Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΝΑΤΟ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΤΑΙ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο γ.γ. του ΝΑΤΟ κ. Σέφερ, συνοδευόμενος από εκπροσώπους και από τις 26 χώρες-μέλη του ΝΑΤΟ, επισκέπτεται τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008, τη Γεωργία, όπου θα έχει συνάντηση με τον Γεωργιανό πρόεδρο κ. Σαακασβίλι, για να συζητήσουν την προοπτική ένταξης της Γεωργίας στο ΝΑΤΟ.

19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε ήσυχο τον Βλαδίμηρο, γιατί δεν μασάει ο κοντός!

Ανώνυμος είπε...

malista..k xwnetai twra k to nato.oloi kseroume ti einai to nato k poios apofasizei ekei sto nato mesa.kati paizetai k sxediazete.k mesa xwmenh einai k h tourkia.giauto k kala h enwsh tou kaukasou...

Ανώνυμος είπε...

tosh anupomonhsia na baloun nte k kala thn gewrgia sto nato...auto dioti apo thn gewrgia mesa efoson anhkei sto nato mporoun na baloun stratiwtikes tous dunameis k na kanoun baseis,oxi mono na thn poun sto putin alla k na exoun pleonekthma gia na eisbaloun sto iran..gia na doume thn epomenh kinhsh tou vladimirou..

Ανώνυμος είπε...

ΣΑΣ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΗΝ LEHMAN BROTHERS ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΑΤΕ.ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?
ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΑΣ, ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΔΩ ΣΕ ΦΙΛΟΥΣ...ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΝΑ ΒΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ..
ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΜΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΑΡΤΗΣΑΤΕ.ΓΙΑΤΙ??
ΓΕΙΑ ΧΑΡΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ
ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ
ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

THN KINHSH MAT STO PAIXNIDI NA DOUME POIOS 8A THN KANEI...

Ανώνυμος είπε...

Liako pes ti sou pe o papa Giwrgis kale mou anthrwpe!ta gegonota trehoun!
Ade twra to nato hwnetai..gia na doume pws tha adidrasei i arkouda..as min xekinisei pali polemos k xathoun athwoi..

Ανώνυμος είπε...

Oλα τα καλα παιδια του νατο λοιπον κατευθασαν στην γεωργια για να εξοφλησουν οπωs ολα δειχνουν το γραμματιο που υποσχεθηκαν στο σακασβιλι μετα και τηs υπηρεσιεs του που προσεφερε στουs αμερικανουs με το να εισβαλη στην οσσετια και να δωση το δικαιωμα στουs αμερικανουs να κυκλοφορουν σχεδον ανετα στην περιοχη σε δηθεν ανθρωπιστικη βοηθεια τουs προs αυτουs.Ενω ο πραγματικοs σκοποs τουs ηταν σε πρωτη φαση να τεσταρουν τον τσαμπουκα του πουτιν και πηραν ενα γερο μαθημα απο αυτο, και σε δευτερη φαση σε συνεργασια με τουs ισραηλινουs να μεταφερουν βαρυ στρατιωτικο εξοπλισμο σε στρατιωτικη βαση νοτια τηs τυφλιδαs οπου ηδη την ξανα φτιαχνουν μετα και τουs βομβαρδισμουs των ρωσων για να πληξουν εν ευθετω χρονο το ιραν.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΕΣΤΕ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΙΚΡΗ ΑΙΤΙΑ....
ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΤΑΡΤΙΚΑ.
ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΥ ΤΡΙΒΕΛΙΖΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ;
ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑΣ, ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΒΗΜΑ Η ΡΩΣΙΑ;
ΝΑ ΜΙΑ ΣΚΕΨΗ ΓΙΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗ : ΓΙΑΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΞΑΦΝΙΚΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΕΝΩ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΕ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΚΑ; ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤ' ΕΝΤΟΛΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗΣ Η ΠΡΟΣΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΤΟΥ ΚΑΥΚΑΣΟΥ; ΝΑ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΣΤΟ ΝΑΤΟ, ΝΤΕ ΦΑΚΤΟ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΓΝΩΜΕΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ κλπ. ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΓΙΚΟ: ΤΙ ΓΛΩΣΣΑ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΡΕ ΠΑΡΑΣΤΑΤΕΣ; ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ. ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΟ ΙΔΙΩΜΑ, ΕΝΩ Η ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΝΟΜΙΜΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΣΤΑ ΣΚΟΠΙΑ. ΒΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΣΘΕΝΑΡΑ ΤΙΣ ΣΚΟΠΙΑΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΣΑΝ ΑΛΛΟΥΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΝΑ ΟΡΜΟΥΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΞΗΝΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ ΤΟΥ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΤΙ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.......
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΑΣ .
ΓΙΑΝΝΗΣ

Ανώνυμος είπε...

pantws..opws exw meletisei ton putin,prwton panta einai 2 bhmata pio mprosta.k deuteron an xasei kapou pismwnei k to ksana kerdizei.

magos είπε...

Οι άνθρωποι δεν έχουν την αίσθηση του κινδύνου. Είναι ξεροκέφαλοι. Ο Πούτιν είχε προειδοποιήσει για το Κόσοβο (ότι θα αποτελέσει προηγούμενο και για άλλες αποσχισθείσες περιοχές) και όντως απάντησε δυναμικά στην εισβολή των Γεωργιανών στην Νότια Οσετία. Έχει επίσης προειδοποιήσει ότι η ένταξη Γεωργίας και Ουκρανίας στο ΝΑΤΟ αντιτίθεται στα ρωσικά συμφέροντα.
Θέμα χρόνου είναι πλέον να κάνει θερινές τις δύο πρώην σοβιετικές δημοκρατίες από μια ασήμαντη αφορμή καθώς την αιτία την έχει.
Αν ήξεραν οι λαοί της Γεωργίας και της Ουκρανίας σε τι κίνδυνο τους βάζουν οι ηγέτες τους θα έριχναν τις κυβερνήσεις τους τώρα.
Δυστυχώς ανήκουν στη δεύτερη γενιά των χωρών (αμερκανικής επιρροής) όπου μαζί με άλλες (Τσεχία, Πολωνία, κλπ) τρώνε το παραμύθι και την αμερκανοσιωνιστική προπαγάνδα.
Και ο πιο άσχετος καταλαβαίνει ότι οι κινήσεις αυτές των Νατοϊκών είναι αυτοκαταστροφικές και αποτελούν βούτυρο στη φέτα του Βλαδίμηρου.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ...
ΤΟ ΝΑΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΚΡΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗ ΡΩΣΙΑ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΥΡΑΞΗΣ...

Ανώνυμος είπε...

Η Αμερικη βαζει μπροστα αλλες χωρες-κοροιδα, οπως τωρα την Γεωργια, δια να εμπλακουν με την Ρωσσιαν,και η ιδια να μεινη ανεπαφη. Αυτο εξυπηρετει το νατο.
Ομως οι αλλες χωρες δεν εχουνε κουκουτσι μυαλο να τις βαζουν να σκοτωνονται και η Αμερικη να κανει την πλακα της; Προτιμωτερο κατα πολυ ηταν να εξακολουθουσαν να τρωνε βαλανιδια στα δενδρα, παρα τωρα.

Ανώνυμος είπε...

Καινούριο διαμερισματάκι στη συλλογή ακινήτων του κ.ΝΑΤΟ! Ευάερο, ευήλιο, με θέα σε βουνό (Καύκασος) και θάλασσα (Εύξεινος) αλλά κυρίως με ήδη εγκατεστημένες τις σωληνώσεις του φυσικού αερίου και το λέβητα για θέρμανση!!! Τι άλλο να ζητήσει κανείς για ν'ανοίξει το σπιτικό του... Καλορίζικο βρε!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ.ΠΟΥ ΕΙΣΑΣΤΑΝ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟΣ?ΚΑΝΑΤΕ ΓΑΡΓΑΡΕΣ ΟΤΑΝ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ.ΠΑΝΩ ΑΠΟ 3000 ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΠΑΤΕ ΓΙΑ ΜΑΓΚΙΕΣ ΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ.Ε ΡΕ ΤΙ ΕΧΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ.ΘΑ ΣΑΣ ΨΑΧΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΣΑΣ

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ ΜΕ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΠΑ'Ι'ΡΑΜΙ ΚΑΝΟΥΝ.ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΡΩΣΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΘΑ ΛΑΒΕΙ ΤΕΛΟΣ ΣΕ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟ ΕΔΑΦΟΣ,ΟΠΩΣ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...ΑΣ ΕΛΠΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ.

Gigas

medabots είπε...

kai to n.a.t.o. taksidakia kanei mou fenete

Ανώνυμος είπε...

geia sou synagwnisth dimostheni...xtes akousa ston radiofwniko stathmo best stis eidhseis oti kapoioi ellhnes hacker mphkan sto logismiko tou cern k tous apodeiksan gia thn deithen asfaleia tou peiramatos k kourafeksala...to wraio einai oti tous grapsan sta ellinika parakalw oti ayth th fora thn glitwsan fthna k tous katevasan mono ta vrakia...kati eleges oti den tha tous katsei h fash ....thymase?swstoooos -ioannis-

akis είπε...

ΒΡΕ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΑΓΟΥΔΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΚΑΛΩΣ ΤΑ ΛΑΓΟΥΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΦΥΞΟΥΝ ΟΙ ΚΟΛΟΙ (GOING THROY0

Ανώνυμος είπε...

ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΕΙΣΑΣΤΕ ΚΑΙ ΡΩΣΟΦΙΛΟΙ!