Τετάρτη 10 Σεπτεμβρίου 2008

ΡΩΣΙΚΑ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΤΙΚΑ ΠΡΟΣΓΕΙΩΘΗΚΑΝ ΣΤΗ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του ρωσικού υπουργείου άμυνας την Τετάρτη, 10 Σεπτεμβρίου 2008, δύο ρωσικά βομβαρδιστικά Tu-160 Blackjack προσγειώθηκαν σε στρατιωτικό αεροδρόμιο της Βενεζουέλας. Τα βομβαρδιστικά αυτά θα κάνουν κάποιες εκπαιδευτικές πτήσεις πάνω από διεθνή ύδατα τις επόμενες μέρες και μετά θα επιστρέψουν στη Ρωσία, σύμφωνα με την ανακοίνωση.
Τα ρωσικά βομβαρδιστικά πέταξαν ως τη Βενεζουέλα πάνω από διεθνή ύδατα στον Αρκτικό και Ατλαντικό Ωκεανό. Κατά τη διάρκεια της πτήσης τα ακολουθούσαν νατοϊκά αεροσκάφη.

16 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω τα νατοϊκά αεροσκάφη να τράβηξαν καλές φωτογραφίες τα αντίστοιχα Ρ, έτσι για να πάιρνουν ιδέες τι τους περιμένει.... ;-)

Infonaut

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΑΝ ΜΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΟΡΤΩΜΕΝΑ !!

Ανώνυμος είπε...

πάλι την έκανε την πουτινιά του ο Πούτιν

Ανώνυμος είπε...

αληθευει οτι η εικονα του Ταξιαρχη είχε πάει στην Κύπρο στα γεγονότα της τουρκικής εισβολής ενώ

γύρισε μετά πάλι απο μόνη της θαυματουργικά! ???

Ανώνυμος είπε...

aaaaaa!!!

Ανώνυμος είπε...

επρεπε να πανε λιγα χλμ δεξια!!!

tasos είπε...

ο φόβος φιλάει τα έρμεα!!!
χιχιχι

Necrophiliac είπε...

EAM IMOUN EGO O PILOTOS DEN THA TO PIGENA GIA TIN KOUBA...THA TO PIGENA POLY HAMILA GIA KAPOU ALOU POU LEGETE WASHINGTON DC......
KAI DEN ASTIEVOUME....

E.EFTHYMIOU
UK

Ανώνυμος είπε...

τι πουλι ζωρικο ειναι τουτο?οσο ειναι νωρις ΝΑΤΟ παιρνετε απο πισω.σε λιγο..................

medabots είπε...

are tsaves are tsaves

Ανώνυμος είπε...

Ακου κάτι ψέματα...λέει ότι η Βενεζουέλα έχει κάνει επιθετικές εξαγορές σε πετρελαϊκές εταιρείες μέσα στις Η.Π.Α. όπως η Λουκόϊλ, με Ρώσικα και Κινέζικα κεφάλαια.
Ρε λες να.....!!!!

Ανώνυμος είπε...

Oste den pane mono ta karavia ton rosson mexri tin ameriki..pane kai ta aeroplanakia.
Na do tora amerikaniko bomvardistiko pano ap ti ROSSIA

Ανώνυμος είπε...

Afhste ta paidia na kanoun kamia volta... Sto katw-katw ti "dhmokratikos" planhths eimaste? :-)
Otan tha arxisoun oi voltes panw apo tis H.P.A. tote tha doune oti oi Rwsoi den lene famfares...

Ante, se kalo na mas vgei emas tous Ellhnes

ΙΩΑΝΝΑ είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑΤΙ ΑΛΛΑ ΦΟΒΑΜΑΙ ΠΩΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΓΕΙΟ ΚΑΚΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ!!!Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΛΕΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΠΩΣ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΑΥΤΟΥ(ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΕΠΩΝΥΜΟ}ΘΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΓΡΑΜΜΑ ΟΜΙΚΡΟΝ.ΥΠΟΨΙΝ ΠΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΕΘΝΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΜΕ Η {HUGO}.ΕΠΙΣΗΣ Ο ΤΣΑΒΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΟΝΑΔΙΚΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΠΟΥΣ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΟ!!!ΕΚΤΟΣ ΑΥΤΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΑΤΗ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΔΙΩΚΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ,ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΒΟΛΙΒΙΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΕΣΒΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΑΓΑΠΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΒΑΝΟ ΗΓΕΤΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟ ΤΟΥ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΔΩΛΟ ΤΟΥ,ΜΗΝ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΝ ΔΕΙΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΩΝ 9 ΠΩΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΘΗΚΕ Η ΔΗΛΗΤΗΡΙΑΣΤΗΚΕ Η ΠΝΙΓΗΚΕ ΚΑΤΑ ΕΝΑΝ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΤΡΟΠΟ!!!ΙΣΩΣ Η ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΛΛΟΝ ΗΓΕΤΗ.ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΠΡΟΦΗΤΙΑ ΑΥΤΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΠΩΣ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΠΟΛΥ ΘΑ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΣΗ,ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΕΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΩ,ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΜΑΓΚΙΑ,ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΥΦΥΛΙΟ.ΜΗ ΠΤΟΕΙΣΤΕ ΟΜΩΣ,ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΩΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟΠΡΕΠΕΣ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΑΛΗΘΙΝΟΥ, ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΑΘΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ,ΑΛΛΩΣΤΕ ΜΟΝΟ ΕΚΕΙΝΟΣ ΞΕΡΕΙ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΟ ΚΑΚΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΑΣ!!!ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΑ,ΣΤΟΝ ΦΙΝΤΕΛ ΚΑΣΤΡΟ,ΣΤΟΝ ΕΒΟ ΜΟΡΑΛΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΟΥΓΚΟ ΤΣΑΒΕΣ ΓΙΑΤΙ ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΑΓΑΠΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΛΑΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΘΗΡΙΟ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΕΙ ΤΗΝ ΥΠΕΡΟΧΗ ΛΑΤΙΝΙΚΗ ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΗΣΙΟΥΣ ΠΡΟ ΚΟΛΟΜΒΟΥ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ!!!!ΔΟΞΑ ΤΟ ΠΑΤΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΜΗΝ.

AlexTDJ είπε...

Τον Τσάβες ξέρει όλος ο κόσμος και το όνομά του στα ΕΛΛΙΝΙΚΑ (Ούγκο Τσάβες) αρχίζει από "Ο"... λέτε...?

AlexTDJ είπε...

Ευτυχώς δεν είμαι ο μόνος που πιστεύει πως ο Τσάβες μπορεί να είναι το "θύμα" της προφητίας.
Αλλά δυστυχώς με τον ρυθμό που μπένουν τα σχόλια στο blog αυτό δεν μπορείς ούτε να τοποθετήσαι έγκαιρα ούτε να κάνεις συζήτηση :(