Κυριακή 31 Αυγούστου 2008

ΡΩΣΙΑ – ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ

Το Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008, η Ρωσία υπέγραψε συμφωνία συνεργασίας με το Τουρκμενιστάν. Η συμφωνία περιλαμβάνει εμπορική, οικονομική, επιστημονική και τεχνική συνεργασία. Με τη συμφωνία αυτή θα διευκολυνθεί το εμπόριο, οι επενδύσεις, η συνεργασία στην ενέργεια, τις μεταφορές, τις κατασκευές και τις τηλεπικοινωνίες.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Στο Τουρκμενιστάν είναι το ΝΑΤΟ όπως βλέπω στο χάρτη ,έχει φυσικό αέριο ΄και είναι όλα τα λεφτά ‘ ανέφερε κάποιος άλλος.
Κάτι γίνεται με αυτό το κράτος όποιος ξέρει περισσότερα ας γράψει να μαθαίνουμε και οι υπόλοιποι

Ανώνυμος είπε...

οταν ημουν μικρος και παιζαμε πολεμο στο χωριο μου παντα προσπαθουσα να μαζεψω οσο το περισσοτερο ατομα με το μερος μου....πριν ξεκινησει η ''μαχη''....Κυριοι μερικα πραγματα δεν αλλαζουν,αλλα μονο σε κλιμακα αλλαζουν και με διαφορετικους πρωταγωνιστες.

Ανώνυμος είπε...

Και οι σύμμαχοι της Ρωσίας γίνονται σιγά-σιγά όσοι οι κόκκοι της άμμου...
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

H ρωσια εχει παρει σβαρνα τα περισσοτερα γειτονικα κρατη και κλεινει αβερτα συμφωνιεs.Γιατι οπωs λεει και ο σοφοs λαοs μαs,Καλιο γαιδουροδενε παρα γαιδουρογυρευε.Γεια σου ρε θηριο πουτιν!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδιά αυτή η συμφωνία είναι για τα μάτια του κόσμου!!!
Και οι 2 χώρες έχουν υπογράψει το σύμβολο της Σαγκάη εδώ και πολύ καιρό!!!!!
Μάλιστα περσι το καλοκαίρι συμμετείχαν έκαστοι σε στρατιωτικές δοκιμές υπο την επίβλεψη του Πούτιν και του Κινέζου Προέδρου!!!!!

metaldiakos είπε...

Etsi einai o Poutin.O APOLYTOS BUSINESSMAN!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΡΚΜΕΝΙΣΤΑΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΣΥΜΕΝΕΙ?Η ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΒΛΑΔΗΜΗΡΕ!