Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΡΙΧΝΕΙ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΠΛΟΙΑ

Την Πέμπτη, 28 Αυγούστου 2008, η Ρωσία ανακοίνωσε επίσημα ότι σύμφωνα με τη συνθήκη του Μοντρέ τα αμερικανικά πλοία μπορούν να μείνουν στη Μαύρη Θάλασσα μόνο 21 ημέρες και πρέπει να αποχωρήσουν. Αν δεν αποχωρήσουν, τόνισε η Ρωσία, υπεύθυνη είναι η Τουρκία.

43 σχόλια:

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΨΙΜΑΧΙΕΣ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ.16ΕΠΙΤΙΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΟΨΩΜΕΘΑ

ΑΛΕΧΑΝΔΡΟΣ είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΘΑ ΤΟ ΝΙΩΣΕΙ ΣΥΝΤΟΜΑ, ΑΡΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΕΣ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΑΜΕ ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΟΛΛΟΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΞΕΡΟΥΜΕ

odontiatros είπε...

ματθαιοσ βαριά αυτά που λες!!!Έχω τρομάξει δε στο κρύβω.Δε λέω τα χει πει ο Λιακό αλλά με τέτοια λεπτομέρεια με τίποτα.Και θα μου πεις "τι?Μασημένη τροφή θα σας δίνω?"Αν έχεις σοβαρές ενδείξεις ή και αποδείξεις κατάθεσέ τες,αλλιώς μάλλον το σχόλιό σου δεν θα το πάρει κανείς στα σοβαρά.Εκτός εάν...μιλήσει και πει περισσότερα ο Λιακό απόψε...

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΣ ΑΚΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

ox ti mas les?
exo panikovlithei 17 pao strato...

Ανώνυμος είπε...

γιατί 13 σεμπτέμβρη? εχει καμία προφητεία που λέει ημερομηνία?

tasos είπε...

ωραία αυτό με τις 21 μέρες. μου άρεσε ιδιαίτερα.
χιχι

Ανώνυμος είπε...

Ρε! παιδιά μπορεί να εξηγήσει κάποιος τι ακριβώς είπε ο Λιακόπουλος για τις 13 Σεπτέμβρη?

GEO33 είπε...

Εγώ πάντως Δημοσθένη το άκουσα χτες 27 Αυγούστου από το MEGA. Ίσως 28 βγήκε η επίσημη ανακοίνωση. Αν δεν κάνω λάθος το "τελεσίγραφο" λήγει γύρω στις 16 Σεπτεμβρίου.

Ανώνυμος είπε...

Αυτεs οι ημερομηνιεs ειναι αυθαιρετεs παλικαρι,αλλα οτι τα γεγονοτα αυτα θα γινουν καποια στιγμη θα γινουν.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΙΤΩΝΕΣ!!!
ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΚΙΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ...
ΘΕΛΟΥΝ ΔΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΚΑΤΕΒΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

ΠΡΟΣΟΧΗ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΑΓΡΙΕΨΕ

Anezina είπε...

ΜΑΤΘΑΙΟΣ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΓΙΑ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ;
ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΕΔΩ ΟΤΙ ΚΑΙ Η ΛΑΜΨΗ ΣΤΗΝ ΚΩ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟ ΣΗΜΑΔΙ ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΠΟΛΕΜΟΣ ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ ΑΠΟ ΝΟΤΙΑ ΟΠΩΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ.
ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΦΥΛΑΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Ama tha ginei kati kato sto Nisi tote mesa egw.Tha parw to aima twn paidiwn tis Eldyk!!!To xw tama sti mnimi tou patera mou pou efyge to 1974 apo voli tourkou.

Ανώνυμος είπε...

GIA POION XTYPANE OI KAMPANES?ARAGE OI TOURKOI MIPOS EXASAN THN TELAUTAIA EUKAIRIA TOUS NA MEINOUNE OUDETEROI MPAS KAI THN GLUTOSOUN?TORA AFOU UPOKUPSAN STOUS AMERIKANOUS ANTE GEIA.TOPOL M ICBM

Ανώνυμος είπε...

Να η αφορμή που έχει το ξανθό γένος να μπουκάρει στη Τουρκία, αφού η επίθεση έχει ήδη αποφασιστεί στις 9-7-1999.

ΓΑΛΕΑΔΗΣ είπε...

ΦΕΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΦΡΟΥΤΩ ΟΡΙΜΑΣΕ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Πολλοί ρωτάνε τι θα γίνει στις 16 Σεπτεμβρίου. Ο Δημοσθένης στη ζωντανή εκπομπή που έγινε σήμερα στο extra είπε ότι τότε λήγει η προθεσμία των τριών εβδομάδων που έχουν οι Αμερικανοί για να απομακρύνουν τα πλοία από τη Μαύρη θάλασσα!!Τώρα τι συνέπειες θα έχει αυτό στην όλη διεθνή κατάσταση;Οψώμεθα...

Δώρα

medabots είπε...

erxete h seira ths

Ανώνυμος είπε...

zito i rosia zito i eleftheria

ttolopoulos είπε...

eftase o kairos gia epistateush.paidia 8a ta poume sto strato...ekei,oloi mazi,pareitsa

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΙΣ 16 ΣΕΜΠΤΕΜΒΡΙΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ?ΘΑ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΙΣ ΔΟΣΕΙΣ ΤΟΥ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΟΥ!

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΨΕΥΤΟΕΛΛΗΝΙΚΑ ΑΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑΑΑΑ ΡΕ
ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΛΙΑΚΟ.
ΕΓΩ ΠΑΙΔΙΑ ΕΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ
ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓ.ΣΟΦΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΟΛΑ ΚΑΛΑ.
ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΚΛΩΝΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΗΡΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΜΑΧΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΝΕΦΕΛΙΜ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η 6Η ΠΑΝΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Η ΤΟ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΟ.
ΓΙΑ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΕ ΜΕ

Ανώνυμος είπε...

Απ' οτι αντιλαμβανομαι απο τα γεγονοτα , η Ρωσσ ειναι ανωτερης διανοητικης και ηθικης υποστασεως και μπραβο τους, διοτι οι εβραιοαμερικανοι μας εταιζαν τοσα χρονια με την ξεφτιλα τους. Ας διδαχθουν, λοιπον.

Ανώνυμος είπε...

13 Σεπτεμβρίου θα έχουμε μαζέψει τα καλαμπόκια και αφού η Ελλάδα θα είναι ουδέτερη, ποπ-κορν, λιακό και γεγονότα!

Ανώνυμος είπε...

Αμήν

Ανώνυμος είπε...

kala tous kanei more tous keratades astakomatia na strimoktei ligo kai h tourkia pou kanei to maga

Ανώνυμος είπε...

κ. Ματθαιε κανεις χονδρο λαθος. Κανεις δεν θα επιτεθη στην Κυπρον και μη σπερνης ψευδεις ειδησεις. Την 11 Σεπτεμβριου οι Εβραιοαμερικανοι θα επιτεθουν , κατα πασαν πιθανοτηταν, εναντιον του Ιραν, πραγματοποιωντας ετσι αλλον ενα γκαγκστερικον πολεμον. Ντροπη τους!!!!

Aρης είπε...

Παιδια εχετε αναρωτηθει ποτε οτι ολα αυτα θα φερουν μεγαλη καταστροφη στη γη και πολους θανατους για αυτο να μην χαιρομαστε πολυ με αυτα που θα γινουν επειδη ο Θεος δεν το κανει αυτο μονο για τους Ελληνες αλλα το σχεδιο του ειναι παγκοσμιο και αποσκοπα στο να σωθουν ολοι οι ανθρωποι και το μεσον θα ειναι οι Ελληνες επειδη ο Θεος τους αγαπαει ολους και για ολους κλαιει η Παναγια.Για αυτο ας προσευχηθουμε για ολους τους νεους και τον αθωο κοσμο που θα παιθανει και επισης για την Βασιλεια του Θεου.Φιλικα

Ανώνυμος είπε...

παιδιά, αποφασίστε 11 ή 13 να ξέρω για να προλάβω τα καλαμπόκια!

Ανώνυμος είπε...

Sti Kypro edrvei i 35 moira katadromwn...as dokimasoun oi Tourkoi k tha fan kala.Ta prasina mbere.

Ανώνυμος είπε...

Σχετικά με της ημερομηνίες πρωτινό ως άλλη πηγή να κοιτάζουμε της ταξιδιωτικές οδηγίες του Ισραήλ. Στους δίδυμους πύργους είχε θύματα απ όλα τα μέρη του κόσμου εκτός από ισραηλινούς και στην Γεωργία πριν ξεσπάσει η κρίση συμφώνα με δημοσίευμα είχαν εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία.
Όταν τους δούμε να φεύγουν από κάπου σίγουρα θα ξεσπάσει πόλεμος.

Ανώνυμος είπε...

Προφητεία για 3 ημέρες αψιμαχιών από Σαββάτο είδα. Που είναι όμως γραμμένο ότι το Σάββατο θα έχει ο μήνας 13 ; Κάτι παρόμοιο σαν να θυμάμαι, αλλά όσο κι αν έψαξα δεν το βρήκα ! Μπορεί κανείς να μας διαφωτίσει εδώ ; Βιβλίο και σελίδα !

Ανώνυμος είπε...

paidia hremiste ligo. Ayta ligo polu htan anamenomena kai ipirxan se arketa vivlia gewstratigikhs arketa prin. Epishs mhn vrizetai tous ebraioamerikanous giati kai sthn rwsia rwsoevraioi kanoun koumanto. h diafora eggitai sta sumferonta. edw h ellas mia stalia kai den exoume koina symferonta tha xoun autoi (evraioi) apo diaforetikes xwres kai oikonomies???

Ανώνυμος είπε...

Κύριοι !! Ας είμαστε λιγάκι επιφυλακτικοί μέ τά όσα λέγονται, διότι δέν μπορεί ό κάθε ένας νά πετάει μιά "άποψη" θέλοντας να προβάλει εδώ μέσα κάποιά ψυχο-βιωματά του...

Grecodom είπε...

Επιτρέψτε μου να είμαι αρκετά επιφυλακτικός ως πρός τίς ημερομηνίες που συχνά-πυκνά ανφέρονται εδώ μέσα...Ας μην διακατεχόμασται από αισχατολογικές προφητίες..."Ο καιρός είναι κοντά..."αλλά κανείς δεν το γνωρίζει αυτό..

Grecodom είπε...

Συνέλληνες !!...αναμείνατε στό ακουστικό σας μέχρι την 13 Σεπτεμβρίου και ενδεχομένως την 16 Σεπτεμβρίου και απο εκει και πέρα το συζητάμε διότι τελευταία πολύ "αισχατολογία" έχει ξεσπάσει από ανεπίσημα χείλη και αυτό μας γελειοποιεί γενικώς...δίνω έμφαση σέ ότι μας πληροφορεί ο κ.Λιακόπουλος, αλλά ας μου επιτραπεί και αυτό μέ επιφύλαξει, χωρίς να θέλω να προσβάλω κανένα.

Ανώνυμος είπε...

εκτος της προθεσμιας που εχουν για τα καραβια ερχεται και η τουρκοκυπριακη και καλα ηγεσια να ζητησει ανεξαρτητοποιηση οπως εγινε στην οσετια και την αμπχαζια...αν ειναι δυνατον!!εχω μεινει αποσβωλομενος με την ακριβεια και την επαληθευση στα λεγομενα των γεορονταδων.....παιδες ψυχραιμια διοτι τα πραγματα ειναι πολυ ασχημα!!!!!το παρανοικο ειναι πως ο κοσμος στην ΕΛΛΑΔΑ δεν εχει παρει πρεφα τι γινεται....και κυριως το τι θα γινει....ειμαστε κι εμεις γραφικοι και εχουμε το ακαταλογιστο οπως ο δημοσθενης!!!
ο καιροc εφταcε.......

Ανώνυμος είπε...

eftihos ehume ke tus hristianus orthodoxus tus rosus ke woithane ligo tin katastasi kala kanane ke sikosan to kefali jati pos to idan i amerikani astinomia to pezi arhinai polemo opu theli anagnorizi kosowo pos to idane o flori

Ανώνυμος είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΗΜΕ.ΚΑΤΑ ΠΡΩΤΟΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ ΑΝΩΝΥΜΑ.ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΦΩΤΟ ΜΟΥ.ΚΑΤΑ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΜΙΑ ΕΙΣ ΒΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΩΝ ΘΑ ΣΟΥ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ.ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΤΩΡΑ.ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΕΔΩ ?Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙΑ ΜΙΑΣ ΝΕΑΣ ΦΙΛΙΚΗΣ ΕΤΑΙΡΙΑΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΔΙΕΦΕΡΕ?

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΑΓΑΠΗΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ox ti mas les?
exo panikovlithei 17 pao strato...


ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΒΟΛΙ....