Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΜΠΟΥΣ: ΑΝΕΥΘΥΝΗ Η ΡΩΣΙΑ

Ο αμερικανός πρόεδρος κ. Μπους δήλωσε ότι η απόφαση της Ρωσίας να αναγνωρίσει την Αμπχαζία και την Ν. Οσσετία ως ανεξάρτητα κράτη είναι ανεύθυνη. Οι πράξεις της Ρωσίας αυξάνουν τις εντάσεις και περιπλέκουν τις διπλωματικές σχέσεις, πρόσθεσε ο κ. Μπους.

46 σχόλια:

Alexander είπε...

kalos ton na bre!!pou itan xamenos ^^,kai me epiase mia fagoura ,tha emfanistei o bush,den tha emfanistei ;P

a.s.a.l.a είπε...

otan olos o pluthismos tou planiti mas mporei na thewrithei katallilo gia doulema me MME de xreiazetai kai polu psaksimo eis vathos to thema gia na katalavei kaneis ti ginetai.. otan arxizeis na ta psaxneis ligo kai trigiro se lene oti eisai ektos pragmatikotitas. kai erxontai stigmes pou dikaionoun ton agona sou tote noiwtheis oti exeis na kaneis polla akoma!

Ανώνυμος είπε...

αντε και ..., καραγκίοζη.τολμάς να μιλήσεις κι εσύ. μετά από τόσα παιδιά που δολοφωνήθηκαν με δική σου εντολή.δαιμονόπληκτε.

Ανώνυμος είπε...

Κατά τον Αββά Δωρόθεο, ο αριθμός Του Χριστού είναι το 888, ως παντοκράτορας. Συγχρόνως, και όχι συμπτωματικά, η ταυτότητα του Ιησού ως Υιού Θεού, δίνει τον λεξάριθμο του ΙΗΣΟΥΣ=888. (Ι=10.Η=8, Σ=200, Ο=70,Υ=400,Σ=200 στο σύνολό του, 888).

Τα γεγονότα ξεκίνησαν στις 08/08/2008. Τυχαίο;

Ανώνυμος είπε...

liako stile tin ksistra ston poutin o mpous agriepse.

Ανώνυμος είπε...

Ενώ αυτός είναι υπεύθυνος με το Κόσσοβο, με την Κύπρο ε!?
Με την εισβολή στο νησί το ΄74 όχι μόνο δεν τους είδαμε να κάνουν έτσι... αλλά είχαν οργανώσει το σχέδιο μια χαρά να μπουκάρουν οι Τούρκοι. Καθάρματα!!!!

Μαύρη Καπαρντίνα..!!

odontiatros είπε...

Μπα???Μιλάνε και τα πιόνια???Αλλά τι λέω,αλλουνού λόγια ξεστομίζει...του ανώτερου αφεντικού του (ονόματα δε λέμε υπολήψεις δε θίγουμε..!)

Nikolas είπε...

Το Βουρλο παντα στην κοσμαρα του ειναι...κανενα σχολιον!!!
Αντε τωρα να βγαλουνε απο οτι καταλαβαινω και τον γερο-πατατα για να σωθουνε ολοι!!!!
Κουνια που τους κουναγε και δεν τους αναποδογυριζε μπας και τα μυαλα τους κουνιωντουσαν ολιγον τι.
Παντως πολλα ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑ παιζουνε η παιξανε σαν προεδροι των ΗΠΑ!!!!
Συμπτωσις? Μπαααα....Αμα λαβη κανεις υποψιν το εκλογικο σωμα και την Τακλα Μακαν!!!!

Nikolas είπε...

Αληθεια την ξυστρα ο Πουτιν για την πλατη την θελει η για καπου αλλου χαμηλοτερα? (Ιδιως οταν μιλαει το αμερικανικο ζαρζαβατικο)

ThanHawk είπε...

Ante trexa na krifteis re geloie Mpous pou kaneis kai diloseis gia aneuthinotita, karagkiozi!!!

Ανώνυμος είπε...

Yiasou Liakopoulle pesta se olous..
Proti fora grafo stin istoselida sou ta diavaso ola apo otan apxises to laiko.gr.
Se vlepo sto extra 3 kai sto kanali 10 sattellite tv uk gia 4 xronia dio fores tin imeran.
To exo pari to kairos Gar Engis 1-2
otan to evgales.
Kiprios eimai prosfygas apo to Varosi katikos uk apo to 1970.
To 1997 eimoun sto trahoni kai ta exo dei ola kai mas tas exigisen o pater ekei.
Meta eihan elthi sta heria mou ta biblia tou Geronta Paisiou stin kipro kai meta ta biblia tou Agiou Kosma....
2002 eimoun sto Agion Oros gia proti fora den katafera na eido ton Geronta Iosyph ton Vatopedino giati eiton arostos.
opos esi eides tin dinamin tou theou tin exo kai ego.
Kairos na allaxi autos o kosmos me ta amerikanakia toyus megaliterous ipokrites ston kosmo..
Mas tas magirepsan stin Kipro to 1974 kai den exi topon pou den einai anakatomeni.
Sto Irak den eixan perasi apo to UN..kai exoun moutra na milane gia UN..Gia na min ta po kai gia to kosifopaidion...
O Kairos Gar Engis na plerosoun...
E.Efthymiou

Ανώνυμος είπε...

παιδια ποτε λενε οι προφητειες οτι θα ερθουν οι ΕΛ απο τον σειριο?
οταν θα ερθουν θα τους καταλαβουμε οτι ειναι αυτοι?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΓΕΛΟΙΟΣ...Ο ΚΛΟΟΥΝ ΤΗΣ ΓΗΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΑΙΔΙΑ Η ΦΑΤΣΑ ΤΟΥ! Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΜΗΧΑΝΗ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ Η ΓΑΛΛΙΑ,ΟΥΤΕ Η ΑΓΓΛΙΑ,ΕΙΝΑΙ Η ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ ΕΣΤΕΛΝΕ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ 1000 ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΤΑΝΚΣ ΓΙΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΙΤΛΕΡ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΚΑΙ ΑΙΜΑ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΑΡΙΣΤΟΙ..ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ ΟΣΟ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΜΠΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Μ...ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ .Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΤΑ!Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΗ ΚΑΙ ΠΥΡΗΝΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ.ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΟΤΑΝ ΟΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ?ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ 10 ΑΤΟΜΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΟΥΝ!ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΤΙ  ΟΦΕΛΟΥΝ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΛΟΙΠΟΝ?ΤΙΠΟΤΕ.Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

medabots είπε...

milise kai to atomo pou exei 1 ekatomyrio eythines...me th tsougrana pou edose o dhmosthenhs ston putin ton ekane aneythino hahaha

Ανώνυμος είπε...

Ο ΒΟΥΣ................ΠΩΣ ΛΕΜΕ ΜΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

οι usa δεν ειναι πλεον ουτε τεραστια δυναμη γιατι τα ΛΟΜΠΥ και οι "συμβουλατορες" της μαχ-τανε τους εχουνε κανει φραπε, ειναι ολοι πουλημενοι και καταχρεωμενοι, δοξασι ο θεος που υπαρχει και ο βλαδυμιρος για να βαλει μια ταξη στην μ... τον νεοταξιτων, ποτε ξανα παγκοσμια δικτατορια!

Ανώνυμος είπε...

Nai oi Amerikanoi dwsan to aimatous gia thn Europi (4 Xronia) alla pinoun to dikotis edw kai 60 kai den lene na stamatisoun.Pan metron ariston legan oi progonoi mas.

Ανώνυμος είπε...

den eipe kanis aderfe oti i ameriki einai mikri dinami, apla auti pou tin kivernoun, vlepe evrei einai toso antropofagi pou tin katantisan na einai i dolofoni tou kosmou. an malista dis kai tous sineterous tis vlepe aglia aimatokilise tosous kai tosous laous, germania, pios ksexana to 2 pagosmio polemo, vlepe galia i apoliti fola pou akoma exi apikies!!vlepe tourkia i pleon vromiki xora tis perioxis mas.emis aderfe vlepoume auto pou einai tora mia kseftilismeni politika xora pou den distaze mexri protinos na skotoni kai na apodekatizi laous vlepe servia, kai tora epitelous ksipnise i rossia kai tin vazi an oxi tous vazi olous stin thesi tous.Ellada - servia - rossia. mas enoni i ortodoksia den mas xorizi TIPOTA.

Ανώνυμος είπε...

Ναι , αλλα τώρα πάει για οικονομικό κράχ και ο Πούτιν δεν έχει καταστρέψει ούτε μία πυρηνική βόμβα ενώ έχει αυξήσει το κατα κεφαλή εισόδημα των Ρώσσων.... Όσο για τους κινέζουσ η οικονομία τουσ έχει ετήσια άυξηση κοντά στο 10% κάθε χρόνο, τεχνολογία από την Ρωσσία, ΚΑΙ απο τους αμερικάνους (οι οποίοι τους φοβούνται απο το 1950...)

Ανώνυμος είπε...

Τι είπε πάλι ο Θάμνος (Bush); Δηλώσεις ενός 5χρονου σε σώμα 50χρονου!

Ανώνυμος είπε...

Στου κρεμασμενου το σπιτι κυριε μπουs δεν μιλανε για σκοινι.

www.youtube.com/aspr3 είπε...

λιακο θελω και εγω τσουγκρανα....
σημερα που μ ερχεται το πακετο στειλε μια

Ανώνυμος είπε...

ti na pei h xazomarioneta,ksipnise h kokkinh arkoyda k ta exei kanei pano toy k katigorei toys rosous..o planytarxis xaxaxa....KCB watchin you!

Ανώνυμος είπε...

Nα'σαι καλά ρε Μπούς με έκανες και γέλασα...συγγνώμη να'σαι κακά ήθελα να πω.Ανώνυμε που ρωτάς για τους ΕΛ ο Λιακό έχει πει ότι θα΄ρθούν το 2012 το οποίο με το πραγματικό ημερολόγιο είναι το 2017 και λογικά θα καταλάβουμε ότι είναι αυτοί(δεν είμαι όμως απολύτως σίγουρη).

Ανώνυμος είπε...

na parei o enas th skoufia tou kai na vara ton alon !!!!!!!!

RG είπε...

einai geloio na milaei autos o antrwpos gia aneythinothta pou isws den katalabainei kai ti kanei...

Ανώνυμος είπε...

Μαυρη καμπαρτινα.Για την εισβολη του 74 στην μαρτυρικη κυπρο,ευθυνονται οχι μονο η χουντα,αλλα και πολλοι δικοι μαs πρωην η νυν βουλευτεs και υπουργοι των δυο μεγαλων κομματων και οχι μονο,Για αυτο και δεν ανοιγει ο φακελοs τηs κυπρου τοσα χρονια.Η δουλεια ηταν στημενη ενθεν και ενθεν τηs χωραs.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΟΥΣ,ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ!
Η ΜΠΟΓΙΑ ΣΟΥ ΠΕΡΑΣΕ.
ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΕΝΤΗΠΩΣΙΑΣΜΟΥ?
ΕΧΕΙΣ ΧΑΣΕΙ ΠΡΟΠΟΛΟΥ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΞΕ,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΘΑ ΣΥΝΤΡΟΦΕΥΟΥΝ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΕΣΥ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ.ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΑΠΟ ΧΕΡΙ........ΤΙ ΛΑΜΕ ΤΩΡΑ....................!!!

Ανώνυμος είπε...

Φιλε μου οι αμερικανοι βοηθησαν την ευρωπη τοτε στον πολεμο,γιατι απλα δεν τα βρηκαν με τον χιτλερ.Και μαλιστα ειχαν ερθει και σε επαφεs μεταξυ τουs για αυτο το ζητημα. Xαλασε η δουλεια στη μοιρασια,και ο χιτλερ εκανε το λαθοs να μην τα βρη μαζι τουs,ηθελε και την πιτα και τον σκυλο χορτατο ο αδολφοs.Δεν μαs εκανε χαρη η αμερικη που μαs βοηθησε,τον εαυτο τηs σκεφτηκε πρωτα.Και αν η ευρωπη σημερα ειναι ελευθερη οφειλεται καθαρα σε αυτο το γεγονοs.

Ανώνυμος είπε...

Ρε παιδια δειτε και λιγο πιο μακρια..Ο πολεμος για μερικους ανθρωπους ειναι ο πιο σιγουρος τροπος για να βγαλουν λεφτα.Και οταν λεω λεφτα εννοω ΠΟΛΛΑ λεφτα.Αυτοι οι ανθρωποι σε καθε πολεμο χρημαδοτουν ολες τις μαχωμενες πλευρες προς οφελος τους και τους βαζουν να σκοτωνοντε μεταξυ τους.Προσφατο παραδειγμα ο πολεμος στο Αφγανισταν.Ο bush και ο bin landen εχουν απο κοινου εταιρεια κατασκευης οπλων.Ψαξτε το λιγο...

Ανώνυμος είπε...

"Η Δημοκρατία μας αυτοκαταστρέφεται διότι κατεχράσθη το δικαίωμα της ελευθερίας και της ισότητας, διότι έμαθε τους πολίτες να θεωρούν την αυθάδεια ως δικαίωμα, την παρανομία ως ελευθερία, την αναίδεια του λόγου ως ισότητα και την αναρχία ως ευδαιμονία"

Ισοκράτης,436 π.Χ-338 π.Χ

Ανώνυμος είπε...

KALOS TONA TON YPEFTHINO!!POU DEN KSEREI TO DEKSI TOU XERI TI KANEI TO ARISTERO!O IDIOS TO XEI PEI!TON YPEFTHINO TON BUSH....!!(GIA TIN 9/11 PANTOS SIGOURA!)

Ανώνυμος είπε...

Στο προηγουμενο σχολιο θα προσθεσω οτι την στιγμη που εκανε την δηλωση περι δεξιου και αριστερου χεριου...εδειχνε το λαθος χερι!!...Ειναι αληθεια!Υπαρχει και σχετικο βιντεο

Ανώνυμος είπε...

Ουάσινγκτον
Τελευταία ενημέρωση 27/08/08 08:15



Σημαντικές καθυστερήσεις στην εναέρια κυκλοφορία εντός των ΗΠΑ σημειώθηκαν την Τρίτη, λόγω ενός προβλήματος στο δίκτυο υπολογιστών, ανακοίνωσε η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας (FAA). Τα προβλήματα αποκαταστάθηκαν αργά το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος).

Τα προβλήματα, όπως μετέδωσε το CNN, εμφανίστηκαν σε περισσότερα από 25 μεγάλα αεροδρόμια σε όλη την επικράτεια και οφείλονται σε πρόβλημα σε σύστημα που διαχειρίζεται δεδομένα των σχεδίων πτήσεων για τις ανατολικές ΗΠΑ.

Δεν υπήρξε επίσης πρόβλημα στα ραντάρ παρακολούθησης της εναέριας κυκλοφορίας.

Το πρόβλημα επιλύθηκε αργά το βράδυ της Τρίτης (ώρα Ελλάδος) και οι πτήσεις συνεχίστηκαν κανονικά.

Παρά ταύτα, δεν επηρεάστηκε καθόλου η ασφάλεια των πτήσεων και η FAA, αναφέρει στην ανακοίνωσή της, δεν έχασε την επαφή με καμία από τις 5.825 πτήσεις που βρίσκονταν στον αέρα.

Ανακοίνωση για τα προβλήματα εξέδωσε και το υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας που επισήμανε ότι «στον παρόντα χρόνο, δεν υπάρχουν ενδείξεις ότι σχετίζεται με τρομοκρατία».

Newsroom ΔΟΛ

MIA ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΣΑ ΕΙΔΗΣΗ in.gr

Ανώνυμος είπε...

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΣ.... ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΑΝΤΙΜΕΤΡΑ. ΤΕΡΜΑ ΤΟ ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ....

Nikolas είπε...

ΠΟΙΑ ΑΜΕΡΙΚΗ ΡΕ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ? ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΕΙΤΕ?
ΑΜΑ ΔΕΝ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΣΕ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΣΤΟ ΣΤΑΛΙΓΚΡΑΝΤ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΑΔΕΙΑΖΕ ΤΕΛΙΚΑ ΒΟΗΘΟΥΝΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΡΩΣΣΙΚΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ.... (ΚΑΙ ΜΕ ΤΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ!!!!!!) ΘΑ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΝΕ ΤΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΓΓΛΕΖΟΙ....ΚΑΙ ΑΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ Ε.Ε.
ΠΟΛΥ ΔΕ ΜΑΛΛΟΝ (ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ) ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΒΛΕΠΑ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΑΜΑ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΜΑΧΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ!!!!!
ΩΣ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΒΕΒΑΙΑ ΚΑΤΙ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΙΝΗ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΟΙΡΑΣΟΥΝΕ ΣΤΑ 2(ΚΑΙ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΑΙΜΟΣΤΑΓΕΣΤΑΤΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΣ - ΣΤΑΛΙΝ ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΩΝΟΥΣ).
ΑΛΛΑ ΛΟΓΩ ΒΛΑΚΕΙΑΣ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΤΗΝ ΣΚΑΠΟΥΛΑΡΑΜΕ!
ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΝΟΡΜΑΝΔΙΑ ΤΗΝ D-DAY...ΕΕΕ ΕΚΕΙ ΝΑ ΔΗΤΕ ΠΟΣΟ ΗΛΗΘΙΟΙ ΗΤΑΝΕ - ΤΑ ΕΓΓΛΕΖΑΚΙΑ ΤΗΝ ΕΙΧΑΝΕ ΚΑΝΕΙ ΜΕ ΕΛΑΦΡΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙ - ΚΑΤΙ ΞΕΡΑΝΕ ΑΥΤΟΙ!!!!!
ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΤΙΡΝΤΙ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ, ΑΓΓΛΙΚΗ ΜΥΤΗ ΘΑΧΗ ΑΝΟΙΞΗ?

Nikolas είπε...

Και κατσε καλα στα ωα σου ρε βουρλιδιον να μαζευτη (για τα καλα) και η SCO, ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ, τι εστι βερυκοκον!
Η Κινα μολις τελειωσε το Ολυμπιακο πανηγυρακι, με τα φυσσουνιασμενα καλοπαιδα, θελει λιγο καιρο να μαζευτη!
------------
ΣΣ...SCO δεν ειναι η Santa Cruz Operation που φτιαχνει το Unix....Ειναι η Shanghai Cooperation Organization.....
http://en.wikipedia.org/wiki/Shanghai_Cooperation_Organisation
Πως ειπατε? ακομα δεν πειστηκατε?
Ε, Παρτε και το site τους:
http://www.sectsco.org/
Ουτε τα 3/4 του πλανητη δεν ειναι!!! Για ποιο ΝΑΤΟ μιλαμε....μαλλον ΠΟΥΝΤΟ θα το λεμε σε λιγακι!

Nikolas είπε...

Ανεκδοτον:
Πως αποκαλουνε οι Ρωσσοι τα ποδαρακια απο τα κοτοπουλα?
Διαβαστε απο το yahoo:
Russians sometimes refer to American poultry imports as "Bush's legs," a reference to the frozen chicken shipped to Russia amid economic troubles following the 1991 Soviet collapse, during George H.W. Bush's presidency
Φιλοι μου Ρωσσοι αυτο ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ ΡΗΤΩΣ ΚΑΙ ΔΙΑ ΡΟΠΑΛΟΥ!!!...οι κοττες εχουνε πολυ μα πολυ καλυτερα ποδια απο την οικογενεια bush!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΣ ΞΑΝΑΛΕΩ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΥΝΑΜΗ ΠΟΥ Η ΕΥΡΩΠΗ ΧΡΩΣΤΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΩΡΑ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΤΕ.ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ 10 ΕΚ.ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ.ΕΙΝΑΙ Η ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΣΑΣ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΤΕ ΣΑΝ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΧΙΤΛΕΡ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΛΙΝ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ.ΤΟ ΣΥΜΦΩΝΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΡΙΜΠΕΝΤΟΡΦ.ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΤΣΕΤΣΕΝΙΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ?ΣΤΗΝ ΤΣΕΧΟΣΛΟΒΑΚΙΑ,ΚΑΙ ΣΕ ΔΕΚΑΔΕΣ ΛΑΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΡΤΥΡΗΣΑΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΡΩΣΙΚΗ ΜΠΟΤΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ ΑΥΤΑ ΠΕΡΙ ΠΟΥΤΙΝ ΚΑΙ ΔΙΑΦΟΡΩΝ ΑΛΛΩΝ ΜΑΦΙΟΖΩΝ!ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΙ ΜΙΑ ΜΑΝΤΕΨΙΑ?ΘΑ ΧΑΣΕΙ Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΙΣΧΥΡΟΤΕΡΟΙ!ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΤΕ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΛΛΟΙ ΕΝΟΩ ΚΑΙ ΕΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΜΑΣΤΕ.ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΤΟΜΑΙ ΣΤΟ ΝΑΤΟ ΕΙΝΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ.ΟΠΟΤΕ?Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ!!

Nikolas είπε...

Ημαρτον!....αυτος δεν ειναι πια λευκος οικος....μαλλον προς το ροζ κλινει κομματι. Και ιδου η αποδειξις:
ο ενας ειναι o Bush ή chicken legs
ο αλλος ειναι ο cheiny the dick
η τριτη η condo(m)leeza
Οχι παιζουμε τωρα!!!!
Παντως κοιταξτε πως ταιριαζουνε τα δυο τους: dick+condomleeza εεεε?
μην μου πητε? Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ο-Ν!
Κατι μυριστηκε ο Ζηρινοφσκι μοι φαινεται!
Και ναθελε να αλλαξη καποιον το Βουρλο μπορει να χαλαση τετοιον συνδοιασμον?
Μπααααα.....Ουτε με σφαιρες!!!!!
Once in a lifetime!!!!
Εξαλου, πως θα λυσσανε στο γελιο εκει στην Μαχ-Τανε?
---------
ΣΣ: λυσσαξατε πια εκει στο dictionary.com......λυσσαξατε!
Τιναξατε το site στον αερα!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛE H ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΣΧΕΔΩΝ ΤΙΠΟΤΕ ΣΤΟΝ Β ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΟΝΟ ΛΙΓΩ ΣΤΟ ΤΕΛΩΣ ΟΤΑΝ ΑΡΧΕΙΣΕ ΝΑ ΝΗΚΑ Η ΡΩΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΣΤΗΛΑΝ ΛΙΓΗ ΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΤΑΚΣ ΚΑΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ!Η ΡΩΣΙΑ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!ΤΩΡΑ ΑΝ ΘΕΩΡΗΣ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΜΕΓΑΛΗ ΧΩΡΑ ΜΕ ΧΡΕΩΣ ΠΟΥ ΚΣΕΠΕΡΝΑ ΤΑ 10 ΤΡΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΤΟ 1/10 ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΗ!ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΚΑΝΕΙ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΙΟΝΤΑΣ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ ΠΧ. ΣΤΟ ΙΡΑΚ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΟΥΚΡΑΝΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΚΑ. ΜΟΝΟ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΔΕ ΘΑ ΔΕΙΣ.ΤΟ ΚΣΕΡΗΣ ΟΤΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΑΝΙΖΕΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΙΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΗ ΠΕΤΡΕΛΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΑΒΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ!ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΕΣ ΜΟΥ ΑΝ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΔΥΝΑΜΗ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΑΙΖΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΡΙΘΜΟΥΣ ΟΤΙ ΕΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ

Nikolas είπε...

Αχ βρε ανωνυμε....ως ενα σημειο καλα τα λες...ΧΡΩΣΤΑΜΕ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΚΡΙΒΑ την ελευθερια μας στην Αμερικανικη μαφια!!!!
Και δεν αγκαλιασε τους Ελληνες...για ρωτα οσους πηγανε εκει πως τους φερθηκανε τα ζαζαβατικα!!! ΕΜΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΕ ΤΟ ΓΑΝΤΙ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣ ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝΕ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ.....ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΤΟ ΖΑΡΖΑΒΑΤΙΚΑΔΙΚΟ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΕΚΕΙ...ΕΚΕΙ ΟΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝΕ ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΧΡΟΝΟ ΜΑΥΡΑΚΙ ΟΙ ΠΥΡΟΒΟΛΗΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΚΑΜΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ KAI ΕΧΟΥΝΕ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΗΛΗΘΙΟΙ ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΙΚΟΙ ΤΗΝ ΠΟΙΝΗ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ (ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ ΠΛΕΟΝ)!!!!
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΑΛΙΝ ΞΑΝΑΔΙΒΣΕ ΤΙ ΕΓΡΑΨΑ!
ΚΑΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΧΑΡΗ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΝΑΣΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΙΤΑΛΟΥΣ!!!!
ΑΡΑ ΑΥΤΟΙ ΜΑΣ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΛΙΣΤΑ - ΤΟ ΠΙΑΤΟ ΦΑΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΩΣΑΝΕ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ!!!
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΥΑΛΑ!
ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ OF QUALITY YOK!
ΘΑ ΔΗΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΗ...ΣΤΟΝ ΠΑΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ....(ΣΤΟ HELL!!!!)

Ανώνυμος είπε...

Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛE ΤΟ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟΝ ΣΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟΝ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΕΑΝ ΔΙΑ ΤΗΝ ΚΙΝΑΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ 10 ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΚΕΦΑΛΕΣ ΔΙΑ ΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟΝ ΤΗΣ, ΤΟΤΕ ΔΙΑ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΝ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΝ 3.ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΠΡΑΞΟΥΝ ΕΙΣ ΤΑΣ ΚΕΦΑΛΑΣ ΤΩΝ, 1013!!!ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΑΥΤΟΝ ΔΕ, ΘΑ ΕΜΠΕΔΩΣΟΥΝ ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΝΕΟΓΕΝΝΕΣ ΤΩΝ ΡΗΜΑ (NUKE) ΠΟΥ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΟΛΙΑ ΞΕΣΤΟΜΙΖΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΜΠΡΑΞΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΑΦΤΙΖΟΥΝ ΟΛΟΥΣ, ΕΝ ΔΥΝΑΜΕΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΑΣ!!!