Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΕΝΤΒΕΝΤΕΒ: Η ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΟΤΙ Η 9/11 ΓΙΑ ΤΙΣ Η.Π.Α.

Ο πρόεδρος της Ρωσίας κ. Μεντβέντεβ δήλωσε την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008, ότι η 8 Αυγούστου ήταν για τη Ρωσία ότι ήταν η 11 Σεπτεμβρίου για τις Η.Π.Α. «Γιατί από την επίθεση 9/11 οι Η.Π.Α. και η ανθρωπότητα γενικά πήραν πολλά σημαντικά μαθήματα. Θα ήθελα ο κόσμος να πάρει μαθήματα και από την επίθεση στις 8 Αυγούστου επίσης», τόνισε ο κ. Μεντβέντεβ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

σοφη δηλωση

koula είπε...

παιδια άσχετο τώρα αλλά ο Τσάβες απειλεί πως θα κλείσει τη στρόφιγγα του πετρελαίου στην Αμερική.θα έλεγα καλά να πάθουν αλλά τι φταίει ο κοσμάκης αν οι πολιτικοί τους είναι λαμόγια?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως έχει διπλό νόημα η δήλωση αυτή;
Μήπως εννοεί το φτιαχτό χτύπημα της 11ης Σεπτ. απ΄τους πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών (CIA, FBI, κ.λ.π.) εις βάρος του απλού κοσμάκη;! Το ίδιο δεν κάνανε και οι Γεωργιανοί στον άμαχο πληθυσμό Αμπχαζίας-Ν.Οσετίας με τις πλάτες των Αμερικανών και τώρα τα ρίχνουν στους Ρώσους;
Για να δούμε, ποιοί κατάλαβαν το αληθινό νόημα; ...Ποιοί πραγματικά φταίνε και για πόσο καιρό ακόμη τα ΜΜΕ θα μας φλομώνουν με ψέμματα;!!!
Στέφανος Τσακίρης.

Ανώνυμος είπε...

καλησπερα δημοσθενη πες κατι για το οτι γινεται το ελα να δεις στην λατινικη αμερικη με τσαβες μοραλες αργεντινη . Μου φαινεται οτι εκει 8α πεσει πολυ γελιο με τουσ αμερικανους. Γιαννης

Ανώνυμος είπε...

σα να τα παραλένε οι Ρώσοι και σα να παίζει κουλό σκηνικό με τις δηλώσεις τους.
τεσπα, τουλάχιστον ξυπνήσαν οι λαοί της νοτίου αμερικής.
εκτός αυτού ας διαλέξουν επιτέλους πολέμαρχο γιατί ακόμα δεν έχουν πειστεί μου φαίνεται.

Foititis είπε...

"Σωστός και ανεβασμένος!!" ...όπως είχε πει και ο Λιακόπουλος κάποτε σε εκείνη την τηλεφωνική συνομιλία με τον Αλβανό. :P

αρχαγγελος είπε...

kalispera.proxthes sthn ekpomph sou dhmosthenh eipes oti tha mas eleges to sumantiko neo tou patir gewrgiou,den mas to eipes dioti den htan k zwntanh ekpomph.an mporeite eseis oi sunergates tou dhmosthenh na ton rwtisete pote tha to anakoinwsh?

αρχαγγελος είπε...

oson afora tous rwssous,einai etoimoi.perimenoun apla sobarh aformh.tha doume.apla paizoun me ta sxoleia tous dhmosios.kamia megalh dunamh den leei prepei na beltiwsoume ton strato mas,ektos an einai panetimoi h exoun apothikeumena nea h mustika opla ek town opoiwn den kserei kaneis giauta.teliko sumperasma?o putin apla tous paizei.

Ανώνυμος είπε...

9/11 που εγινε απο το αμερικανοεβραικοσιωνιστικο λομπι ηταν ενα καθαρα προβοκατορικο εσωτερικο τρομοκρατικο χτυπημα για δημιουργησουν αλλωθη για την εισβολη των αμερικανων στο ιρακ και στην σερβια. Ειναι οι ιδιοι που σχεδιασαν και το τρομοκρατικο χτυπημα στην ν.οσσετια.Αυτα ολα ειναι συγκοινωνουντα δοχεια που τελικο σκοπο εχουν να υποδουλωσουν ολη την ανθρωποτητα σε ενα συστημα παγκοσμιαs σατανοκρατιαs υποταγηs και ελενχου τηs συνειδησηs για να απομακρυνουν τον ανθρωπο απο τον πραγματικο θεο και να προσκυνησουμε τον αντιχριστο που θα μαs φερουν ωs τον πραγματικο μεσσια. ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΠΟΛΥ ΣΕ ΠΑΩ ΓΙΑΤΙ ΧΑΡΗ ΣΕ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΠΟΛΥΣ ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΞΥΠΝΑΕΙ.ΕΙΣΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΠΑΛΙΚΑΡΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ.

Necrophiliac είπε...

Ego elpizo grigora na xipnisoun kai alles hores pantou se olon ton kosmo..prota o karamanlis...
xipna re........

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

Πολυ ωραιος ο παραλληλισμος του Ρωσσου προεδρου. Οι μυστικες υπηρεσιες της χωρας του κατι γνωριζουν.

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΛΑΔΗ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΛΗΠΤΙΚΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ?ΩΡΑΙΑ.ΑΣ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΟΤΕ.ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΟΨΟΥΜΕ ΛΙΡΕΣ ΓΙΑ ΑΜΑ ΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΑ ΕΥΡΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΤΙΑ ΤΟΥΑΛΕΤΑΣ

Ανώνυμος είπε...

Μην τρελλαθούμε από υπερβολική Ρωσολαγνεία ρε παιδιά. Έλεος πλεόν! Χτύπησε κανείς τη Μόσχα με τρομοκρατικό χτύπημα στέλνοντας χιλιάδες ντουγρού στο θάνατο;

Απ' την άλλη θα μου πείτε οι Ρώσοι δεν είναι τομάρια σαν τους στρατόκ**λους τους Αμερικάνους που δεν το έχουν σε τίποτα οι ίδιοι να κάνουν "τρομοκρατικό" χτύπημα για να πάνε να διαλύσουν άλλα κράτη ως αντίποινα.
:)

odontiatros είπε...

Ο "Αρκουδάκος" Μεντβέντεβ ξαναχτύπησε!Λίγες φιλικές μπηχτές και σφαλιαρίτσες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση???Δημοσθένη συμφωνώ με τον αρχαγγελος,τι καινούργιο σου είπε ο πατήρ Γεώργιος??Υπάρχει λόγος γι'αυτή τη καθυστερημένη μυστικότητα??

odontiatros είπε...

Ο "Αρκουδάκος" Μεντβέντεβ ξαναχτύπησε!Λίγες φιλικές μπηχτές και σφαλιαρίτσες πριν τη μεγάλη αναμέτρηση???Δημοσθένη συμφωνώ με τον αρχαγγελος,τι καινούργιο σου είπε ο πατήρ Γεώργιος??Υπάρχει λόγος γι'αυτή τη καθυστερημένη μυστικότητα??

Ανώνυμος είπε...

Σούπερ η εκπομπή σου απόψε στο Μακεδονία TV, όντως οι Σκοπιανοί το έχουν παρακάνει με την προπαγάνδα τους, κάτι πρέπει να γίνει να σταματήσουν τα βρισίδια! Περιμένουμε με αγωνία τα νέα απ' τον Πάτερ Γεώργιο που ανέφερες,Δημοσθένη, όπως και την επόμενη τριλογία!

Ανώνυμος είπε...

ΜΑΛΙΣΤΑ..............................................

Ανώνυμος είπε...

Α,ΝΑ ΑΓΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

χΑΛΑΡΩΣΕ πΡΟΕΔΡΑΚΟ....ΔΕΝ ΕΠΕΣΕ ΣΤΗΝ ΜΟΣΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΟΥΤΕ ΕΙΧΕ Η ΡΩΣΙΑ ΑΠΟ ΤΡΕΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ 2500 ΝΕΚΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΗΣ.ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΤΣΕΝΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ..ΕΚΕΙ ΔΕΝ ΖΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?