Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΠΑΚΙΣΤΑΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΩΝ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΩΝ

Ο στρατός του Πακιστάν εκτόξευσε βολές εναντίον αμερικανικών στρατιωτικών ελικοπτέρων, που είχαν περάσει στον εναέριο χώρο του Πακιστάν, αναγκάζοντάς τα να γυρίσουν πίσω στο Αφγανιστάν, σύμφωνα με πληροφορίες Πακιστανών αξιωματούχων. Το περιστατικό έγινε τη Δευτέρα, 15 Σεπτεμβρίου 2008, κοντά στο χωριό Ανγκουράντα και είναι αποτέλεσμα της οργής των κατοίκων της περιοχής, μετά το αεροπορικό αμερικανικό χτύπημα πριν λίγες μέρες που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο 20 ατόμων, μεταξύ των οποίων υπήρχαν γυναίκες και παιδιά.
Επίσημα όμως ο εκπρόσωπος του πακιστανικού στρατού δεν επιβεβαίωσε το περιστατικό, λέγοντας ότι τα αμερικανικά ελικόπτερα δεν παραβίασαν τον εναέριο χώρο του Πακιστάν και ότι οι πυροβολισμοί που έπεσαν, δεν προήλθαν από το στρατό του Πακιστάν.
Την προηγούμενη εβδομάδα ο επικεφαλής του πακιστανικού στρατού δήλωσε ότι το Πακιστάν δεν θα επιτρέψει να εισέλθουν ξένα στρατεύματα στο έδαφός του και ότι θα υπερασπιστούν την κυριαρχία και την εδαφική ακεραιότητα της χώρας τους πάση θυσία.

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΑΝΕ! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ; ΟΤΑΝ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ABEΡΤΑ ΑΘΩΑ ΓΥΝΑΙΚΟΠΑΙΔΑ ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ; ΒΑΡΑΤΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΨΑΧΝΟ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΔΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΤΗ ΓΛΥΚΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΛΑ ΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΛΕΙΠΕ ΤΟΥΣ ΥΑΝΚΕΕΣ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΡΙΧΝΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ.ΑΥΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΟΥΣ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΤΑΛΙΜΠΑΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ.

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΕΓΩ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ...ΚΡΙΚΕΤ!

Ανώνυμος είπε...

Άν το έκαναν καλώς το έπραξαν.Γιατί όμως δεν το παραδέχονται να τους παραδεχτούμαι κι εμείς;

tassos είπε...

και βέβαια καλά κάνει!
Να το πω;..
Το λέω!: Τουλάχιστον τους έριξαν σε Πακιστανικό έδαφος!..

Εσείς "φίλοι" μου αμερικάνοι τι γυρεύετε στην Σερβία, Κόσοβο, Ελλάδα, Ιράκ, παντού.. ;

χώρα σας είναι;.. να ξέρω!.. αν είναι να πάμε να αλλάξουμε τον χάρτη στα βιβλία!

Ανώνυμος είπε...

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΓΚΕΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΦΤΙΛΙΖΟΜΖΣΤΕ ΔΙΕΘΝΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΚΑΘΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ.ΠΟΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ;
ΤΟ ΡΩΤΑΩ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΙΣΟΥΜΕ ΔΕ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ. Ο ΠΟΛΕΜΑΡΧΟΣ ΓΑΡ ΕΓΓΥΣ

Gigas

medabots είπε...

kai oi pakistanoi sto kolpo?

Ανώνυμος είπε...

Βαρατε οσο θελετε και οποτε μπορειτε!
Ξυπνηστε!!

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ , ΔΕΝ ΦΕΓΓΕΙ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ .
ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ ΤΟ ΣΚΕΦΤΩΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΠΙΣΩ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΤΥΦΩΝΕΣ-ΚΡΑΧ-ΣΤΟ ΙΡΑΚ Π..Α - ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ - ΤΟ ΠΑΚΙΣΤΑΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΣΙΑ ΤΣΑΜΠΟΥΚΑ - ΚΑΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΟΥΣ ΖΟΡΙΖΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.
ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΟΙ ΓΡΑΦΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΟΥΝ ΧΑΜΠΑΡΙ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΜΑΣ ΕΚΤΙΜΩ ΟΤΙ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΑ Β.Α ΣΥΝΟΡΑ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ Ο ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ??????????????