Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2008

ΕΤΟΙΜΗ Η ΒΡΕΙΟΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΝΟΜΙΣΜΑ ΤΟ ΑΜΕΡΟ

Αυτά που πριν καιρό είχε αποκαλύψει ο Λιακόπουλος για την ένωση ΗΠΑ, Καναδά και Μεξικού σε ένα κράτος και κλασσικά κάποιοι τα θεωρούσανε γραφικά, αποδεικνύονται πλέον
περίτρανα, αφού ετοιμάστηκε εδώ και ενάμισυ χρόνο και το ΑΜΕΡΟ το νόμισμα δηλαδή της Βορειοαμερικανικής Ένωσης.
Για να πεισθούν οι Αμερικανοί οτι η ένωση με τον Καναδά και κυρίως με το φτωχό Μεξικό είναι καλό πράγμα, πτώχευσαν μερικές απο τις πάμπλουτες τράπεζες των ΗΠΑ ωστε όλοι να αναζητούν οικονομικά ερίσματα και νέους πελάτες. Έτσι παίρνουν απάντηση και όσοι από τους αναγνώστες μας αναρωτιόντουσαν πώς είναι δυνατόν να πτωχεύσει μία πολυεθνική τράπεζα νομίζεις και είναι περίπτερο.

Η Βορειοαμερικανική Ένωση με το ΑΜΕΡΟ και η Ευρωπαική Ενωση με το ΕΥΡΩ.

Τα δύο τρίτα του σχεδίου της τριμερούς επιτροπής ολοκληρώθηκαν, η δουλειά κόλησε στην Ασία λόγω Πούτιν. Είδες ο κοντός;

37 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

malista,to eixa grapsei sthn eidhsh solana-blair pou ebgale o dhmosthenhs prin arketes wres oti h amerikanikh oikonomia mexri to pasxa tha exei erthei se plhrhs katareush.k etsi mexico-canadas-usa tha enwthoun se ena nomisa to AMERO.to thema einai twra kapou edw konta mexri to 2010 murizw polemo.den kserw pou,tha to diapistwsw suntoma.kapou h rwsia tha kanei ntou.twra pou?tha doume

Άζωτος είπε...

AMERO οπως λεμε ΑΜΟΙΡΟ.
Απο οτι βλεπω αυτοι οι αμερικανοι δεν μπορουν να ξεφορτωθουν τους συμβολισμους ουτε απο το αμοιρο.. Βεβαια δειχνει σαφως πιο σουλουπομενο απο το δολαριο και το σκοτεινο ματι της πυραμιδας, το οποιο χαιδευαν για δεκαετιες οι αμερικανοι μεχρι η ευχη τους (Νεα Ταξη Πραγματων) την οποια συμβολιζε γινει πραγματικοτητα..

J.P. είπε...

Για την προώθηση του σχεδίου υπάρχει μέχρι και ιστοσελίδα ποιδιά,Τσεκάρετε!
www.amerocurrency.com

Ανώνυμος είπε...

Και μετά σου λένε ότι η οικονομία της Αμερικής παει χάλια επειδή ήταν κακές οι συγκυρίες. Τελικά το μεγαλύτερο θύμα της αμερικανικής κυβέρνησης είναι ο λαός που την ψήφισε.

Ανώνυμος είπε...

plaka kaneis????? eytixos pou einai o pouting.ma mexri thn asia na ftasei h xari tou.pmravo o pouting

Ανώνυμος είπε...

κοντός κοντός αλλά...ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΟΣ o Βλαδήμιρος!

Ανώνυμος είπε...

legeta re dimosteni na ta mathenoume kai emeis.... dinata kai elinika elinika elinika elinikaaaaaaaaa....

Ανώνυμος είπε...

tha katargisoun diladi to dolario k tha exoun to amero?

Ανώνυμος είπε...

Μήπως ξέρει κανείς ποιά είναι η "κυρία" στο νόμισμα; Έχω μια υποψία αλλά δεν είμαι σίγουρος...

e

Ανώνυμος είπε...

Τρεχω να πω τα καλα νεα στην Θεια μου στην Αμερικη ,Τα 700 δις Δολλαρια
θα τα πληρωσουν ,,οι ΜΕΞΙΚΑΝΟΙ !!
Βλεπω η Wall Street να μετακομιζει στην Tijuana

Ανώνυμος είπε...

Ευλογητός ο Κύριος,
Αδελφέ Δημοσθένη σου παραθέτω το απόσπασμα από τις προφητείες του Γέροντος Πορφυρίου εκ Λειμωνείου:
"Και είδον τας φυλάς υποταγμένας στην γνώμην του δυάρμιτου ανόμου,
κοινόν χρυσόν και άργυρον ποιούντες ινα βδελύγματα πειράσουσιν την γην.
Χώρα Κολόμβου, χήρα της ειρήνης, πτωχή τω πνέυματι, ζωόμορφων μαλντί.
Σπαράσσονται τα έθνη της Ευρώπης, φυλή των Ρως ορμά στην Περσικήν, πλούτη κι αδάμαντες τοις Έλλησιν προσφέρουν, τοιούτοι όμως την Πόλιν προσκυνούν."
Βιβλίον 2ον στίχοι 21 και εκείθεν.
Έχω εντυπωσιασθεί -ευλογημένο το όνομα Του- από την εμβρίθεια των λόγων του Γέροντος. Βεβαίως, υπάρχουν λέξεις που δεν καταλαβαίνω όπως "μαλντί", "δυάρμιτου" κλπ. και ταπεινά υποβάλλω την παράκλισιν εάν κάποιος εμού του ταπεινού εξηγήσει τη σημασίαν.
Επίσης, φίλτατε αδελφέ Δημοσθένη, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι ο γέροντας αναφέρει κάτι τρομερό:
Πριν από τα "Χάλκινα Βιβλία" ( βίβλον του χαλκού την αναφέρει) υπήρχαν τα "Αργυρά Βιβλία" και ακόμη πιο πριν τα "Χρυσά". Έκαστον εξ' αυτών εμπεριέχει την Αλήθειαν εις ευρυτέραν και πληρεστέραν μορφήν, αλληλοπεριέχον το ένα το άλλον (δηλαδή τα Χάλκινα εμπεριέχονται στα Αργυρά και αυτά με τη σειρά τους στα Χρυσά).
Γνωρίζεις κάτι δι' αυτά τα θέματα; Υπόψη ότι μόλις ήκουσα δια τα Χάλκινα Βιβλία εξ εσού, αμέσως θυμήθηκα την αναφορά του Γέροντος. Πόση σοφία είναι κρυμμένη αλήθεια!
Παρατήρησα ότι ένας αδελφός εζήτησε να ιδεί τις προφητείες του Γέροντος εις το Διαδίκτυον. Ορισμένα πράγματα είναι καλόν να κρύβονται από τους πολλούς, ως οι μαργαρίτες προφυλάσσονται εις στα όστρακα. Οι πραγματικά πεινώντες και διψώντες την γνώσιν θα έβρουν το δρόμο προς αυτήν ή η γνώση - τη θεία χάριτι- θα έλθει προς αυτούς.
Χαίρετε και Αγγαλιάσθε
Εφραίμ μοναχός.

Necrophiliac είπε...

Me liga logia ean ekatalava auto einai to sxedion tou KISSINGER..
Giasou Liakopoulle dikaiothikes pale............
O kontos tou halase ta sxedia...
Giasou re Poutin................

e.efthymiou
uk

Ανώνυμος είπε...

Ευρωπαικη Ενωση(Ε.Ε), ΒορειοΑμερικανικη Ενωση(Β.Ε), Αφρικανικη Ενωση(Αφ.Ε), Ασιατικη Ενωση(Α.Ε), ΛατινοΑμερικανικη Ενωση(Λ.Ε). Μετα θα ενωθει η Ε.Ε με την Α.Ε, η Β.Ε με την Λ.Ε .......... Μετα σιγα σιγα θα ενωνονται με στοχο την Παγκοσμιοποιηση και την ενωση του κοσμου κατω απο την εξουσια των Λαμογιων.

Ανώνυμος είπε...

otan lene oti tha kanoume to exoun kanei eidh,apla einai sta teleiomata ton sxediwn tous otan arxizoun k uparxoun fhmes.north-american union=mexico-usa-canada=amero=martial law.o apoteros skopos einai na efarmostei k tha efarmostei to martial law.osoi tha einai enantion se auto tha mpainoun se katigories,red=autoi pou einai enantion sto olo sxedio tha fulakizontai se fema camps.yellow ison=autoi pou gnwrizoun to sxedio alla den theloun na kanoun tipota gia auto.blue=autoi pou oute gnwrizoun alla oute theloun na gnwrizoun to ti paizetai tha tous bazoun tsipaki k tha tous stelnoun spitia tous san probata pleon tsipomena.auta tha ginoun 100 ths 100.thema xronou einai afou prwta buthistei h usa se oikonomiko k politiko xaos.

Nikolas είπε...

Μαλλον η κυρια εκει μεσα ειναι η ξωγαμαντζου.... Το ξωγαμο ομως δεν βλεπουμε!

mpamphs είπε...

Οσο για το δυάρμιτος το μονο λογικό σύν8ετο επιξηγηματικό είναι πιθανόν (δυάρα και μίτος)δηλαδή 8α μπορούσε να ερμηνευτεί αυτός που είναι ανάμεσα σε δύο η είναι διπλός και οδεύει προς κάτι πολύπλοκο.
Τό Μαλντί μήπως βγαίνει η έχει καποια σχέση με Μανδύα?

Ανώνυμος είπε...

o George Green ενασ απ τουσ μεγαλυτερουσ οικονομολογουσ στην Αμερικη δηλωσε οτι, δεν συμφερει τουσ τραπεζιτεσ να βγαλουν το αμερο γιατι τελικα δεν θα εχουν το προσδοκωμενο κερδοσ, αντ αυτου υπαρχει κατι πολυ πιο επικερδεσ οπωσ δηλωσε...ο πολεμοσ στο Ιραν!

manios είπε...

παρακαλω πιος ειναι ο εφραιμ μοναχος
για να εχομε και εμεις μια εποικοινωνια για να αγορασομε το βιβλιο του πορφυριου η εαν υπαρχει κατι στο ινερνετ που μπορουμε να το βρουμε.


ευχαριστω.

paokfever είπε...

ΑΜΕΡΟ"ΑΜΕΡΟ

ΑΝ ΕΝΑ ΝΟΜΙΣΜΑ ΓΥΡΙΣΕ ΠΙΣΩ ΚΑΤΑ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΗΠΕΙΡΟ ΟΠΩΣ Η ΕΥΡΩΠΗ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΔΙΑΦΟΡΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΩΝ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΑΧΘΗΚΕ ΣΤΗΝ (ΕΝΩΣΗ) ΤΟΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙΣΕΙ ΜΕ ΤΑ ΚΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΤΑΞΟΥΝ ΤΟ ΑΜΕΡΟ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΟΥΣ.

ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΖΕΙΤΕ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ...

Υ.Γ. ΒΡΕΞΕΙ ΧΙΟΝΙΣΕΙ Ο ΠΑΟΚ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ

Ανώνυμος είπε...

ego me ola ayta exo arxisei na fovamai

Ανώνυμος είπε...

Η οικονομια της Αμερικης πραγματι παει ασχημα, διοτι κλεινουν εργοστασια, αυξανει η ανεργια, υπαρχουν εκατομμυρια οι ανασφαλιστοι και οι μη εχοντες δικο τους σπιτι, και οι αμοιβες σε ιατρους και νοσοκομεια ειναι απλησιαστες. Αυτη ειναι η πραγματικοτητα. Μετα απο τοσους και τοσους ασκοπους πολεμους περιμενες τιποτα καλλιτερο;;

Ανώνυμος είπε...

tora tha ginei kai h mesogeiaki enosh....ths enoshs tha ginei to kagelo..ua ithela na do ta moytra toy antixristoy otan ua vrethei apenanti ston polemarxo....

Ανώνυμος είπε...

ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΡΜΕΝΙΟ ΛΑΡΙΣΣΑΣ.ΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΝΑΓΙΑ ΑΡΜΕΝΙΟΥ ΛΑΡΙΣΣΑΣ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΟΙΚΟ ΠΡΙΝ ΑΡΚΕΤΑ ΧΡΟΝΙΑ,ΕΝ ΜΕΣΩ ΟΡΑΜΑΤΟΣ.''ΟΤΑΝ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ Η ΧΑΜΕΝΗ ΕΙΚΟΝΑ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΤΡΙΤΟΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ''.
ΑΚΟΜΑ Η ΕΙΚΟΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΙ....

Ανώνυμος είπε...

αρμιθιά η [armiθá] Ο24 : το σχοινί στο οποίο δένουν το αγκίστρι· ορμιά· (πρβ. πετονιά).

[αρμίθ(ι) -ιά]

ίσως «διάρμιτος», είναι ο έχων 2 αρμιθιές, αυτός που «ψαρεύει» με 2 τρόπους/όψεις/πλευρές

(είναι μία σκέψη)

floydaras είπε...

Αυτοί που θα βγούν χαμένοι από κάτι τέτοιο θα είναι οι Καναδέζοι χλώμο το κόβω να δεχτούν.

Ανώνυμος είπε...

Τι γίνετε εκεί , πέρα απ’τον ατλαντικό ; Μήπως αλλάζουν τα πράγματα σε κάτι άλλο όλο εθνικοποιήσεις ακούγετε να γίνονται , μπας και ξύπνησαν απότομα από το Αμερικάνικο όνειρο ή μήπως το όνειρο ήταν εφιάλτης ;

Ανώνυμος είπε...

Μπορειτε να μας πειτε πιοα ειναι η κυρια στο μονισμα Αμερον που κραταει στο ενα χερι το κονταρι και στο αλλα την φλογα?

Ανώνυμος είπε...

PAIDIA TO MEGALO PROVLIMA DEN EINAI TO AMERO ALA ME TI ISOTIMIA THA TO VALOUN.EKEI THA GINH H LAMOGIA GIA NA PATSISOUN KAI TO EKSOTERIKO TOYS XREOS.
ANTONIS-LIMNOS

Ανώνυμος είπε...

ksekolate!! oi amerikanoi kseroun gia to amero olokliro cnn exei afieroma!!!!!!!! apla to theoroun san sotira!!!

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΕΦΡΑΙΜ
Συγγνώμη γέροντα, παρακαλώ θα μπορούσα να έχω μερικές από τις προφητείες του Γέροντος Πορφυρίου εκ Λειμωνείου? Άπό ότι κατάλαβα δεν υπάρχουν σε βιβλία οι προφητείες, μήπως θα μπορούσατε σε κάποιο site να γράφατε μερικές (προφητείες) ώστε να ενημερωνόμαστε όσοι ενδιαφερόμαστε?
Σας ευχαριστώ

Zulu είπε...

Και κάποιες χώρες της Αφρικής και της Ασίας προωθούν την αφρικάνικη και την ασιατική ένωση αντίστοιχα, με κοινά νομίσματα.

Ανώνυμος είπε...

Κάποιοι σ’όλο τον κόσμο άρχισαν να εθνικοποιούν επιχειρήσεις κολοσσούς για να σώσουν τις οικονομίες των χωρών ους κατά όπως λένε, οι δικοί μας εδώ θέλουν με κάθε τρόπο να τα ξεπουλήσουν όλα . Για ποιο λόγο; Μήπως σε λίγα χρόνια τρέχουν να σώσουν κι αυτοί την οικονομία της χώρας, αγοράζοντας ξανά με τεράστια ποσά και με χρήματα του ελληνικού λαού όλα αυτά που δίνουν σήμερα σχεδόν τσάμπα ; Λέω εγώ τώρα !

Ανώνυμος είπε...

Τι ετοιμαζουν παλι......?????


Ενας Θεος ξερει και ενας πολεμαρχος μονον!!!!

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου Εφραίμ "μοναχέ" με το λάπτοπ παραμάσχαλα...! Άντε και με μπλου ρέι για να βλέπετε τις προφητείες σε χάι ντεφινίσιον...! Συγνώμη που αμφισβητώ την ταυτότητα και την ιδιότητα σας αλλά δε μου δίνετε και πολλά περιθώρια.

Όσον αφορά το Άμερο, επειδή συνυπάρχουν κλειδωνισμοί και στο Ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, πιστεύω ότι σε επόμενο στάδιο θα αντικαταστήσει και το δολλάριο και το Ευρώ και πιθανώς και τη λίρα και την Σουιδική κορώνα έτσι ώστε να υπάρχει έτοιμο ένα ενιαίο νόμισμα, για μία παγκόσμια κυβέρνηση υπό το κράτος του αντιχρίστου...

medabots είπε...

gia na doume

matrix2 είπε...

Opws mexri twra tupwnan $$$ xwris antistoixo antikrysma se xryso etsi tha kanoun kai twra.Palia mas texnh koskino.Kai oi aploi anthrwpoi tha exoun thn timh na plirwnoun.

Nikolas είπε...

Μην βιαζεσθε (με οποια εννοια μπορειτε να το φανταστειτε!) και μην χτυπιεστε αγρια!
Πολλοι σχεδιαζουνε πολλα, αλλα πολυ λιγα τελικα θα γινουνε πραξη - if any!!!!