Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2008

ΡΩΣΙΚΟ ΕΜΠΑΡΓΚΟ

Ο Πούτιν αφού «καθάρισε στα γρήγορα» με την Γεωργία, άρχισε να χτυπάει τους Αμερικανούς εκεί που τους πονάει: στο χρήμα. Έτσι άρχισαν οι απαγορεύσεις εισαγωγής διαφόρων προϊόντων από κοτόπουλα. Συνολικά 19 επιχειρήσεις μπήκαν στην απαγόρευση εισαγωγής. Και σίγουρα ο κατάλογος δεν θα μείνει τόσο μικρός.

10 σχόλια:

Nikolas είπε...

Τι εγινε δηλαδη τωρα....πανε τα bush's legs? μμμμ κατι μυριστηκανε οι Ρωσσοι μου φαινεται....οτι μαλλον βρωμανε οι καλτσες του!
Α ρε bushαινα παρατα τους νεφελειμιστικους χαιρετισμους ασπασμους και γλουτοτσιγκλισμους και βαλε και κανα πλυντηριο εκει περα - βουνο τα απλυτα ενα πραγμα (και σουφυγε και η Φιλιπ-πινεζα)!

medabots είπε...

mhn arxisei apo tous rosous telika h peina.gia na doume.an kanoun oi rosoi etsi tous amerikanous oi amerikanoi tha ksespasoun alou

mia είπε...

Είναι αποφασισμένος ο ΄Πούτιν να το φτάσει στα άκρα. Χμ... έτσι όπως πάει το πράγμα η Αμερική θα προσπαθήσει να τον βγάλει από τη μέση είτε με δολοφονία είτε σαν εγκληματία πολέμου... μήπως ο Βλάντο φτιάχνει το δεύτερο δικαστήριο της Σαγκάης για να υπάρξει περισσότερη διακιοσύνη????

Ανώνυμος είπε...

Πλήγμα θα είναι η απαγόρευση: της κόκα κόλα, Τον ταινιών του χόλιγουντ, αυτοκινήτων κ άλλων μεγάλων εταιριών. Αυτό θα είναι τεράστιο πλήγμα για την οικονομία. Πράγμα δύσκολο να γίνει βέβαια...

Ανώνυμος είπε...

ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΡΕ ΒΛΑΔΙΜΟΙΡΕ ΜΕΓΑΛΕ... ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΨΗΛΑ ΕΙΧΑΝ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΜΑΝΕ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ...

Ανώνυμος είπε...

basika afta stin fotografia dn ine kotopoula ine oi amerikanoi polites...

Ανώνυμος είπε...

apollon.el kala eperne i rosia kotes ap tis kotes;

Ανώνυμος είπε...

Καιρός είναι να απαγορεύσει να διαφημίζονται και τα τσιπάκια στην χώρα του.

Ανώνυμος είπε...

Τα αμερικανικα κοτοπουλα ουτοs η αλλοs ειναι ολα μεταλλαγμενα και τιγκα στα χημικα.Σε 24 ωρεs απο την ωρα που γεννιουνται γινονται απο κοτοπουλακια κανονικεs κοτεs.Aρα η ολη αυτη απαγορευση θα κανει καλο και στην υγεια των ρωσων.

Ανώνυμος είπε...

ASTOUS EKEI........EMPENE POUTIN.