Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΗ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ

Το Ιράν θα ξεκινήσει τη Δευτέρα, 8 Σεπτεμβρίου, στρατιωτική άσκηση, που θα διαρκέσει τρεις μέρες, όπου θα δοκιμάσει καινούργια όπλα κατασκευασμένα από Ιρανούς επιστήμονες. Επίσης θα δοκιμάσει την ετοιμότητα των Ιρανικών στρατιωτικών δυνάμεων και θα γίνει δοκιμή των αντιαεροπορικών μέσων, για να αντιμετωπιστεί πιθανή εισβολή από αέρος.
Να θυμίσουμε ότι πρόσφατα το Ιράν ενίσχυσε την αεράμυνά του με 29 ρωσικά πυραυλικά συστήματα Tor-M1.

17 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Όλοι κάνουν πρόβα τζενεράλε! βρωμάει μπαρούτι η δουλειά!

Ανώνυμος είπε...

οχι 29 πυραυλος!!! 29 συστήματα (εκτοξευτες) πυραύλων

Ανώνυμος είπε...

ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΑΧΜΑΝΤΙΝΕΝΤΖΑΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΣΑΝΤΑΜ!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΦΕΛΙΜ ΟΝΕΙΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΔΩ ΚΑΙ 3000 ΧΡΟΝΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΣΗ!ΚΑΙ ΛΕΩ ΝΕΦΕΛΙΜ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ,ΝΑΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ Ο Κ... ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΑΤΖΑΡΑ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ.Ο ΠΑΠΑΡΙΝΕΝΤΖΑΝ!ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ!Γ.Κ

Ανώνυμος είπε...

Υπάρχει περίπτωση οι Αμερικανοί να ετοιμάζουν επίθεση στο Ιράν και απο 'κεί και πέρα να εμπλακεί η Ρωσία και να ξεκινήσει πόλεμος που θα πάρει μεγάλες διαστάσεις. Και γυρω-γύρω όλοι στη μέση η Τουρκία...

Ματθαίος

Ανώνυμος είπε...

ΑΡΧΙΚΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΑΠΛΩΣ ΠΕΡΙΛΗΠΤΙΚΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΟΠΛΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...
ΙΡΑΝΙΚΗ ΠΟΛΕΜΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ:F-14 TOMCAT(ΠΕΡΙΠΟΥ 20 ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ),F 5 KAI ΚΑΠΟΙΑ MIG ΤΗΣ ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ ΤΟΥ 70.ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ..ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
ΝΑΥΤΙΚΟ:ΜΕΤΡΙΩΝ ΙΑΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ.
ΣΤΡΑΤΟΣ ΞΗΡΑΣ:ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ...TOR M1(MΙΚΡΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΑΥΛΙΚΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ), ΜΙΜ 23 IMPROVED HAWK ΤΗΣ ΕΚΔΟΣΗΣ PHASE 1 Ή 2(ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ 60-70),ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 23ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ(ΟΠΩΣ ΤΑ ZU 23) ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ ΜΟΥ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΠΟΙΑ SA 8GECKO(PYRAYLIKA ANTIEROPORIKA).ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ?ΜΕΤΡΙΑ ΑΝΤΙΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΑΜΥΝΑ Η ΟΠΟΙΑ ΟΜΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΡΚΕΤΕΣ ΚΑΤΑΡΙΨΕΙΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΜΕΝΗ.ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ?ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΥΤΟΚΙΝΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΡΥΜΟΥΛΚΟΥΜΕΝΑ ΠΥΡΟΒΟΛΑ ΔΙΑΜΕΤΡΗΜΑΤΟΣ 203,175,155 ΚΑΙ 105 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ.ΑΡΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ?ΠΕΡΙΠΟΥ 100 CHIEFTAIN(ΔΕΚΑΕΤΙΑΣ70..ΚΑΠΩΣ ΑΞΙΟΛΟΓΑ),ΠΟΛΛΑ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ Μ48Α3/Α5,ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ Μ60Α1/Α3(ΠΑΛΑΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΠΩΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΗΜΑ...ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΤΟΜΑ(ΤΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΟΧΗΜΑΤΑ ΜΑΧΗΣ- ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ-)..BMP 1(ΣΑΡΑΒΑΛΑ),ΒMP 2(ΠΑΛΑΙΑ ΜΕΝ ΑΛΛΑ...ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΠΡΟΣ Η ΜΗΧΑΝΗ ΚΑΙ ΕΝΙΟΤΕ ΠΥΡΟΒΟΛΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΟ ΤΟΥ.ΤΟΜΠ?(ΕΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ...Μ113(ΤΟ ΛΕΓΟΜΕΝΟ ΚΑΙ ΩΣ "ΤΑΞΙ ΜΑΧΗΣ",ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟΙ)ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ.ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΙΡΑΝ?(ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΦΡΟΥΡΩΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ-ΕΙΔΙΚΟ ΤΜΗΜΑ-)...1-2 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΨΥΧΕΣ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΜΟΥ ΕΚΤΙΜΗΣΗ:ΠΙΣΤΕΥΩ- ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ- ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΑ ΜΕΣΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΜΥΝΘΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΑ(ΔΗΛ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙ)ΣΕ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΔΥΤΙΚΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.ΩΣΤΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΘΕΣΗ ΝΑ ΕΠΙΦΕΡΕΙ ΙΣΧΥΡΟ ΠΛΗΓΜΑ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΧΕΡΣΑΙΑ ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΤΟΥ ΙΡΑΝ.ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΝΤΟΣ ΠΟΛΕΩΝ,ΟΙ ΜΑΧΕΣ ΕΚ ΤΟΥ ΣΥΣΤΑΔΗΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥΝΕΚΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΠΥΡΗΝΙΚΕΣ ΦΥΣΙΚΑ...ΣΥΝΕΧΙΖΩ..

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΜΕΣΑ ΣΕ 24 -36 ΩΡΕΣ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΛΗΡΩΣ ΣΕ 48-60ΩΡΕΣ ΟΤΑΝ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΕΠΙΤΥΧΕΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΕΣ S.E.A.D(ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ ΕΧΘΡΙΚΗΣ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ).ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΤΑ ΤΑΝΚΣ,ΤΟ ΠΥΡΟΒΟΛΙΚΟ,ΟΙ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΑ ΤΩΝ ΒΟΜΒΩΝ TΥΠΟΥ LGP ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΩΝ ΒΟΜΒΩΝ ΔΙΑΣΠΟΡΑΣ ΠΟΥ ΣΚΙΖΟΥΝ ΣΑΡΚΕΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΥΤΟ ΣΙΔΕΡΟ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ...ΠΑΙΔΙΑ,ΓΕΡΟΥΣ,ΝΕΑΡΑ 19ΧΡΟΝΑ,20ΧΡΟΝΑ ΠΑΙΔΙΑ ΦΟΙΤΗΤΕΣ,ΦΑΝΤΑΡΑΚΙΑ...ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΘΕ ΑΝΘΡΩΠΟ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΟΙ ΦΑΝΑΤΙΣΜΕΝΟΙ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΙΡΑΝΟΙ ΑΜΥΝΟΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΟΥ ΕΔΑΦΟΥΣ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ8000 ΝΕΚΡΩΝΤΟΥΣ ΠΕΖΙΚΑΡΙΟΥΣ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ...ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΡΕΣ(ΘΑ ΑΜΥΝΘΟΥΝ ΣΘΕΝΑΡΑ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΠΑΙΔΙΑ..ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ)..ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΩ

Ανώνυμος είπε...

ΣΥΝΕΧΙΖΩ...ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΥΡΑΥΛΟΙ ΤΟΥ ΙΡΑΝ(πχ OI SCUD)ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ.ΑΝ ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΟΥΝ ΤΟ ΙΡΑΝ ΔΕΝ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΠΑΙΔΙΑ.ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΕΙΣΒΟΛΗ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ,ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΤΟΧΗ ΤΟΥ ΙΡΑΝ...ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΤΩΝ ΙΡΑΝΩΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΩΝ.ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΤΟ ΙΡΑΚ ΘΑ ΕΙΝΑΙ..ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ.

ΓΙΩΡΓΟΣ,ΕΤΩΝ 19 ΦΟΙΤΗΤΗΣ(ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ)

Ανώνυμος είπε...

ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ, ΟΙ ΠΕΡΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΩΧΑΔΕΛΦΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ. ΕΧΟΥΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΚΟΛΩΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΕΞΑΛΛΟΥ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΔΗΛΩΣΕ "ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΓΕΝΝΑΙΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΛΑΟΣ". ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΝΕΟΕΛΛΗΝΕΣ.
ΟΠΟΙΟΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥ.

ΕΙΜΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ "ΝΕΟΕΛΛΗΝΑΣ"

Ανώνυμος είπε...

ΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΣΑΝΤΑΜ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΣΥΧΩΡΕΜΕΝΟΣ.....

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΡΑΝΟΙ ΑΛΛΑ ΑΣΕ.....

Ανώνυμος είπε...

Η ΕΛΛΑΣ ΕΣΩΣΕ ΤΟΝ ΔΥΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΕΡΣΕΣ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΙ!ΩΡΑΙΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΛΙΘΟΒΟΛΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΣΧΕΣΕΙΣ ΜΕ ΑΝΤΡΕΣ..ΤΙ ΛΕΤΕ ΟΡΕΕΕΕΕΕΕ.ΒΑΡΒΑΡΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΤΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΟΤΙ ΤΟ ΙΡΑΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ 2 ΗΜΕΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΑΤΟ?

Enas ELLHNAS είπε...

Φιλε μου, καλη η στρατιωτικη αναλυση αλλά..
1)Τα ιδια δεν υπολογιζε και ο Χιτλερ για του ΕΛΛΗΝΕΣ στον 2ο παγκοσμιο πολεμο?..Τελικα εσπασε τα μουτρα του. Σωστα?
2)Το να ορθωνεις το αναστημα σου ,φυσικα και υποστηριζω οτι και μεις σαν ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ να το κανουμε , μερικες φορες δεν ειναι ΣΟΦΟ.Μην με παρεξηγησετε...δεν μασαω.Απλα πιστευω οτι μερικες φορες πρεπει να περιμενεις τις σωστες "Συν8ηκες θερμοκρασιας και πιεσης" για να κανεις την κινηση σου.Μην ξεχνατε οτι ο Ευρωπαικος στρατος ψηφιστηκε κατα την διαρκεια της ακυβερνησιας των προηγουμενων εκλογων στη ΗΠΑ.
Τυχαιο???Δεν νομιζω.
Η αληθεια ειναι καπου στην μέση...ουτε να κανεις το παπι..ουτε τον κοκορα.Και τα δυο λάθος ειναι.
Το τελευταιο διαστημα "αρχισαμε" να λεμε και ΟΧΙ καμια φορα.
Τον αγωγο προσπαθουσαν για χρονια να τον κατασκευασουν αλλα δεν τουα αφηναν.Να που εγινε κι αυτο στον καταλληλο χρονο.Λιγη υπομονη δεν κανει κακο...τοσους ΑΙΩΝΕΣ εχουμε περασει τα ΠΑΝΔΕΙΝΑ και αντεξαμε..λιγη υπομονη ακομα δεν βλαπτει..Σωστα??