Σάββατο 9 Αυγούστου 2008

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

99 φορές θα το λύσουν με τον πόλεμο και μια με την πένα!!

19 σχόλια:

TISH είπε...

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

Οι Τούρκοι θα φύγουν αλλά θα ξανάρθουν πάλι και θα φθάσουν ως τα Εξαμήλια. Στο τέλος θα τους διώξουν στην Κόκκινη Μηλιά. Από τους Τούρκους, το 1/3 θα σκοτωθεί, το 1/3 θα βαπτιστεί και το άλλο θα πάει στην Κόκκινη Μηλιά

PLOUTONAS είπε...

toulaxiston oi rwsoi tha to elinan me molivi !!!!
gia na doume.

Foititis είπε...

Έπαθα πλάκα όταν προχθές διάβασα στο βιλίο για τον Κοσμά τον Αιτωλό την ερμηνεία της προφητείας 'Η αιτία του γενικού πολέμου θα ρθει από την Δαλματία'!! Έλεγε ότι αν οι γεωργιανοί μπουν στην Ν. Οσετία και μετά κάνουν αντεπίθεση οι Ρώσοι τότε η αιτία πράγματι θα ερχότανε από την Δαλματία. Τέτοια ακρίβεια πρώτη φορά βλέπω!

thanasis germania είπε...

after pou elege o liakopoulos ta elega stou germanous. pathane sok i germani. me pernane gia prophiti.tous leo omos ola ta lene i agi sto agion oros

Ανώνυμος είπε...

Η Δαλματία πως σχετίζεται?

Ανώνυμος είπε...

το θεμα ειναι οτι και εμεις θα πρεπει να κερδισουμε κατι απο ολη αυτη την ιστορια π.χ. συνωρα μεχρι τον εφρατι ασ ωτο κειταξουμε λιγο καλητερα

TISH είπε...

ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

Η αιτια του γενικου πολεμου θα ελθει απο την Δαλμαατια
Πρωτα θα διαμελισθει η Αυστρια και υστερα η Τουρκια

θαρθει οταν ερθουν δυο καλοκαιρια και δυο πασχαλιες μαζι (Εννοει μια περιοδος ξηρασιας και στη συνεχεια συμπτωση Ευαγγελισμος και πασχα)
(που ηταν το 2007)

Ξενος στρατος θα ελθει. Χριστο θα πιστευει γλωσσα δεν θα ξερει

Δεν θα φθασει ο στρατος στην ΠΟΛΗ στη μεση του δρομου θαρθει το μαντατο οτι εφθασε το ποθουμενο

D for DimouiL είπε...

Διορθώστε με αν δεν κάνω λάθος, αλλά η Δαλματία είναι το μεγαλύτερο τμήμα της σημερινής Κροατίας (ανατολικές ακτές της Αδριατικής) και όχι στην σημερινή Γεωργία

Ανώνυμος είπε...

Όντως βοήθα λίγο φίλε.Με τη δαλματία πως σχετίζεται;

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη,λεει ο Αγ.Κοσμας σε 2 προφητειες του...
1)'Οταν ακούσετε ότι ο πόλεμος πιάστηκε από Κάτω τότε κοντά θα είναι.
...Αν κ κανεις δεν μπορει να ξερει στα σιγουρα( Άγνωσται αι βουλαί Του Κυρίου!
) υπαρχει ομως μια πιθανοτητα να εννοει τον πολεμο Γεωργιας-Ρωσσιας?

ποια ειναι η αποψη σου για αυτο?


2)Θα μαζωχτή το χιλιάρμενο στο Σκάλωμα (Αγ. Σαράντα) και θάρθουν κοκκινογέλεκοι να πολεμήσουν για σας.

ειπες σε μια προηγουμενη εκπομπη σου οτι ο Πουτινγκ ηδη εβγαλε χιλιαρμενο στον Βορρα...Να περιμενουμε Κ στον Ιονιο απο το ΝΑΤΟ?

Τελος... κανεις δεν μπορει να ξερει στα σιγουρα,απλα το λεω σε εσενα,( πως τα ερμινευεις αυτα? )γιατι ξερεις πολλα περι "ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ "...ξερω οτι πας κ συχνα στο ΟΡΟΣ...ολο κ κατι θα εχει παρει το αυτι σου απο τους ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ!!!

Υ.Γ Περιμενω με ανυπομονησια καποια απαντηση σου...Συνεχισε ετσι να μας ανοιγεις τα ΜΑΤΙΑ!!!

Γιώργος είπε...

gia na doume

Ανώνυμος είπε...

paides anatrixiasa :S dld apo twra arxizoun ta gegonota ?

Ανώνυμος είπε...

¨Οταν λέει Δαλματία εννοεί το Κόσοβο.Είπαν οι Ρώσοι στην Κοντολίζα να μην τολμήσει να ασχοληθεί με την Οσετία αφού έκανα τα δικά τους στο Κόσοβο.

Ανώνυμος είπε...

Στην περιοχή της Δαλματίας(δηλαδή πρώην Γιουγκοσλαβία) ανήκει το Κοσσυφοπέδιο. Αυτό αποσχίστηκε, αυτονομήθηκε και αναγνωρίστηκε από τους Αμερικανούς.
Η Ν. Οσσετία αποτελεί περιοχή που έχει αποσχιστεί από τη Γεωργία και επιθυμεί την ανεξαρτησία της.Δεδομένης της αντίδρασης των Αμερικανών στο Κοσσυφοπέδιο, η Ρωσία-ως αλυσιδωτή αντίδραση-δε διστάζει να στηρίξει την αυτονόμηση της Ν. Οσσετίας, οι κάτοικοι της οποίας θεωρούνται ρώσοι υπήκοοι εφόσον διαθέτουν ρωσικά διαβατήρια.
Συνεπώς,με αρχική αιτία την αναγνώριση του Κοσόβου(βλέπε Δαλματία)οι Ρώσοι οδηγήθηκαν να στηρίξουν τη Ν.Οσσετία, όπως οι Αμερικάνοι είχαν στηρίξει το Κόσσοβο.Όπως είχε πει και ο Πούτιν, η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου από τους Αμερικάνους θα άνοιγε το κουτί της Πανδώρας. Με αυτό τον τρόπο, γίνεται φανερό ότι εκείνη η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου αποτέλεσε την αρχική αιτία(όχι αφορμή) του πολέμου που ξεκίνησε τώρα ανάμεσα σε Γεωργία-Ν.Οσσετία-Ρωσία.Κατά συνέπεια, επαληθεύεται η προφητεία "η αιτία του γενικού πολέμου θα έρθει από τη Δαλματία". Επιμένω ότι δε μιλάμε για τις αφορμές ή για το χώρο όπου θα πρωτοεκδηλωθεί ο γενικός πόλεμος, αλλά για την πραγματική αρχική αιτία της έναρξης του.
Για πιο λεπτομερή ανάλυση δείτε την εκπομπή του Δημοσθένη που υπάρχει στο liako TV.

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά τι εννοεί θα διαμελισθει η Αυστρία?Εννοεί την σημερινή?

TISH είπε...

Απαιτειται ομως πολλη προσοχη, γιατι μερικες πραγματα αλλιως τα λενε οι πατερες και αλλιως τα ερμηνευει ο κοσμος.

Ανώνυμος είπε...

einai ola ayta polu anatruxiastika pou leei o agios aytos kai axiosevaston !!! otan takouo pou ta leei o liakopoulos ola ayta rigos me diapernaei !!!!!oti leei o agios aytos tha ginei ma lipame posous tha xathoun athooi stous pollesmous kiola ayta pou tha ginoun !!!ma meta tharthei h irinh ayto einai h elpida!!!apla geniounte erotimata arketa mesa apo ola ayta !! otan tha xathei to revma kiola ayta pou leei pos tha zoun oi anthropoi?tha iparxei mia alh morfh energias etsi?oste na zei o kosmos irema kai omala dixos na epivarinei to perivalon kai to organismo tou ??? an xathei kai to nero pou exantlite opos lene pos tha zei o kosmos?

Ανώνυμος είπε...

giayth th sevasmia eikona de xoroun logia mono deos kai sevasmo sta logia opou eipe o agios aytos

Ανώνυμος είπε...

Θα ζούμε με coca cola άμα τελειώσει το νερό ;D

Είναι τα πράγματα πολύ περίεργα και η αλήθεια είναι ότι αυτά που με προβληματίζουν και μένα είναι πρώτα το νερό μετά η ενέργεια και τελευταία η ατμόσφαιρα.

Αν είναι πάντως να καταστραφούν όλα τότε ποιο το νόημα των προφητειών?
OK, απλά πεσμας ότι δεν θα μείνει τίποτα όρθιο και θα διαλυθεί η σφαίρα να είμαστε όλη την μέρα στην παραλια και να απολαμβάνουμε ότι έμεινε από την ζωή μας μέχρι να επέλθει το μοιραίο.

Aμα είμαστε πιόνια χωρίς δυνατότητα να αλλάξουμε κάτι και απλά έτυχε να βρισκόμαστε και εμείς στο τρένο τότε η όλη κατάσταση είναι απλά ειρωνική!