Τρίτη 26 Αυγούστου 2008

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

Τουλάχιστον τρία άτομα συνελήφθησαν στις Η.Π.Α. με την κατηγορία ότι σχεδίαζαν τη δολοφονία του υποψηφίου για την προεδρία κ. Ομπάμα. Οι ύποπτοι σχεδίαζαν να πυροβολήσουν τον κ. Ομπάμα στο Ντένβερ του Κολοράντο, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του. Οι αστυνομία έχει κατάσχει όπλα και ναρκωτικά που βρήκε στην κατοχή των ατόμων που συνέλαβε, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

110 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μάλλον τα προεόρτεια ήταν... δεν τον βλέπω καλά αυτόν...

Anezina είπε...

Το διάβασα το πρωί στον Αντ1 και ήταν ακριβώς αυτή η σκέψη που είχα οτι ίσως το Ο να μην είναι ο Μπιν Λάντεν αλλά ο Ομπάμα.
Όταν αυτός που το όνομα του αρχίζει απο Ο τότε θα αρχίσουν όλα.
Σε λίγο καιρό θα ξέρουμε...

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να εννοεί τον Ομπάμα η προφητεία που λέει όταν σκοτώσουν εκείνον που το όνομα του στα Ελληνικά αρχίζει από Όμικρον, θα τρέχουν τόσο γρήγορα τα γεγονότα που οι δημοσιογράφοι δε θα προλαβαίνουν να μας τα πούν.

crom είπε...

Για αλλη μια φορα θα δικαιωθεις Λιακοπουλε...

Ανώνυμος είπε...

kapia mera tha ton skotosoune opos leei o liakopoulos na doume pote tha einai eidi ginonte prospathies esei ta les likopoule alla pios se pisteuei gera likopoule emeis mazisou.

Unknown είπε...

MIPOS EINAI AYTOS POY ARXIZEI APO "O" OPOS LENE OI PROFHTEIES????????

TISH είπε...

ΣΥΝΩΜΟΣΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ

κατι μου θυμιζει αυτο

μονιζω ειναι μια προφητεια του 1997
ΝΟΜΙΖΩ !!!

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να επαληθευτεί η προφητεία??

Ανώνυμος είπε...

Λέτε να επαληθευτεί η προφητεία??

Alexander είπε...

osous kai na piasoun apo tin stigmh pou einai na ton fane tha ton fane :/ krima ton anthrwpo,pantos sumpathitikos einai gia klonos tou antixristou :P

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΜΙΛΑΓΑ ΜΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΣΤΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ( ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ) ΠΟΥ ΗΡΘΑΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΕΝΤΟΥΤΟΙΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΥΣ ΡΕΜΠΟΥΜΠΛΙΚΑΝΟΥΣ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΜΑΚΕΙΝ.ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΝΑΤΟ ( ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΣΚΕΛΟΣ ) ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΕΝΤΟΝΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ.ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ Ο ΜΑΚΕΙΝ.ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΒΑΛΝ ΜΠΡΟΣ ΣΤΗΝ ΓΕΩΡΓΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΜΑΚΕΙΝ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε θα μας τρελάνεις τελείως!Πρίν κάνα δύο βδομάδες περίπου άκουσα που έλεγες πώς όταν δολοφονηθεί αυτός που το όνομα του ξεκινάει απο όμικρον τότε τα γεγονότα θα τρέχουν και είπες οτι μπορεί να είναι και ο Ομπάμα!!Τι να πω...

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΖΕΙΣ ΣΕ ΥΠΟΨΙΕΣ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!ΤΙ ΒΟΜΒΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ο?ΕΧΕΙ ΓΟΥΣΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ!!ΑΛΛΑ ΜΕ ΣΤΕΝΑΧΩΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΙΣ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ.ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΛΑΘΟΣ.ΜΗΝ ΜΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΣΤΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΕΧΩ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΛΕΩ.ΕΞΑΛΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑΣΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΠΙΣΤΟ ΘΩΜΑ ΕΔΕΙΞΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ..ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟ Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ.

Dimitr-i-ell είπε...

san ton kennedy tha kataliksi kai autos m fenete...gia na vgei o gero mcain....kai na sinexisei ti douleia tou bush kai ton allon ilithion...alloste otan i thriskia kai ta mme ton ipostirizoun den tha einai kai diskolo se mia xora agramaton&fovismenon...

Ανώνυμος είπε...

Α ρε Λιακό πάλι δίκιο είχες! Αλλά σύμφωνα με την προφητεία που αναφέρεις πρέπει ο Ο να είναι ηγέτης κράτους... Οπότε μάλλον υπάρχει λόγος που απέτυχε η δολοφονία... Πάντως απο το περιστατικό αυτό βγαίνει το συμπέρασμα ότι υπάρχει κάποιο κίνημα ας πούμε που έχει ως σκοπό για διάφορους λόγους την δολοφονία του Ομπαμα..

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είμαστε ένα βήμα πριν την ολοκλήρωση της προφητείας, όπου θα τρέχουν πολύ γρήγορα τα γεγονότα όταν πεθάνει ένας που το όνομά του αρχίζει από Ο?

Ανώνυμος είπε...

Re paidia afiste ton na ginei pro edros prwta....

Kala poso mesa tha peytoun oi profities pia .....kalutera na prosexoume kathe savato.kyriakh.seytera apo dw kai pera :P

Nikos,(liakopoule mhn ksexnas tous tomous 4,5,6)

Ανώνυμος είπε...

Ηταν ομάδα νεοναζί και ένας από αυτούς ομολόγησε ότι ήθελαν να δολοφονήσουν τον Obama την Πέμπτη το βράδυ. Αυτός που επρόκειτο να τον δολοφονήσει (ο τρίτος) ονομαζόταν Αδόλφος. Τον πρώτο τον έπιασαν σε έλεγχο ρουτίνας μέσα στο αυτοκίνητό του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΣΤΑ ΑΥΤΙΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ; ΜΗΠΩΣ ΕΦΤΑΣΕ Η ΩΡΑ; ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΟΙ "ΤΥΦΛΟΙ" ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΝ!!

X NEWS είπε...

Αυτο ίσως ήταν η πρόβα...
Ασχετο: Πηγαίνετε στο GOOGLE EARTH

ΓΡΑΨΤΕ "TAKLAMAKAN" ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΕΣ
38ο 55'27.10"Ν ΚΑΙ 83ο44'53,64" Ε
ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ.
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΤΡΥΠΕΣ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΤΗΣ ΕΡΗΜΟΥ
ΟΙ ΔΥΟ ΠΟΥ ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΜΕ ΡΟΥΘΟΥΝΙΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΕΤΡΟΥΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 15 ΜΕΤΡΩΝ ΚΑΙ Η ΑΛΛΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΕΧΕΙ ΔΙΑΜΕΤΡΟ 45 ΜΕΤΡΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΩΤΡΗΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?????

ilias είπε...

λιακοπουλε βιαζονται τα γεγονοτα να σε δικαιωσουν......

ΟΡΦΕΑΣ είπε...

Μοιάζει να κάνει και ο Δημοσθένης τη δική του "συνωμοσία" με την επικαιρότητα για να επαληθεύονται αργά και βασανιστικά οι προφητείες των Αγίων μας και να κρατάει αμείωτο το ήδη ζωηρό ενδιαφέρον μας για την τρέχουσα ειδησεογραφία.

Ανώνυμος είπε...

ΕΠΑΛΗΘΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΓΙΟΙ ???

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΔΙΚΑΙΩΘΕΙ Ο ΛΙΑΚΟ

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ο....;Α ΡΕ ΛΙΑΚΟ!ΕΣΥ ΤΑ ΕΛΕΓΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΟΒΑΡΑ!ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ!Ο Κ Α Ι Ρ Ο Σ Γ Α Ρ Ε Γ Γ Υ Σ . . . !

PTOLIETHRON είπε...

"Πεπρωμένον φυγείν αδύνατον"....

Ανώνυμος είπε...

Άρχισαν ήδη οι προσπάθειες. Άραγε θα προλάβει να γίνει πρόεδρος πρώτα ή θα όχι;;

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΡΓΑ Η ΓΡΗΓΟΡΑ (ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΙ) ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ...

Ανώνυμος είπε...

Φιρί φιρί το πάνε. Θα τον φάνε τον άνθρωπο στο τέλος.
Μάρκος

Βαρθολομαίος είπε...

Ρε παιδιά αυτο δε το λέει μια προφητεία οτι οταν δολοφωνηθει αυτος που το ονομα του ξεκινάει απο Ο δηλαδη ομπαμα τοτε τα γεγονότα θα τρεξουν με αστραπιέους ρυθμους....Ο ΚΑΙΡΟς ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Μου φαίνεται στημένο το όλο σκηνικό. Κάτι σαν "πρόβα τζενεράλε".. Προετοιμάζουν το κοινό και κοιτάνε τις αντιδράσεις ίσως...

Ανώνυμος είπε...

min xefnate tin profitia opoy leei otan skototh aytos poy to onomatoy xekinai apo o ta gegonotan tha trexoyn poli grigora. idomen pianoy to onoma einai auto

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 13 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ..ΠΡΟΒΛΕΠΕΙΣ ΘΕΡΜΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ..ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

Ανώνυμος είπε...

giati oi toyrkoi den theloun ton ompama?

Ανώνυμος είπε...

Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ....ΤΩΡΑ!

Ανώνυμος είπε...

Το λέει πεντακάθαρα η προφητεία:Όταν δολοφονηθεί αυτός που το όνομα του αρχίζει απο ΄΄Ο΄΄ τα γεγονότα θα τρέχουν πιο γρήγορα από ποτε.Ο καιρός γαρ εγγύς.

Ανώνυμος είπε...

ωχ καταλαβα...αρχισανε τα οργανα...

Ανώνυμος είπε...

"otan dolofonisoun auton pou to onoma tou sta ELLHNIKA arxizei apo "O"ktl..."Koufi erotish to Ompama Exei idia onomasia kai sta ellhnika swsta?...
Parola auta den htan ligo aprosekti i organosi ton "dolofonwn" gia na ginei apo ena "Megalo prosopo"?

Ανώνυμος είπε...

Μια του κλεφτη, δυο του κλεφτη,δεν σε βλεπω καλα ομπαμα.Μαλλον σε βλεπω να παs απο οΜΠΑΜα τελικα.

Ανώνυμος είπε...

όταν σκοτώσουν αυτόν που το όνομά αρχίζει από Ο, τα γεγονότα θα τρέουν μετά πολύ γρήγορα... Το Τραχώνι δικαιώνεται.

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΚΑΙ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ.."ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΟΣΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ ΟΜΙΚΡΟΝ..."

Ανώνυμος είπε...

Μήπως είναι, κάποια ένδειξη για... εκείνου, που το Ονομα αρχηζει από -Ο -.!. και θα τρέξουν τα γεγονοτα ;

Ανώνυμος είπε...

Σιγα μην βγει μαυρος προεδρος στο Αμερικα.Αργα ή γρηγορα θα τον φανε.Θεμα χρονου ειναι.Αν δεν κανω λαθος υπαρχει κατι σαν νομος στην Αμερικη να ειναι ολοι οι προεδροι λευκοι.

-GdM- Onar είπε...

oles oi profuties tha vgoun alitheines,opos idi exoun vgei....O kairos gar eggus kai ta gegonota trexoun!!!!

opsometha gia ta eperxomena

Orpheas είπε...

ΤΗ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ ΜΟΛΙΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΖΕΙ ΑΠΟ Ο ΤΟΤΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΧΑΜΟΣ...ΟΥΤΕ ΟΤΣΑΛΑΝ ΟΥΤΕ ΟΣΑΜΑ...ΟΜΠΑΜΑ!

Ανώνυμος είπε...

Όταν σκοτώσουν τον άνθρωπο που το όνομα του αρχίζει απο Ο τότε τα γεγονότα θα τρέχουν πιο γρήγορα απο ποτέ. ΡΕ λες?

Ανώνυμος είπε...

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ 16/9/08;Ο ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;

Ανώνυμος είπε...

ti ginetai thee mou?

mirmidon είπε...

ρε παιδια ο Obama ειναι αυτο που λεμε ο καλος μαυρος.......δηλαδη αυτος ο οποιος ειναι με το συστημα και το σεβεται και το τηρει και αυτο τον στηριζει...οπως ο O J Simpson τον θυμαται κανεις ?
Ηταν ο καλος μαυρος σκοτωσε εκανε ερανε .....και ειχε στη δικη του ουτε ενα λευκο ενορκο και δικαστη γιαπωνεζο....Δεν καταδικαστηκε για φονο και στη δευτερη δικη πληρωσε την αποζημιωση... Ηταν αστερας του σινεμα δημοσιο προσωπο μιλαγε για το αμερικανικο ονειρο πως δηλαδη μπορεις να εισαι τιποτα οπως ο Οbama δηλαδη να εισαι εισαι ενας δευτερης γενιας μεταναστης αλλα με τις ευλογιες του συστηματος να ανεβεις.........Ο Τyson απο την αλλη ειναι το κακο παιδι που ανεβηκε μεν αλλα .......ειναι αντιδραστικος .....ξαφνικα η miss Washington βρεθηκε στο δωματιο .....ειχε ανεβει να δει τη θεα η κοπελα και τη βιασε .....καντε μου τη χαρη .......Ετσι λοιπον το συστημα εχει τα ματια του στον Obama μη ξεχναμε την καταγωγη ολων των προεδρων μεχρι σημερα αγγλοσαξωνες με royalty σχεσεις και ριζες......αμα ο Obama στραβωσει καπου ........οτι ειπε και η Χιλαρη......υποθεση Κενεντυ.....

Ανώνυμος είπε...

paroligon dolofonia obama, logos gormbatswf gia pagkosmio kataklysmo, neoi foroi apo alogoskoufi (*na doume an einai autoi pou de tha prolavoun na eispraksoun)...

Liakopoule, ti symvainei?

Proswpika de pisteyw stis profiteies, alla an vgoun, tha anarwtiemai an einai apli symptwsi...

na doume ti tha vgei... gelio i klamma?

Ανώνυμος είπε...

θα τον φανε ειναι θεμα χρονου θα πουνε οτι τους πιασανε και μολις χαλαρωσουν λιγο θα τον φανε κριμα και τον συμπαθω ειναι ποιο λογικος απο τους αλλους και δεν εχει την νοοτροπια του γερακιου κριμα κριμα

Ανώνυμος είπε...

το ειπε κ ο λιακοπουλος..
οταν το φανε θα ξεκινησει ο πολεμος.
ειδη ετοιμαζοντε !!

Ανώνυμος είπε...

Ααααχ, τάλεγες Λιακόπουλε, δεν τάλεγες;;Χρυσά τα λόγια σου!!

Ανώνυμος είπε...

Κύριε Λιακόπουλε αυτό το μύνημα είναι άσχετο,απλά δεν ξέρω που αλλού να σου πω οτι υπάρχει πρόβλημα με την δυνατότητα να σχολιάζει κάποιος επώνυμα.Δεν ξέρω γιατί,δεν γίνετε.Τώρα, το google φταιει, κάτι άλλο, δεν ξέρω...Γιστί δεν το κάνεις να σχολιάζουμε χωρίς κωδικούς και τέτοια,τι φοβάσε τέλος πάντων,΄μαζί σου είμαστε.Α,και κάτι άλλο:ΒΑΛΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ.Σ`ΟΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΙ ΑΝ ΠΑΣ ΘΑ ΣΕ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ!! Δημήτρης,Νοσηλευτής. 36 ετών

Ανώνυμος είπε...

για να ανεβει η δημοτικοτητα και να υπαρχει και λυπηση στον ομπαμα μπας και βγει....ετσι ειναι.

Ανώνυμος είπε...

Εκλεισε το blog με τα σχολια παιδια, αυτο ηταν, τετελεσται.Οτι ειπαμε,ειπαμε,παμε για αλλα τωρα.

Ανώνυμος είπε...

μηπως το επομενο 6 μηνο θα ειναι 'καυτο';

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΣΑΠΗ ΣΧΟΛΙΑ!!!

iskandar είπε...

Vasika kai filoi mou pou zoun sthn Amerikh mou eipan oti o ratsismos einai polu megalos sthn usa kai an telika vgei o Obama mallon tah ton dolofonisoun gia na to lene aftoi pou zoun ekei kati parapano xeroun

Ανώνυμος είπε...

Αντιπερισπασμος ηταν.εαν ηθελαν να τον δολοφονησουν δεν θα εστελναν 4 πρεζονια αλλα επαγγελματιες.Τωρα οι μυστικες υπηρεσιες θα απασχολουνται με τα 4 αυτα παιδια και εαν ειναι να γινει δολοφονια θα γινει απο καποιους αλλους.Μαλλον ειναι λιγα τα ψωμια του.Ας μην ξεχναμε οτι στην Αμερικη δεν θελουν προεδρο ο οποιος δεν ειναι λευκος.Ακομα και προεδρος να γινει δεν θα μεινει για πολυ.

Ανώνυμος είπε...

Emena mou fenete stimeno to skiniko gia na anebasei ta pososta.Den irthe akoma i ora na ekpliro8ei i profitia gia "to onoma pou arxizei apo O" Aloste apo tous 2 ipopsifious planitarxes o Obama fenete pio irinikos.An ginei proedros isos auto na ginei aitia na ekpliro8ei i profitia.. 8a ton fane autoi pou epidiokoun sigrousi me Rosia
Apo senaria ..alo tipota ;)

Ανώνυμος είπε...

τα γεγονοτα ξεκινανε. Παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

τα γεγονοτα ξεκινανε. Παρτε το χαμπαρι.

Ανώνυμος είπε...

ο λιακοπουλοσ εχει δικιο. Νομιζω πως τωρα αρχιζουν ολα.Το καλο ειναι που θα μεινουμε απο εξω .

Ανώνυμος είπε...

Συμφωνώ με τον 3.40 πολύ αυστηρά κρίνει η ομάδα που ελέγχει τα σχόλια. Δεν νομίζω ότι γράφουμε κάτι τόσο σοβαρό. Νομίζω ότι προσέχω πολύ τι γράφω και όχι ξεκάθαρα. Όρισμένα πράγματα για κάποιους που μπήκαν όψιμα... στην βουλή πρέπει να γράφονται για να ενημερώνεται ο κόσμος, γιατί είναι κρίμα να τον παραπλανούν....

Μαύρη Καπαρντίνα

iskandar είπε...

Afou vgei proedros tah ginei oti ginei tora den exei nohma na ton skotosoun apla ton proidopoioun mallon arketi kairo tora to epeisodio sto aerodromio ton thimaste? einai h defterh apopeira proidopoiseis tou mhn xexnate kai aftos kai o antiproedros pou dialexe trefoun filelinika aisthimata ara an vgei proedros pou mallon tha vgei mallon the exei thn tuxh tou Kenenth

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα στις ειδήσεις και δεν μπορούσα να το πιστέψω...

ELLHN είπε...

Loipon sikothite oloi apo karekles divania krevatia poluthrones, kateveite apo taratses giati o Liakopoulos exei valei skopo na mas trelanei fetos !!! LIAKOPOYLE EISAI MEGALOS !!! Paidia epitelous o Dimosthenis dikaionete !!! Ta gegonota arxisan na trexoun idi kai epete kai sinexeia i opoioa fenetai tha einai poli sinarpastiki !!! Edw tha eimaste kai tha ta leme !!! O theos na mas fulaei apo tis sunepeies !!! LIAKOPOYLE TRELANE MAS KI'ALLO !!!

Ανώνυμος είπε...

Παλι επαλη8ευτηκε ο Λιακο...αποπειρα δολοφονιας κατα του Ομπαμα...το φωναζει μηνες τωρα,και οντως τα γεγονοτα στην Γεωργια εχουν αφορμη την Δαλματια,βλεπε Κοσυφοπεδιο οπως ειπε ο Ρωσσος Προεδρος..ειδικη περιπτωση το Κοσυφοπεδιο ωστε να ανεξαρτοποιοη8ει για τους Δυτικους εταιρους,ειδικες περιπτωσεις και η Νοτια Οσετια και η Αμχαζια για αυτο τισ αναγνωριζει η Ρωσσια ως ανεξαρτητες.Οι προφητειες οντως εχουν βαση...αραγε τι θα γινει στις 13 η 16/9?Κατι ξερει παλι ο Λιακο!

G.M.

Ανώνυμος είπε...

Aπό όσο είδα στην τηλεόραση αυτά ήταν τελειωμένα πρεζόνια.Πιστεύω ότι ήταν πρόβα για να δουν αντιδράσεις.Επίσης δεν νομίζω ότι ο Ομπάμα είχε το μυαλό του αλλού όταν παρουσίαζε τον Αντιπρόεδρό του ως ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΩΝ ΗΠΑ.Κάτι γνωρίζουν όλοι μαζί.

Ανώνυμος είπε...

Λιακόπουλε τρέλανέ μας κι άλλο!

Nikolas είπε...

Ρε αυτη η ΝΤ...λες και μας βαζει γριφους να λυσουμε...
Παρτε το ονομα Ομπαμα....
Ο-Μπαμ-Α
Πρωτα ερχεται το Ο
Μετα ακουγεται το μπαμ
Και ολος ο κοσμος μενει με το στομα ανοιχτο και κανει Α
Το ολο πραμα μαλλον θυμιζει την ιστορια της Ομικρον!

odontiatros είπε...

Καλησπέρα και απο μένα...αλήθεια αναρωτιέστε αν κάποια λαμόγια παρακολουθούν λέξη-λέξη τους σχολιασμούς μας???Άραγε θα σκαν απο τα γέλια ή (επιτέλους)θα αρχίζει να τους λούζει κρύος ιδρώτας??

Ανώνυμος είπε...

παιδια ποτε λενε οι προφητειες οτι θα ερθουν οι ΕΛ απο τον σειριο?
οταν θα ερθουν θα τους καταλαβουμε οτι ειναι αυτοι?

Ανώνυμος είπε...

A re liako, a re liako ti mas kaneis kai mas treleneis!!!
Kanei kai rima!! :D
Tespa,
Kai afou pe8anei autos me to onoma pou arxizei apo O ti 8a ginei???

Ta gegonota 8a trexoun polu grigora kai meta??

PLZ!! Kapoios as mou pei ti 8a ginei!!!

Ανώνυμος είπε...

στης 13 σεπτεμβρη θα μαθουμε...

Ανώνυμος είπε...

ψφη

Ανώνυμος είπε...

Και αν είναι ... λέω τωρα! Αν είναι ο Ολμέρτ ο προθυπουργός του Ισραήλ, για να μπορέσουν τα λαμόγια να έχουν ελεύθερο το πεδίο για να ξαναφτιάξουν αυτά που έκανε καλοκαιρινά ο Τίτος.

Ανώνυμος είπε...

Φανταζεσαιρε Δημοσθενη την περιπτωση να τον φανε μονο και μονο για να εχουν ενα "μαρτυρα" της δημοκρατιας και τις ελευθεριας και στη πορεια να βγει ο και καλα διαδοχος του ωπου θα επιβληθει με τις παρενεσεις του κοσμου ως "Σωτηρ"?

ELLANIOS1991 είπε...

egw pisteuw oti itan stimeno ki thelane na doun pws tha adidrasei o kosmos episis pisteuw oti gia na gunei enas polemos ki gia na gunoun grigora ta gegonota mou fenetai oti h dolofonia tou ompama tha gunei thn epomenh mera kiolas.. gia na feroun paniko ki apelpisia ston kosmo ki tote oi dithen hgetes tha ta ri3oun ola sthn rosia ki etsi tharxisoun ta gegonota....Paixtous mpala PUTIN!!!

Ανώνυμος είπε...

Stis 13 Septemvri??
Ti 8a ginei????

A, kai otan ginei o polemos Rwssia kai Ameriki, 8a petuxoun kai perioxes aplwn katoikwn?? Oxi mono stratiwtikes perioxes kai vaseis???

Re paidia, episis, an kapoios menei stin Ameriki opws egw, uparxei tropos na parei ta vivlia??
A! An dw na ginetai kamia dolofonia Obama h' tpt allo, tin idia mera, aeroplanaki kai pisw stin Ellada! :))

ELLANIOS1991 είπε...

*otan lew thn epomenh mera kiolas...enow thn epomenh mera meta ths ekloges

medabots είπε...

molis vgei eipame tha ton skotosoune.akoma de vgike proedros.gia na doume

Ανώνυμος είπε...

Λυπάμαι που το αναφέρω αλλά δεν πρέπει να πιστεύεται σε προφητείες...η πιθανότητα να σκοτώσει κανείς τον ομπάμα είναι μεγάλη,μια και αντιτίθεται σε συμφέροντα των εταιρειών πετρελαίου.Από την άλλη ποιές ήταν οι πιθανότητες να θελήσεις κάποιος να δολοφονήσει τον Reagan; Μην σας τρελαίνουν ,ο Ομπάμα δεν είναι μαύρος παρα μόνο στο χρώμα.Ειναι πιόνι ορισμένων και έχει σπουδάσει σε κάποια από τα καλύτερα πανεπιστήμια των ΗΠΑ,κια για τα συμφέροντα των ΗΠΑ θα δουλέψει όταν και αν βγεί,όπως θα κάνει και ο Μακκέην.

Ανώνυμος είπε...

...Αφου Μπαρακ τον λενε ..τον Ομπαμα ειναι επιθετο..και η προφειτεια μιλαει για ονομα ...για σκεφτιτε λιγο και τον Ουγκο Τσαβεζ ....που και απο Ο αρχιζει το ονομα του και στην μυτη των αμερικανων μπαινει ..

Ανώνυμος είπε...

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΙΡΙΟ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΗΝΑ ΦΙΛΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΠΑΣ ΘΑ ΔΕΙΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΟΥ!

Unknown είπε...

AN DOLOFONITHEI OPROEDROS VGAINEI KAI KYVERNA O ANTIPROEDROS.SOSTA? SOSTA.
O OPOIOS THA EINAI I XILARI KLINTON? O KLONOS????????

Ανώνυμος είπε...

Καμία σχέση! Δεν αναφερόταν η προφητεία σε όνομα ή επίθετο, αλλά σε αυτό το οποίο χρησιμοποιείται ευρέως από το κοινό. Και αυτό είναι το ΟΜΠΑΜΑ, όχι το ΜΠΑΡΑΚ.

Ανώνυμος είπε...

legan exthes oti paroligon kai tha ton trogane ayton

RG είπε...

yparxei kapoia problepsh gia 13 sep? an nai as mas pei kapoios me endiaferei to thema...

Ανώνυμος είπε...

Δίκιο έχει αυτός που λέει για το όνομα, όμως το "όνομα" των υποψηφίων ή των προεδρων, είναι στην ουσία το επίθετο, δεν λέει κανείς ο Τζωρτζ αλλά ο Μπους, ο Κλίντον και πάει λέγοντας. Κι εδώ λέμε ο Καραμανλης ο Παπανδρέου κλπ.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχουν πολλοί που αρχίζουν από Ο, όμως κάτι συμβαίνει γιατί λένε πως θα αρχίζει από το Όμικρον στα ελληνικά σαν να λέμε πως ΔΕΝ θα αρχίζει από Ο στην γλώσσα του ονόματος, αρα θα είναι θέμα ΠΡΟΦΟΡΑΣ.

Τσάβεζ; Ποιος ασχολείται με αυτόν; Η συγκεκριμένη προφητεία είναι από τις πιο δύσκολες. Ο Ομπάμα και ο αντίπαλός του είναι φιφτι φιφτι, κανείς δεν ξέρει ποιος θα βγει αλλά δε πιστεύουν πως τελικά θα είναι ο Ομπάμα.

Ευθυμης είπε...

H Προφητεια για το απολυτο χαος μετα τον θανατο του ατομου που το ονομα του απο το Ο πλησιαζει και απο οτι φαινεται θα ειναι και περα για περα αληθινη.
Ο καιρος γαρ εγγυς

Ανώνυμος είπε...

Σωστός ο ανώνυμος (@4:44 πμ).
Μήπως τελικά είναι άλλος , και όχι ο Barack Obama ;

Ανώνυμος είπε...

πολυ κινδυνολογία παντως!! Οι τρεις τύποι που ποιάστηκαν δεν επρόκειτο να δολοφονησουν τον ομπαμα, απλώς κάποιος είπε ότι θα ήθελε να το κάνει. Συμφωνα με την αστυνομία δεν υπήρχε κάποιο οργανωμένο σχέδιο για κάτι τέτοιο. (MSNBC news στο ιντερνετ). Για αυτο προσεκτικά με τα συμπεράσματα που βγάζουμε.

suncitizen είπε...

Καθήστε πρώτα να δουμε αν θα εκλεγεί ο Ομπάμα, διοτι με τέτοιο ρατσισμό στις ΗΠΑ το βλέπω δύσκολο... Είναι τραγικό πάντως να εξακολουθεί ο ρατσισμός εναντίων των μαύρων τον 21ο αιώνα...

Ανώνυμος είπε...

paidia pou to kserete oti 8a ginei 13 sept....parakalo apantiste
aspr3

Ανώνυμος είπε...

Η ΠΑΡΑΓΩΓΗ ΟΠΙΟΥ ΑΥΞΗΘΗΚΕ 20% ΣΤΟ ΑΦΓΑΓΙΣΤΑΝ ΤΩΡΑ ΕΦΤΑΣΕ ΣΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ ΠΡΙΝ ΕΠΙΒΑΛΗ ΤΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΣΟ ΟΠΙΟ ΠΟΥ ΠΑΕΙ? ΚΑΙ ΜΗΝ ΜΟΥ ΠΕΙΤΑΙ ΣΤΑ ΠΡΕΖΟΝΙΑ?

tigerrut είπε...

psakste to "zeitgeist".
ta leie ola

Ανώνυμος είπε...

sakis.1 athina .

Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΕ ΓΟΡΓΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.ΕΜΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ?ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ Η ΤΑ ΠΡΟΣΕΥΧΗΤΑΡΙΑ Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ.??

Ανώνυμος είπε...

ΒΙΒΑ ΛΙΑΚΟ.

ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΣΟΥ ΑΠΟ ΑΘΗΝΑ..ΘΑ ΤΟΝ ΦΑΝΕ ΤΟΝ ΜΑΥΡΟ..!!!!

TISH είπε...

ειμαι το σχολιο 99
οπως λεμε

Θα προσπαθουν να το λυσουν με την πενα μα δεν θα μπορουν, 99 φορες με τον πολεμο και μια με την πενα.
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ΑΙΤΩΛΟΣ

STR είπε...

paidia akoma zei. perimenete

Ανώνυμος είπε...

Πιστευω ειναι ο Ορλαντο Μπλουμ. Εχει κ περαση τα τελευταια 2-3 χρονια κ υποψιαζομαι πως ειναι κ ελοχιμ....

Ανώνυμος είπε...

Πράγματι συνελήφθησαν 4 ύποπτοι για την επικείμενη δολοφονία Ομπάμα,μόνο που ο εισαγγελεας της υπόθεσης αποφάνθηκε ότι δεν υπήρχε κίνδυνος δολοφονίας παρότι οι ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ύποπτοι είχαν στην κατοχή τους όπλα.Τώρα όσον αφορά τις προφητείες...ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΑΛΗΘΙΝΕΣ!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

gia to 'o' pou lete o dimos to xei pei edo kai..poli kairo!xronia exei pou to xei pei
mi stamatame na psaxnoume kai sto telos tha ti vroume tin alitheia

ΘΑΡΡΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ

ΦΥΣΙΚΟΣ είπε...

Άντε να δούμε ο κύριος με το ο θα είναι αυτός?

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΗΣΑΝ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΞΟΥΝ ΟΙ ΚΕΝΕΝΤΥ ΕΙΧΕ ΚΑΚΗ ΤΥΧΗ.ΑΛΗΘΕΥΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΡΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΜΗΝΑ?

TISH είπε...

OBAMA TALKS ABOUT THE GREEK ISSUES
watch?v=kcwKc-RrNl4&feature=email
deite sto YouTube ti leei o OBAMA

ΜΑΤΘΑΙΟΣ είπε...

ΝΑΕΙΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΟΛΑ.ΘΑΡΟΣ!!ΕΙΡΘΕ Η ΣΕΙΡΑ ΜΑΣ ΝΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΑ ΙΔΑΝΙΚΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΑΣ ΣΕ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΓΡΕΙΓΟΡΕΙΤΕ!!!!