Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΜΠΧΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ Ν. ΟΣΣΕΤΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Πρώτοι μεταδίδουμε ότι με ανακοίνωσή του ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ το μεσημέρι της Τρίτης, 26 Αυγούστου 2008, αναγνώρισε την ανεξαρτησία της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας.
Και επίσημα λοιπόν η Ρωσία πλέον αναγνωρίζει τα δύο ανεξάρτητα κράτη.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Eεεε, η αναγνώριση ήταν απολύτως αναμενόμενη έπειτα από αυτά τα γεγονότα!Αναρωτιέμαι η Ελλάδα τι θα κάνει,αν θα τους αναγνωρίσει..Α!κ δεν βλέπω την είδηση πως πήγαν να δολοφονήσουν τον Οbama!(απ'το Mega το άκουσα!-Τστστστς!)θα τον φάνε, κρίμα τον άνθρώπο!Αλλά όταν δολοφονήσουν αυτόν που το όνομά του αρχίζει από Ο..τότε..ε ξέρουμε!

Ανώνυμος είπε...

Λιακο , τα έμαθες τα νεα για τον OBAMA;

Προσπάθησαν να τον δολοφονήσουν!
Μέχρι και στις ειδήσεις του ΜΕGA το ανέφεραν!


Ο ΚΑΙΡΟC ΓΑΡ ΤΩΡΑ.

Nibiru είπε...

Και το πάρτι αρχίζει λοιπόν...
Οι Ιταλοί θα κάνουν χρυσές δουλειές.Έχουν να δώσουν γραβάτες προς βρώση....

TISH είπε...

Με την κυπρο μας
και
Την Μακεδονια μας

τη κανουμε τωρα ? ? ?

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣΑΝΕ ΟΙ ΡΩΣΟΙ.
ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΕΜΟ.

Ανώνυμος είπε...

Μπράβω πούτιν!!
Πρόσεξε όμως........

http://projektneron.se/pict.html

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΗ !!!
ΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΣΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΤΟΥΣ ΦΑΣΗ.
Η ΜΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΑΥΡΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ !!!
ΕΠΑΓΡΥΠΝΗΣΗ-ΕΝΟΤΗΤΑ-ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ !!!

Ανώνυμος είπε...

Τα καλά και συμφέροντα...
Αρα έχει δίκιο το Κόσσοβο που υποστηρίζει την ανεξαρτησία του.Και η Βόρεια Κύπρος...Αναρωτιέμαι τελικά ποιά η διαφορά των ΗΠΑ από την Ρωσία,αφού το μόνο που κοιτάνε είναι το συμφέρον τους και φυσικά όχι το διεθνές δίκαιο ή τα δικαιώματα των ανρώπων.

Prophitis είπε...

Η Ρωσία αναγνώρισε την Ν. Οσετία και Αμπχαζία με τον ίδιο τρόπο που αναγνώρισαν οι ΗΠΑ το Κοσυφοπέδιο!
Η Ρωσία έπραξε κάλλιστα.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργη να δω ποια θα είναι η θέση της Ελληνικής κυβέρνησης,αν δηλαδή θα αναγνωρίσει αυτές τις δύο περιοχές...αν και δεν το νομίζω με τέτοια τσιράκια των Αμερικανών που έχουμε στο υπουργείο Εξωτερικών.Τέσπα, νομίζω πως πρέπει να παραδεχτούμε πλέον ότι οι Ρώσοι έχουν κότσια και ότι είναι οι μόνοι που υπερασπίζονται με αυτό τον τρόπο τα συμφέροντα της χώρας τους.Εμπαινε Πούτιν...!!!

Ανώνυμος είπε...

Ante me to kalo!!!

Ανώνυμος είπε...

λιακο αυτο το σχολιο δεν το ποσταρω για να το δημοσιευσεις,μονο για να το δεις.καταρχας ειναι εξακριβωμενο οτι απο σενα μαθαινουμε τις πιο σοβαρες ειδησεις,δε χρειαζεται καν να το λες.μη δινεις καμια σημασια σε οσους δε σε παραδεχονται η λενε τα δικα τους,η ημιμαθεια ειναι χειροτερη της αμαθειας και δυστυχως στην Ελλαδα εχουμε πολλα λαμογια και πολλους οι οποιοι ειναι χωμενοι με τα μουτρα στο συστημα κ δε λενε να δουν τι παιζει γυρω τους.δε μπορεις να κανεις κατι γι'αυτο ουτε να βάλεις μυαλο στους γκαγκαδες,συνεχισε αυτο που κανεις και πιστεψε με ειναι πολλοι αυτοι που ειναι μαζι σου,ακομα κ αν καποιοι απ'αυτους δεν το φανερωνουν!προσωπικα εμενα ολοι οι φιλοι και γνωστοι μου σε παρακολουθουν,και ξερω ατομα που παραγγελνουν συστηματικα τα βιβλια σου(μιλαω για ατομα απο 24 χρονων κ κατω,ψαγμενα ατομα ομως!)οπως και εμεις στην οικογενεια μου φυσικα που δε ξερουμε ποιο βιβλιο σου να πρωτοδιαβασουμε.συνεχισε λοιπον ετσι δυνατα και ελληνικα,γιατι εισαι αστερι και σε παμε!

mirmidon είπε...

και καλα εκανε

Ανώνυμος είπε...

οχι θα καθοτανε με σταυρωμενα χερια.γκολ στο 90' εβαλε και το σκορ πηγε ΗΠΑ-ΡΩΣΣΙΑ 1-2 KAI EXEI KAI ΣΥΝΕΧΕΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καιρός γαρ εγγύς

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΝΙΑ ΡΑΝΙΑ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ?ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ?ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΗ ΑΠΟΨΗ?ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΡΦΩΝΕΣΕ ΠΟΛΛΗ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΠΑΡΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣ!