Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2008

Η ΟΥΚΡΑΝΙΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΗΣ ΟΠΛΩΝ ΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑΣ

Σύμφωνα με ανακοίνωση του υπουργείου άμυνας της Ρωσίας το Σάββατο, 13 Σεπτεμβρίου 2008, ο νούμερο ένα προμηθευτής όπλων της Γεωργίας πριν την επίθεση στη Ν. Οσσετία ήταν η Ουκρανία, όσον αφορά τον όγκο των όπλων που προμηθεύτηκε η Γεωργία.
Αυτό βέβαια δε σημαίνει ότι δεν εφοδιάστηκαν και από τις Η.Π.Α. και ίσως γι’ αυτό έσπευσε την ίδια μέρα ο πρωθυπουργός της Ρωσίας να το θυμίσει.

6 σχόλια:

Διόνυσος είπε...

Τα όργανα και τα μπουζούκια συνεχίζονται!
Ο επόμενος κατά πάσα πιθανότητα θα είναι η Ουκρανία.

Ανώνυμος είπε...

Ολοι βαλαν το χερακι τουs.

ThanHawk είπε...

Συγνώμη Ουκρανία αλλά έτσι όπως πάς
θα τις φάς τις γραβάτες σου!!!!

Ανώνυμος είπε...

Η λέξη «Ουκρανία» προήλθε από τη ρωσική λέξη «οκράινα» (που σημαίνει παραμεθόρια περιοχή), η οποία χρησιμοποιούταν τόσο από τους Ρώσους, όσο και από τους Λιθουανούς και Πολωνούς μόνο για γεωγραφικό προσδιορισμό των παραμεθόριων περιοχών του Ρωσικού κράτους. Όμως, σύμφωνα με τους πατέρες της ορθοδοξίας, κάποια στιγμή οι Ιουδαίοι, οι οποίοι παρότρυναν τους Πολωνούς για κατάκτηση Ρωσικών εδάφων, άρχισαν να προωθούν την ιδέα πως ο Ρωσικός λαός που ζούσε στα κατακτηθέντα εδάφη αποτελούσε ένα ξεχωριστό έθνος «Ουκρανών». Το πιο ενδιαφέρον βέβαια είναι, ότι, ενώ πριν τη «Ρωσική» επανάσταση του 1917 ως «Ουκρανικό» θεωρούνταν μόνο το δυτικό μέρος της σύγχρονης Ουκρανίας, κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Ένωσης και μετά ως «Ουκρανικά» ονομάστηκαν πολύ περισσότερα εδάφη, και το Ρωσικό έθνος (στο οποίο ανήκει και η Λευκορωσία) διασπάστηκε σε δυο μεγάλα κομμάτια.

Necrophiliac είπε...

O POLITIKOS IGETIS TIS OUGRANIAS KANI KALA NA AGORASI TES ITALIKES GRAVATES POLY SINTOMA........
STON POUTIN POUTINIES DEN PERNOUN KAI NOMIZO KANI KALA NA TOU TO IPENTHIMISI KAPIOS....

E.EFTHYMIOU
UK

Ανώνυμος είπε...

Ας μην ξεχνάμε, ότι πριν του Πούτιν εποχή, συμπεριλαμβανομένου της Σοβιετικής περιόδου, ακόμα και στη Μόσχα την εξουσία την είχαν οι εχθροί του Ρωσικού κράτους, οι οποίοι φρόντιζαν για τη διάσπασή του με το να στηρίζουν την ιδέα ενός ξεχωριστού κράτους της «Ουκρανίας», παρόλο που το «Ουκρανικό» έθνος δεν υπήρξε ποτέ, και οι κάτοικοι της σύγχρονης Ουκρανίας είναι Ρώσοι που τους έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου (κάτι που δεν ήταν ιδιαίτερα δύσκολο, αφού σύμφωνα με τα «Πρωτόκολλα» όλα τα μέσα ενημέρωσης, καθώς και οι σχολές, ελέγχονται από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων). Οι 50 εκατομμύρια άνθρωποι μέσα στην Ουκρανία πιέστηκαν κ’ ακόμα πιέζονται να ξεχάσουν την πραγματική εθνική τους ταυτότητα με το ίδιο τρόπο, που οι 20 εκατομμύρια άνθρωποι στο κράτος της Τουρκίας πιέζονται να ξεχάσουν, ότι είναι Έλληνες, κ’ αυτό γίνεται με σκοπό να χτυπηθεί η Ορθόδοξη Πίστη μέσω καταστροφής των Ορθόδοξων πληθυσμών. Επομένως το να κατηγορούμε το λαό της Ουκρανίας για τη φιλοδυτική πολιτική, που ακολουθεί η κυβέρνησή της, είναι σαν να κατηγορούμε τους Έλληνες της Τουρκίας για τις εχθροπραξίες της απέναντι στην Ελλάδα, σαν να κατηγορούμε το θύμα για τα βάσανα που υποφέρει από τον θήτη.