Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΡΙΔΑ ΟΥΤΕ ΧΡΩΜΑ


Πίεση στις ΗΠΑ και άνοιγμα στους Ρώσους κάνουν οι Τούρκοι, με τη συμφωνία για τους αντιαρματικούς πυραύλους.
Μερικοί με εγκέφαλο μεγέθους καρυδιού, αναρωτιούνται πως γίνεται οι Ρώσοι, που σύμφωνα με τις προφητείες θα "πάρουν" την Πόλη, να πουλάνε όπλα στους μελλοντικούς εχθρούς τους.
Μόλις το είπαμε. Στους ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥΣ εχθρούς τους, πουλάνε απ΄όλα, όπως πουλάνε αεροπλάνα, διαστημόπλοια και πετρέλαιο στους ακόμη μεγαλύτερους και μάλιστα τωρινούς αντιπάλους τους, τουςΑμερικάνους.
Να θυμίσουμε οτι κατά τη διάρκεια του πολέμου στα Φώκλαντ οι Άγγλοι παρά το ότι πολεμούσαν με τους Αργεντινούς τους πουλούσαν αντιαεροπορικούς πυραύλους. Όταν τους ρώτησαν πως γίνεται αυτό, αυτοί απάντησαν business is business.
Aυτά για τους ....... φίλους των Αμερικάνων, που βιάστηκαν να θριαμβολογήσουν για την ΠΡΟΔΟΣΙΑ του Πούτιν κατά των Ελλήνων επειδή πούλησε 800 αντιαρματικές ρουκέτες στους Τούρκους, νομίζεις και ο κοντός έχει αναλάβει εργολαβικά να μας προστατεύει.
Η Ελλάδα βασίζεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και την εύνοια της Παναγιάς.
Το LIAKONEWS έχει την τιμή και το προνόμιο να απευθύνεται σε σκεπτόμενους, έξυπνους και ευέλικτους αναγνώστες, που έχουν τα μάτια ΑΝΟΙΧΤΑ ΚΙ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. Ούτε ρώσικα ούτε αμερικάνικα. Οι υπόλοιποι, ας μάθουν τι παίζει, απο τα σχόλια των φίλων μας και μετά αν το επιθυμούν μπορούν να συνεχίσουν τις εξυπνάδες.

24 σχόλια:

Necrophiliac είπε...

O tourkos to ekatalaven polla pio grigora apo tris imeres...........
Agorazi posikous antiarmatikous piravlous gia dithen tha stamatisi ta tanks tou Poutin...
Tora na doume ean o Poutin tha tou vgali to barouti apo tous misous piravlous..
Ektos kai an ixeri o Poutin oti auta ta antiarmatika then stamatoun ta nea rosika tanks.......

e.efthymiou
uk

medabots είπε...

exei omos onomata Basiliadon kai politikon pano to xrhma mister Putin hahahahahah

Nikolas είπε...

Τωρα βεβαια αυτα πουπουλαει για πεταμα ταχει γιατι απλα εχει βγαλει αλλα (ας πουμε 4-5 γενιες μπροστα).
Και ειπαμε οτι δειχνει η Ρωσσια ειναι κατασκευασμενα ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μια 20ετια πισω (οπως το buran BTC-2 που ητανε κατασκευασμενο το '78 και τοβγαλε τελευταια σε Video - το πειραματικο μοντελλο - σιγα μην μας δειχνανε το κανονικο!)

Ανώνυμος είπε...

pali kala pou xerete eseis ti paizei
tromara sas
ego mia erotisi mono thelo na kano
apo pou ki os pou to thelima tou theou einai na paroun oi ellines thn poli?
epeidi etsi mas voleuei?
ki oloi oi ellines pou to pistevoun auto se ti diaferoun
apo tous evraious pou perimenoun akoma to
theo sotira tou ethnous tous?

Ανώνυμος είπε...

ki opos to xrima den exei patrida to idio ki o theos
ki oloi eseis pou thelete thn polh
(ki ego mesa)
pigainte na thn parete
afiste omos to theo sthn hsuxia tou

Ανώνυμος είπε...

Σωστος ο παικτης !

Ανώνυμος είπε...

ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΘΥΕΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ.ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΜΟΝΟ ΕΜΕΙΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ,ΑΚΟΜΗ ΠΡΟΣΕΧΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΝΤΟΛΗ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ.

asfalitis13 είπε...

rixnei staxtu sta matia olon o gatos putin..otan erthei i ora tha tous eksigisei to oneiro o kontos....a re koroida ellines pou eimaste...doste re sto putin na vgalei ta petrelea stin ellada kai ton orukto plouto kiopios tolmisei as tou milisei tou kontou..kseftiles ellines politikoi,prodotes.....

Ανώνυμος είπε...

h kathe xora exei ta sumferonta ths alo an mesa apo ayta epofelounte ki aloi

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΧΑΛΑΕΙ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ; ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ ΚΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟΣΤΑΣΙΟ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΣΧΕΤΙΚΗ ΟΜΟΙΟΤΥΠΙΑ ΣΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΥΛΙΚΟ;-D

Ανώνυμος είπε...

"...νομίζεις και ο κοντός έχει αναλάβει εργολαβικά να μας προστατεύει.Η Ελλάδα βασίζεται στον πατριωτισμό των Ελλήνων και την εύνοια της Παναγιάς."

Συμφωνώ. Δεν πρέπει να τα περιμένουμε όλα έτοιμα από τον Πούτιν... Πρέπει οι ίδιοι να πασχίσουμε για να εφαρμοστεί το σχέδιο του Θεού. Ο Θεός δεν μας χρωστά τίποτα, ούτε μας έχει καμία ιδιαίτερη αδυναμία. Εμείς είμαστε αυτοί που χρωστάμε στο Θεό. Ας έχουμε λοιπόν τα μάτια μας ανοικτά και ελληνικά για να πάει μπροστά ο τόπος μας!

Ανώνυμος είπε...

Οι Τούρκοι απλώς κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για να αποτρέψουν τη νομοτελειακή τους μοίρα, την οποία γνωρίζουν ήδη από τον προφήτη τους Μωάμεθ.
Είναι όπως ο καρκινοπαθής που του λένε ότι έχει το πολύ ένα χρόνο ζωής και δίνει όλη του την περιουσία, είτε για να αποτρέψει το μοιραίο, είτε για να το μεταθέσει χρονικά. Στην πραγματικότητα είναι για λύπηση. Αλλά τι να γίνει; ΑΜΑΡΤΙΕΣ ΓΟΝΕΩΝ ΠΑΙΔΕΥΟΥΣΙ ΤΕΚΝΑ!!!

ΟΡΦΕΑΣ ΑΠΟ ΝΕΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ

Belisarios είπε...

Ναι μεν όλοι λένε τις απόψεις τους περί Θεού και κόσμου. Οι εβραίοι τα δικά τους το ίδιο οι μουσουλμάνοι, οι ινουιστές κλπ όπως και οι άθεοι. Είμαστε κι εμείς οι Χριστιανοί .. που δικαιούμαστε να λέμε τα δικά μας! Η αλήθεια είναι όμως μία.. Δεν μένει παρά να δούμε ποιοί απόλους θα επαληθευτούν. Υπομονή ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΥΝ ΕΓΓΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

οι πυραυλοι ειναι τζουφιοι.ο πουτιν θα τουσ ριξη πριν σηκωθουν καν.τους κανει τον φιλο τωρα τους τα παιρνει και μετα θα αρχισει τα........κονε.
τον βλαδημηρο πολυ τον γουσταρω.επισης πολυ και τον αρκουδο.

υπ,οψιν οι ορθοδοξοι ρωσοι δεν ειναι αχαριστος λαος.στον δευτερο παγκοσμιο τους βοηθησαμε παρα πολυ να ανασυνταχτουν με το αιμα των παπουδων μας με το να καθηστερησουμε υπερβολικα πολυ το τριτο ραιχ στο επος το αλβανικο.

Ανώνυμος είπε...

συνεχιζω να μην διαβαζω τα λατινικα μημυματα............

Ανώνυμος είπε...

ρε βλαδημηρε μηπως ειναι νωρισ να δειξησ και τα οπλα ιοντων χαλκου που εχεισ ετοιμασει για τουσ νεφελεισ.ια φερε κατα δω καμια δεκαρια ντουζινεσ για φερε εδω...........

tasos είπε...

για το φίλο που λέει να αφήσουμε το Θεό στην ησυχία του.
εμείς να τον αφήσουμε... αυτός θα μας αφήσει!!!

όταν βάζει τους Αγίους του επί γης να μας λέν συνέχεια και να μας υπενθυμίζουν τα όσα πρόκειτε να συμβούν, λογικά, πολύ πολύ σύντομα,
μάλλον δεν μετράει το τι θέλουμε εμείς, αλλά το τι προβλέπεται από τον ίδιο τον ΚΥΡΙΟ!
Διαφορετικά είναι σαν να λέμε οτι και ο πατροΚωσμάς και ο πάτερ Παΐσιος δεν εκφράζαν το θέλημα και την πρόνοια του Κυρίου αλλά τα προσωπικά τους θέλω και πιστεύω.
το πιστεύεις εσύ αυτό;;;
Εγώ αδυνατώ να πιστέψω κάτι τέτοιο!!!

Ανώνυμος είπε...

Η Τουρκία είναι ένα κράτος που από την ιστορία φαίνεται ότι είναι πολύ πονηροί και συμφεροντολόγοι. Γλύφουν την Ρωσία και πιέζουν τους Αμερικάνους για να πετύχουν το
Θεμιτό αποτέλεσμα για αυτούς. Το τι είναι αυτό δεν είναι τόσο ευδιάκριτο.

Απλά μου αρέσει που το έπαιζαν μάγκες στην Ελλάδα 60 εκατ. μουσουλμάνοι σε 10 εκατ. χριστιανούς. Τώρα που η σκακιέρα αλλάζει 150 εκατ. χριστιανοί σε 60 εκατ. μουσουλμάνους και με μεγάλη στρατιωτική υπεροχή σε σχέση με αυτούς αρχίζουν τα γλεντιά.

Το ότι πήραν κάποια όπλα από Ρωσία δεν μου λέει τίποτα. Είμαστε σε αναμονή για τα γεγονότα……..

Ανώνυμος είπε...

Θέλω να θυμίσω ότι λίγο πριν πέσει το βυζάντιο η εικόνα της Παναγίας έργο του ευαγγελιστή Λουκά φρόντισε να μετακομίσει στην Κύπρο όπου φυλάσσεται στην μονή του Κύκκου όταν ένας καλόγερος την ζητούσε επίμονα από τον αυτοκράτορα. Λέγεται ότι όταν θα ξαναλειτουργήσει η Αγία Σοφία θα ζητήσει να ξαναεπιστρεψει στη θέση της.
Η Παναγία τα τελευταία της χρόνια τα έζησε στην Έφεσο όπου υπάρχει το σπίτι Της .
Ο κ Λιακοπουλος είπε ότι αρχιστράτηγος του ρώσικου στρατού θα είναι η Παναγία Σουμελά.
Εάν η Παναγία θελήσει να επιστρέψει στο σπίτι Της κανένας στρατός και λαός δεν θα μπορέσει να Την εμποδίσει.

ThanHawk είπε...

Σιγά μην τον κάνει μάγκά ο πούτιν.
Τι τον πέρασες τον Πούτιν ρε ερντογάν για χαζό.
Σιγά μη σου δώσει και σύστημα αεράμυνας,για να το πασάρεις μετά στα αμερικανάκια?

Ανώνυμος είπε...

ΜΗ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΣΤΑ ΓΚΡΙΚΛΙΣ... ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΛΦΑΒΗΤΟ.. ΑΝ ΔΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΤΟΤΕ ΠΩΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΤΙΜΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΛΑΟΙ.. ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΘΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΤΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ ΜΑΣ.. Η ΓΛΩΣΣΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΜΑΣ: ΤΟΥΣ ΝΕΟΥΣ, ΤΟΥ ΑΠΛΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Απάντηση tasos
Πολύ ακριβές το σχόλιο σου αυτή είναι η πραγματικότητα όσο και εάν δεν θέλουμε να την πιστέψουμε ότι είχε προφητευτεί παλαιοτέρα βγήκε ο ερχομός του Χριστού η σταύρωση η ανάσταση Του κτλ άρα θα γίνουν και τα νεώτερα ο Θεός ότι πρόκειται να γίνει το προφητεύει το λέει ποιο μπροστά για να μας προστατευσει.

Ανώνυμος είπε...

ΛΕΤΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΛΗΓΜΕΝΑ ΤΑ ΡΟΥΚΕΤΟΒΟΛΑ; ΘΑ 'ΧΕΙ ΠΟΛΥ ΠΛΑΚΑ.
ΠΟΥΤΙΝΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΤΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΜΟΥ...

Gigas

Ανώνυμος είπε...

σωστό αυτό
αν δεν μπορείς να ξυθείς μόνος σου μη περιμένεις να σε ξύσει άλλος!!!