Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΤΑΜΑΤΗΣΑΝ ΟΙ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ ΣΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΜΟΣΧΑΣ

Την Τετάρτη, 17 Σεπτεμβρίου 2008, αποφασίστηκε η διακοπή των συναλλαγών στα χρηματιστήρια της Μόσχας, μετά τη συνεχιζόμενη κάθοδο των δεικτών. Να σημειώσουμε ότι οι δείκτες στα χρηματιστήρια όλου του κόσμου έχουν μεγάλη πτώση τις τελευταίες μέρες. Ο πρωθυπουργός της Ρωσίας κ. Πούτιν δήλωσε ότι η Ρωσία θα επιβιώσει από την παγκόσμια οικονομική κρίση. Προφανώς η κίνηση αυτή της διακοπής των συναλλαγών αποτελεί μια κίνηση προς αυτή την κατεύθυνση. Επίσης σε συνεργασία με τις ρωσικές τράπεζες ο κ. Πούτιν θα φροντίσει να ενισχύσει τη ρευστότητα στον τραπεζικό τομέα και θα ενισχύσει τη ρωσική αγορά.

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

EKTOS EAN.... KATI GINETAI EKEI PANW KAI STAMATHSE TO XRHMATISTHRIO!!! EN KAIRO POLEMOY DEN STAMATANE NOMIZW????
DEN 8YMAME PAIDIA POTE HTAN H PRO8ESMIA NA FYGOYN TA TA AMERIKANIKA POLEMIKA PLOIA APO THN MAYRH 8ALASSA??? LETE NA MHN EFYGAN KAI NA GINETAI KATI EKEI PANW!!!

EYXOMAI OXI, ALLA ME AYTA POU GINONTE PIA MONO STO AKRAIO PAEI TO MYALO MAS.

O 8EOS NA MAS BOH8HSEI OXI MONO EMAS ALLA OLON TON KOSMO.

Ανώνυμος είπε...

Που το πανε τωρα θελω να ηξερα. Κατι γινεται, η νεα ταξη συσπειρωνεται και ετοιμαζει κατι πολυ κακο για την ανθρωποτητα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΟΥΤΙΝ.ΕΞ' ΑΛΟΥ ΟΛΟΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΥΠΟΥΛΑ ΠΟΥ ΠΕΡΙΕΙΧΕ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΤΗΣ ΠΑΝΔΩΡΑΣ.
ΘΕΛΩ ΔΕ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΩΡΑ ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΑΝΕ ΣΤΡΑΦΗΚΑΝ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΜΑΣ.ΕΧΩ ΥΠΟΨΙΕΣ ΟΤΙ ΚΑΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Η ΕΛΠΙΔΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ ΓΙΑΤΙ ΑΝ ΒΓΕΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΑΠΕΛΠΙΣΙΑ...

Gigas

vanjan είπε...

ο πουτιν εχει καταλαβει οτι το οικονομικο κραχ ειναι φτιαχτο παγκοσμιο παιχνιδι και προσπαθει να το αποφυγει.

Ανώνυμος είπε...

ρε τον πούτιν.. εκτος απο KGBίτης κ οικονομικός αναλυτής...
μωρε Μπράβο!!!

medabots είπε...

de gnorizo epi tou thematos

Ανώνυμος είπε...

Όλα βγαίνουν
Είμαστε προ των πυλών
Εγώ αυτό που έχω να πω είναι ένα:
δεν φοβάμαι αν θα χάσω τη ζωή μου από τον 3ο Παγκ. Πόλεμο ή από κάποιον Νεφελίμ, φοβάμαι αν η ζωή μου δεν ευχαρίστησε τον Θεό, είμαι έτοιμος να δώσω τη ζωή μου πολεμώντας τα λαμόγια (γιατί οι αρχαίοι Έλληνες, για να δουν αν έζησε κάποιος "καλά" κοιτάγανε το τέλος του)είμαι 18 χρονών και έτοιμος να υπακούσω στο θέλημα του Θεού. Ας μου χαρίζει ο Θεός ταπείνωση!!!!
Να είστε καλά

Παναγιώτης, από Εύβοια

Ανώνυμος είπε...

αρε πουτιν τους την εκανες παλι. χιχιχι

Ανώνυμος είπε...

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΙΚΡΟΣ. ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ ΘΑΡΡΟΣ!!

Ανώνυμος είπε...

ΛΟΙΠΟΝ ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.ΟΙ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΕΒΡΑΙΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ ΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΥΜΜΑΖΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΠΩΛΗΣΕΙΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ.ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΡΕΥΣΤΟ ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΝ ΒΥΘΙΖΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΡΙΤΩΝ ΧΩΡΩΝ.ΟΜΩΣ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΓΡΑΜΜΗ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ.ΟΤΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΧΑΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΧΑΑ.ΕΤΣΙ ΞΕΡΑ.ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΕΕΙ ΠΑΤΕ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΤΕ ΑΠΟ ΕΔΩ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΜΑΓΚΕΣ?ΤΟ ΚΛΕΙΝΩ ΚΙΕΓΩ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ.ΤΟ ΑΝΟΙΓΩ ΔΕΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΑΜΑ......

Nantia είπε...

Ο Πούτιν το πήρε χαμπάρι ότι "κάτι χοντρό" παίζεται με τα χρηματιστήρια. Το θέμα είναι, εμείς τι κάνουμε; Ο απλός λαός θα πληρώσει τα ύποπτα παιχίδια των μεγάλων; ΝΑΙΙΙΙΙΙ! (ως συνήθως).
Πολύ χαίρομαι που η νέα γενιά των Ελλήνων εκτός από ετοιμοπόλεμη είναι και πανέξυπνη! Αλοίμονο στη δικιά μου γενιά, που δυστυχώς, πολύ λίγοι μπορούν να δεχτούν αυτά που πραγματικά συμβαίνουν (φαντάσου ότι δεν είμαι και καμία γριά...)
Μπράβο Παίδες Ελλήνων!
Είμαι μαζί σας μέχρι το τέλος!