Πέμπτη 28 Αυγούστου 2008

ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΗ ΡΩΣΙΑ

Στη σύνοδο του Συμφώνου της Σαγκάης ο πρόεδρος της Ρωσίας ζήτησε από της χώρες που ανήκουν στο Σύμφωνο να στηρίξουν την Ρωσία στο θέμα της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας. Σε κοινή δήλωση που υπέγραψαν οι χώρες-μέλη δηλώνουν ότι στηρίζουν την ειρηνευτική αποστολή της Ρωσίας στην Ν. Οσσετία και την Αμπχαζία.
Να θυμίσουμε ότι οι χώρες – μέλη του Συμφώνου της Σαγκάης είναι η Κίνα, η Ρωσία, το Τατζικιστάν, το Καζακστάν, το Κιργιστάν και το Ουζμπεκιστάν. Αν και ξεκίνησε ως μια οικονομική ένωση, εξελίχθηκε σε ευρύτερη συμμαχία, έτσι ώστε στη Δύση να θεωρείται ως κάτι αντίστοιχο με το ΝΑΤΟ που δημιούργησε η Ρωσία στην Ανατολή.

24 σχόλια:

Unknown είπε...

ΜΑΛΛΟΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΣΧΗΜΑΤΙΣΕΙ ΕΝΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΟ ΝΑΤΟ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΣΙΓΑ-ΣΙΓΑ ΟΡΓΑΝΩΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΥΡΩ ΔΥΝΑΤΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΜΜΑΧΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΤΟ ΑΥΤΟΙ ΝΑΤΟΦ ΕΜΕΙΣ (ΜΕ ΔΕΥΤΕΡΑΝΤΖΕΣ ΧΩΡΕΣ ΒΕΒΑΙΑ ΑΛΛΑ...ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ)

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΕΙΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟ ΜΠΙΣΤΟΛΑΚΙ ΓΙΑ
ΤΑ ΜΑΛΛΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ
ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ
ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙΣ

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΠΟΥΤΙΝ...

Αλέξανδρος Σουρτζής είπε...

Εξυπνη κίνηση Πούτιν καθώς το ΝΑΤΟ πλευρίζει Ουκρανία, Πολωνία, Γεωργία, Λιθουανία κλπ, ο Ρώσσος απαντάει στρεφόμενος στην Ανατολή.

Οι εξελίξεις τρέχουν καθημερινά πια... ο Θεός να μας ελεήσει όλους!

odontiatros είπε...

Το διεθνές κλίμα πολώνεται ολοένα και περισσότερο...Ο "Ψυχρός Πόλεμος" κλιμακώθηκε και αποκλιμακώθηκε μέσα σε 60 χρόνια περίπου!Ο "Θερμός Πόλεμος" που επίκειται σύμφωνα με τις προφητείες πόσο θα πρέπει να μας ανησυχεί;;Και κάτι τελευταίο!Αγαπητέ Δημοσθένη,αναρωτιέμαι πόσο εξαρτημένες είναι οι κεντροασιατικές πρώην σοβιετικές δημοκρατίες απο τη Μητέρα Ρωσία,ούτως ώστε να είμαι σίγουρος οτι οι κατ'επανάληψη προσπάθειες των αμερικανών να τις προσαρτήσουν στον δυτικό άξονα πέσαν στο κενό...ΥΓ.Το Τουρκμενιστάν γιατί δεν υπέγραψε;;;

Ανώνυμος είπε...

Άμα έχεις ΡΩΣΙΑ-KINA ,τα
Τατζικιστάν,
Καζακστάν,
Κιργιστάν
Ουζμπεκιστάν είναι για να κάνουν οι άλλοι Τουμπεκισταν!!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτες οι χωρες θα ειναι και οι συμμαχοι της Ρωσιας σε ενδεχομενο πολεμο με τις ΗΠΑ, με κυριώτερο την Κινα. Δύση vs Ανατολή για μια ακομα φορα. Γι'αυτο και η Ελλαδα θα ειναι αμετοχη οπως λες Λιακο. Γιατι ειναι παντα καπου στη μεση.

Ανώνυμος είπε...

etsi na bgainei h alhtheia
PEITE ta panta na mathei o kosmos gia ola kai min masate me tipota

Βαρθολομαίος είπε...

μονο την τεχνολογικη στρατιωτικη υπεροχη της ρωσιας μαζι με τα εκατομμυρια των κινεζων στρατιωτον φτανει και περισευει να αντιμετοποισουν την δυση. θυμασται την προφητεια που ελεγε οτι θα διασχησουν 250εκατομμυρια κινεζη στρατιωτες την ασια και θα φτασουν στον καυκασο;;; Η η κοκοι της αμμου;;;

NZ είπε...

Να πως μαζεύεται μάνι-μανι 200.000.000 στρατός...

Ανώνυμος είπε...

Οι δυνάμεις συγκροτούνται,δύστυχώς το μόνο που απομένει και περιμένουμε είναι η Σύγκρουση.

Ανώνυμος είπε...

Να και οι σύμμαχοι της Ρωσίας. Για να δούμε τι θα ακολουθήσει

Chris

Unknown είπε...

ΠΕΡΥΣΙ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ ΟΤΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ ΜΟΙΡΑΖΕ ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ,
ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ ΕΤΟΙΜΟ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΕΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ.ΤΕΛΙΚΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΟΡΦΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ;

Ανώνυμος είπε...

Οντος...μονο Ρωσια-Κινα ειναι αρκετες!Τι τους θελει μωρε τους Τατζικους κ.λ.π δεν ξερουν που παν τα 4 και του μπλεκει και σε πολεμο.FTD

Ανώνυμος είπε...

Παιδια 200.000.000 κινεζοι στρατιωτεs δεν ποιανουν μια μπροστα σε 1.000.000 ελ-ληνεs στρατιωτεs.

Ανώνυμος είπε...

βασικα Ρωσσια πρεπει να κοιταξει στη ανατολη.δυση δεν δεχεται τη Ρωσσια δυνατη και μεγαλη,αλλα και εκει με προσοχη,ειδικα με Κινα,αυτη ακομη θεωρει τη ρωσσικη ανατολη δικια της.

Ανώνυμος είπε...

ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΕΛΙΚΑ......ΛΙΑΚΟ ΒΑΣΤΑ ΓΕΡΑ ΑΔΕΡΦΕ

medabots είπε...

sosta ta palikaria

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΕΚΟΨΕΣ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΑΚΙ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΙΝΕΖΟΥΣ?

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ Η ΡΩΣΙΑ ΜΕ ΤΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ ΤΟ ΠΑΠΑΡΙΣΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΦΤΩΧΟΜΠΙΝΕΔΙΣΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΚΤΗΣΕΙ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ...ΜΠΡΡΡΡΡΡΡΡ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΑ!

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΤΟ CNN ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΔΙΔΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΤΟ ΣΥΜΦΟΝΟ ΤΗΣ ΣΑΓΚΑΗΣ ΔΕΝ ΣΤΗΡΙΞΕ ΤΗΝ ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΡΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΑΠΧΑΖΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΑΣ ΟΣΕΤΙΑΣ

Ανώνυμος είπε...

kairos einai na patisoume sta podia mas san hwra,kai na poume stous amerikanous oti einai auerta stin gafa! oti egine stin ellada egine apo tous arhaious ellines emeis vodia!!!

Ανώνυμος είπε...

"Τι τους θελει μωρε τους Τατζικους κ.λ.π δεν ξερουν που παν τα 4 και του μπλεκει και σε πολεμο."

Μην υποτιμάς κανέναν φίλε ανώνυμε και μην ξεχνάς ότι στο Καζακστάν υπάρχει το κοσμοδρόμιο του Μπαϊκονούρ όπου φεύγουν τα δορυφοράκια των κόκκινων. Όπως και μερικές από τις αποστολές για τον ISS.
Αλήθεια, συνεχίζεται η συνεργασία των Ρώσσων σε αυτό το πρόγράμμα;