Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΓΑΛΛΙΑ ΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΚΥΡΩΣΕΙΣ ΣΤΟ ΙΡΑΝ, Η ΚΙΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ

Εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Γαλλίας την Τρίτη, 16 Σεπτεμβρίου 2008, δήλωσε ότι μέσα στις επόμενες εβδομάδες πρέπει να επιβληθούν νέες κυρώσεις στο Ιράν από το Συμβούλιο Ασφαλείας του Ο.Η.Ε., γιατί δεν έχει σταματήσει το πυρηνικό του πρόγραμμα. Και οι Η.Π.Α. συμφωνούν και έχουν ζητήσει επίσης να επιβληθούν κυρώσεις. Η Κίνα όμως αντέδρασε έντονα, δηλώνοντας ότι η επιβολή κυρώσεων δεν θα λύσει το πρόβλημα. Πιστεύουμε ότι ο καλύτερος τρόπος για να βρίσκεται λύση σε τόσο σημαντικά θέματα είναι ο ειρηνικός διάλογος και οι διαπραγματεύσεις, δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου εξωτερικών της Κίνας.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Σ’ αυτόν τον γύρο η Κίνα είπε να το παίξει σύμμαχος της Ρωσίας.

Ανώνυμος είπε...

Καλα ειναι θεμα χρονου....

Ανώνυμος είπε...

ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΙΩΝΙΩΣ ΑΠΛΗΤΟΙ ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΑΡΩΜΑΤΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠ' ΟΛΑ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥΣ(ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ Η ΥΓΕΙΑ ΛΕΓΑΜΕ ΠΑΝΤΑ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΛΗΣΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΥΝΙΘΩΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΤΕΙΗΣ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΧΩΡΕΣ.
ΑΥΤΗ Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΛΗΞΙΑ ΕΧΕΙ ΓΙΑΤΡΕΙΑ.
Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ!

Gigas

Ανώνυμος είπε...

Milane gia eiriniko dialogo k oi NAZI? Kalo k auto... As stamatisoun auta pou kanoun prwta mesa sto kratos tous k meta as milisoun.... Apopsh mou...

Basilis Ymhttos

medabots είπε...

arxizei to panigyri