Τρίτη 30 Σεπτεμβρίου 2008

ΜΟΝΟ Η ΕΦΗ ΣΑΡΡΗ

Μπορεί πολλοί, επηρρεασμένοι από το βρίσιμο που έφαγε η κ. Σαρρή από τον Λαζόπουλο, να ικανοποίησαν τη δίψα τους για "διαπόμπευση και αίμα", αλλά η Έφη Σαρρή είναι, όπως είπε και ο Λιακόπουλος, η μόνη υποψήφια που μεταξύ ανδρών και γυναικών είπε την αλήθεια. Ποιά είναι η αλήθεια; ΨΗΦΙΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑΥΡΩΣΤΕ ΜΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΥΨΏΣΤΕ ΜΕ.
Όλοι οι άλλοι υποψήφιοι μιλούσαν νομίζεις και το μόνο που τους ενδιέφερε ήταν το καλό του τόπου, η υγεία των παιδιών μας, η κοινωνική γαλήνη και ήταν έτοιμοι να τα παρατήσουν όλα και να αφιερώσουν τη ζωή τους σε εμάς.

Ο όχλος, τον οποίο εκφράζει ο υπεύθυνος της σύγχρονης ρωμαικής αρρένας κ. Λάκης Λαζόπουλος, δεν άντεξε την αλήθεια, όπως ποτέ δεν την άντεχε δια μέσου των αιώνων.

Έτσι για να ικανοποιηθούν τα ένστικτά του όχλου, η Σαρρή σταυρώθηκε, όχι τόσο από τους ψηφοφόρους όπως θα ήθελε, αλλά από τον υπεύθυνο προγράμματος της αρρένας που έδωσε στον όχλο αυτό που ήθελε. Ένα ακόμη θύμα.

Καλώς ή κακώς αυτή είναι η αλήθεια. Το άν ή Έφη Σαρρή θα ήταν καλή βουλευτής ή όχι είναι δικαίωμα του καθενός να το αποφασίσει. Θέλω μάλιστα να σας διαβεβαιώσω ότι θα ήταν πολύ καλύτερη απο μερικούς μερικούς που "τρύπωσαν" στη Βουλή του όχλου που άγεται και φέρεται απο τη σύγχρονη αρρένα που λέγεται τηλεόραση, για να "πιάσουν την καλή".

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Άψογο και πέρα για πέρα αληθινό , όχι τίποτα άλλο γιατί σήμερα έχει πρεμιέρα ο Λάκης...με τους πολυθρονάτους μακάκες επί σκηνής..

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ......

TRUTH είπε...

Είναι τραγικό να μπαίνουν στην Βουλή όλοι οι άσχετοι, οι οποίοι να μην γελιώμαστε και αυτοί χρησιμοποιούν την θέση τους για ίδιον όφελος στο βαθμό που τους επιτρέπει η νοημοσύνη τους.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΜΩΣ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΠΩΣ Ο ΛΑΚΗΣ ΣΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΣΑΤΙΡΙΖΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΓΕΓΟΝΟΤΑ! ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΕΙΧΕ ΤΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΝΑ ΤΗΝ ΚΡΙΝΕΙ ΣΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΤΗ ΘΕΩΡΕΙ ΥΠΟΔΕΕΣΤΕΡΗ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ! ΑΥΤΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΕΓΩ....

Ανώνυμος είπε...

kala re eiste swbaroi re twra to mono pou mas eleipe einai h sarrh sti boulh ti lete reeeeeee pate kala???? poios h sarrh....

Ανώνυμος είπε...

Έλεος βρε παιδιά πόσοι ακόμα σωτήρες θα μπουν στη έρμη Βουλή ,από τους χώρους των καλλιτεχνών και δημοσιογράφων ; Αυτοί εκμεταλλεύονται την αναγνωρισημότητά τους κι εμείς τσιμπάμε σαν χάνοι , καλά τους τα λέει ο Λαζόπουλος γιατί κάποιος πρέπει να τους δώσει να καταλάβουν ότι δεν μας χρειάζονται αυτόκλητοι σωτήρες που το λιγότερο είναι άσχετοι .Όσο για το ότι είναι όχλος Ρωμαϊκής αρένας οι θεατές και οι τηλεθεατές της εκπομπής του Λαζόπουλου , επιτρέψτε μου να διαφωνήσω.

Ανώνυμος είπε...

Mono san anekdoto mporw na dw to sygekrimeno arthro. Opoios thelei na stamatisei na asxoleitai me ta koina kai na perimenei polemarxous, ninja kai alla zarzavatika as paei se kanena vouno na meinei. Oi ellines den leitourgousan pote me tetoio skotadismo.

Twra, se oti afora ta epixeirimata tou arthrou: ftanei na dei kaneis se poio komma itan ypopsifia kai tha katalavei. Otan o arxigos aftou tou kommatos katevainei gia omilia me...typous pou forane perikefalaies na stekontai dipla tou ti allo na pei kaneis... Oso gia to Lazopoulo, an exei dei kaneis tis ekpompes tou mporei eykola na diapistwsei oti epi tis ousias den xaristike se kanenan. Ligi kritiki diladi exoun dexthei ta kyvernonta kommata apo ayton? Kairos na vgeite apo to skotadismo giati etsi den voithate kanenan...

Ανώνυμος είπε...

Σατιρίζει και λίγο μονόπατα όμως, δεν μπορεί και μάλλον δεν θέλει να κρύψει τις προτιμήσεις του !!!