Δευτέρα 25 Αυγούστου 2008

ΣΕΛΗΝΙΑΚΑ ΚΑΙ ΑΡΕΙΑΝΑ ΜΥΣΤΗΡΙΑ


Η Σελήνη είναι ένας πολύ μυστήριος δορυφόρος:
Είναι παλαιότερος από την Γη, πράγμα που δηλώνουν και αποκρυφιστές συγγραφείς με το να την ονομάζουν «Μητέρα της Γης».
Έχει την μοναδική κυκλική τροχιά στο ηλιακό σύστημα.
Έχει την κατάλληλη απόσταση ώστε να μπορεί να καλύπτει τέλεια τον ηλιακό δίσκο προκαλώντας εκλείψεις.
Βλέπουμε πάντοτε την μία πλευρά της και υπάρχουν ενδείξεις ότι είναι κούφια.
Στον Άρη υπάρχουν περίεργες φωτογραφίες που υποδηλώνουν την ύπαρξη υγρού νερού και δασών! Αν μη τι άλλο μοιάζουν πάρα πολύ για να δικαιολογήσουν την σιωπή της ΝΑΣΑ στα ευρήματα.
Στις φωτογραφίες φαίνονται επίσης σωλήνες, κτίσματα, χωράφια και άλλες «ανθρώπινες» κατασκευές.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

τελειωνουν τα 13χιλιαδες χρονια που "διαβαλουν"την αληθεια!!ερχεται η ωρα που θα ξεχωρισουν τα ξερα απο τα χλωρα!!

Ανώνυμος είπε...

Επιτέλους βγαίνει σιγά σιγά η αληθεια οτι δεν είμαστε μόνη στο γαλαξία μας. Και πότε θα βγή η μεγάλη αλήθεια που κρείβεται ακόμα απο τούς ιλλουμινάτι, ότι ο στόλος της Γαλαξιακής Ενωσης του Φωτός ειναι γύρο απο γή τουλάχιστον εδώ και 30 χρόνια και περιμένουν το ναί μας να τούς δεχτούμε. Οι αρχηγοί κρατών έχουν ίδη επανελημένα πληροφορηθή για την ερχόμενη αλαγή στή γή. Γιά τον απλό πολίτη ισχείη αυτό ότι κάτι που δεν το ανακοινώνουν επίσημα τα κανάλια των ίλλου δέν υπάρχει ειναι φαντασία.

Ανώνυμος είπε...

Ναί ανώνυμε συμφωνώ απόλυτα με τα γραπτά σου, επιτέλους κάποιος που βρίσκεται στο νόημα, ξέρη τί πέζεται και ειναι εν γώστης περι του σχεδίου του Θεού.

iskandar είπε...

Afta pou einai mystiria gia emas apo oti fainetai oi progonoi mas ta gnorizan para polu kala mia kai yparxoun sthn gramateia tous para polles anafores gia ola afta kai oxi mono kai na skeftei kaneis oti exoume to 20% ths arxaias gramateias sta xeria mas kai se afthn stirixtike olos o politismos mas kai oi anakalipseis mas pou den htan katholou dikes mas alla diketes tous an erthei sto fos to ypoloipo 80% ti na kruvei arage? Tote na deite panigyrh

Ανώνυμος είπε...

ola ayta [denoun] to [senario]peri nethelim ,atlanton ,ktl.

Ανώνυμος είπε...

ayta mporei na einai kai tipota montaz poios xerei?mporei kai na einai h pragmatikotita enos politismou ekei pou ipirxe omos !!!!

Unknown είπε...

Έλεος πια για τη Σελήνη, την αλλάξατε με άλλο δορυφόρο!
α) Η Σελήνη δεν έχει κυκλική τροχια
β) Η Σελήνη δεν είναι κούφια και αυτό το ξέρω από διεθνείς έρευνες που συμμετείχαν και Ελληνικά πανεπιστήμια που έχω παρακολουθήσει διαλέξεις τους, πολύ απλά: Στη Σελήνη γίνονται σεισμοί.
γ) Η σημερινή απόσταση της Σελήνης είναι τυχαία, απομακρύνεται 3 χιλιοστά κάθε χρόνο, στην εποχή των δεινοσαύρων ήταν κατά πολύ πιο κοντά στη γη...
δ)Το οτι βλέπουμε μια πλευρά της είναι επίσης τυχαίο γιατί αυτό γίνεται λόγω της ταχύτητας της γης και της βαρύτητας γης - ηλίου που επιδρούν πάνω της.
Για όλα αυτά νομίζω ακόμα και στη WIKI θα βρείτε ακρη... ακόμα και αυτή η μικρή κίνηση.
Όσο για τον Άρη, ναι είναι μυστήριος, με τους ΕΛ δεν ξέρω, διατηρώ επιφυλάξεις, αν έχει σχέση. Το να υπήρχε ζωή εκεί είναι το απολύτως φυσιολογικό, αν βρούμε αποδείξεις.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΧΝΗΤΟ ΣΤΑ ΣΙΓΟΥΡΑ...ΠΟΙΟΣ ΟΜΩΣ ΤΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ....;;;;

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το γεγονος ειναι αλλη μια δικαιωση για σενα Κ. Λιακοπουλε!!!
Πολοι βιαστηκαν να σε πουν τρελο και τσαρλατανο αλλα η δικαιωση ηρθε για αλλη μια φορα. Μπραβο λοιπον και προσοχη γιατι ζουν αναμεσα μας τελικα... :P

Nikolas είπε...

Τελικα Διαβασα απο αμρικανο δημοσιευμα που αναφεροτανε στις κοσμοσφαιρες:
Η Ρωσσια οντως εχει φτασει με κοσμοσφαιρες στην Σεληνη (δεν τα λεω εγω τα αμερικανά τα γραψανε με τα ξερα τους) εχει κανει βασεις αλλα ....με αυτες εχει φτασει και στον Αρη με βασεις ΚΑΙ εκει!
Περισσοτερες πληροφοιες συντομα!
Επισης οι Κοσμασφαιρες (λενε) ευθυνονται για καταστροφες μεγαλες στην Αμερικη (απο το Κατρινα μεχρι τις Φωτιες στην Καλιφορνια και τα space shuttles) αναφερεται (επακριβως) στα οπλα που εχουνε (η ειχανε απο το 1980!!!!!) ακομα και στους anticosmospheres δορυφορους!!!!
Περισσοτερες πληροφοιες συντομα!
ΠΑΝΤΩΣ ΟΙ ΦΩΤΟΡΑΦΙΕΣ ΠΟΥ ΣΤΕΛΝΟΥΝΕ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ....ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ!!!!!
ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ VRML ΧΑΡΤΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΗΡΑ GUSSEV ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΗ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!

Ανώνυμος είπε...

Ti einai oi kosmosfaires???
H ali8eia einai oti texnoligia uparxei apo to 1960 peripou pou mas epitrepei na kanoume trela pragmata.
Allo an dn to lene kai to kratane krifo kai 8a ta apokaluptoun siga siga.

Ανώνυμος είπε...

Λιάκο φένεται πως διάβασε καλά τα βιβλία σου για τον κόκκινο πλανήτη:)

Ανώνυμος είπε...

Απορία 1: H Σελήνη δεν έχει ιδιότητα περιστροφικής κίνησης γύρώ από το κέντρο της;

Απορία 2: Κάπου είχε πάρει το μάτι μου για το κάποιο πεδίο (νομίζω το μαγνητικό είναι) της Γης και στο ότι αποκρούει απίστευτες ποσότητες κοσμικής ακτινοβολίας κατά συνέπεια ότι ζων βγαίνει έξω από αυτό δεν υπάρχει περίπτωση να επιζήσει με οποιαδήποτε ας την πούμε ασπίδα και αν φοράει. Αν αυτό ισχύει πως ισχυρίζονται οι διάφοροι ότι έχουν πάτησει στο φεγγάρι;
Η μόνη λύση που μου έρχεται στο μυαλό είναι να κάνεις ένα αναλογικά παρόμοια ισχυρό μαγνητικό πεδίο με αυτό της Γης.

Κε Λιακόπουλε την άποψη σας ως φυσικός θα ήθελα για το πόσο εφικτο είναι να εφηρμοσθει ένα τέτοιου μεγέθους μαγνητικό πεδίο.

Ανώνυμος είπε...

το οτι ειναι κουφια η σεληνη εχει αποδειχτει απο τα ιδια τα αμερικανακια,απο σεληνακατους που προσεκρουσαν στην επιφανεια. οι σεισμογραφοι "τρελαθηκαν" και αναπαραγανε ηχο καμπανας ο οποιος κρατουσε για αρκετα λεπτα. εαν ητανε συμπαγης οι μετρισεις επρεπε να δειξουν υποκοφο θορυβο χωρις την ηχο... Και κατι αλλο, λες maked να ειναι τυχαιο που χαθηκανε και καλα οι γνησιες κοπιες απο τις αποστολες apollo?

Ανώνυμος είπε...

το 'χω δει, κάποιες φωτογραφίες δίνουν στοιχεία και κάποιες άλλες είναι απλά πίξελ
καλό είναι να κρατάμε το μέτρο και να μην φουσκώνουμε τα μυαλά των παιδιών μας
δες για παράδειγμα τι έγινε με τα "ιντίγκο", κατέληξε σε παράκρουση

Ανώνυμος είπε...

Θα ηθελα να προτεινω στην ομαδα που ασχολειται με τα liako news οταν βγαζουν τετοια βιντεακια να τα μεταφραζουν κιολας..θα μας διευκολεινε παρα πολυ, ευχαριστω!

Ανώνυμος είπε...

Βλέπουμε μέσα από κάτοπτρο. Αυτό είναι γεγονός. Έτσι όλα όσα μας λένε και μας δείχνουν μπορεί να είναι αλήθεια ή ψέματα. Εδώ, για όσα βλέπουν τα μάτια μας και όσα ακούν τα αυτιά μας δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Πώς να είμαστε σίγουροι για όσα μας δείχνουν και μας λένε για το διάστημα ή τους άλλους πλανήτες ; Θα έρθει κάποια μέρα όμως που θα καταλάβουμε τι παίζεται στο σύμπαν και έξω από αυτό. Ελπίζω να είναι κοντά αυτή η μέρα κι αυτό που θα δούμε να μας αρέσει.
«Νυνί δε μένει, πίστις, ελπίς, αγάπη. τα τρία ταύτα, μείζων δε τούτων η αγάπη. (Απ. Παύλος)». Να εστιάσουμε στην αγάπη γιατί αυτή θα σώσει τον κόσμο.

Unknown είπε...

Απαντήσεις στις παραπάνω ερωτήσεις:

1) Η Σελήνη δεν μπορεί να περιστραφεί γύρω από τον εαυτό της, δεν την αφήνει η γη και ο ήλιος

2) Μάλλον μιλάς για τις ζώνες Van Allen, από αυτές περιβάλλετε η γη και παγιδεύουν φορτισμένα σωματίδια, τα οποία όμως είναι τόσο ισχυρά που να είναι ραδιενεργά ή να ακτινοβολούν μόνο στους πόλους όπου οι δυναμικές γραμμές του μαγνητικού πεδίου της γης. Μάλλον στον ισημερινό δεν υπάρχει πρόβλημα να περάσουμε από μέσα με ειδική προστασία.

Ανώνυμος είπε...

Αυτο το "transportation system" που λεει στο video, μπορει ναναι μετρο η ακομα κ προαστιακος?