Παρασκευή 15 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΜΕΝΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΟΙ ΟΥΚΡΑΝΟΙ

Με επίσημη ανακοίνωση την Πέμπτη, 14 Αυγούστου 2008, εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Ουκρανίας δήλωσε ότι τα ρωσικά πλοία που βρίσκονται στη Μαύρη Θάλασσα για να επιστρέψουν στη βάση τους στη Σεβαστούπολη της Ουκρανίας, πρέπει πρώτα ζητήσουν και να πάρουν άδεια από την Ουκρανία για να περάσουν τα σύνορά της. Η συμφωνία που έχουν με τους Ρώσους έχει μετατραπεί με το προεδρικό διάταγμα που υπέγραψε ο πρόεδρος της Ουκρανίας στις 13 Αυγούστου 2008, σύμφωνα με την ανακοίνωση, και πλέον πρέπει να συμπληρώνουν ειδικά έγγραφα για να επιστρέψουν στη βάση, αλλά και να ενημερώνουν 72 ώρες πριν από κάθε επιστροφή. Και για να αναχωρήσουν από τη βάση πρέπει επίσης να ζητούν άδεια και να συμπληρώνουν ειδικά έγγραφα τουλάχιστον 24 ώρες πριν και μάλιστα πρέπει να ενημερώνουν αναλυτικά για τον οπλισμό και το προσωπικό που φέρουν. Αν δεν τα τηρήσουν αυτά οι Ρώσοι, τότε, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου εξωτερικών της Ουκρανίας, θα υπόκεινται στις συνέπειες άρθρων της Συνθήκης του ΟΗΕ για το Νόμο της Θάλασσας και η Ουκρανία έχει δικαίωμα να ζητήσει να αποχωρήσουν αμέσως τα πλοία και τα αεροπλάνα από τα χωρικά της ύδατα και τον εναέριο χώρο της αντίστοιχα.

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Nai kala basei nomou kai tha figoune na iste sigouri kai o OHE tha sas bohthisei.

Pou pate re ksipoliti san tous georgianous tha sas afinoun kai to nato kai o OHE are krima kialo aima problepete

Ανώνυμος είπε...

Πω πω.. Οι Ρωσοι αυτη τη στιγμη ειναι σαν ενα θυριο.. που το στριμοχνουν σιγα σιγα και μολις το φτασουν στο αμην Θα σκασει και θα γινει χαμος!

Ανώνυμος είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
Ανώνυμος είπε...

Συ μεν εκμανής έση...επί τε την χερσόνησον έξεις νίκην, ήρθε η ώρα η Νέα τάξη να γίνει παλιά.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ. ΤΟΝ ΠΙΕΖΟΥΝ ΠΟΛΥ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ Κ.ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΟΤΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΔΥΝΑΤΑΙ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΜΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ ΣΟΥ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ...

Ανώνυμος είπε...

ta moutra tous tha fane kai autoi...

Belarus είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΜΟΝΟ ΟΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΧΩΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΔΥΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ, ΟΠΩΣ UKRAINE,POLSKA,LATVIA,CZECH ΚΤΛ
ΕΙΝΑΙ ΨΩΣ ΦΑΝΑΡΙ ΠΩΣ Ο ΛΑΟΣ ΤΩΝ ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΡΑΤΩΝ , Η ΠΛΟΙΟΨΗΦΙΑ ΔΗΛΑΔΗ, ΕΧΕΙ ΜΕΣΑ ΤΟΥ ΕΝΑ 'AMERICAN LOVE' ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΓΓΛΙΚΟ ΤΟΥΣ ΞΕΤΡΕΛΑΙΝΕΙ.
ΑΦΗΣΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟΣΤΕ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΑΝΤΑ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΦΙΛΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ,ΑΛΛΑ Ο ΦΙΛΟΡΩΣΣΟΣ ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΘΕ 4ΧΡΟΝΙΑ 85%, ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ 3Η ΤΕΤΡΑΕΤΙΑ ΤΩΡΑ;
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑΤΙ;
ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗ ΛΕΥΚΟΡΩΣΙΑ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΚΑΙ ΣΥΝΟΜΙΛΗΣΕΤΕ ΜΕ ΚΑΝΑ ΔΥΟ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΓΕΙΩΜΕΝΕΣ ΚΑΙ ΟΡΘΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΓΙΓΝΕΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΟΥΣ ΣΤΑΖΕΙ ΜΕΛΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΑΛΟ ΚΑΙ ΟΡΘΟΔΩΞΟ (ΒΛΕΠΕ ΠΟΥΤΙΝ-ΛΟΥΚΑΣΕΝΚΟ), ΟΠΟΥ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΩΛΟΣ ΚΑΙ ΒΡΑΚΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ. ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΣΚΕΥΤΟΝΤΑΙ ΚΑΤΙ ΔΙΑΒΟΛΙΚΟ.
ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΝ ΜΠΟΥΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΟ, ΕΙΑΝΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;

Ανώνυμος είπε...

Λιακοπουλλε θελουμε βιβλιοπολειο στην Πατρα

Ανώνυμος είπε...

Και στην Κυπρο επισης

PanaGiotis είπε...

OK δηλαδη είναι σίγουρο πλεον ότι έχει αρχίσει το χοντρό παιχνιδι, που να φανταζόμουν οτι πριν 2-3 εβδομάδες όταν τα διάβαζα θα άρχιζε το πανιγυρη τοσο γρηγορα.

Ευγε κ.Λιακόπουλε και στους υπόλοιπους συντελεστες

Ανώνυμος είπε...

Παιδια ο Κυριος Λιακοπουλλος εχει βγαλει κανενα βιβλιο για την ΕΟΚΑ ;

Ανώνυμος είπε...

Στην Ελλαδα οι σεισμοι εχουν τελειωσει;

Ανώνυμος είπε...

ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ

Ανώνυμος είπε...

EPISHS OI OYKRANOI THA ZHTHSOYN APO TON POYTIN NA TOYS PEI AN O "KAFES" POY PINEI EINAI SKETOS H BARHS GLYKOS..

Ανώνυμος είπε...

RE LIAKOPOYLE MHPOS KSEREIS ESY POS PINEI O POYTIN TON "KAFE" SE EKEINH THN FOTOGRAFIA ME FONTO TA...."FROYTA"

omerta είπε...

malon irthe i ora na dialithoyn kai i oykrani pane gireyontas makari i ftoxi to pnebmati.

Ανώνυμος είπε...

Ναι ο Λιακόπολος έχει εκδόσει βιβλίο για την ΕΟΚΑ και το έχει γράψει ο πατήρ Σάββας Αχιλλέας και είναι πολύ όμορφο. Ακόμα δεν μου έχουν έρθει τα βιβλία για να τα διαβάσω αλλά, πιστεύω ότι το επόμενο γεγονός στην Ουκρανία θα είναι. Ειλικρινά λυπάμαι αδέλφια για όσα θα γίνουν. Λιακόπουλε να είσαι σίγουρος ότι σε λίγο σχεδόν όλοι θα αρχίσουν να λένε μπας και έχει δίκιο αυτός ο γραφικός ο Λιακόπουλος? Μετά θα αρχίσουν να λένε κοίτα να δεις που αυτός ο Λιακόπουλος έχει δίκιο τελικά. Να είσαι σίγουρος όμως Δημοσθένη πως θα υπάρχουν και οι άλλοι που ακόμα θα λένε ότι κάτι άλλο παίζει με εσένα και πως όλα αυτά είναι παραμύθια. Αυτοί θα είναι σαν εκείνους που σκότωναν τους μάρτυρες. Θυμάσαι? Τους βάζαν μέσα στη θάλασσα η θάλασσα γινόταν στερεή για να περπατήσουν οι άγιοι μάρτυρες του Θεού και να μην πνιγούν και οι πορωμένοι τη καρδία αυτκράτορες και αρχηγοί του μάταιου τούτου κόσμου δεν πίστευαν ότι ένας είναι ο αληθινός Θεός. Τους σαπίζαν στο ξυλο τους μάρτυρες και εμφανιζόταν άγγελος Κυρίου ή ο ίδιος ο Κύριος και τους έκανε καλά "σαν καινούριους" και πάλι οι πορωμένοι τη καρδία δεν πίστευαν. Έτσι και με εσένα δεν πιστεύουν τι σου λένε οι Γεροντάδες και δεν θα πιστέψουν όσοι δεν ανοίξουν την καρδιά τους. Αλλά οι άλλοι που θα σε πιστέψουν στο τέλος θα είναι σαν και αυτούς τους δήμιους και τους άλλους που έβλεπαν τα θαύματα που γίνοταν στους μάρτυρες και γινόταν Χριστιανοί αυτοί που πριν δεν πίστευαν. Συγγνώμη Λιακόπουλε που σου μιλάω στον ενικό αλλά είμαι νέαρός και σε νιώθω δικό μου άνθρωπο. Τόσα χρόνια μές στο σπίτι μου σε βάζω. Συγγνώμη και πάλι Λιακόπουλε αλλά θα ήθελα να σου πω και κάτι άλλο. θα ήθελα να σου πω να παραμείνεις ταπεινός γιατί τώρα που σιγά σιγά θα δικαιώνεσαι όλο και πιο πολύ ο πσμπόνηρος διάβολος θα προσπαθήσει να σου βάλει ένα παρακλάδι του εγωισμού στην καρδιά (ίσως το μεγαλύτερο παρακλάδι του εγωισμού), την ΥΠΕΡΗΦΑΝΙΑ, πρόσεχε σε παρακαλώ μείνε ταπεινός και απλός και συνέχισε να λες τα πράγματα δυνατά ,ελληνικά και ευάρεστα στο Θεό, ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΑ.Ο Κύριος ημών Ιησούς Χριστός να σε συντροφεύει Δημοσθένη.
E-mail: Aggelos1357@hotmail.com

Ανώνυμος είπε...

Οι φιλοδυτικές κυβερνήσεις των χωρών- Γεωργία,Ουκρανία,Πολωνία- απλά εκτελούν(YES SIR) εντολές του cowboy(να'ταν και πραγματικός cowboy-αυτός είναι ΜΟΝΟ boy.
Δυστυχώς το μάρμαρο θα το πληρώσουν ΠΑΛΙ οι απλοί άνθρωποι που αγωνίζονται να σταθούν στα πόδια τους.

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτο το ζητημα οι ουκρανοι εχουν δικιο.Δεν μπορει να κανειs τη χωρα σου μπατε σκυλοι αλεστε.Φανταστειτε να μαs τo ζητουσαν αυτο οι τουρκοι πωs θα αντιδρουσαμε. Απο την αλλη βεβαια τα κινητρα τηs ουκρανιαs (βλεπε νατο) αντιβαινουν στα συμφεροντα τηs ρωσιαs και ειναι λογικο αυτη η κινηση τηs oυκρανιαs να ριχνει και αλλο λαδι στη φωτια.

Ανώνυμος είπε...

Γεια σου φιλε. Ειμαι αυτος που ρωτησε εαν εχει βγαλει ο Κυριος Λιακοπουλος κανενα βιβλιο για την ΕΟΚΑ. Θελω να μου δωσεις περισσοτερες πληροφοριες σχετικα με το βιβλιο αυτο. Μηπως υπαρχει και αυτο στην ιστοσελιδα του Λιακοπουλου; Τι ονομα εχει ακριβως; Υπαρχει αν ξερεις ακομα διαθεσιμο;

Ανώνυμος είπε...

θα διαφωνησω μαζι σου λεγοντας οτι οι ουκρανοι δεν εχουν δικιο. φαντασου οτι οι ρωσικες βασεις στην ουκρανια ειναι οτι οι αμερικανικες βασεις στην ελλαδα. δνε ξερω κιολας ενα το εδαφος/ λιμανια που εχει βασεις αμερικη/ ρωσια δεν θεωρηται αντιστοιχα ελληνικο/ ουκρανικο. εαν κανω καποιο λαθος διορθωστε με.

Ανώνυμος είπε...

οι Ηπα τώρα κατάλαβαν ότι οι ηγέτες που έχουν επιλέξει στις πρώην σοβιετ. χώρες για να προωθήσουν τα σχεδιά τους, είναι ανίκανοι και τυχοδιώκτες. Αυτό όμως σιγά σιγά το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι οι λαοί τους. Οι ρώσοι το έχουν καταλάβει από καιρό και θα το χρησιμοποιήσουν με το καλύτερο τρόπο. Ολοι αυτοί οι λαοί το τελευταίο που θέλουν είναι τον πόλεμο μετά από όσα έχουν τραβήξει τις τελευταίες δεκαετίες.
Το όπλο εκείνο που θα λυγίσει την θέληση ενός αποφασισμένου λαού να υπερασπισθεί τα ιδανικά του, δεν έχει ανακαλυφθεί ακόμα (αφιερωμένο στους ηγεμονίσκους εκείνους που νομίζουν ότι κυβερνούν τον κόσμο).
ΚΓΚ

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΓΕΛΑΓΑΜΕ ΜΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΑ ΣΚΕΥΤΙΚΑΜΕ,ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΑ ΠΙΣΤΕΨΑΜΕ,ΤΩΡΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?

Desumor είπε...

ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΠΟΛΥ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΔΙΧΝΟΥΝ ΤΟ CNN ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΑΜΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΣΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΙΔΕΑ ΘΑ ΝΟΜΙΖΕ ΟΤΙ ΟΙ ΚΑΚΟΙ ΡΩΣΟΙ ΕΙΣΒΑΛΑΝΕ ΜΕ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑΚΙΑ ΛΥΠΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ.

ΕΛΕΟΣ ΔΗΛΑΔΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ...ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΒΑΛΑΝΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΒΓΑΛΑΝΕ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΤΟΥΣ.ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕΡΒΙΑ!Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΑΔΑ!

Ανώνυμος είπε...

hellas russia serbia!

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε η Κοντολίζα πότε θα πάει στην Γεωργία γιατί τα ελληνικά ΜΜΕ αναφέρουν ότι μαζί με την ,τάχα, ανθρωπιστική βοήθεια θα πάει και αυτή στη Γεωργία στο τσιράκι της ,τον Σαακασβίλι?

Ἀχιλλεῦς είπε...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
ΜΠΡΑΒΟ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΣ ΕΝΗΜΕΡΟΥΣ.ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΒΙΒΛΙΟΠΩΛΕΙΟ ΕΔΩ ΣΤΟ ΒΟΛΟ

Ανώνυμος είπε...

Για αυτον που ειπε οτι "Το Κοσοβο ειναι Σερβια" και "η Μακεδονια Ελλαδα"..παρ'οτι δεν αμφισβητο το δευτερο , οι Σερβοι τι πιστευουν επ'αυτου?

Η ερωτηση ισχυει με την προυποθεση οτη οταν λες οτι η Μακεδονια ειναι Ελλαδα , εννοεις ΚΑΙ την περιοχη των Σκοπιων .

Κατα τα αλλα , Ουκρανια και Πολωνια δεν εχουν καμια σχεση ουτε σε πλυθησμο ουτε σε στρατιωτικες δυναμεις με την Γεωργια ...πρεπει να το εχουμε κ αυτο υπ'οψην ..

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνω φιλε με τον παραλληλισμο σου και οτι ειναι πολυ σημαντικεs οι βασειs για τουs ρωσουs για τουs γνωστουs λογουs.Ακριβωs για αυτο το λογο και επειδη παραταυτα η διελευση των ρωσικων πλοιων για την Σεβαστουπολη ειναι ξενα χωρικα υδατα οπωs και να εχει,θα πρεπει η ρωσια απο τη μερια τηs να επιδιωξη συναντηση με τουs ουκρανουs ωs ενδειξη καληs γειτνιασηs ωστε να βρεθει μια αμοιβαια αποδεκτη λυση, παρολο που η αθετηση τηs συμφωνιαs εγινε με υπαιτιοτητα των Oυκρανων. Αν η ουκρανια απο την μερια τηs δεν συμβαλη στην εξευρεση μιαs κοινα αποδεκτηs λυσηs,τοτε και η ρωσια λογικα θα πρεπει να προασπιση τα γεοστρατηγικα τηs συμφεροντα στην περιοχη με καθε κοστοs, αφου η ουκρανια εχει στραμμενο για τα καλα το βλεμμα τηs προs το νατο,κατι που δεν αρεση καθολου στουs ρωσουs αφου δημιουργη τετελεμενο στην περιοχη.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ δεν μου αρέσουν οι βάσεις μιας χώρας σε άλλη (π.χ. οι βασεις των ΗΠΑ στην Ελλάδα και των Εγγλέζων στην Κύπρο) σε αυτή την περίπτωση

α) Δεν υπάρχει συγγεκριμένος νόμος ή συμφωνία; Αν δεν τηρηθει δεν έχει το αδικούμενο μέρος κάθε δίκιο να αντιδράσει;

β) Υπάρχει και το Νοβοροσίσκ! και οσονούπω και οι ακτές της Αμπχαζίας! Πολύ ανάγκη την έχουν τη Σεβαστούπολη;

Ε είπε...

ΑΝ...
Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΕΝ ΕΠΙΚΥΡΗΞΗ ΚΑΙ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ...
ΑΝ...
ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥ ΛΕΕΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ(μεσω usa) ΠΟΤΕ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΙΑ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΘΑ "ΚΑΤΟΥΡΗΣΗ"
ΕΕΕ
ΜΑΛΟΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΚΑΖΟΥΝΕ ΣΤΗ ΧΑΓΗ ΣΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΑ ΠΟΛΕΜΟΥ
Ας ΤΟΥ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΗ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΠΙΑΣΟΥΝΕ ΟΜΗΡΟ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΗΡΘΕ
1ο ΕΠΙΚΥΡΗΣΗ ΤΟΝ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ
2ο ΡΙΧΝΕΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΑΡΕΠΛΑΝΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ
3ο ΔΗΛΩΝΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΟΤΙ ΚΟΥΝΑΕΙ ΤΑ ΠΛΟΙΑ ΤΟΥ ΟΠΟΤΕ ΤΗΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΤΙ ΩΡΑ ΘΕΛΕΙ
4ο ΔΕΝ ΠΑΡΝΕΙ ΑΔΕΙΑ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΔΙΟΔΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΕΝΑ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΑΓΚΙΑ ΜΠΟΡΕΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΝΕΙ

Ανώνυμος είπε...

Twra o poutin ti na sou po fobithike para poli an den tou dosoun adeia ama theli aftos den mpori dld
Etsi kialws opws lei kai o liako stin tv an to akousate i rwsia tha exi simaxoun kati kokous amou dld tou kinezous apo ti lei i profitia
Kinezi den xriazete na piroboloun apo panw tous tha perasoun kai tha tous patane i akoma kalitera ama ftisoun oli mazi tha dimiourgithi tsounami plaka mou kanete pou pate bre sta agathia....
RedReZ

Ανώνυμος είπε...

Το βιβλίο για την ΕΟΚΑ είναι του αρχιμανδρίτου Σάββα Αχιλλέως. Λέγεται ΠΑΤΡΟΣ ΣΑΒΒΑ ΑΧΙΛΛΕΩΣ
ΑΠΟΜΝΗΜΟΝΕΥΜΑΤΑ
______.._____
ΟΜΑΔΑ
ΟΥΡΑΝΟΣ
Δεν ξέρω αν υπάρχει στα βιβλιοπωλεία. Πάντος αξιζει να πας να κοιταξεις.

Anezina είπε...

Εχω διαβάσει όλα τα βιβλία σου σχετικά με τα γεγονότα κ.Λιακόπουλε πραγματικά είσαι άξιος συγχαρητηρίων.
Συνέχισε έτσι και μην κολάς πουθενά!!
Ο καιρός γαρ εγγύς!!
Παιδιά λέτε να γίνει σύντομα το επεισόδιο με τους Τούρκους;
Εγώ πιστεύω μέσα στο φθινόπωρο θα αρχίσει το πανηγύρι. Για να δούμε.

Ανώνυμος είπε...

εκτός Γκρουέφσκι και Σαακασβίλι, πού αλλού έχουν σπείρει οι αμερικάνοι "us-μορφωμένα" πιτσιρίκια για να κάνουν τις δουλειές τους;

ε, εκεί θα σκάσει και το επόμενο γεγονός.

Ανώνυμος είπε...

Se ola ta pexnidia ta Amerikanakia kriwonte apo piso.

Ala o poutin den masai.

Kai me to dikaio tou.
Ftanei pia ena petreleo exei i ameriki kai tipota alo kai afto to pire skotonontas ekatomiria