Κυριακή 10 Αυγούστου 2008

LIAKO.GR

Χάος στα δελτία ειδήσεων των ελληνικών Μ.Μ.Ε. που δίνουν αντικρουόμενες πληροφορίες μεταφέροντας αυτά που μεταδίδουν τα ρωσικά και τα νατοϊκά Μ.Μ.Ε. Ακούσαμε δηλαδή ότι ξαφνικά τρελάθηκαν οι Γεωργιανοί και άρχισαν να βομβαρδίζουν τους Ρώσους ή ότι ξαφνικά τρελάθηκαν οι Ρώσοι και άρχισαν να βομβαρδίζουν τους Γεωργιανούς.
Πρέπει να καταλάβουν όλοι ότι η Ν. Οσσετία δεν είναι μια οποιαδήποτε επαρχία της Γεωργίας, άλλα οι κάτοικοί της δηλώνουν ότι δεν είναι Γεωργιανοί και έχουν κηρύξει την ανεξαρτησία τους εδώ και πολλά χρόνια. Όλοι τους μάλιστα έχουν ρωσικά διαβατήρια, είναι δηλαδή Ρώσοι πολίτες. Μέσα στη Ν. Οσσετία υπήρχε ρωσική ειρηνευτική δύναμη και παραμένει μυστήριο πως οι Γεωργιανοί αποφάσισαν να εισβάλλουν στην πρωτεύουσα της Ν. Οσσετίας και ξεκίνησαν όλα τα γεγονότα.
Το κανάλι με την πληρέστερη ενημέρωση πάνω στο θέμα ήταν η ΝΕΤ και την συγχαίρουμε.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αληθεύει ότι οι Ρώσοι βύθισαν Γεωργιανό πλοίο;

Γιώργος είπε...

Άκουσα και είδα sto CNN ολη την συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ με τν Ρώσο και τον Αμερικανό πρέσβη να δίνουν ρεσιτάλ... Το αποκορύφωμα όμως ήταν ο επιτετραμένος δημοσιογράφος του CNN στον ΟΗΕ που σχολιάζοντας είπε επί λέξη : Ο ΤΙΤΛΟ-ΓΡΑΦΟΣ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΑΣ ΘΑ ΓΡΑΨΕΙ "Η ΑΡΚΟΥΔΑ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΡΥΧΑΤΑΙ"..
Έλα ρε Δημοσθένη, πάλι μέσα έπεσες...

AlexTDJ είπε...

Έχω ακούσει από τα ρώσικα ΜΜΕ πως ο ρωσικος στρατός βομβάρδισε κάποια στρατηγικά σημεία μέσα στην Γεωργία, όπως εργοστάσια και εγκαταστάσεις σε κάποιο λιμάνι.
Επίσης δήλωσαν πως δεν έπληξαν καμία κατοικημένη περιοχή

Ανώνυμος είπε...

Τα ελληνικα Μ.Μ.Ε ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΚΛΙΘΟΥΝ ΣΤΟΥΣ"ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ"...ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΓΙΑ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΤΙΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΡΩΣ...

Ανώνυμος είπε...

Ο ρεπορτερ της ΝΕΤ Λιατσος έδωσε ο πιο σωστό και αντικειμενικό ρεπορτάζ.

Ανώνυμος είπε...

το ωραίο είναι που με τους ολυμπιακούς (τους δικούς τους ολυμπιακούς) αγώνες προσπαθούν να βρούν όμορφα πλάνα με Ρώσους και Γεωργιανούς για να δείχνουν. Τα αμερικανάκια νομίζουν ότι με τα χολιγουντιανα τεχνάσματα θα περάσουν ότι θέλουν. Ο κόσμος δεν είναι αυτός που λένε τα ΜΜΕ.

Ανώνυμος είπε...

Έλεος τώρα βλέπω ειδήσεις σε ένα ιδιωτικό κανάλι μεγάλης εμβέλειας.Έχουν βγάλει τους Ρώσους σφαγείς και τους Γεωργιανούς ήρωες!

xaros είπε...

giasas telika brethike kapios na taraksi ta nera tis ebropis afto pou kani o poutin einai kathara epidiki dinamis pros tous amerikanous oso gia ta mme aposa dixnoun na pistebis to 10%

kristina είπε...

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΡΩΣΣΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ ΡΤΡ ΕΚΕΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΠΩΣ ΕΞΕΛΙΣΣΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ