Παρασκευή 29 Αυγούστου 2008

ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΡΩΣΙΑΣ – ΤΑΤΖΙΚΙΣΤΑΝ

Την Παρασκευή, 29 Αυγούστου 2008, ο Ρώσος πρόεδρος κ. Μεντβέντεβ συμφώνησε με τον πρόεδρο του Τατζικιστάν κ. Ρακμόν η Ρωσία να χρησιμοποιεί στρατιωτικά το αεροδρόμιο της πόλης Τζισάρ, που βρίσκεται στα δυτικά του Τατζικιστάν, 20 χλμ από την πρωτεύουσα του. Μάλιστα ο κ. Μεντβέντεβ δήλωσε ότι η Ρωσία θα χτίσει και δικές της εγκαταστάσεις στην περιοχή.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ο στοχος ειναι το Αφγανισταν.το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ για γεοπολιτικα συμφεροντα σινεχιζεται,μονο που αντι τους αγγλους ειναι αμερικανοι

medabots είπε...

den ematha tipota gia aythn thn symfonia

medabots είπε...

na po kati gia thn profhteia tou otan tha pesei o klonos.ego nomizo oti o enas klonos einai h Amerikh kai o alos klonos pou tha pesei einai h Rossia.kai oi 2 einai thiria antigrafo to ena tou alou.

Ανώνυμος είπε...

Ούτως ή άλλως το Τατζικιστάν ανηκει κι αυτό στο σύμβολο της Σαγκάη!!!!!!!!!! Των Ρώσων "φίλοι" είναι!!! Σα να λες οτί κανει συμφωνία η Αγγλία με τις ΗΠΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

Οταν αυτη η ρωσια κανει συμφωνιεs με το ανυπαρκτο τζατζικισταν,αυτο δειχνη οτι οι ρωσοι πλεον δεν αφηνουν ουτε καρφιτσα να πεσει κατω χωριs να την σηκωσουν.Kαι ο λογοs ειναι προφανηs,παμε σιγσ σιγσ για γενικευμενο πολεμο,οπωs δηλαδη τα προφητευσαν οι αγιοι τηs ορθοδοξιαs μαs.Το ποτε ακριβωs δεν ξερω,αλλα αυτο που ξερω ειναι οτι οπωs προδιαγραφονται οι μεχρι τωρα εξελιξηs ενα ειναι σιγουρο,οτι δεν υπαρχει καμια περιπτωση επιστροφηs απο την κολαση.Αs αρχισουμε σιγα σιγα να το συνυδειτοποιουμε και εμειs παιδια,και να λαβουμε τα οποια μετρα μαs για εμαs και τα παιδια μαs.

Ανώνυμος είπε...

"Ο Τσάβες εξέφρασε την υποστήριξή του στη Ρωσία" (από ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Σάββατο, 30 Αυγούστου 2008 09:45)
"Ο πρόεδρος της Βενεζουέλας Ούγο Τσάβες εξέφρασε την υποστήριξή του στην αναγνώριση από τη Ρωσία δύο αποσχισθεισών από τη Γεωργία περιοχών. Η Βενεζουέλα είναι μόλις η δεύτερη χώρα που υποστηρίζει τη στάση της Μόσχας."
"Ο Τσάβες ελπίζει η επόμενη κυβέρνηση των ΗΠΑ να 'αποσύρει τα πλοκάμια της' από τη Λατινική Αμερική"
Λέτε αντί να βάλει πυράυλους στην Κούβα ο Πούτιν να βάλει στη Βενεζουέλα, η οποία και πρόθυμη φαίνεται, αλλά και τον στηρίζει δημοσίως;;!!
Δώρα

Admiral είπε...

DIMOSTHENI AMA GINETE NA FTIAKSOUME MIA EFIMERIDA I OPIA NA VGENI KATHE MERA :) NA TA LEI OSTE NA TA DIAVAZI KAI O KOSMAKIS.

Alexander είπε...

nai alla kai pali medabots?h rwssia tha pesei sthn maxh tou armagedona,opte den stekei na ksekinisoun tote ta gegonota na trexoun,gt tote apla tha exoun teliwsei,pantos wraia h ksepsh sou

Ευθυμης είπε...

Καλη η συμφωνια αλλα θα γινει χαμος με τα αμερικανακια παλι
Θα αρχισει η γκρινα οτι ειναι διπλα στο αφγανισταν και θα φοβουνται.
Αλλη γρινα γιατι συνδεονται και ενεργειακα
Αμαν ποια ρουτινα καταντισε

ΛΙΝΤΟΒΟΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ είπε...

για να δούμε..

Ανώνυμος είπε...

EGO THA ELEGA OTI OI ROSOI PROSPATHOYN NA KYKLOSOYN TO ASERBAITZAN. EKEI OI AMERHKANOI EKMETALEYONTAI PETRELAIA KAI FYSIKO AERIO. GI AYTO KAI YPOSTHRIZOYN THN GEORGIA

Ανώνυμος είπε...

ΣΚΟΠΙΑΝΟΙ ΧΑΚΕΡΣ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΛΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΝΤΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΩΣΟΠΙΚΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ.ΤΗΝ ΕΙΔΗΣΗ ΔΗΜΟΣΙΕΥΕΙ ΤΟ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ ΜΙΝΑ ΚΑΙ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΑΙΤ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΘΗΚΑΝ. ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΚΑΙ ΕΦΙΣΤΩ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΣΤΟ LIAKO GR, ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΞΑΝΑΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΛΙΑΝ ΣΥΝΤΟΜΟΣ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

«Η Ρωσία και το Τουρκμενιστάν υπέγραψαν συμφωνίες συνεργασίας τους στους τομείς της οικονομίας , του εμπορίου και της επιστήμης και οι οποίες προβλέπουν επίσης συνεργασία ρων δύο χωρών στους τομείς του πετρελαίου και του αερίου καθώς και την από κοινού κατασκευή πετρελαιαγωγών, μετέδωσε σήμερα το πρακτορείο ειδήσεων του Τουρκμενιστάν, TDH. "Η παραγωγή πετρελαίου και αερίου , σημαντική στρατηγική για τις δύο χώρες μας, ΄θα είναι πρωτεραιότητα στις σχέσεις μας" μετέδωσε η ίδια πηγή.»
Από ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ Κυριακή, 31 Αυγούστου 2008 01:32

Δώρα

Ανώνυμος είπε...

Φίλε medabots είσαι πολύ ψαγμένος...να συνεχίσω λίγο το συλλογισμό σου; Οι Γερμανοί πριν το Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο θεωρούνταν οι "αδικημένοι" από τη Συνθήκη των Βερσαλλιών. Οπότε αρκετοί χάρηκαν με τη δικαίωσή τους, όταν ο Χίτλερ άρχιζε τις μαγκιές, πολλοί εκ των οποίων ήταν και Βρετανοί. Μετά όμως το πράγμα ξέφυγε από τον έλεγχο. Στο τέλος ποιοι ήταν οι νικητές και ποιοι οι νικημένοι; Τι έπαθε η Γερμανία που πούλαγε τσαμπουκά και τι απεκόμισαν μερικοί-μερικοί; ΟΥΤΕ ΣΤΗΜΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΝΑ ΗΤΑΝ!

ΚΟΙΤΑΧΤΕ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΠΟΥ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ αυτή τη φορά για να γονατίσουν τους Ορθόδοξους Λαούς!

Ανώνυμος είπε...

Tha ithela na pw k egw kati sxetika me auta pou eipe o Obama gia thn Ellada! Tha ithela na sas rwthsw olous kai genika esas kurie Dhmosthenh ti mas sumferei pio polu sumaxia me amerikh h me Rwssia(authn p nomizw k egw kaluterh)!
Den apaitw na dhmosieusete to sxolio m an den tha to thelate apla tha ithela para polu thn gnomh sas!
Borhte na m apadhsete sto youtube eimai o xrhsths "turksfucker" :D!
h sto mail thanos_xrysh_augh@hotmail.com
Me seuasmo kai filikothta Thanasis Tsigaridas!

Ανώνυμος είπε...

ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΨΗ ΤΟΥ ΣΠΑΘΙΟΥ ΤΗΝ ΤΡΟΜΕΡΗ. ΣΕ ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΨΗ ΠΟΥ ΜΕ ΒΙΑ ΜΕΤΡΑ ΤΗ ΓΗ. ΑΠ'ΤΑ ΚΟΚΑΛΑ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ. ΚΑΙ ΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΝΔΡΕΙΩΜΕΝΗ ΧΑΙΡΕ Ω ΧΑΙΡΕ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ.