Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΡΩΣΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΟ ΝΑΤΟ ΟΤΙ ΕΝΘΑΡΡΥΝΕΙ ΝΕΕΣ ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΓΕΩΡΓΙΑ

Ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας κ. Λαβρόφ κατηγόρησε την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008, το ΝΑΤΟ ότι ενθαρρύνει περαιτέρω επιθετικές πράξεις της Γεωργίας στο μέλλον. Μπορούμε να θεωρήσουμε τις κινήσεις της συμμαχίας για ενδυνάμωση των σχέσεών της με τη Γεωργία μόνο ως ενθάρρυνση στην Τιφλίδα για να συνεχίσει να κάνει απερίσκεπτες κινήσεις, δήλωσε ο κ. Λαβρόφ. Λαμβάνοντας υπ’ όψιν τις τρέχουσες περιστάσεις, θεωρούμε ότι οι συναντήσεις που είχε το ΝΑΤΟ στην Τιφλίδα αποτελούν κακή χρονική συγκυρία και δεν συμβάλλουν στην σταθεροποίησης της κατάστασης στην περιοχή, συμπλήρωσε ο κ. Λαβρόφ.

9 σχόλια:

Nikolas είπε...

Καλα ε.... αμα ο Σακαρακασβιλι ξανακανη πολεμο με την Ρωσσια....
να μας το πη να του ετοιμασουμε απο πριν τα κολυβα για την κηδεια του... (να μην τυχον και πανε .... κατοπιν εορτης!!!).

Ανώνυμος είπε...

ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΑ ΟΠΛΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΓΕΩΡΓΙΑΝΟΙ

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΝΑΤΟ ΚΑΙ Η ΓΕΩΡΓΙΑ ΘΑ ΤΟ ΦΑΝΕ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΡΙΜΑ.ΑΝΤΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΙΡΗΝΙΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΓΩΙΣΜΟ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ.ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΘΡΗΝΗΤΟΙ.ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ...

Gigas

Ανώνυμος είπε...

στους Ρώσους πουτινιές δεν γίνονται

Ανώνυμος είπε...

στους Ρώσους πουτινιές δεν γίνονται

Nantia είπε...

Ξέρετε τι μου έκανε εντύπωση όταν η Ρωσία επιτέθηκε στη Γεωργιά; Ότι οι Ρώσοι επέτρεψαν στους Έλληνες της Γεωργίας να αποχωρήσουν. (Μην ξεχνάτε ότι οι Γεωργιανοί είναι από τους μεγαλύτερους εμπόρους ναρκωτικών...)

medabots είπε...

giayto de fevgei apo thn georgia

Ανώνυμος είπε...

Τι φταίνε οι άμαχοι, τα παιδιά, οι ανήμποροι; Ειρήνη ημίν, έλεος πια!!!

Ανώνυμος είπε...

Πανε εσυ σακασβιλι μου να ξαναπουλησειs μαγκια στουs ρωσουs και εμειs εδω ειμαστε παλι,και την επιταγη σου την εχουμε ηδη ετοιμη και κομμενη σε dollars.