε...

Ntroph toys!!! AISXOS!!!

Ανώνυμος είπε...

καλα κανανε!
ειναι σημαντικο να παταχθει η εγκληματικοτητα με καθε μεσο!

ΖΗΤΩ Ο ΜΠΕΡΛΟΥΣΚΟΝΙ!

GEO33 είπε...

Μην ανησυχεἰτε, όλα για το καλό μας γίνονται.

Ανώνυμος είπε...

O Στρατοs στην υπηρεσια του πολιτη.Τι την Θελουμε την αστυνομια: Γραφιαδεs για τα πρωτοκολλα και για τιs ταυτοτητεs να τουs εχουμε μονο; Α.. Ρε Χιτλερ, πολλοι σε μισησαν αλλα και πολλοι σε μιμηθηκαν. Aπλα εσυ μπροστα σε αυτουs μοιαζειs KOΡΟΙΔΟ με λοφιο.Αλλα ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ και για αυτα τα λαμογια.