Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΖΗΤΕΙΤΑΙ ΣΩΤΗΡΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Αφού όπως λέει ο Τσίπρας, όλα τα συστήματα απέτυχαν να μας δώσουν δίκαιη διακυβέρνηση και το μόνο σύστημα που απέμεινε είναι η αριστερή διακυβέρνηση, τίθενται μία σειρά από εύλογα ερωτήματα.
1)Πώς θα εφαρμόσουν την αριστερή διακυβέρνηση οι πάμπλουτοι αριστεροί πολιτικοί; Επειδή είναι έντιμοι και αδιάφθοροι; Tον πόνο του μεροκαματιάρη δεν μπορούν να τον αισθανθούν αφού τον γνωρίζουν μόνο θεωρητικά, όπως και ο Αλογοσκούφης.
2)Πώς θα εξασφαλίσουν εργασιακή ειρήνη απέναντι στα συνδικάτα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ;
3)Πώς θα κερδίσουν τις εκλογές;
4)Άν κανείς δεν σχηνατίσει αυτοδύναμη κυβέρνηση, ποιοί θα συμμαχίσουν αφού κανείς δεν συνεργάζεται με κανέναν και αν συνεργαστούν πώς θα αποφύγουμε το να ρίχνουν ο ένας το μπαλάκι των ευθυνών στον άλλον;

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

αγαπητέ Λιακό,

έχω καταλήξει σε ένα μοτίβο ανάλυσης:

όλοι λένε την αλήθεια, αλλά μόνον όταν κατηγορούν τους άλλους.

οπότε για τον ΣΥΡΙΖΑ την αλήθεια την λέει το ΚΚΕ.
και δεν την λέει και όλη... εγώ έχω καταλήξει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η ακραία μορφή φασισμού με αριστερή προβιά. άσε που όσο τη βγαίνει ο καραμανλής στους αμερικάνους (αυτό το λίγο ρε παιδί μου) τόσο ανεβαίνουν οι αντιπολιτευτικοί τόνοι του ΣΥΡΙΖΑ, όσο σκύβουμε, τόσο μαλακώνουν... περίεργα πράγματα.
το ΠΑΣΟΚ πχ και οι άλλοι κρατάνε και κάποιο πρόσχημα χρονικής απόστασης. ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ντούκου. σε κάθε ημερομηνία εξέλιξης για τον αγωγό υπάρχει και αίτημα για εκλογές (πρόσεξέ το λίγο αυτό).

για το ότι είναι ακραίοι φασίστες τα επιχειρήματα είναι πάμπολα, να μην σε πρήζω. είναι κι αυτοί σαν τον Μπους: θέλουν να ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΝ στο "σωστό" και το "δίκαιο".

είμαι μαλάκας που αντί να κοιτάω το "σωστό και το δίκαιο", σκαλώνω στο technicality της ΕΠΙΒΟΛΗΣ ?

J.P. είπε...

1) δεν θα γίνει αριστερή κυβέρνηση στην Ελλάδα καθώς κανένας πολιτικός στην Ελλάδα δεν είναι αριστερός ή είναι αριστερός με δεξιά τσέπη!
2) Δεν μπορούν να τα βάλουν με τα συνδικάτα των 2 μεγάλων κομμάτων καθώς μιλάμε για το 60% τουλάχιστον των εργαζομένων του κρατικού μηχανισμού.
3) Δεν θα κερδίσουν τις εκλογές,γιατί δεν θέλουν να τις κερδίσουν (δεν το επιδιώκουν πραγματικά).Αλλά και να το ήθελαν δεν θα τους άφηναν.
4) Αν ποτέ χρειαστεί (δούνε τα δύσκολα) τα 2 μεγάλα κόμματα θα συνεργαστούν με τον οποιονδήποτε προκειμένου να μην χάσουν την εξουσία.
Πρέπει οστόσο να θυμίσω ότι αν στις επόμενες εκλογές δεν σχηματιστεί με κάποιο τρόπο κυβέρνηση,πάμε σε νέα εκλογική αναμέτρηση όπου το 1ο κόμμα πριμοδοτείται με 50 έδρες !!!

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας πρέπει και μπορεί να σώσει μόνο τον εαυτό του, ειναι όταν πάρει την ευθύνη για το τί σκέφτεται, τί εκφωνεί και τί πράττη απέναντη στο συνάθρωπό του.

Ανώνυμος είπε...

ΜΗΝ ΠΕΠΟΙΘΑΤΕ ΕΠ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΕΠΙ ΥΙΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΕΙΣ ΟΥΚ ΕΣΤΙ ΣΩΤΗΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!ΔΑΥΙΔ

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΤΩΣΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ Η ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ ΘΑ ΤΟΥ ΠΩ ΤΟ ΕΞΕΙΣ: ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΕΛΕΧΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡ.ΠΡΕΣΒΕΙΑ?ΜΗΠΩΣ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ?Η ΔΗΜΟΣΚΟΠΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20% ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΠΡΕΣΒΕΙΑ ΤΩΝ ΥΑΝΚΕΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΤΑ ΝΤΑΡΑΒΕΡΙΑ.ΦΥΣΙΚΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΜΑΚΡΑΝ ΤΗΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΩ ΚΑΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ.ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ ΣΤΙΣ ΨΗΦΟΥΣ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ.ΠΑΝΤΩΣ ΓΕΝΙΚΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΝΕΙΡΑ ΟΤΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΝΤΙΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΚΑΙ ΦΙΛΟΡΩΣΙΚΗ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΟΛΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΕΙΝΑΙ

Ανώνυμος είπε...

έχω βαρεθεί τα τελευταία 20 χρόνια της ζωής μου να ακούω για σωτήρες και τλκ να αποδεικνύονται μαστροχαλαστές και λαμόγια!!!


ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ Ε ΛΑΜΟΓΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Καντε ρε λιακοπουλε εσυ ενα κομμα, παρε και τον Ψωμιαδη και ΝΤΟΥ.;;
οτι γινει..

Ανώνυμος είπε...

Καλά τα λέει ο πρώτος ανώνυμος...
οι "αναρχικοί" του indymedia.gr,
πανυγύριζαν την "σύλληψη" Κάρατζιτς...

Ανώνυμος είπε...

Καλά, ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το κόμμα της Νέας Τάξης. Οι απόψεις του είναι αντιγραφή από τα πρωτόκολλα της Σιών... Ότι συμφέρει τις ΗΠΑ και μερικούς επιχειρηματίες στην Ελλάδα, αυτά λένε.

Για το ΚΚΕ παραπέμπω στην ιστορία του και στο αρχείο του Ριζοσπάστη από το οποίο προκύπτει ότι όλοι οι κατά καιρούς αρχηγοί του ΚΚΕ ήταν λαμόγια. Αρκεί να διαβάσετε τί έγραφε για αυτούς ο Ριζοσπάστης όταν έχαναν την αρχηγία... Ένας πρώην αρχηγός του ΚΚΕ το έσκασε στην ... Αμερική με τα χρήματα του κόμματος!!! Να μην πούμε για τον εμφύλιο και μας πουν φασίστες.

Κανείς απο αυτούς δεν θα μας σώσει.

e

Nikolas είπε...

Απο την βλακεια που μαστιζει τους Ελληνες ποιος θα μας σωση?

Ανώνυμος είπε...

Ζητειται εθνοσωτηραs απο τα μετοπισθεν! Γιατι απο μπροστα δεν υπαρχει τιποτα, μια απο τα ιδια.Ατολμοι αγευστοι και χωριs ουσια πολιτικοι ηγετεs που αναλωνονται καθε φορα σε βαρυγδουπεs εξαγγελιεs που μενουν μονο στα λογια γιατι στα χαρτια δεν υπηρξαν ποτε,για να τρωμε καθε φορα το ιδιο κουτοχορτο και το ιδιο παραμυθι οτι για ολα φταιει καθε φορα η εκαστοτε κυβερνηση(ενω αυτοι οταν ηταν πριν απο αυτουs τα ειχαν κανει καλυτερα για αυτο τουs μαυρησε ο λαοs) και υποσχονται τωρα οτι θα ειναι καλυτερη γιατι εχουν μαθει απο τα λαθη τουs.Ερχεται η ωρα ο λαοs τουs ψηφιζει,και τρωει μια απο τα ιδια.Καθε φορα στο ιδιο εργο θεατεs.Με μιση αληθεια και μισο ψεμα κυβερνιεται η ελλαδα 34 ολοκληρα χρονια.Και ο φαβλοs αυτοs κυκλοs συνεχιζεται εωs σημερα,μεχρι ποτε ομωs;Μεχρι να καταστραφη εντελωs η ελλαδα και να μαs πουν οτι ειμαστε και επισημα πλεον ταπι και ψυχραιμη;Η μεχρι να αποφασισουμε να παρουμε ολοι οι ελληνεs απο αυριο κιολαs απο μια γρουτζανα σαν το λιακοπουλο αρχισουμε να τουs κυνηγαμε μπαs και σωσουμε οτι μποορουμε πια να σωσουμε.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΤΗΡΑΣ ΑΛΛΑ ΑΣΕ ΘΑ ΜΕ ΠΕΙΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟ!Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΕ ΧΡΕΩΝΟΥΝ ΡΑΤΣΙΣΤΗ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ ΟΤΑΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΕΣΑΙ ΤΑ ΕΘΝΙΚΑ ΜΑΣ ΘΕΜΑΤΑ.ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΡΧΗΓΟΣ ΜΙΚΡΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ ( ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΩ ) ΖΗΤΗΣΕ ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΩΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΚΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ.ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΔΥΣΤΥΧΩΣ.ΒΕΒΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΗΓΕΓΗΣ-ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΨΑΚΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΜΙΖΟΥΛΑ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΘΝΟΣ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΤΟΥΣ.ΟΠΟΤΕ ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΜΕ.ΕΔΩ ΔΕΝ ΤΟΛΜΑΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟΥΣ ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΣΛΑΒΟΙ ΚΑΙ ΑΛΒΑΝΟΙ (ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ) ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΝΑ ΟΝΟΜΑΣΤΟΥΝ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ.ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΤΙΜΟΥΝ ΝΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ?ΤΟ ΙΔΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ?ΑΣ ΚΛΕΨΟΥΝ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΩΝ ΤΟΥΣ

Ανώνυμος είπε...

Παιδιά ενα πραγμα μόνο θα σας πω! οσο ασχολήστε με τα κομματόσκυλα τόσο θα σας κάνουν ποιο δύσκολη την ζώη σας!!!ειναι ο νομος που εχουν επιβαλει εδω και πολλα χρονια για την μεγιστη υπνωση του κοσμου!καλυτερα να παρουμε τις ευθυνες στα χερια μας γιατι εχουμε μεινει πολυ καιρο στην απέξω.Οσο για το ποιος ειναι ποιος(κόμματα) θυμηθητε οτι κανενας πολιτικος δεν βοηθησε πραγματικα την χωρα μας τα τελευταια 55 χρονια αφου πρωτα κοιτουσε τα συμφεροντα της οικογενειας και του κόμματος!Καλυτερα αποχη παρα λαμογια στην ελληνικη πολιτικη σκηνη. ενας φιλος λιακουροαναρχικός (μονο ιδεολογικά)

Ace είπε...

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
τις πόρτες σπάσαν οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε στις γειτονιές
την πρώτη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
αδέρφια πήραν οι οχτροί
κι εμείς κοιτούσαμε τις κοπελιές
την άλλη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
φωτιά μας ρίξαν οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε στα σκοτεινά
την τρίτη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
σπαθιά κρατούσαν οι οχτροί
κι εμείς τα πήραμε για φυλαχτά
την άλλη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
μοιράσαν δώρα οι οχτροί
κι εμείς γελούσαμε σαν τα παιδιά
την πέμπτη μέρα

Μπήκαν στην πόλη οι οχτροί
κρατούσαν δίκιο οι οχτροί
κι εμείς φωνάζαμε ζήτω και γεια
σαν κάθε μέρα

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ACE ΜΠΡΑΒΟ,ΜΕΣΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ!Γ.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ

Unknown είπε...

ΜΗΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΤΟ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΟΡΙΣΜΕΝΟΙ? ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΕΓΩ ΑΜΑ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ ΘΑ ΤΙΜΩΡΗΘΩ ΑΥΤΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΑΣΥΛΟ ΣΟΥ ΛΕΕΙ.ΔΕΝ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΤΟ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΙΝΑ ΟΠΩΣ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑΡΑ ΜΑΣ. ΗΤΑΝ ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ. . . .!