Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2008

Ο ΛΑΒΡΟΦ ΘΑ ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ

Στις 11 Σεπτεμβρίου 2008 ο υπουργός εξωτερικών της Ρωσίας θα επισκεφθεί την Πολωνία και θα έχει συνομιλίες. Μάλιστα μετά την υπογραφή της συμφωνίας για την αμερικανική αντιπυραυλική ασπίδα, ο Πολωνός υπουργός εξωτερικών είχε πει ότι ο κ. Λαβρόφ ακύρωσε την προγραμματισμένη επίσκεψή του το Σεπτέμβριο στην Πολωνία. Ο κ. Λαβρόφ έσπευσε αμέσως να τον διαψεύσει και τότε ο Πολωνός υπουργός εξωτερικών υπαναχώρησε από τη δήλωσή του και είπε ότι μάλλον έγινε κάποια παρεξήγηση.

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΒΡΟΤΗΤΕΣ ΕΚΑΤΕΡΩΘΕΝ.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΝΕΤΙΣΕΙ ΜΑΛΛΟΝ...
ΑΛΛΑ ΣΤΟΥ ΚΟΥΦΟΥ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΟΣΟ ΘΕΛΕΙΣ ΒΡΟΝΤΑ.ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΤΙΣ "ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ" ΛΕΕΙ ΟΤΙ:
ΟΙ ΒΟΡΕΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΘΟΥΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ. ΕΙΔΟΜΕΝ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς οι Πολωνοί έχουν ασθενή ιστορική μνήμη. Από την εποχή της μεγάλης τσαρικής Ρωσίας αδυνατούν ν' αξιολογήσουν ορθά την γεωπολιτική τους θέση στην κεντρική Ευρώπη. Γι' αυτό ήταν τα μεγάλα θύματα σχεδόν όλων των συγκρούσεων στην περιοχή (Βλ. Α' Παγκόσμιος, Β' Παγκόσμιος, Ψυχρός Πόλεμος). Σήμερα στα χέρια χειραγωγούμενων από τις ΗΠΑ ηγετών, κινδυνεύουν να ξαναβρεθούν γι’ ακόμη μια φορά στην θέση θύματος, δεχόμενοι τον ρόλο προσχώματος μεταξύ Ρωσίας και Δυτικών. Είναι από τα παραδείγματα των λαών που πληρώνουν πάντα την νύφη, και μάλιστα επανειλημμένα, και πολύ ακριβά! Ας παραδειγματιστούμε λοιπόν…

Ανώνυμος είπε...

Προτου καταληξομε στον πολεμο, χρησιμοποιουμε την διπλωματια, για να δικαιολογησουμε τον..πολεμο.
Οχι, δεν θα λειψουν οι επισκεψεις και διαβουλευσεις. Γνωριζετε πολυ καλα ποιος θα ριξει την μεγαλη καρπαζια, και ποιανου ο σβερκος θα κοκινισει.
Η παροιμια λεει, την υπογραφη σου και το π...λι σου να προσεχεις που το βαζεις!!. Μα δεν υπαρχουν σοφοι σε αυτον τον κοσμο???

medabots είπε...

kai ti paei na kanei diakopes?