Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΥΜΦΩΝΟ ΦΙΛΙΑΣ ΜΕ ΑΜΠΧΑΖΙΑ – Ν. ΟΣΣΕΤΙΑ

Σε μια εντυπωσιακή τελετή που έγινε την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008, στη Μόσχα, η Ρωσία υπέγραψε σύμφωνο φιλίας με την Αμπχαζία και την Ν. Οσσετία. Η πιο σημαντική παράμετρος αυτού του συμφώνου είναι η στρατιωτική συνεργασία μεταξύ των χωρών. Ο ρωσικός στρατός πλέον μπορεί να μείνει στην Αμπχαζία και τη Ν. Οσσετία όχι ως ειρηνευτική δύναμη, αλλά ως τακτικός στρατός για να παρέχει ασφάλεια στην περιοχή.
Επίσης θα υπάρχει συνεργασία και στήριξη από τη Ρωσία και σε οικονομικό επίπεδο.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Φιλιουνται αγκαλιαζονται!

Ανώνυμος είπε...

SOBAROTATES EXELIXIS STIN OUKRANIA .

EGKIROTATES PLIROFORIES ANAFEROUN OTI H KRIMEA PIGE KATALADOS STIN OUKRANIA
H ROSIA TIN DIKDIKI FENETE OTI H ROSOFONES PERIOXES STIN OUKRANIA DA SINXONFTOUN ME TIN ROSIA

B.K.
PATRA

Ανώνυμος είπε...

Για να μαθουμε και λιγη Γεωγραφια.. Η Βορεια Οσσετια που ανηκει? Στην Ρωσσια? Γιατι δεν ακουμε τιποτα γι' αυτην? Με τι κριτηρια υπαρχει βορεια και νοτια? Και εφοσον η νοτια απελευθερωθηκε απο τους Ρωσους γιατι δεν γινεται ενα κρατος με το ονομα Οσσετια? Για να τελειωνει μια και καλη αυτος ο διαχωρισμος σε βορειους και νοτιους!!!

Ανώνυμος είπε...

Γιατι απορειs φιλε μου; και στην ελλαδα υπαρχει αυτοs o διαχωρισμοs βορεια και νοτια ελλαδα πωs αλλιωs θα πλακωνεται ο κοσμοs μεσα και εξω απο τα γηπεδα για να περνανε μεσα στην αναμπουμπουλα τα αντιλαικα τουs μετρα.

Nantia είπε...

Αφού είδαν τα δύσκολα, αποφάσισαν να "συμφωνήσουν"! Αν μπορούσαν, ας έκαναν κι αλλιώς... χαχαχα

medabots είπε...

makari

Ανώνυμος είπε...

Απαντηση προς τον Φωτη και σε ολους που παρακολουθουν τα σχολια...Το σεναριο με βορειους και νοτιους χρησιμοποιειται στην πολιτικη απο την αρχαιοτητα. Προσφατα παραδειγματα βλεπε αμερικανικο εμφυλιο, Κορεα, Βιετναμ, Κυπρο, Οσσετια, και επεται Ανω η Βορεια Μακεδονια?? Χρειαζεται ηγετης που θα οδηγησει/ξυπνησει τον κοσμο που εκτονωνεται στα γηπεδα, για να τους σπασει τα κεφαλια, και να τους χαλασει τα σχεδια.