Παρασκευή 8 Αυγούστου 2008

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΑΚΑΣΒΙΛΙ ΣΤΟ CNN

Σε αποκλειστική συνέντευξη που έδωσε στο CNN το απόγευμα της Παρασκευής, 8 Αυγούστου 2008, ο πρόεδρος της Γεωργίας, κ. Σαακασβίλι, έδωσε τη δική του εκδοχή για την κατάσταση στη Ν. Οσσετία. Είπε ότι η Ρωσία επιτέθηκε στη χώρα του με τανκς και αεροπλάνα. Ισχυρίστηκε ότι όλη μέρα ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν ανηλεώς άμαχους σε όλη τη Γεωργία. Σε ερώτηση αν η χώρα του βρίσκεται σε εμπόλεμη κατάσταση με τη Ρωσία είπε ότι η χώρα του βρίσκεται σε αυτοάμυνα εναντίον της Ρωσίας.

3 σχόλια:

GEO33 είπε...

Μου βρομάει αμερικανικός δάκτυλος. Τι σκοπιμότητα έχουν όλα αυτά; Υπάρχει περίπτωση η Γεωργία να κάνει ανοικτό πόλεμο με μία από τις μεγαλύτερες στρατιωτικές μηχανές του κόσμου; Έχω την αίσθηση ότι ἀλλος είναι ο στόχος.

Ανώνυμος είπε...

Άντε ρε Λιάκο!! Πρώτα τα διάβασα εδώ και μετά τα έδειξε και στις ειδήσεις. Βρήκαν μέρα να επιτεθούν οι Γεωργιανοί.. όταν λείπει ο Πούτιν! Άντε να γυρίσει ο Βλαδίμηρος πίσω από Πεκίνο και έχοντας τα πυροτεχνήματα από την τελετή έναρξης στο μυαλό του να ρίξει μερικά και αυτός μπρος τους Γεωργιανούς.

Ανώνυμος είπε...

Eιδεs οι κακοι οι ρωσοι; Εκει που καθοταν φρονημα οι Γεωργιανοι,ηρθαν και τουs βομβαρδησαν στα καλα του καθημενου χωριs λογο και αιτια. ΒΡΕ τουs καημενουs!