Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ

Ρώτησα το μεσημέρι τον Λιακόπουλο, αν θα υποκύψει στην απαίτηση πολλών φίλων του LIAKO.GR, αλλά και στο πρεσσάρισμα που τρώει απο αρκετά κόμματα για να κατεβεί στις εκλογές.
Με κοίταξε σαν να κοιτούσε κάποιον Νεφελίμ και μου είπε, οτι αν βρεθεί κομματάρχης που θα τον αφήνει να λέει την άποψή του και αν βρεθεί κομματάρχης που θα τον πείσει οτι πράγματι κάτι μπορεί να προσφέρει και αν του βρούμε κάποιον που να μπορεί να τον αντικαταστήσει στις εκπομπές και αν λειτουργήσει το CERN και αν η γιαγιά μου είχε τροχούλια τότε το συζητάει.
Τι να πω !!!!!!!!!!!!!! Πρώτη φορά βλέπω άνθρωπο που ενώ μπορεί να γίνει βουλευτής δεν μπορούμε να τον πείσουμε................

49 σχόλια:

marina είπε...

Ο κ. Λιακόπουλος δεν είναι δυνατόν να γίνει βουλευτής σε ένα ψευδοκράτος δεν νομίζω ότι το αξίζει. Εξ' άλλου θα έχει πολλά να κάνει όπως και όλοι όσοι δουλέψατε γιά την αφύπνιση των Ελλήνων στην Ελλάδα με πρωτεύουσα την Αγιά Σοφιά. Δεν είναι τυχαίο!!
Είθε και του χρόνου στην Αγιά Σοφιά λοιπόν.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον άνθρωπο να έχει άποψη και γνώμη. Μην προσπαθείτε να τον φιμώσετε κι αυτόν! Έτσι Δημοσθένη, Δυνατά, Ελεύθερα και Ελληνικά!

Ανώνυμος είπε...

κοιτα λιακοπουλε.Αν δεν γινεισ εσει βουλευτης τοτε ποιος να γινει. Παντως εγω θα σε ψυφιζα

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ!!!

Ανώνυμος είπε...

η δικη μου αποψη ειναι πως ο κ λιακοπουλος εχει δικιο που δεν γινετε βουλευτης.Μπορει να πει περισσοτερα απο την τηλεοραση.

antonis_sim?? είπε...

Μακρά απ αυτά Λιακό!Σε θέλουμε απ αυτή τη θέση που βρίσκεσαι.

Ανώνυμος είπε...

Φυσικά και μπορεί να γίνει βουλευτής, αλλά προσφέρει περισσότερα στην κοινωνία αυτή τη στιγμή από το πόστο που είναι!

Ανώνυμος είπε...

den xriazete na paei se kanena komma.gia pio logo na gini ipalilos tetraetous simvasis.an kai o liakopoulos malon monimos tha gini.o monos monimos apo tin pliopsifia ton asxeton.

Ανώνυμος είπε...

kai kala kanei re, ti voyleyths kai ahdies.ean kanei kati tetio tote tha xasei ola extise.otan mpeis se ena komma einai san na peftoynoi fileleytheres idees soy se ''komma''

Ανώνυμος είπε...

Λιακό μην τυχον γίνεις πολιτικάντης. Εκτός αν ανήκεις σε κάποιους που και καλά "πολεμανε" το σύστημα σαν ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ και γίνονται βουλευτές και μετα μην τους ειδατε μην τους απαντησατε. Να μην λεμε ονόματα οπως λέει και γνωστό άσμα........

Ανώνυμος είπε...

λιακό άσε τα βουλευτιλίκια και γράψε το 4,5,6 και γρήγορα.
Τελείωνε!!!

Ανώνυμος είπε...

YPARXOUN KAI TA MIKRA KOMATA.MIKRA KAI STA8ERA.OPWS EINAI KAI H ZWH MAS.
MIKROS KAI META MEGALOS LIAKOPOULE.
O LAOS PSAXNEI MIA ALLH ELLAS.OPWS THS AKSHZH NA EINAI STHN EYROPH.NA MHN MAS EXOUN MIA ETSI KAI THN ALLH GOUBETSH LIAKOOOO.EMPENE DYNATA KAI ELLHNIKAS TOPA: ARETH NA EXEIS LEGEN. MONO MHN KSEXNAS TON ELLHNA KAI POU PREPH NA BRHSKETE O ELLHNAS.PWS LEME SEBASMOS STON DASKALO ETSI SEBASH STON ELLHNA.

Ανώνυμος είπε...

Όχι μόνο να μην βάλει υποψηφιότητα για πολιτικός αλλά και να παψει να αναφέρει τους πολιτικούς γιατί χάνει κάτι από την αξία του δυσαρεστεί τους οπαδούς και πελάτες του παινεύοντας ορισμένους.
Να μας μιλαει περισσότερο για τους Αγίους για την Ελλάδα στα βάθη
των αιώνων για την νέα τάξη πραγμάτων την τεχνολογία όπως κανένας άλλος δεν τα γνωρίζει για μάθουν όσο το δυνατόν περισσότεροι την αλήθεια

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθενη μην τους ακους...
Αρχηγε μην κανεις το λαθος και ασχοληθεις με την πολιτικη. Εσενα ο ρολος σου ειναι αλλος.... η αφυπνιση των απανταχου Ελληνων !!!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΦΙΛΕ!!

ΔΕΣ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΟΥ!!!!

ΟΜΩΣ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΔΕΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑ ΙΤΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΟΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΑΠΟΨΕΙΣ..

ΟΛΟΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟ ΤΟΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΝΩΘΟΥΝ..ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΓΟΜΑΣΤΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ.

ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΕΜ ΟΛΟΙ ΛΙΓΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΞΗ ΜΙΑ ΕΥΡΙΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΚΑΤΑ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΒΟΗΘΗΣΕ ΤΑ ΜΕΓΙΣΤΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΣΤΟ ΝΑ ΑΦΥΠΝΗΣΤΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΥ ΚΟΙΜΟΤΑΝ ΤΟΝ ΥΘΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕς ΦΙΛΛΕΛΗΝΙΚΕΣ ΚΑ ΙΑΠΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΑΠΟΨΕΙΣ.

ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΑΚΟΥΣΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΕΒΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.Ο ΤΟΠΟΣ ΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΑΙΤΕΙ.

Ανώνυμος είπε...

Δημοσθένη,
αν βρεθεί κομματάρχης που θα σε αφήνει να λες την άποψή σου, αν βρεθεί κομματάρχης που θα σε πείσει ότι πράγματι κάτι μπορείς να προσφέρεις και αν σου βρούμε κάποιον που να μπορεί να σε αντικαταστήσει στις εκπομπές και αν λειτουργήσει το CERN και αν η γιαγιά του παιδιού που προσέχει είχε τροχούλια,
κοίτα μη πας σε καμιά ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΚΚΕ, ΣΥΝ, ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ, ΠΡΑΣΙΝΟΥΣ ΟΙΚΟΛΟΓΟΥΣ ή ΕΝΩΣΗ ΚΕΝΤΡΩΩΝ!

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗΗΗΗΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕΕΕ ΛΙΑ-ΚΟ-ΠΟΥ-ΛΕ!!!!!!!!!!!!!

ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΣΕ ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΙΑ-ΚΟ-ΠΟΥ-ΛΕ!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Συνήθως όσοι αποφασίζουν να ασχοληθούν με την πολιτική δεν ενδιφέρονται για την κοινωνική πρόοδο, ούτε για το κοινό όφελος, παρά μόνο για τον προσωπικό τραπεζικό λογαριασμό τους. Είναι δε, όλοι τους άβουλοι και άφωνοι. Ας μη δούμε και το Λιακόπουλο μέσα σε αυτούς. Θα ήταν απογοήτευση. Ας παραμείνει καθαρός και ας μη λερωθεί με τους κουστουμαρισμένους και ταγμένους.
Δήμητρα

Διόνυσος είπε...

Γεία σου ρε Λιακόπουλε.
Σε θέλουμε όπως είσαι.Αυτοί σε θέλουν μόνο για τους ψήφους και μπορεί να σε λερώσουν.Δεν πιστεύουν στην ορθοδοξία και σε προφητίες. Αυτά είναι για αυτούς ψιλά γράμματα. Εάν πίστευαν θα είχαν κάνει κάτι από μόνοι τους.
Αν θέλεις κάνε κάτι δικό σου με ανθρώπους που γνωρίζεις εσύ.

ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΟΡΕ ΠΑΙΔΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Ο Δημοσθένης δεν πρόκειται να ασχοληθεί με αυτούς τους 300 ανίκανους.

Είναι καλός επιχειρηματίας και χαλάλι του αφού ξυπνά μια μεγάλη μερίδα του κόσμου.

Πιστεύω ότι μετά από λίγα χρόνια θα γίνει μια μικρή επανάσταση και ο λαός θα τιμωρήσει αυτούς που ξεχνάνε ότι η Ελλάδα δεν είναι ανύπαρκτη.

Το ότι είναι μικρή δεν μου λέει τίποτα. Απλά κυβερνάται από μετριότητες οι οποίοι όταν εμφανίζετε ο ικανός τον καταστρέφουν μέσω του συστήματος.

Ανώνυμος είπε...

Δαγκωτο στον Λιακοπουλο χαλαρα!!!!

:)

Αγαπητε συντακτη του σχολιου αυτου,

Μια εκφραση μονο πιστευω οτι θα εκανε τον Κο Λιακοπουλο να το σκεφτοταν και αυτη ειναι "Για την Ελλαδα μας και μονο που σε χρειαζεται!"

Ο Κος Λιακοπουλος ξερει οτι η Ελλαδα χρειαζεται καποιον πραγματικα να την στηριξει και ξερει οτι αυτη την στιγμη περναει δυσκολους καιρους και για αυτο ολοι εμεις που αγαπαμε και την Ελλαδα μας και τον Κο Λιακοπουλο (ξεροντας οτι και αυτος μας αγαπα παρα πολυ γιατι ζει και περνει δυναμη μεσα απο εμας και το ιδιο και εμεις) θα θελαμε ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να τον δουμε να Ηγετη της η' σε καποια κυβερν. θεση.
Βεβαια δεν αλλαζει η αγαπη μας για σενα κε Λιακοπουλε ειτε το κανεις ειτε οχι αυτο το ξεκαθαριζω(ειμαστε κολλημενοι μαζι σου) αλλα πιστευω οτι μια φλογα χρειαζεται για να λαμψει παλι το Ελληνικο πνευμα και δυναμη, λενε οτι μια σπιθα και μονο απο μια φλογα ειναι ικανη να αναψει μπουρλοτο και να τα καψει ολα-τα παντα-. Αυτη η φλογα εισαι εσυ Κε Λιακοπουλε να το ξερεις! Η μονη ελπιδα που μπορει να μας σωσει και να εμψυχωσει το λαο μας.

Θα ηθελα να μεταβιβασετε το μηνυμα αυτο σε εκεινον οχι βεβαια για να του "γλυκανο τα ματια και τα αυτια με το μηνυμα αυτο" αλλα γιατι θελω να ξερει τι πιστευω εγω (ενας ανωνυμος)και πιστευω τοσα ατομα εδω που θελουν να δουν το Κο Λιακοπουλο στην Κυβερνση.

Μια λυση που θα μπορουσα να προτεινω ειναι (με τα λιγα που ξερω) εφοσον δεν θελει ο Κος Λιακοπουλος να βαλει καποια " ετικετα " απο τα υπαρχοντα κομματα και καλα θα κανει !!! θα προτεινα την εναρξη καποιοου καινουργιου κομματος με Προεδρο εκεινον (αν μη τι αλλο τα στατιστ/κα απο τους counters και τις σ'μετοχη μας στην TV Kαι στο site οχι απλα το ανεβαζουν τοσο αλλα μην σας πω οτι θα εισερχοταν και στη βουλη!
Απο την αλλη θα μου πειτε χρειαζεται και οικον. στηριξη αλλα πιστευω οτι αυτο δεν ειναι προβλημα ξερω οτι πολυ θα ηθελαν να ακουγαν το ΝΑΙ απο τον Κο Λιακοπουλο και θα εδιναν ακομα και απο την τσεπη τους χρηματα για να βοη8σουν το κομμα αυτο.


Σε ευχαριστω Κε Λιακοπουλε για αυτο που μας προσφερεις Φιλικα και με πολυ αγαπη.

Ανώνυμος είπε...

Είναι από τις λαμογιές του συατήματος. Φωνάζει κάποιος και τον ακούνε πολλοί; Κάντε τον βουλευτή να του βουλώσοτμε το στόμμα με τα λεφτά του βουλευτικού μισθού και επειδή έχουμε και επαγγελματικό ασυμβίβαστο, κλείστε και την "Ελλήνων Πολιτεία".

CHECK MATE, NEW WORLD ORDER WINS!!!

Βρε λαμόγια, για ηλίθιο τον περάσατε τον Λιακόπουλο;

e

Υ.Γ. Τον φαντάζεστε βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ; Χα Χα Χα!!!

Alexander είπε...

liako kane diko sou komma k kateba!!!!k emeis mazi sou!!!!

Belisarios είπε...

Είναι αλήθεια ότι θα θέλαμε πολιτικούς με άποψη και καρδιά Ελληνική που να μην φοβόνται να τα πούν έξω από τα δόντια τουλάχιστον όσα μπορούν να λεχθούν. Πόσο μάλλον και να πράξουν. Είναι ήδη μέσα στην βουλή αρκετοί από αυτούς που μιλούν και λένε διάφορα. Μερικά από αυτά είναι όντως ενάντια στο κατεστημένο. Μήπως όμως είναι στάχτη στα μάτια μας; Γιατί έργο δεν βλέπουμε να γίνεται. Άλλωστε ρε παιδιά ..δεν προλαβαίνουμε για κόμματα. Ο Θεός να μας φωτίσει ποιό είναι το καλύτερο. Δεν μου φαίνεται όμως καλή ιδέα το βουλευτιλίκι. Προσοχή... Ο Πολέμαρχος θα κατέβει για βουλευτής; Ε τότε γιατί να κατέβει ο Λιακόπουλος;

Foititis είπε...

Γίνει, δεν γίνει για μας είναι ήδη πρωθυπουργός στην καρδία μας!! Τα άλλα τα Nefelim-ίστικα συστήματα να τα αφήσει στην άκρη!

Άντε να πω και γω κανένα ανέκδοτο...


-Γιατί δεν βγήκε ποτέ 3ος ένας Nefelim σε αγώνες;

-Γιατί το μετάλλιο είναι χάλκινο :P

Ανώνυμος είπε...

Αδερφέ Δημοσθένη, θα μου επιτρέψεις να προσθέσω και εγώ τη φωνή μου στο θέμα αυτό.

Μην προσπαθήσεις να γίνεις βουλευτής. Όχι γιατί δεν αξίζεις. Όχι γιατί δεν θα προσφέρεις. Αλλά σε ένα αρρωστημένο περιβάλλον, ακόμα και ένας καλός σπόρος θα καταστραφεί.

Μέχρι πριν λίγο καιρό πίστευα πως το Ελληνικό Έθνος έχει ημερομηνία λήξης. Καμία ελπίδα στο εσωτερικό ενώ η καρδιά της Ελλάδας που χτυπά στο εξωτερικό (πάλι καλά) αργόσβυνε. Απέδειξες όμως πως υπάρχει ελπίδα. Η αφύπνιση των Ελλήνων είναι πιο σημαντική και το ξέρεις. Αν κατέβεις για βουλευτής τώρα θα με απογοητεύσεις τη στιγμή ακριβώς που μου έχεις δώσει ελπίδα. Αυτό το κρύο ντους δεν θα το αντέξω.

Άλλωστε, το αναποδογύρισμα της ιεραρχικής πυραμίδας δεν μπορεί να γίνει ακόμα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΙΤΑΞΕ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΜΕΙΣ ΞΕΚΙΝΗΣΑΜΕ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΦΑΝΗΚΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΣ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΟΝΤΙΑ ΘΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΠΟΛΛΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΣΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΛΟΥΠΩΝΕΣΑΙ!ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΙΣ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΙΔΑΝΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΕ ΕΠΕΙΘΕ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΜΗΝ ΔΕΧΤΕΙΣ!ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΟ ΘΕΟ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΕΣ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΟΙΞΕΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ!ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΑΛΛΑ ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ!ΒΕΒΑΙΑ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ........

tasos είπε...

Δημοσθένη, θα ήταν μεγάλη απογοήτευση για όλους μας, φαντάζομαι, αν γινόταν κάτι τέτοιο.
καλά είσαι όπως είσαι βρε αδερφέ, τι τις θες τις συναναστροφές με αυτούς τους πουλημένους που πάνω από Θρησκεία, Πατρίδα και Οικογένεια βάζουν τη τσέπη και την καρέκλα τους!!!

ellast είπε...

οχι οχι οχι πολιτικοs

ellast είπε...

οχι οχι οχι πολιτικοs

ellast είπε...

o kairos gar eggus

medabots είπε...

mh ginei pote Bouleyths.oloi meta apo ekpompes ginan Bouleytes.(p.x.)velopoulos kai adonhs georgiadhs eidame ti kanan.milan kai den akougontai

polemarxos82 είπε...

ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ Κ.ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ!!

Ανώνυμος είπε...

ton goustarw egw kai poloi alloi giauton akrivws ton logo....epeidi den anoiki se kanena politiko komma kai auta pou leei den krivoun kapoio politiko skopo!!!stin periptwsi pou katevei se ekloges tha ksenerosw apisteuta kai pistevw mazi mena poloi akomi!!!

Ανώνυμος είπε...

δεν ξερω ποιος το ανερτησε αυτο!!αλλα δεν ειναι δυνατον οι ελευθεροι να γινουν σκλαβοι!!ο καθε ενας μπορει να γινει οτι θελει,σημασια εχει να εχεις σωστη κριση για το καθε τι!!βρειτε μου εναν στον κοσμο που περασε μια μερα και εγινε κατα μια μερα μεγαλυτερος(αρα εγινε κατι) και ειχε σωστη κριση!!οποτε επιλεγεις!!και εν τελη για να ειναι καποιος ηγετης και να αρεσει σε ολους πρεπει να ειναι σωστος σε ολα αλλα πρωτα πρεπει να ειναι αυτοι που διοικει σωστοι σε ολα!!τοτε ο ηγετης θα σας πει οτι δεν υπαρχει λογος να διοικει σωστους ανθρωπους!!!ΞΥΠΝΑΤΕ!!!ηρθε η ωρα!!!

Ανώνυμος είπε...

Η εξουσια φθείρει.Δεν 8α η8ελα να συμβει αυτο στον Λιακόπουλο.
Απο την αλλη πλευρά όμως, ένα κόμμα ίσως να συγκέντρωνε όλους εμάς τους Έλληνες που σκεφτόμαστε με τον ίδιο τροπο και ίσως περνάγαμε απο την αφύπνιση μονο του κόσμου στην ενεργό δράση για να φτιαξουμε τα πραγματα στην χωρα μας.
Ας αποφασισει τι ειναι καλυτερο και εμεις θα τον στηρίξουμε οπως και να έχει.

Ανώνυμος είπε...

Αφήστε τον ήσυχο. Μπορεί ο προφητευόμενος Ιωάννης να του δώσει κάποιο αξίωμα. Το σκεφτήκατε αυτό;

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΗΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ! ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ! ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΑΝ ΠΑΣ ΓΙΑ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΑΣ ΠΡΟΔΙΔΕΙΣ ΟΛΟΥΣ! ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΦΙΤΙΕΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΙΣ!ΜΗΝ ΕΚΜΕΤΑΛΕΥΤΕΙΣ ΤΗΝ ΔΥΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ,ΜΗΝ ΠΕΣΕΙΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ!ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ ΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΜΠΕΣΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΣ........ΤΕΟ,ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

Thanos217 είπε...

Liako otan se rotane na pas gia vouleutis tha tous les: Ego eimai apogonos ton EL kai me tous doulous ton nephelim den kathomai dipla dipla alla tous kinigao kai tous ta xono!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ο κ Λιακοπουλος εχει αξιαν, επειδη δεν ειναι μαντρωμενος, σε στρουγγα.

Ανώνυμος είπε...

ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΔΑΓΚΩΤΟΟΟΟΟΟ!!!!!!! ΑΝ ΨΗΦΙΖΩ ΛΕΕΙ??ΚΑΡΓΑ!!

Ανώνυμος είπε...

λιακο μολις γινουμε 5.000.000 εδω μεσα προτεινω να συνενοηθουμε και για ενα μηνα να μην πληρωσει κανεις μας δωσεις σε τραπεζες!!να δεις τοτε τι θα παθουν τα λαμογια!!να μην σου πω να κανουμε και μποικοταζ σε ολα τα μη ελληνικα προιοντα και να μην παει κανενας για δουλεια παρα μονο για εργασια!!διοικηση θελουν μονο οι αναρχοι,εμεις εχουμε αρχες αρα γιατι να μας διοικει καποιος?θελουμε το καλο ολλων και οσοι θελουμ αυτο ειναι αγαπημενοι!!οι αλλοι να πανε στα αφεντικα τους τα λαμογια!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ? ΑΦΟΥ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΚΟΜΑΤΩΝ, ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΛΟΓΩΝ,ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ. ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ(ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΡΩΘ/ΓΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΛΟΓΟΣ)? ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Δ Η Θ Ε Ν !!!

Ανώνυμος είπε...

Σε αυτόν το τόπο που ζούμε μάλλον περισότερη επιροή έχουν αυτοί που βγαίνουν στην τηλεόραση και μπορούν να ελέγχουν αυτούς που διοικούν(δημοσιογράφοι σε ρόλο βουλευτών;) Η άποψή μου, ο κ Λιακόπουλος έχει μεγαλύτερη ελευθερία και δύναμη εκεί που είναι. Αλλα ότι και να γίνει, θέλοντας και μή ολοι με τον ένα η με τον άλλο τρόπο προοθούμε τα σχέδια του θεού.

Ανώνυμος είπε...

Τι ειναι αυτα που λετε φιλοι μου?Η λεξη εξουσια σημαινει εκ της ουσι-ας δηλαδη του πυρινα και ο κ.Λιακοπουλος τωρα βρισκεται στον πυρηνα που ειναι ο λαος! αν γινει βουλευτης η υπουργος θα φιμωθει.ΜΗΝ ξεχνατε οι λαοι ειναι ελευθεροι ακομα να λενε τις αποψεις
τους.Οι κυβερνησεις οχι.Αρχηγος δεν ειναι μονο αυτος που ειναι στην
κυβερνηση,ειναι καιαυτος που ηγηται
μιας ομαδας η ενος συνολου με εναν
συγκεκριμενο στοχο η σκοπο,που εδω ειναι η αφυπνηση των Ελληνων!Πως θα
τους αφυπνησει στριμωγμενος απο το
συστημα?Μπορει?Οχι!Και κατι ακομα.
Η καθημερινοτητα δεν τον ενδιαφερει
τοσο.Λεει οτι ειναι ψευτικη των
Νεφελιμ.Γενικα ολο το συστημα ειναι
δικο τους.Αυτο θελετε να υπηρετησει
με το να γινει βουλευτης γιατι να το αλλαξει μονος δεν θα μπορει!
Ισως ειναι γεννημενος με αυτον το
σκοπο.Την αφυπνηση των Ελληνων,το
πνευμα,την ιδεα.περα απο τα καθημερινα τα τριμενα και σαπια!
Αφηστε τον!Ουτως η αλλως ΕΙΝΑΙ
αρχηγος!

Ανώνυμος είπε...

ΔΑΓΚΩΤΟ ΣΤΟΝ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ!!! ΤΕΛΟΣ!

Ανώνυμος είπε...

KYΡΙΕ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΕ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠ' ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΜΟΓΙΑΡΙΔΕΣ! (ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ,ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ Κ ΛΟΙΠΟΥΣ)
ΜΗΝ ΜΟΛΥΝΘΗΤΕ...ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΥΓΙΕΙ ΚΑΙ ΑΜΟΛΥΝΤΟ ΕΙΣΑΙ Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΕΛΠΙΔΑ... Η ΜΟΝΗ ΜΑΣ ΑΛΗΘΕΙΑ...
ΜΑΚΡΙΑ ΤΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΤΕΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΠΟΛΛΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΩΣ ΤΩΡΑ ΤΗΛΕΑΣΤΕΡΕΣ).
ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΑΣΤΕΙΟ ΝΑ Ο ΚΑΝΕΙ ΑΝ ΚΑΙ ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΠΛΗΣΙΑΣΟΥΝ ΑΡΚΕΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. ΤΟ ΜΟΝΟ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΟΥ

Ανώνυμος είπε...

ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΗΜΟΣΘΕΝΗ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗ ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΡΙΞΟΥΝΕ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΣΕ ΠΕΤΑΞΟΥΝ.ΤΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΔΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΛΠΑ ΤΟΥΣ.