Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2008

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΚΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ Η.Π.Α. – ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑΣ

Μετά την εντολή του προέδρου της Βενεζουέλας κ. Τσάβες να φύγει ο πρέσβης των Η.Π.Α. από την Βενεζουέλα, η Ουάσιγκτον είπε την Παρασκευή, 12 Σεπτεμβρίου 2008, ότι και οι Η.Π.Α. σχεδιάζουν να διώξουν τον πρέσβη της Βενεζουέλας.
Ο κ. Τσάβες την Πέμπτη κάλεσε τον πρέσβη των Η.Π.Α. να εγκαταλείψει την Βενεζουέλα ως πράξη συμπαράστασης στην Βολιβία, ο πρόεδρος της οποίας κ. Μοράλες έδιωξε επίσης τον πρέσβη των Η.Π.Α. από τη χώρα του, αφού πρώτα οι Η.Π.Α. απέλασε των πρέσβη της Βολιβίας. Και η Ονδούρα είπε ότι θα αναβάλει την αναγνώριση του πρέσβη των Η.Π.Α. και θα υποστηρίξει την Βολιβία και την Βενεζουέλα. Η όλη κατάσταση έχει επιφέρει μια έντονη διπλωματική κρίση στην περιοχή.
Επίσης να προσθέσουμε ότι ο κ. Τσάβες σε ομιλία του επέκρινε σκληρά τους Αμερικανούς, είπε ότι θα καούν στην κόλαση και ότι ο λαός της Βενεζουέλας θέλει την ελευθερία του και δεν θα υποταχθεί ποτέ σε κανέναν.

26 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Camino Chavez. Vaya con Dios hermano.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ,ΔΕΝ ΚΑΤΕΣΤΕΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΘΕΣ ΝΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ Κ ΕΣΤΩ Κ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΧΘΕΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΣ 12 ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΑ ΟΤΙΔΙΑΦΟΡΑ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΜΕ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΑΠΟ ΒΟΡΕΙΑ ΠΡΟΣ ΝΟΤΙΑ,ΠΡΟΣ ΤΟ ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,ΨΕΚΑΖΑΝ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΜΕ ΕΣΤΩ ΤΟΥΣ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΑΝΕΜΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΠΛΩΘΕΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ.ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΧΙΣΕ ΠΑΛΙ;ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΑΣ ΜΕ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΣΥΝΕΒΗ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου ρε Τζάβεζ!Σε πάω!

Ανώνυμος είπε...

Είναι φανερό πως βάσει της οικονομικής δυνατότητας από τον ορυκτό πλούτο (υδρογονάνθρακες) στην οποία στηρίζεται ο Τσάβες, κάνει υπερενέργειες που ίσως μετά να μην μπορέσει να στηρίξει. Κάτι ανάλογο δεν έγινε και με την Λιβύη πριν κάποια χρόνια? Αυτό οδήγησε σε Εμπάργκο το οποίο λύθηκε πρόσφατα. Και ίσως να μην βοηθήσουν όσο δείχνουν οι ρώσσοι. Αφενός έχουν την Βενεζουέλα ένα δυνατό λιμάνι δίπλα στις ΗΠΑ, αφετέρου μπορεί να τους κοστίσει πολύ να στηριξουν την Βενεζουέλα σε μια πιθανή επίθεση από ΗΠΑ (για να μην φέρουν αλυσιδωτές αντιδράσεις).

Unknown είπε...

Tsabes ela na kiberniseis tin Ellada, ela na matheis tous dikous mas ti prepei na kanoun

Ανώνυμος είπε...

Psekasmoi episeis se oloi tin eboia apo kathe kateythinsi, mas exoun kseskisei alla ypomoni synanthropoi YPOMONIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII giati opos leei k o liako o KAIROS GAR EGGYS!!!

Ανώνυμος είπε...

VIVA. CHAVEZ PARA SIEMBRE

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΛΑ Ο ΤΖΑΒΕΖ, ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ Η ΥΠΟΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ! ΙΣΩΣ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΑΡΡΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΟΥΝΗΘΕΙ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΑΦΗΝΟΥΜΕ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΣΤΡΑΤΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΘΡΑΣΥΤΗΤΑ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΣΙΩΠΑΙΝΟΥΜΕ; ΤΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ; ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ, ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΜΕΣΩΣ. ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΚΟΥΝΕ ΣΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΙΝΟΥΝ ΣΕ ΑΕΡΟΠΛΑΝΑ ΚΑΙ ΨΕΚΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΙΔΙΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΟΥΣ; Α ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ! ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΜΕ ΣΑΚΑΤΕΜΕΝΑ ΠΟΔΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΩ ΣΤΟ ΜΠΟΥΝΙΔΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΟΙ ΥΓΙΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΤΕ; ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ, ΚΟΥΝΗΘΕΙΤΕ! Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΗ! ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΨΕΚΑΖΟΥΝ!ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΑ ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΦΟΡΟΥΣ. ΑΥΤΗ Η ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΥ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ! ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ;

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

Εμεις γιατι να μην εχουμε εναν τέτοιο αρχηγο ρε γαμωτο..!!

Μας εχουν κατσει ολοι οι προδοτες στο σβερκο και μας κυβερνανε..αρε (πατερα-μανα-παππου και γιαγια) ελληνες πως τους ανεχεστε τοσα χρονια;;;;

Necrophiliac είπε...

Giasou re Tsaves..opos pantote phonazis..ton bush giadouri..
Autos einai igetis oxi opos allous proskinimenous...gia na men po pious......xeretai...

e.efthymiou
uk

koula είπε...

προς τον ανώνυμο που μιλάει για τους ψεκασμούς.Και στο νομό Πέλλας όταν είναι καθαρός ο ουρανός ψεκάζουν αλλά οι πιο πολλοί δεν τα πιστεύουν και κοροιδεύουν παρόλο που περνούν αεροπλάνα της γραμμής και δεν αφήνουν ίχνος πίσω τους ενω τα άλλα αφήνουν τη γραμμή που μετά απλώνει κι ας πετούν στο ίδιο ύψος.Τους δείχνω αυτή τη διαφορά αλλά δεν καταλαβαίνουν οι πιο πολλοί γελάνε με αυτό που έβγαλε ο Λαζόπουλος τη Δευτέρα ίωση την Τρίτη αντιβίωση

Ανώνυμος είπε...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΣΤΙ ΚΑΒΑΛΑ ΕΧΘΕΣ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ 12-09-08.

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο και στους 2 προεδρους. Επιτελους τολμησαν να αντισταθουν στο λησταρχειο. Οπωσδηποτε θα υπαρξουν συνεπειες γι' αυτην την ενεργεια, αλλα χωρις να αντιστεκεσαι, και να παραμενεις παθητικος σε ολες τις καταστασεις εχει και αυτο δυσαρεστες συνεπειες για τους λαους. Τιποτε δεν κερδηθηκε απο το να παραμενεις παθητικος.

Ανώνυμος είπε...

Οι ψεκασμοι εχουν ξεκινησει στην Αττικη,απο την Πεμπτη το πρωι, και συνεχιζονται ακομα και σημερα, κατι πρεπει να κανουμε, και μαλλον θα μας περασουν και για γραφικους αν το πουμε

Ανώνυμος είπε...

Aρχισαν τα οργανα για τουs αμερικανουs δεν δειχνουν πια να ειναι το φοβητρο που ητανε παλια.Τουs πηραν χαμπαρι και οι πετρεs οτι ειναι μια υπερδυναμη με γυαλινα ποδια.

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑΘΕΛΑ ΝΑΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΝΤΟΥΖΙΝΑ S-300 ΣΤΗΝ ΑΥΛΗ ΜΟΥ........ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΒΕΒΑΙΑ.....ΧΕ ΧΕ ΧΕ

Ανώνυμος είπε...

στην θεσσαλονικη τουλαχιστον στην περιοχη μου τιποτα απο ψεκασμους

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

Οντως το θεμα με τους ψεκασμους ειναι πολυ σοβαρο..και με εννοχλει αφανταστα το γεγονος οτι γνωριζουμε τους σκοπους τους,να μας κανουν υποτονικους κτλ.,και τους αφηνουμε παρολα αυτα να κανουν οτι θελουν,ολους αυτους που με θρασσος ψηφιζουν οτι ειναι εις βαρος μας και μας καταστρεφουν ψυχικα και πνευματικα,ως ποτε;;;εμεις ο απλος κοσμος δεν μπορουμε να κανουμε τιποτα..αλλα ολα ειναι στο σχεδιο του Θεου.οποτε υπομονη αδερφια..
Ο Λαζοπουλος απο οτι αποδειχτηκε μια χαρα την εκανε τη προπαγανδα του κ αυτος,και τον παρακολουθουσα,με τους πολιτικους που τα εβαζε ηξερε καλα γιατι,αφου ουτως ή αλλως το αυτι τους δεν υδρωνει,και δεν υπηρχε περιπτωση να τον εννοχληση κανεις γιατι θα αρχιζαν αλλα σεναρια μετα..Αλλα οταν βγηκε το θεμα με τους ψεκασμους αλλα και με τον Μαξιμο(δε συμφωνω καθολου με τον τροπο που βγηκε και τα παρουσιασε τα πραγματα αυτος αλλα ειχε και αυτος το σκοπο του..)περι τελος του κοσμου,που ειπε οσα ειπε,ολο ειρωνεια ηταν..εμεις που τα πιστευουμε ειμαστε "συνομοσιολογοι" και τρελλοι..
Εχουμε πολλα μετοπα ανοιχτα και μεγαλο πολεμο..Να δοξαζουμε το Θεο και ολους τους Αγιους που μας προστατευουν..

Καλυτερα τρελλος,παρα προδοτης..

Αυριο ειναι μεγαλη γιορτη..Του Σταυρου,ας παμε να αναψουμε οσοι μπορουμε ενα κερακι στην εκκλησια,στη χαρη Του,μηπως και μας φωτισει ο Χριστος μας..

www.youtube.com/aspr3 είπε...

τελικα πιστευω οτι ο τσαβεζ ειναι αυτος που θα σκοτωσουν συμφωνα με την προφητεια

fotiskaf είπε...

mipos prospathoun na prokalesoun vroxi?

Ανώνυμος είπε...

3Ε Λ 3Ε Φ Θ 3Ε Ρ Ι Α


ΝΟΤΙΟΣ

Ανώνυμος είπε...

WARNING: ΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΜΠΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ LIAKO .GR AΠΟΚΤΑΤΕ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΣΑΣ ΣΥΝΕΧΩΣ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΙΒΑΡΙΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΨΕΚΑΣΜΟΥΣ.ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΝΑ ΕΠΙΜΕΝΕΤΑΙ LIAKO.GR ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΜΑΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ektimo oti o Javes ine sto 5 na klisi tis kanoula..giati afou apotixan na anatrepsoun ton Morales stin volivia giati tous pirane xampari oi exelixis eki tha ine MEGALES ....

Oso gia tous psekasmous ta Sapakia energoiisan ton mixanismo polaplon epemvaseon meso ton psekasmon NIXTA-MERA pantou isos se oli tin eyropi...Tha prepi na erotithi o Poutin kai na paremvi !! Monos autos pleon theli kai mpori oloi oi alloi ine antropoi pou pleon anikoun sto kopadi ton SAMAEL . Oso gia autous pou akomi kimounte kai diafonoun legontas vlakies otan tous leme Kitaxkte epano ton ourano kitaxte kai paratiriste ...aplo ine ...kapioi to pernoyn psilo-xampari..kapioi omos eki...ston YPNO ...o NOON NOITO oi ipoloipoi as pesoune ston ipno pou edi exi xipno...
STAMATISTE TOUS PSEKASMOUS TORA !!!!! LAMOGIA-SKOTOINOI-APANATROPOI SATANADES!!!! ALIOS THA PAROUME TA SNAIPER KAI ARXISOUME NA SAS RIXNOUME !!!!

Ανώνυμος είπε...

γεια σας.. προχτεσς ψεκαζανε στα χανια που ειμουνα.. ριξανε αρκετο πραγμα παντως και μου εκανε εντυπωση με την αποψη οτι περιμενουν τελικα να γυρισουν ολλοι απο τισ καλοκαιρινες αδειεσ και να τους μαντρωσουν και να αρχισουν να ,,ριχνουν,,!!! (απτερα)

Ανώνυμος είπε...

ΕΙΝΑΙ ΦΑΝΕΡΟ ΠΛΕΟΝ ΟΤΙ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ "ΚΑΤΣΕΙ"
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Κάτι σχετικό με τους "ψεκασμούς" (δεν ξέρω αν είναι αλήθεια, ούτε μπορώ να πω πως το πιστεύω με βεβαιότητα). Παρατήρησα κάτι το οποίο μου προξένησε μεγάλη εντύπωση-διορθώστε με αν κάνω λάθος:Έχετε προσέξει πως, εκτός από τους "τακτικούς" ψεκασμούς ανεξαρτήτως καιρού, επιπλέον ψεκάζουν δύο ή μία μέρα πριν ενσκήψει βαρομετρικό χαμηλό??? Αυτό είδα προχθές στον ουρανό της Δυτικής Ελλάδας και, απ'όσο θυμάμαι, συμβαίνει αρκετά συχνά...Για σκεφτείτε το παρακαλώ... Με τη βροχή κατεβαίνουν ευκολότερα τα πάσης φύσεως αιωρούμενα σωματίδια.