Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΕΤΟΙΜΟΤΗΤΑ

Εκπρόσωπος του ρωσικού ναυτικού, ο πρώτος τη τάξει καπετάνιος κ. Ντιγκάλο, δήλωσε με έμφαση την Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2008, ότι το ρωσικό ναυτικό εξακολουθεί να είναι μια μεγάλη δύναμη, έτοιμη να απωθήσει οποιαδήποτε απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας, αλλά και να απαντήσει επαρκώς σε κάθε επιθετική πράξη.
Το σχόλιο έρχεται μετά την ειρωνική δήλωση εκπροσώπου του υπουργείου εξωτερικών των Η.Π.Α., του κ. Μακ Κόρμακ, σε σχέση με την ανακοίνωση της Ρωσίας για την αποστολή πολεμικών πλοίων στην Καραϊβική για κοινή άσκηση με τη Βενεζουέλα. Ο κ. Μακ Κόρμακ είπε γελώντας ότι, αν η Ρωσία πράγματι σκοπεύει να στείλει πλοία στην Καραϊβική, αυτό σημαίνει ότι βρήκαν μερικά πλοία που μπορούν να ταξιδέψουν μέχρι εκεί.
«Μην ξεχνάτε ότι το ρωσικό ναυτικό έχει πυρηνικά υποβρύχια και πλοία ικανά να διεξάγουν εκπαιδευτικές αλλά και πολεμικές αποστολές οπουδήποτε στον κόσμο», τόνισε ο κ. Ντιγκάλο. «Η επιστροφή του ρωσικού ναυτικού στους ωκεανούς του πλανήτη είναι πλέον γεγονός, είτε το δέχεστε, είτε όχι», απάντησε στις Η.Π.Α.

12 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Χμ!! Καλο αυτο. Αντε παιδια να βγειτε
και σεις για ταξιδακι. Τοσα σιδερικα που κατασκευασατε θα σκουριασουν καθηλωμενα?.

Ανώνυμος είπε...

επιτελους!και να φανταστειτε οτι δεν ειναι αυτη η απαντησει των Ρωσων για τα αμερικανικα πλοια που βρισκονται στην μαυρη θαλασσα!Τη ειπε και ο Μακ Κόρμακ για το ρωσικο στολο!Νομιζει οτι ειναι καποιος?

Ανώνυμος είπε...

Πολυ γελασαμε με τουs αμερικανουs και σημερα.Αυτα τα αστεια τουs να μην ειχανε μονο,και κατα τα αλλα μια χαρα και δυο τρομαρεs θα ητανε.

Necrophiliac είπε...

Epei na pei kai eipe....(kipriako)
O ekprosopos tou Mac Kormak (amerikanaki)to xeri poli kala oti o stolos tis Rosias einai apo kato apo tin thalassa...

e.efthymiou
uk

mirmidon είπε...

εκει κοντα θα ειναι στην καραϊβικη μπορουν αν θελουν οι Αμερικανοι να δοκιμασουν την πλευση των ρωσικων πλοιων......δεν το βλεπω πιασε μια κοτα στο κυριο ......καφε

Ανώνυμος είπε...

Edw ta ellinika mporoun na ftasoun ekei, ta rwsika tha exoun provlima!

Agis 2nd of Sparta είπε...

Καλα αν γινει λεμε τωρα 3ος παγκοσμιος πολεμος θα ηθελα να γινει μεσα στην Αμερικη. Με τους Ρωσους να βομβαρδιζουν την Ουασιγκτον και να μην μπορουν να κανουν τιποτα. Ετσι ρε Πουτιν στριμωξε τους λιγο να δουνε πως ειναι.

Ανώνυμος είπε...

γεια σου ρε Τσαβες κολλιταρι του Πουτιν

Ανώνυμος είπε...

καταδρομικο Kirov

Nikolas είπε...

Γελα ο μωρος κάν τι μη γελειον ει!
Α ρε Κορμακ αν σου φορεση ο Πουτιν κανα ρωσσικο κορμακι σε βλεπω πρωτη μπαλαρινα στην Βενεζουελλα, να παιζης την λιμνη των κυκνων!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Ρωσσια αρχιζει να κατασκευαζει νεα
υποβρυχια τυπου borei σχεδιαζει να φτιαξει 12 που ειναι μεγαλυτερα απ τα αμερικανικα

Ανώνυμος είπε...

Πλοία στη Μαύρη θάλασσα οι Αμερικανοί, πλοία στην κεντρική Αμερική η Ρωσία! Με σταυρωμένα χέρια νόμιζαν ότι θα έμενε;!!
Δώρα