Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: Η ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΖΩΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ

Ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ στην ανακοίνωση της αναγνώρισης της ανεξαρτησίας της Αμπχαζίας και της Ν. Οσσετίας είπε ότι δεν ήταν μια εύκολη απόφαση, αλλά είναι ο μόνος τρόπος να προστατευτούν οι ζωές των ανθρώπων.
Να θυμίσουμε ότι την Δευτέρα, 25 Αυγούστου 2008, και ο Αμερικανός πρόεδρος κ. Μπους και η Γερμανίδα καγκελάριος κ. Μέρκελ προειδοποίησαν τον Ρώσο πρόεδρο να μην αναγνωρίσει την ανεξαρτησία των δύο περιοχών και να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας.

20 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η κινησή της Ρ είναι στρατηγική και φυσικό επακόλουθο των εξελίξεων στην περιοχή.

Οι "φίλοι" μας οι Γερμανοί και Αμερικάνοι ας μην ξεχνούν το Κόσσοβο.

Η επιβολή της Ρ στην περιοχή είναι απαραίτητη.

Ανώνυμος είπε...

ΠΟΙΑ ΜΕΡΚΕΛ ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΠΗΡΑΝ ΦΟΡΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΤΙΠΟΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ.ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Η ΜΕΡΚΕΛ ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΕΝΕΡΓΙΑ ΑΥΤΗ,ΓΙΑΤΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕ ΤΟ ΚΟΣΟΒΟ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ?ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΜΙΣΜΑ Ο ΠΟΥΤΙΝ

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΤΕ ΚΟΣΟΒΟ ΤΩΡΑ!ΑΜΕ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ.ΚΟΙΤΑ ΔΑΚΡΥΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΠΡΕΜΟΥΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΛΟΙΟ ΤΟΝ ΣΑΚΑΣΒΙΛΙ...ΤΙ ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟΙ,ΤΙ ΑΛΤΡΟΥΙΣΤΕΣ,ΤΙ ΣΚΟΥΛΙΚΙΑ!!ΕΜΕΤΟΣ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΑΚΟΥΩ!Γ.Κ

GEORGE είπε...

Η ρωσια περνει εκδικιση για τη διπλοματικη ηττα στο κοσυφοπεδιο. Τωρα τρεχουν και γεν φτανουν στο ΝΑΤΟ.Τους βομβαρδισαι και τις βασεις που ετοιμαζαν για το ΙΡΑΝ

aetos2 είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
aetos2 είπε...

Αναμενόμενη η κίνηση αυτή της Ρωσίας ύστερα από την ταπείνωση που δέχτηκε στο Κόσοβο. Τώρα είναι η σειρά του Πούτιν να ταπεινώσει τους πάντες ακόμη και το ίδιο το Νάτο που κάνει ασκήσεις κάτω από την μύτη της. Δεν την σεβάσθηκαν τότε, τώρα θα μάθουν να την σέβονται. Πάντως αυτή η κίνηση δείχνει ότι η κόκκινη αρκούδα είναι πολύ εξαγριωμένη και καλά θα κάνουν να το λάβουν όλοι καλά υπόψη.

Ανώνυμος είπε...

Να σεβαστεί την εδαφική ακεραιότητα της Γεωργίας όπως η Γεωργία σεβάστηκε την εδαφική ακεραιότητα της Ν. Οσσετίας;;Μας δουλεύουν;!
Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Ποιος μιλά για σεβασμό εδαφικής ακεραιότητας. Μάλλον προσπαθεί να μας ψυχαγωγήσει με αυτά που λέει…
Μάρκος.

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΠΟΥΤΙΝ

Ανώνυμος είπε...

Έκανε πολλή σωστά

Ανώνυμος είπε...

Η Σερβία δέν είχε σύνορα? Μόνο η Γεωργία είχε σύνορα? Καλά κάνουν οι Ρώσοι και αναγνωρίζουν τα δύο κράτη είχε προειδοποιήσει απο τότε με το Κόσσοβο.

Mythos είπε...

Οι Ευρωπαίοι και οι πέραν του ατλαντικού πάτρωνες τους , δεν πρέπει να περίμεναν κάτι διαφορετικό από τους Ρώσους , μετά την αναγνώριση της αποσχισθείσας περιοχής του Κοσσυφοπεδίου από τη Σερβία και τις λαύρες δηλώσεις τους περί δημοκρατικού και ελεύθερου κράτους και μετά τις προειδοποίησης του Πούτιν ,ότι ανοίγουν το κουτί της Πανδώρας . Μάλλον πολύ βολικά τους έκατσε τους Ρώσους το ατόπημα ( λίαν επιεικώς ) του Σαακασβίλη να εισβάλει στην Ν. Οσετία για να μπουν νομιμότατα και αυτοί ώστε να προστατέψουν τους Οσέτιους .

Ανώνυμος είπε...

Κυρια μερκελ; σε λιγο οπωs το πατε σαs βλεπω και υπ.εξωτερικων των Η.Π.Α. θα στειλετε την φιλη σαs την κοντολιζα σε προωρη συνταξιοδοτηση.

mirmidon είπε...

και οι μαγκες οι αμερικανοι γιατι δε σεβαστηκαν το Κοσσοβο?

Ανώνυμος είπε...

ΠΙΣΤΗ ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΙΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ. ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΕΞΕΙ.

GEO33 είπε...

Δημοσθένη, μην κάμπτεσαι. Ξέρω ανθρώπους που σε κατέκριναν και εκ των υστέρων καταλαβαίνω ότι σε παρακολουθούσαν περισσότερο απ' ότι εγώ. Το κλίμα έχει αρχίσει και αλλάζει και θα αλλάξει ακόμα περισσότερο!

Ανώνυμος είπε...

makari na akolouhousane kai ta evropaika krati

Ανώνυμος είπε...

tora pezoun mpala i rossi. kai pezoun sklira ta florakia tis disis kathos kai i katinitses vlepe kontolisa kai merkel tora tha doun ti simeni na pezoun mpala i rossi.pistepsan oti ksoflisan i rossi epidi tous eixe poulisi ekinos o anekdiigitos o gkormpatsof pou katantise o kakomiris na diafimizi pitsa, alla strava ta katalavan tora tha doun ti simeni markarisma , epithesi, kai goll.

odontiatros είπε...

Γιατί προειδοποιήσαν το Μεντβέντεβ?Τι οξείς "διπλωματικοί" τόνοι είναι αυτοί???Τι θέλουν δηλαδή να κλείσει ο Πούτιν τις κάνουλες του φυσικού αερίου και να κρυώσει όλη η Ευρώπη???Φανταστείτε φίλοι μου τι γίνεται κάτω απο το τραπέζι.Αν "ο καιρός γαρ εγγύς" τότε θα μάθουμε σύντομα...

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Δε θα ήταν ευκαιρία τώρα να ζητήσουμε από τους Ρώσους να αναγνωρίσουν τα Σκόπια με το όνομα VARDARSKA κι εμείς για αντάλλαγμα να αναγνωρίσουμε Ν. Οσσετία και Αμπχαζία ως ανεξάρτητα κράτη;